Orijinalini görmek için tıklayınız : BK-YGZ-DBS Type R ... Roll Night
-HAKTAN-
29-07-2012, 15:18
Denemeler BK-YGZ-DBS R'lar arasında olmuştur.
Gayet çekişmeli keyifli bir geceydi.
Tüm deneyen araçlara maaşallah.
Ufak tefek aksilikler olsada keyfimizi kaçıracak ciddi bir durumla karşılaşmadık çok şükür.
DBS ve YGZ'dende çekim yapıldı onlarda eklenir
BK Type R - DBS Type R
BK TypeR-DBS TypeR3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gXI44BlLrBk&feature=plcp)
BK TypeR-DBSTypeR1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UEsarjvGg7c&feature=youtu.be)
BK - DBS Dışardan Çekim
BK TypeR-DBS TypeRDışardan çekim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=K8Q1i2jmpp0&feature=youtu.be)
BK Type R - YGZ Type R
BK YGZ3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=T7t-UfzmrpU&feature=youtu.be)
BK TypeR-YGZ TypeR3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=owv6_20uf_k&feature=youtu.be)
BK TypeR-YGZ TypeR4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=0uM9vg5o7oQ&feature=youtu.be)
BK-YGZ Dışardan Çekim
BK TypeR-YGZ TypeR Dışardan Çekim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=poFvaQd7Uh0&feature=youtu.be)
BurakCengizhanoğlu
29-07-2012, 15:22
Maşşalah güzel geceydi :)
Alayınızı gecıcektın dızel cliomlada site karısıcaktı
maşallah araclara .... maşallah bk typer
dbs bi sorun mu var ? gerçi bk nın spec lerini tam bilmiyorum
fakat dbs en son ayar yapılmadan önce ygz videosun da bariz öne çıkıyordu,şimdi bk ile ygz
aynı dbs ve ygz videsundaki gibi
maşallah tekerinize taş değmesin .....
ondertopcu
29-07-2012, 15:30
Maşallah tüm araçlara
Denemeler kusursuz olmuş çekimlerde çok iyi herşeyi en ince ayrıntısıyla yansıtıyor.
Aynı fabrikadan çıkmış iki stock typer bile bu kadar denk gidemez çok iyi denk gelmiş :)
Maşallah bütün araçlara...
ardacngns
29-07-2012, 15:30
Bk typer a masallah ygz yi bilirdik dbs yi bilirdik ba typer i bilirdik bk nerden cikti ya :) Hakan abi masallah
Bayrampaşalı
29-07-2012, 15:32
şampiyonlar ligi olmuş masallah butun araclara kazasız belasız :)
STP reis bull teerier arıyodun artık lazım degıldır BK var :D baksana kudurmus masallah :)
Maşallah çok keyifli denemeler olmuş. BK ya ne yedirip içirmişsiniz öyle yaa
maşallah araçlara.sesler harika
ocean0636
29-07-2012, 15:36
Hepsine kocaman masallah, Bk baya iyiymis :)
BK nın tam olarak specleri ney?
dragon07
29-07-2012, 15:37
bk çok fenaa piston yok hala degil mi? yoksa bizden habersizmi taktınız :))))
Bk typer a masallah ygz yi bilirdik dbs yi bilirdik ba typer i bilirdik bk nerden cikti ya :) Hakan abi masallah
:icon_tup: yer yerinden oynamış. tüm araçlara maşallah.
BerkayKamaci
29-07-2012, 15:39
bu zamana kadar izlediğim en iyi rolling videosu dbs ve bk typer denemesi :)
maaşallah araçlara
sanki bk ile dbs oldukları yerde duruyorda çevre ilerliyor gibi olmuş :)
Maşallah ne zevkli deneme o öyle 1mm dahi öne cıkma olmamış resmen ya.
-HAKTAN-
29-07-2012, 15:45
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar burdan Topkapi Savas motorsport Savaş abimede tekrar tesekkur ediyorum ellerine saglik yuzumuzu kara cikartmadi BK :D
Ygz yede tesekkurler kalktı geldı adam orucunuda yedı bızım yuzumuzden
Bulut Y.
29-07-2012, 15:46
BK tacı hakkıyla devralmış helal olsun.
masallah araclara.
halilkarakas
29-07-2012, 15:46
maşallah hızlı tayyarlara :)
galiba bu bk R kaan ın r la denese güzel olucak
araçlara mallah çok kalitelibi deneme olmuş zevkle dinleyip izledik teşekkürler
BK ya maşallah neler yapmış öle :)
güzel denemeler olmuş ,çekimler super araçlarada maşallah.
Trance-R
29-07-2012, 16:01
araçlara maşallah ,
çok güzel denemeler olmuş ... DBS ve BK gerçekten denk yürümüş , kazasız belasız .
Cliosportve
29-07-2012, 16:02
Çok güzel videolar çıkmış
Sanırım kınalı yoluna çıkılcaktı
Baya sonlar görülmüş gibi sürat olarak
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:03
Ygz yede tesekkurler kalktı geldı adam orucunuda yedı bızım yuzumuzden
Hakkini helal etsin yasinim orucundanda oldu ama o atmosferdede yemek yemeye ne firsat oldu ne de gittigimiz guzergahta oyle bi imkan vardi :D
kanashibari
29-07-2012, 16:10
Çok başarılı güzel bir deneme. Maaşallah araçlara.
