Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer anfi kablo dönüştürücü..
AtmoSpheriC
29-07-2012, 02:30
arkadaslar pioneer avh p5700 indash teybimiz var anfi baglamaya karar verdik yanlız arkasında anfi girişi yok bende internetten resimdeki gibi bi aparat buldum teybin arkasındada bu kablonun çıkışı var bunu nerde bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
http://jtaudio.net/images/pioneer_6500rca.jpg
O kablo orj.de kutusundan çıkıyor zaten. O kablo yoksa cihaz size gelene kadar biri arada almış cebine koymuş demektir. Alacaksınız. Köşedeki soketine takıp direk anfileri bağlayacaksınız. Sorun sıkıntı yok.
Edit: Sahibindende zebil gibi var.
AtmoSpheriC
29-07-2012, 03:01
O kablo orj.de kutusundan çıkıyor zaten. O kablo yoksa cihaz size gelene kadar biri arada almış cebine koymuş demektir. Alacaksınız. Köşedeki soketine takıp direk anfileri bağlayacaksınız. Sorun sıkıntı yok.
Edit: Sahibindende zebil gibi var.
ürünüde sahibinden.com dan aldık adam hiç bişi göndermemiş ne kumandası var ne kabloları.. sahibinden de 1 tane buldum oda 65 tl o kadar pahalı bişiyse anfi dönüştürücü kit alırım 25 tlye daha uygun ..
ürünüde sahibinden.com dan aldık adam hiç bişi göndermemiş ne kumandası var ne kabloları.. sahibinden de 1 tane buldum oda 65 tl o kadar pahalı bişiyse anfi dönüştürücü kit alırım 25 tlye daha uygun ..
65 yazan adam kendini aşmış..
çevirici ederi 30
kumanda ederi 50 60 lira (temizliğine göre)
çerçeve 30
fazlası bence gereksiz masraf
AtmoSpheriC
29-07-2012, 10:35
65 yazan adam kendini aşmış..
çevirici ederi 30
kumanda ederi 50 60 lira (temizliğine göre)
çerçeve 30
fazlası bence gereksiz masraf
bu bahsettiğim teyibin kumandası şu joistikli olanlardan mı ? :beuj:
TurboJDM
29-07-2012, 10:44
Siz bu indash kaça aldınız? büyük ihtimal 2. el. soketleri bulmanız zor değil bütün markanın soketleri birbirine uyar hepsi üniversaldır.
Edit: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-pioneer-avh-p-5750-4550-orjinal-soket-takimi-90tl-60774718/detay ilan liki arkadaşla iletişime geçin sizin model için olan.
AtmoSpheriC
29-07-2012, 10:45
Siz bu indash kaça aldınız?
400 tL ye aldım
TurboJDM
29-07-2012, 11:04
400 tL ye aldım
o indashi 400 Tl ye alıp neden almışlar diye sormayın çok uyguna almışsınız eksiz olarak bu soketle kumanda size 100 tlye maliyet olucak 500 tl gibi almış olucaksınız navitechin indahsları bile 550 tl söz konusu bide pioneer. neyse linki yolladım. indash iyidir indash candır :)
AtmoSpheriC
29-07-2012, 11:13
o indashi 400 Tl ye alıp neden almışlar diye sormayın çok uyguna almışsınız eksiz olarak bu soketle kumanda size 100 tlye maliyet olucak 500 tl gibi almış olucaksınız navitechin indahsları bile 550 tl söz konusu bide pioneer. neyse linki yolladım. indash iyidir indash candır :)
bizde uygun diye hemen atladıkta böyle oldu :D tesekkür ederim ilgilendiğpin için bi soruyum ;)
bu bahsettiğim teyibin kumandası şu joistikli olanlardan mı ? :beuj:
evet ama o sigara paketi boyunda olanlardan degil. Bildigin tv kumandasi gibi. kurek kadar:D
AtmoSpheriC
29-07-2012, 20:42
evet ama o sigara paketi boyunda olanlardan degil. Bildigin tv kumandasi gibi. kurek kadar:D
wuoa :D kürek :D onada bi bakym :