Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara - Yarın ve pazar dolu yağabilir...
Meteorolojinin haberine göre haftasonu Ankara yağışlı ve bölgesel olarak dolu yağacakmış. Arabaları kapalı bir yere alsak iyi olur gibi geliyor.
Meteoroloji'den müjde!.. (http://www.habervitrini.com/haber/meteorolojiden-mujde-620875/)
(Müjde kısmı dolu için değil sanırım :D )
mad_max1978
27-07-2012, 23:32
ben meteorolojideyim öyle bir haber gelmedi bana:)
Ertug_T.
27-07-2012, 23:39
3. kez olmaz..yakarım arabayı yeminle.
Vay anasını sayın seyirciler
yağmasın ya işim var vi dünya tam da haberde bahsi geçen bölgelerde olucam bi de.. :(
AtmoSpheriC
28-07-2012, 00:08
serinlemeye ihtiyacımız var.
Birazcık serinlesek kötü olmaz,yağmasın deyipte Yüce Allahın işine karışmamak lazım :)
serhatayasli
28-07-2012, 01:00
Biara sırf bu dolu hasarı üzerine bir iş kurmayı bile düşünmüştüm...2 defa denk geldi bana... ilk başta cok üzülmüştüm şereflikoçhisar otoyolunda denk gelmiştim vedoğanın gücü karşısında korkmuştum o kadar çoktu ki sadece tavanı düzelttirdim belden aşağısını boyattım uğraşamadım, ikincisindede sadece 20 30 tane düzelttirdim normal karşıladım... eger üçüncü defa denk gelirse skime sallamam. artık çok iyi boyasız göçük gideren bir kaç yer var şükürler olsun. plaka sorguda 2000tl masraf gözüküyor o kadar.. ankarada şaşmaz girişinde bms nissanda dolu birimi oluşturuldu ve usta çok iyi iş çıkarıyor, birde yanılmıyorsam izmitte göçük sihirbazı diye bir yer var onlarda işlerini gayet iyi yapıyorlar.