Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara,kayseri,konya
bLackModeL
29-07-2012, 11:32
yetkili bmw servisi öenerebileceginiz ustalar var mı telefon nuamrası e90 320 miz var bı sorun var halledemıyoruz telefon ve yer bilgileri hakkında bilgi istiyorumm yardımcı oalcak arkadaslara şimdiden tskler :soru::soru:
MehmetAli
29-07-2012, 12:26
Kayseriden bi cok kisi ankaraya gidiyor ama belki burdada iyi usta vardir tam bilemiyorum.
bLackModeL
29-07-2012, 12:45
bakalım bende ankara dıyorum ama ankaralı arkadaslar yardım edeceklermı ..
Ozel servıs dusunursenız Efe Mekanik Bmw Servisi Var Bmw Konusunda Uzmanlardır..
timucintt
29-07-2012, 13:07
mersinide düşünecek olursan egemen otomotiv var sabri usta BMW'de uzmandır...
maxpower
29-07-2012, 13:21
yetkili olması şart değilse şimşek bmw nejdet usta, meba bmw servisi metin usta da çözer. ankarada ikiside
ankarada recep usta var zor işlerin adamı rover ustasıdır roverciler arasında işciligi en saglam ustadır bmw yede bakıyor..tecrübeyle sabittir...tel numarası yazmak serbestmi burda bilmiyorum yoksa özeldenmi atacagım
bLackModeL
29-07-2012, 15:24
Ozel servıs dusunursenız Efe Mekanik Bmw Servisi Var Bmw Konusunda Uzmanlardır..
abı telefon ve yer bılgısı alsak
ankarada recep usta var zor işlerin adamı rover ustasıdır roverciler arasında işciligi en saglam ustadır bmw yede bakıyor..tecrübeyle sabittir...tel numarası yazmak serbestmi burda bilmiyorum yoksa özeldenmi atacagım
tskler ılgınız ıcn
mersinide düşünecek olursan egemen otomotiv var sabri usta BMW'de uzmandır...
timu ankarayı dusunuyoruz saol ılgın ıcın
yetkili olması şart değilse şimşek bmw nejdet usta, meba bmw servisi metin usta da çözer. ankarada ikiside
telefon ve yer tarıfı alsakk yardımcı olabılır
maxpower
29-07-2012, 17:27
imek BMW Servisi - Ankara (http://www.simsekbmwservis.com/)
http://www.mebaoto.com/
dedeoglu bmw servisi , metin usta
Siklardan kayseriyi direk ele;)
blumenberg
30-07-2012, 15:52
Metin abi, Nejdet abi, tbs Harun abi de çözer.. :)
Şimşek bmw var ankarada arkadşımın ustası harika işi varmış tavsiye ederim
kimseyi kötülemek istemem ama geçenlerde ben bi sıkıntı için ankaraya gittim.. 4 gün boyunca usta usta gezdim.. usta ismi vermeyeceğim yalnız şu yukarda sayılan bi çok servis ve usta ile muhatap oldum.. hepsi ile deil dikkat... hiçbiri derdime derman olamadı.. en sonunda şaşmazda bi elektrikçi serkan usta var.. 4 gün en az 5 servisin bulamadığı sıkıntımı tam yarım saatte buldu.. isim vermiyorum ama ilgilenen olursa pm den hangi usta ne dedi arabaya ne yaptı özelden paylaşabilirim...
kendi üstüme alındım şimdi :D tabi doğru olabilir bilmiorum hiç bmw arabam olmadı o yüzden tamire gitmedim o ustaya o yüzden çevremdekilerin söledikleri bunlar
yok kimse üstüne alınmasın :D anlatmaya çalıştığım şey şu.. iyi usta dediğimiz adam arıza tespite bağlayıp orda gözüken arızanın gerekli parçasını değiştiren usta yada komple motoru baştan sona toplayan usta değil malesef.. bunu her usta az çok yapıyo...
bana göre iyi usta hayalet sorunları geçmişteki deneyimlerine dayanarak çok kurcalamadan bulabilen ustadır.. inanmazsınız belki ama bu araba eski şimdi parçaları bizde yok sen bulup getirirsen biz dener buluruz arızayı diyen usta vardı bana.. ben o parçaları bulduktan sonra yerine söküp takıp deneyebiliyorum ustaya gerek yok :D yada ya araba fena da gitmiyo iyi böyle iyi sen böyle devam et fazla kurcalama diyenler vs... ben çekişinden memnun değildim de arabanın :D
siz taa kalkıyosunuz kayseriden benim bi derdim var böyle böyle die adama gidiyosunuz sonra insan soruyo içinden Lan ben o kadar yolu bunları duymak için mi geldim die...
tam 4 gün usta usta gezdim sorunum yarım saatte çözüldü.. sorunu merak edenler olabilir: motor ısı sensörü 25 TL.. :D sonra araba canavar...