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:14
Çok güzel videolar çıkmış
Sanırım kınalı yoluna çıkılcaktı
Baya sonlar görülmüş gibi sürat olarak
Evet kinalidan donduk kinaliya gidene kadar ygz-bk denemesi yapildi ortalama 240 gibi suratlara cikildi
Kinali donusude dbs-bk denemesi oldu 6 cekip 250-260'lara kadar cikildi
Serhat Y.
29-07-2012, 16:20
görüntüler sesler harika gözlerim yaşardı izlerken:D
bk dbs çekişmesini böyle güzel, net çekimlerle izlemek bana keyif verdi.
deneyen araçlara tebrikler:icon_tup:
bk yı hanginiz kullanıyosunuz. selçuk? hakan?
ozgur-07
29-07-2012, 16:25
3 ep3 e masallah
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:26
Denemeler kusursuz olmuş çekimlerde çok iyi herşeyi en ince ayrıntısıyla yansıtıyor.
Aynı fabrikadan çıkmış iki stock typer bile bu kadar denk gidemez çok iyi denk gelmiş :)
Maşallah bütün araçlara...
Denemeleri size daha net izlettirebildiysek ne mutlu bize elimizden geldiginin en iyisini yapmaya calistik tesekkurler Enes'im:icon_tup:
Saol kanka aslinda BK yapilali 2 ay kadar oldu ama pek kosturamamistik:D
sanki bk ile dbs oldukları yerde duruyorda çevre ilerliyor gibi olmuş :)
Maşallah ne zevkli deneme o öyle 1mm dahi öne cıkma olmamış resmen ya.
Aynen cok zevkli bi geceydi
BK tacı hakkıyla devralmış helal olsun.
masallah araclara.
Eyvallah Bulut :icon_tup:
typermelih
29-07-2012, 16:29
o nasıl hızlı vites atmadır araçlar bir sürücüler bir kg bir sanırım yenilen içilende bir :)
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:29
görüntüler sesler harika gözlerim yaşardı izlerken:D
bk dbs çekişmesini böyle güzel, net çekimlerle izlemek bana keyif verdi.
deneyen araçlara tebrikler:icon_tup:
bk yı hanginiz kullanıyosunuz. selçuk? hakan?
Saol kanka uzun zamandir bu tarz denemelere ve videolarina hasret kalmistik.BK'yı ben kullanıyorum kanka:D
Masallah guzel denemeler olmus
BK ya tebrikler guzel yurumus
maşallah r lara bk baya hızlı gerçekten çok güzel gidiyor ekstra birşey varmı üzerinde speclere ek aynımı halen ? çok başarılı :)
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:34
o nasıl hızlı vites atmadır araçlar bir sürücüler bir kg bir sanırım yenilen içilende bir :)
Saol Melih vitesler yol soforler araclar gercekten tam anlamda kusursuzdu.KG esitti sadece YGZ'in + yolcu koltugu vardi ama ikiside hafif spor koltuktu orjinal koltukla ne kadar kg farki var tam bilemem ama kg'lara esit diyebiliriz.
BK ve YGZ'de orjinal jant vardi sadece DBS'de hafif jant vardi.
Juggernaut
29-07-2012, 16:36
Güzel denemeler olmuş maşallah.
-HAKTAN-
29-07-2012, 16:39
Masallah guzel denemeler olmus
BK ya tebrikler guzel yurumus
Saol Dou tesekkurler.
3nüde maşallah. bk kaputun hakkını wermiş. BK'İNG
Eyvallah saolasin:icon_tup:
maşallah r lara bk baya hızlı gerçekten çok güzel gidiyor ekstra birşey varmı üzerinde speclere ek aynımı halen ? çok başarılı :)
DBS ile en son 1 ay once denemistik ogunden sonra kaputunu bile acmadim:D
Ama 1 ay onceki DBS-BK denemesinden sonra DBS'ye dyno uzerinde tekrar ayar yapilip hafifletme yapildi.
bayragı BK almıs gozukuyor masallah dıyelım araclara
B.Aktepe
29-07-2012, 16:55
Masallah butun araclara :)
Metin Bilen
29-07-2012, 17:06
ne yalan soylıyım BK dusundugumden dahada ii yuruyodu dun aksam.. neler yapıldı araca merak ettım.. daha herhangı bı bılgım yok benımde yakıt fılan kullanıldımı..?.. ama yol cok kötüydü..:cool:
DBS nın ıcındenden cekımler var onlarıda eklerım brazdan zaten cok farklı bı durum yok..aynı rollıg..
maşallah araclara
bk ya bittim aslanlar gibi yürümüş , bu arada bk da piston var mı ? ekstra olarak ne var bildiklerimiz dısında ?
ne yalan söyliyim eger piston yoksa bk da sanırım tüm zamanların en hızlı tayyarı bk :)
helal olsun hepinize ayagınıza saglık...
vitesler çok net , çekimler harika..
Güzel geceydi zevkli geçti arkadan baya video yaptık bizde..
Yalnız donusu cekılmedı uykulu uykulu gebzeye kadar harbi iptal oldum.. Sabah 6 da eve gırdım:(
Anadolu yakası ***** yer forever..:icon_tup:
Bu arada bk benimde bekledigimden iyiydi dün gece..
