Orijinalini görmek için tıklayınız : tuv turkten aradılar
tuv turkten aradılar bant kaydı 35 hks 51 plakalı aracınızın muayenesı bıtecektır dıye msj verdı bunedır nedegıldır ben arabayı satalı 1 seneyı gectı bılgısı olan varmı
benide aradılar muayene tarihi yaklaşınca arıyorlar.Bilgiler güncellenmemiştir.
darkmoon
27-07-2012, 13:01
arkadaş aracı satmış ama 35 hks 51 plakayı sorgulatın palka hala sizin üstünüzemi.
eğer aracı muayeneye sen goturduysen işlem açtırıken sisteme kayıt yapmışlardır senin tel no nu sistem otomatik ordan aramakta araç sahiplerini..
cagri-35
27-07-2012, 13:13
Benım bıldıgım bır daha muayeneye gıttımı guncellenıyor, satılsada su anda en son sen götürdüğün için senin bilgilerin var ondan sana gelıyor sanırım gökhan.
Skyhawk34
27-07-2012, 13:17
Hondayi muayeneye goturdugumde eski sahibinde cikmisti simdi hatirlamiyorum ama vergi dairesi gib bir yerden tekrar o gun icinde bilgileri guncelletip muayeneye soktuk cok karisik bir gun olmustu benim iciin :D
onn_dear
27-07-2012, 13:20
Sorun degil benide 2 yil once sattigim arac icin aramislardi
saolun beyler ondan sorıyım ıstedım:)
2010 da sattığım vtec2 için beni de aradılar bir kaç hafta önce.. :)
Ben sahibi olmadığım aracı muayneye götürmüştüm. Beni de arıyorlar.
ali_utku
27-07-2012, 15:23
Benide aradılar 2 yıl önce sattığım bir aracın muayenesi bitmiş dediler.bilgiler güncellenmemiş.cunku plaka işlemlerini beraber yapmıştık yeni sahibiyle.