Hakkım helal olsun orucumu yemedim bisiy yemeden devam oruca:)
Denemeler 240 kadr oldu ben kadranin dibini görürüz diye düşündüm olmadı,
Yağ kapağım fırladı tampon çıktı filan derken. Kazasiz Belasiz şükür atlattık geceyi,
Bu speklerde olması gereken oldu,
Yeni setup ile tekrar karşınıza çıkacağım:):)
mami_makinen
29-07-2012, 17:23
masallah araclara ...bk harbıden kusursuz yurumus dbs yıne formda ygz bı cıtır yavas kalmıs ..
-HAKTAN-
29-07-2012, 17:26
ne yalan soylıyım BK dusundugumden dahada ii yuruyodu dun aksam.. neler yapıldı araca merak ettım.. daha herhangı bı bılgım yok benımde yakıt fılan kullanıldımı..?.. ama yol cok kötüydü..:cool:
DBS nın ıcındenden cekımler var onlarıda eklerım brazdan zaten cok farklı bı durum yok..aynı rollıg..
Metin DBS ile 1 ay once denedikten sonra arabamin kaputunu acip civata bile sıkmadik.Kesinlikle yakit koymadim gunesli Mc'in yanindaki petrol ofisinden benzin alirim diye geldim ama istasyonun kapali oldugunu gorunce yolun karsisindaki BP'den 70 TL 97 oktan benzin aldim hatta ppr kaan ve egvtec'te sahittir.Hatta Mc'ten ciktintan sonra senin kgs alman gerektigi icin shelle girdim o ara Yasinede sordum ne kadar yakitin var dedim fule yakin diyince ne olur ne olmaz otobanda benzin sıkintisi cekmemek icin 30 TL daha aldım onada Yasin sahittir.Yani kesinlikle arabama yakit hazirlayip exta biseyler yapmadim
Emre İlbi
29-07-2012, 17:29
maşallah 3ünede,
Hakan abi sana ayrıca maşallah,
geçilmiş olsaydın bile,
gönlüm hep senden yana biliyosun, toprak çekiyor :D
Metin Bilen
29-07-2012, 17:30
Metin DBS ile 1 ay once denedikten sonra arabamin kaputunu acip civata bile sıkmadik.Kesinlikle yakit koymadim gunesli Mc'in yanindaki petrol ofisinden benzin alirim diye geldim ama istasyonun kapali oldugunu gorunce yolun karsisindaki BP'den 70 TL 97 oktan benzin aldim hatta ppr kaan ve egvtec'te sahittir.Hatta Mc'ten ciktintan sonra senin kgs alman gerektigi icin shelle girdim o ara Yasinede sordum ne kadar yakitin var dedim fule yakin diyince ne olur ne olmaz otobanda benzin sıkintisi cekmemek icin 30 TL daha aldım onada Yasin sahittir.Yani kesinlikle arabama yakit hazirlayip exta biseyler yapmadim
ama o zamankı denemeden sonra dbs bıraz daha hızlandı ve hafıfledı bu sekılde olması sasırtırıcı .. dedıgın gıbıyse masallah.. ama o yol cok kotuydu bu tarafa gelde bıde bızım burda basalım orda hıc bısey anlamadım bastım ama yol karanlık ıkı serıt ve cok sarıyo dbs sag serıt ı buyuk araclar yolu resmen yamuluttmus....
ama gercekten bısey yapılmadı hala aynı ıse masallah cok ii..
mami_makinen
29-07-2012, 17:32
Gencler masallah kavgasız gurultusuz devam edın kalp kırılmasın kafanızı kırarım :d
BK erken basmis. Bir de tunel yapmis. Daha adaletli denemeler istiyoruz.
:D:D
Masallah kardeslerime :D Sizinle gurur duyuyorum:D
-HAKTAN-
29-07-2012, 17:37
maşallah araclara
bk ya bittim aslanlar gibi yürümüş , bu arada bk da piston var mı ? ekstra olarak ne var bildiklerimiz dısında ?
ne yalan söyliyim eger piston yoksa bk da sanırım tüm zamanların en hızlı tayyarı bk :)
helal olsun hepinize ayagınıza saglık...
vitesler çok net , çekimler harika..
Aracimda piston yok kpro-kidd headers-rrc-skunk kelebek-port polish-ince conta-velocity stack-76 araboru-76 son susturucu - Exedy debriyaj var
Bu arada bk benimde bekledigimden iyiydi dün gece..
Saol Ferhat
Yağ kapağım fırladı tampon çıktı filan derken. Kazasiz Belasiz şükür atlattık geceyi,
Seninle her zaman her kosulda denerim Yasin'ciğim bu arada tanistigimiza cok memnun oldum:)
masallah araclara ...bk harbıden kusursuz yurumus dbs yıne formda ygz bı cıtır yavas kalmıs ..
Evet otoritemizdende onayi aldik :D
Saol Mami başkan seviyorum seni
tolgaaydın
Maşallah 3 aracada
BK vs. DBS denemesi çok heyecanlı olmuş :)
DBS - YGZ denemediler mi videosunu göremedim
GKS TypeR
BK iyi yürümüş vitesler atışlar ve sesler ile birlikte araç içinden izlediğim en iyi roll videosu sayılabilir. typeR lara maşallah.
-HAKTAN-
29-07-2012, 17:38
ama o zamankı denemeden sonra dbs bıraz daha hızlandı ve hafıfledı bu sekılde olması sasırtırıcı .. dedıgın gıbıyse masallah.. ama o yol cok kotuydu bu tarafa gelde bıde bızım burda basalım orda hıc bısey anlamadım bastım ama yol karanlık ıkı serıt ve cok sarıyo dbs sag serıt ı buyuk araclar yolu resmen yamuluttmus....
ama gercekten bısey yapılmadı hala aynı ıse masallah cok ii..
Saol Metin ama emin ol en ufak bir islem yapilmadi
bk'da egzantrik yok mu. ovv, maşallah'ın da maşallahı o zaman yav.
-HAKTAN-
29-07-2012, 17:40
BK erken basmis. Bir de tunel yapmis. Daha adaletli denemeler istiyoruz.
:D:D
Masallah kardeslerime :D Sizinle gurur duyuyorum:D
Ne dediysen onu yaptim simdi bizi afise ediyosun ayip kanka ahahah
BK iyi yürümüş vitesler atışlar ve sesler ile birlikte araç içinden izlediğim en iyi roll videosu sayılabilir. typeR lara maşallah.
Saol Goksel :icon_tup:
-HAKTAN-
29-07-2012, 17:43
maşallah 3ünede,
Hakan abi sana ayrıca maşallah,
geçilmiş olsaydın bile,
gönlüm hep senden yana biliyosun, toprak çekiyor :D
Saol kardesim benim eksik olma;)
alikosar
29-07-2012, 17:47
Maşallah İstanbul bütün hızlı taypar larına bk ya ayriyetten maşallah
BMK TypeR
29-07-2012, 17:56
mAşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş ilk vıdeoda 1.31dk başlayan rollde 1.43gıbı 5 vıtese atılıyo 157gıbı 6 cekılıyo kac devır donuyo bk typer:) egzantrık var mı?
Maşallah hepinize.BK ve DBS videoları çok çekişmeli olmuş.3 type r,ında tekerine taş değmesin.
-HAKTAN-
29-07-2012, 18:01
mAşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş ilk vıdeoda 1.31dk başlayan rollde 1.43gıbı 5 vıtese atılıyo 157gıbı 6 cekılıyo kac devır donuyo bk typer:) egzantrık var mı?
Egzantrik yok kanka devir saatinde 9.000 ama realde 8.800 donuyorum
BMK TypeR
29-07-2012, 18:03
Egzantrik yok kanka devir saatinde 9.000 ama realde 8.800 donuyorum
benım dedıgım sn lerde sankı 9000ustu dönülmuş gıbı bana cok uzun geldı 5. vıtes, son dişlı orjınal dımı? ondan sordum kanka
-HAKTAN-
29-07-2012, 18:09
benım dedıgım sn lerde sankı 9000ustu dönülmuş gıbı bana cok uzun geldı 5. vıtes, son dişlı orjınal dımı? ondan sordum kanka
Yok kanka sanziman oranlarim orjinal sonradan extra bi durum yok.Belki Metin biraz erken atmistir vitesi ???
BMK TypeR
29-07-2012, 18:19
Yok kanka sanziman oranlarim orjinal sonradan extra bi durum yok.Belki Metin biraz erken atmistir vitesi ???
Kanka sen oyle dıyosan oyledır, vıdeoda senın vıtesını dınledım zaten ona yorum yaptım metınle alakası yok yanı, bende 4sene 8800döndum typerda bana 1.43-1.57sn arası çok uzun geldı acıkca Bilal Aktepe ızleyıp bı yorum getırmesını ıstıyorum:D
_muhaRRem
29-07-2012, 18:21
denemeler çok güzel eğlenceli olmuş ..BK typeR da egzantrik olsa dahi sonuç DBS ile yan yana yürümüş ve bence DBS den bu setup ta BK typeR hızlı bi araç..
DBS için en başından beri söylüyorum daha iyi bi header ve üzerindeki sıkıştırma ile dahada iyi güç çıkarabileceği egzantriğe geçmesi gerekiyor.
YGZ typeR zevkine denemiş zaten pek iddası yok oda egz. lerden sonra çok daha iyi olacaktır
deneyen bütün araçlara maşallah ayağına sağlık hepsini.
halilcan9455
29-07-2012, 18:21
ilk videonun 3. denemesi mükemmel olmuş.
mami_makinen
29-07-2012, 18:22
Ygz dbs bk bermuda üclusü sizden bi ricam var su arabalarin koltuklarini falan takinda bende biraz denemelerde yerimi alim ..sokukken cok hizlisiniz zaten bende 106 yi topladim
Komple takili ..
BMK TypeR
29-07-2012, 18:25
Maşallah ya tekrardan eski günler canlandı gözumde:) TypeR gercekten farklı araba
-HAKTAN-
29-07-2012, 18:27
Ygz dbs bk bermuda üclusü sizden bi ricam var su arabalarin koltuklarini falan takinda bende biraz denemelerde yerimi alim ..sokukken cok hizlisiniz zaten bende 106 yi topladim
Komple takili ..
Bu hafta topluycam abi arabami bol bol deneriz;)
mami_makinen
29-07-2012, 18:29
Ya harbiden videolari izliyorum sesler fena beee insanin roling yapasi geliyo :)
Maşallah bütün araçlara.
YGZ'nin artık bişeyler yapmaz zamanı gelmiş görünen bu :)
DBS BK denemeleri harika olmuş çok çekişmeli.
Allah nazarlardan saklasın, sorunsuz gazlamayı nasip etsin.
Metin Bilen
29-07-2012, 18:41
toplamada bu tarafdada denıyelım haktan.. daha saglıklı olucak dıe dusunuyorm..
-HAKTAN-
29-07-2012, 18:49
toplamada bu tarafdada denıyelım haktan.. daha saglıklı olucak dıe dusunuyorm..
Olur Metin haberlesiriz.
Maşallah araçlara kazasız belasız sürüşler.BK specine göre çok iyi yürümüş bence :)
Jeandan-R
29-07-2012, 19:00
Dbs'nin tahtını sallıyor sanırım bk. :) Güzel denemeler olmuş
Edit: Denemelerde kafa kafaya giderken aynı devirde aynı viteslerin atılması, iki aracın benzer sesinin sanki yankı yapar gibi çıkması acayip olmuş. İzlediğim en güzel videolardan birisi
Masallah cidden helal olsun BK guzel yurumus DBS YGZ yede masallah hepinizin emegine ayagina saglik Bk artik surekli rahatsiz edilir kolay dgil guzel yurumek be saltanati korumak :)
PPR engineering
29-07-2012, 19:09
hakan ben halüsunasyon gormuyorum degılmı :)masALLAH ama erken basmıssın hehehe:D muzik yolla ben eklerim.
-HAKTAN-
29-07-2012, 19:13
hakan ben halüsunasyon gormuyorum degılmı :)masALLAH ama erken basmıssın hehehe:D muzik yolla ben eklerim.
Olum bende teyp yokki kilifina uyduramayiz.Aksam yasinle o kadar ugrastin durdun Allah cezani verdi bacagina Hks Hipower yaziodu en son ahahha
satılık type-r pandizot :D
-HAKTAN-
29-07-2012, 19:16
satılık type-r pandizot :D
Sen şimdi utanmadan teche ilanda koyarsin adamin pandizotuna çökmussun yuzsuz herif :hahaha:
PPR engineering
29-07-2012, 19:17
Olum bende teyp yokki kilifina uyduramayiz.Aksam yasinle o kadar ugrastin durdun Allah cezani verdi bacagina Hks Hipower yaziodu en son ahahha
cok fena yandım hala yanıyor heheh yasin'le ugrasmayı seviyorum kanka speclere tamponumu kaan soktu yazmamısın neyse.:D:D
Alicanrs
29-07-2012, 19:18
Bk ciddi derece hızlıymış Maşallah
Tüm araçlara maşallah çok güzel deneme ve çekimler..
Sen şimdi utanmadan teche ilanda koyarsin adamin pandizotuna çökmussun yuzsuz herif :hahaha:
24 saat içinde alınmayan emanetlerden müessesemiz sorumlu değildir...
yasinin bana para vermesi lazım arabamı ağırlaştırdı.... :D
bu arada BK'ya Maşallah...yanımızdan gelip geçerken fena bi filtre sesin var kanka fenaaa....
-HAKTAN-
29-07-2012, 19:26
cok fena yandım hala yanıyor heheh yasin'le ugrasmayı seviyorum kanka speclere tamponumu kaan soktu yazmamısın neyse.:D:D
Pardon kanka hemen ekliyelim ppr motorsport polishli arka tampon o nasi oluyosa hahaauaha
-HAKTAN-
29-07-2012, 19:30
bu arada BK'ya Maşallah...yanımızdan gelip geçerken fena bi filtre sesin var kanka fenaaa....[/QUOTE]
Emiş sesi cidden fena yaww:D
-HAKTAN-
29-07-2012, 19:32
Masallah cidden helal olsun BK guzel yurumus DBS YGZ yede masallah hepinizin emegine ayagina saglik Bk artik surekli rahatsiz edilir kolay dgil guzel yurumek be saltanati korumak :)
Saol kanka :) hadi artik bitir sus'uda gazliyalim senin icin araba hazirladik sen yok oldun ahhahah
Dbs bk denemesi izledigim en iyi videolardan birisi. Dışardan çekimde geçişleri falan mest etti maşallah iki araca da
PPR engineering
29-07-2012, 19:52
yasin kumanyasız rola cıkma bir daha yag kapağı cıkan rakun yasin :D:D
Metin Bilen
29-07-2012, 20:21
DBS nın tahtı sallanıyomus one ya yok öyle bı tabir daha öncede söyledım illaki daha hızlıları vardır kralcılık tabırı yanlıss...
Metin Bilen
29-07-2012, 20:25
yasın sendekılerıde eklesene ... senınle bk fıln denemeler varya..
Metin Bilen
29-07-2012, 20:33
BK TypeR-YGZ TypeR4 - YouTube
bk nın 0:41 de tamponun cıktıgı an fazla yaklastım heralde..:) dedım tampon gelıyo benım kafaya.::)
Selcuk_RoL
29-07-2012, 20:35
Massalllah araclara 10 numara denemeler olmus nos olmayan yerde adalet var:)
Aynenn nossuz denemeler
nitrO_Oxide
29-07-2012, 20:48
BK yı gördük gecen cmts günü uslu uslu dinleniyordu :)
Masallah gercekten
-HAKTAN-
29-07-2012, 20:49
BK TypeR-YGZ TypeR4 - YouTube
bk nın 0:41 de tamponun cıktıgı an fazla yaklastım heralde..:) dedım tampon gelıyo benım kafaya.::)
Dip fren yapmissin valla zaten o ara icerde bi tangur tungur sesler geldi tirstim valla indigimde tamponu gorunce sevindim valla hahaha
-HAKTAN-
29-07-2012, 20:50
Adamsin kanka:icon_tup:
çok çok maşallah araçlara nazar değmesin en çok hayalini kurduğum sahip olmak istediğim araçtan 3 tanesini yan yana görmek beni çok mutlu etti özellikle yasin abimin ygz göz bebegim hep görürüm bi iç çekerim :) güzel denemeler olmuş kazasız belasız bol eğlenceler :)
i-vtec07
29-07-2012, 20:54
maşallah tayyarlara.:)
Metin Bilen
29-07-2012, 20:54
Dip fren yapmissin valla zaten o ara icerde bi tangur tungur sesler geldi tirstim valla indigimde tamponu gorunce sevindim valla hahaha
tekrar soyluyorm haktan.. egerkı dedıgın gıbı bısey yoksa artı olarak aracta.. gercekten masallah.. DBS nın suankı hesaplara göre 297 gıbı dyno su var..
zeipower
29-07-2012, 21:05
maşallah 3üde zehir gibi allah nazarlardan korusun
Serhat Y.
29-07-2012, 21:07
297 hp. dyno, k20 bloka evrim geçirtmişin Metin çok iyi rakam,,
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:09
tekrar soyluyorm haktan.. egerkı dedıgın gıbı bısey yoksa artı olarak aracta.. gercekten masallah.. DBS nın suankı hesaplara göre 297 gıbı dyno su var..
Eski denememizin uzerine arabama hic bir islem yaptirmadim is yerimin onunde haftalarca yatti mars bile basmadim yani o gun senle nasil denediysem dunde ayni sekilde geldim bende bi sikinti yok ama sen istersen DBS'yi bi gozden gecirt belki ters giden biseyler vardir.
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:12
297 hp. dyno, k20 bloka evrim geçirtmişin Metin çok iyi rakam,,
Dynolarin carpanlari arasinda farklilik olabiliyor ben bayçu abinin orda 260.6hp cikti aldim ama 297 hp'lik arabayla 6 çekmemize rağmen yanyana gidiyorsak en iyi dyno yol dynosudur sozune katiliyorum.
Metin Bilen
29-07-2012, 21:13
Eski denememizin uzerine arabama hic bir islem yaptirmadim is yerimin onunde haftalarca yatti mars bile basmadim yani o gun senle nasil denediysem dunde ayni sekilde geldim bende bi sikinti yok ama sen istersen DBS'yi bi gozden gecirt belki ters giden biseyler vardir.
yok sadece eksı olan çok sarması o yolda tutmuyo zaten normalde e5 de bıle stoc typr yuruyo benle cok sarıyorm cunku.. ıcten vıdeoları ızlesen anlarsın ama yınede cok bsey fark edıcegını sanmıyorm.. bır ıkıde erken vıtes attım ama bunlar bahane deıl tabıkı bahene olarakta saymıyorm.(erken vıtes atmamın sebebı sarması).
sadece bahenemı ne olarak algılanır bılmıyorm ama senın arka tamponunun olmaması benım olması uzunda fark edermı acaba parasut hesabı..
Serhat Y.
29-07-2012, 21:13
Hakan nasıl bi farktan bahsediyoruz abi ben anlamadım yüzde kaçlık bi fark bu acaba çok merak ettim:D
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:21
yok sadece eksı olan çok sarması o yolda tutmuyo zaten normalde e5 de bıle stoc typr yuruyo benle cok sarıyorm cunku.. ıcten vıdeoları ızlesen anlarsın ama yınede cok bsey fark edıcegını sanmıyorm.. bır ıkıde erken vıtes attım ama bunlar bahane deıl tabıkı bahene olarakta saymıyorm..
sadece bahenemı ne olarak algılanır bılmıyorm ama senın arka tamponunun olmaması benım olması uzunda fark edermı acaba parasut hesabı..
Kanka benim arabada 4 senelik adrenalin lastik var hic sarmadim seninki nasi sariyo anlamadim gazlarken bi kulagimda sendeydi ama ben sardigini duyamadim ama sen oyle diyosun bisey diyemem.
Tamponumun olmamasi artimi eksimi bilmiyorum ama pek birsey farkedicegini zannetmiyorum.Bu konuyu deneme yanilma yoluyla yapan varsa bizi bilgilendirirler zaten
ChtArdARSL
29-07-2012, 21:23
Soyle konusmanız bıle cok ıyı bırer ornek ortalıgı karıstıran ınsanlar olmadıgı surece..
Butun aracalara. Masallah rabbım nazarlardan korusun.
Metın,Hakan ve Yasın abı araclarınızı daha ıyı gıtmesı dılegıyle..
Metin Bilen
29-07-2012, 21:23
Kanka benim arabada 4 senelik adrenalin lastik var hic sarmadim seninki nasi sariyo anlamadim gazlarken bi kulagimda sendeydi ama ben sardigini duyamadim ama sen oyle diyosun bisey diyemem.
Tamponumun olmamasi artimi eksimi bilmiyorum ama pek birsey farkedicegini zannetmiyorum.Bu konuyu deneme yanilma yoluyla yapan varsa bizi bilgilendirirler zaten
Cupra ile denerken o bıle farkına vardı zaten senın oldugun serıt bıraz daha saglamdı benım oldugum serıt agır arabalar lastık ızı yapmıs artık hatta bellı bı yerde sana ısaret yaptım hatırla yol cok kotu sarıyo ılerde denerız dıe ama yol cok duzelmedı..sende gordun dedıgım gıbı cok bahane etmıyorm dıkkat et ılk gazda sen zaten zıplıyosn ben o ara sarıyorm uc e atıyorm bı cıtır sarıyo orda bı kayıp yasıyorm
Bk type r a maşallah...
araçin günlerce yattığına bende şahidim....ne zaman görsem yatıyordu...
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:26
Hakan nasıl bi farktan bahsediyoruz abi ben anlamadım yüzde kaçlık bi fark bu acaba çok merak ettim:D
Çok basit Serhat araban bitince ecufast,paşaoğlu,powershop gibi farkli dynolara pes pese cikardigin zaman arasinaki farki anlarsin.
Serhat Y.
29-07-2012, 21:30
Çok basit Serhat araban bitince ecufast,paşaoğlu,powershop gibi farkli dynolara pes pese cikardigin zaman arasinaki farki anlarsin.
Ozgünün dynoya çıkamadım henüz:D ama işin tuhafı dynodynamics te az çıkartıyor değerleri diyolardı. bizim 297 hayal oluur
Metin Bilen
29-07-2012, 21:31
Ozgünün dynoya çıkamadım henüz:D ama işin tuhafı dynodynamics te az çıkartıyor değerleri diyolardı. bizim 297 hayal oluur
DBS özgün abide 253 çıkardı...
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:32
Kismet artik cikinca goruruz insallah istedigin guclere ulasirsin
imprez30r
29-07-2012, 21:34
Bütün araçlara maşallah. Nazar değmesin .
Kelalper
Patisever
29-07-2012, 21:38
neifs nefis nefiss 3. video aklımı aldı demiştim bu bk iyi yürüyor diye o gün extra kattınızmı bilmiyorum ama deli asılıyor yola dbs ile kafa kafaya yürümüş ama sürücü meziyetide war adam alışmıs araca dbs de güzel yalnız ygz fazla geride kalmıs gibi işin güzel tarafı seneler sonra dbs ile yürüyen arac cıktı sus'dan sonra helal olsun ALLAH kaza bela vermesin bu arac rakipsiz olmaya aday derim teşekkürler videolar için
hakan kardeşe demiştimki bu bkyı egzantirikle pistonlu görmeden gözüm açık gitmesin bakalım yaparsa göreceğiz :)
Serhat Y.
29-07-2012, 21:39
Kismet artik cikinca goruruz insallah istedigin guclere ulasirsin
kısmet evet bu işler zaten haklısın Hakan:icon_tup:
SekoLive
29-07-2012, 21:41
masaallah bk ya dun jantmaxdaydı fltresı cok şıktı:D
Deneyen arabalara masallah guzel deneme olmus
Patisever
29-07-2012, 21:47
metin kardeş nacizane fikrim ya ayarlardan sonra senin aslan biraz yavasladı yada yolun azizliği var neden dersen daha önceki denemelerde dbs alıp gidiyordu e üstünede ayar yapıldıysa bk'de hakan kardeş ellemedim diyorsa en az 2 3 boy öne cıkman gerekirdi haksızmıyım yakıtda fark ediyor aynı yerdenmi aldınız
maşallah güzel denemeler olmuş.
kazasız belasız...
Metin Bilen
29-07-2012, 21:54
metin kardeş nacizane fikrim ya ayarlardan sonra senin aslan biraz yavasladı yada yolun azizliği var neden dersen daha önceki denemelerde dbs alıp gidiyordu e üstünede ayar yapıldıysa bk'de hakan kardeş ellemedim diyorsa en az 2 3 boy öne cıkman gerekirdi haksızmıyım yakıtda fark ediyor aynı yerdenmi aldınız
ayar dan sonra aracın fark ettıgını bızzat test ettım gayet ii bi sorun yok maşallah...
gerisini bilemem..
dedıgım gıbı bırde atashrdekı otobanda denersek bakalm ne cıkıck sonuc ...
Maşallah araçlara BK Typer egzantrik siz bariz hızlı o zaman.
Birde Türkiye'de şu dyno olaynı anlayamadım bir yerde 255hp bir yerde 297hp nasıl oluyor?
En yüksek neresi veriyor söyleyin bende orada ölçtüreyim. :):)
Metin Bilen
29-07-2012, 21:58
Maşallah araçlara BK Typer egzantrik siz bariz hızlı o zaman.
Birde Türkiye'de şu dyno olaynı anlayamadım bir yerde 255hp bir yerde 297hp nasıl oluyor?
En yüksek neresi veriyor söyleyin bende orada ölçtüreyim. :):)
paşaoglu savas abıye git o zaman :)
ayar oncesı wv tech de olcturdum.. yere veren 240 di motordan cıkan 280 dedi usta
özgün abide ayar öncesi 245 cıktı ayar sonrası 253 özgün abi saolsun 8 hp attı makınaya..:)
-HAKTAN-
29-07-2012, 21:59
masaallah bk ya dun jantmaxdaydı fltresı cok şıktı:D
Saol serkan baya bi garip duruyor farkındayım ama iş görüyo :D
GökhanAk
29-07-2012, 22:07
tüm araçlara maşallah bk-dbs denemesi TR'nin en iyi roll videolarına oynar valla :)
Maxiboost
29-07-2012, 22:15
paşaoglu savas abıye git o zaman :)
ayar oncesı wv tech de olcturdum.. yere veren 240 di motordan cıkan 280 dedi usta
özgün abide ayar öncesi 245 cıktı ayar sonrası 253 özgün abi saolsun 8 hp attı makınaya..:)
ellemesen daha da hızlanırmış metin.. :) dynamicste 8hp almışsın ama hızlanmamış
kavgasız gürültüsüz bi taypar konusu olması çok sevindirici :)
hey maşallah egz. bile yoksa kesin muska var bk tayparda hayırdır okuttunuz üflettinizmi naptınız :D:D
arada ciddi spec farkı olmasına ragmen bk nasıl böle yürüyor anlam veremedim ben
ama herşeye ragmen ciğe-R miş hakan araban Allah esirgesin..
Patisever
29-07-2012, 22:24
lnPoWXf5DHI
size özenmişler :)
-HAKTAN-
29-07-2012, 22:35
Kavga gurultu olmamasi zaten isin en guzel yanı bizde izleyenlerde keyif aldiktan sonra gerisi bos bu isi hobi olarak zevkine tatli rekabetle yapmak gibisi yok.
maşallah typer lara güzel denemeler olmuş :)
Bu videoları izleyince sattgma daha cok pisman oluyorum
Maşallah hepsine cok zevkli olmuş.bk nın ygz den fazlası ne
-HAKTAN-
29-07-2012, 22:44
İnce conta
Bk'da rrc var Ygz'de Skunk rbc var
Filtre sistemi farkli
Benim aklima gelenler bunlar
Emrecan-R
29-07-2012, 22:45
bk nın vites geçişleri çok iyi
contası sıkıştırması manıfoldu -... inanın yanlış anlamayın ama ben bk da cam olduğu kanaatindeyim, bu benim şahsi fikrim polemik olsun diye yazmıyorum ama birbirine yakın specklerdeki aracın 180 gibi öne cıkması 2-3 boy acması bana normal gelmiyor. hani beni gectim dbs ile de böyle yürümesi sasırtıcı iyi bişiy. pıston+cam+ oturmuş ve sürekli gazlanan bi arac karsında da fizik kurallarına aykırı değil mi? :)
bk cok cok tebrik ederim maaşşallahı var diyicek tek kelime yok cam lı yada cam sız araba mermi...
hakan bu arada bende tanıştığıma cok memnun oldum.
setup değiştiricem inşallah sabahlara kadar sıkarız seninle kavgasız sıkıntısız, parazit olmadan birbirimizi görüp tanımak daha iyi oldu.
-HAKTAN-
29-07-2012, 22:52
contası sıkıştırması manıfoldu -... inanın yanlış anlamayın ama ben bk da cam olduğu kanaatindeyim, bu benim şahsi fikrim polemik olsun diye yazmıyorum ama birbirine yakın specklerdeki aracın 180 gibi öne cıkması 2-3 + boy acması bana normal gelmiyor.
bk cok cok tebrik ederim maaşşallahı var diyicek tek kelime yok cam lı yada cam sız araba mermi...
hakan bu arada bende tanıştığıma cok memnun oldum.
setup değiştiricem inşallah sabahlara kadar sıkarız seninle kavgasız sıkıntısız, parazit olmadan birbirimizi görüp tanımak daha iyi oldu.
Darilmaca yok yasin bunu ilk soyleyen sen degilsin ama Bk'ya biliosundur dyno uzerinde her devir araliginda limit ayar yapildi herseyi orda net olarak gorduk 2 puan fazla avans acildiginda -10 hp yazdigina sahit oldugum icin ayar farkida var diyelim dynoyla yol ayari gercekten cok farkli
Maşallah benim eski aracıma. BK king :)
Bulut Y.
29-07-2012, 23:15
ilk videonun sonunda dbs nası cıkıor bi anda bembeyaz :)
İlk videonun son denemesi efsane olmuş.Maşallah neşeniz tadınız kaçmasın.
dragon07
29-07-2012, 23:24
dışardan çekimde ciğer sesi geliyodu valla süperdii corci :D
BK hızlı gerçekten. Araçlara maşallah.
Tum araclara Massallah :icon_tup: hakanim emeginize saglik
GokhanErol
30-07-2012, 00:02
Araclara masAllah cok keyifli denemeler olmus sahura dogru iyi geldi...:)
gun bk nin gunuymus bana gore gayet basarili olmus...:D
Darilmaca yok yasin bunu ilk soyleyen sen degilsin ama Bk'ya biliosundur dyno uzerinde her devir araliginda limit ayar yapildi herseyi orda net olarak gorduk 2 puan fazla avans acildiginda -10 hp yazdigina sahit oldugum icin ayar farkida var diyelim dynoyla yol ayari gercekten cok farkli
abi dynoda ayar yaptırmak daha iyi diyosun o zaman dogrumu anladım ...
pegeout 106
30-07-2012, 00:29
ßütün araçlara maşallah çok güzel denemeler olmuş elinize sağlık
osman 1.8t
30-07-2012, 00:33
bütün araçlara maşallah orda olmak canlı izlemek güzeldi gelenlerin ayaklarına sağlık bk ve dbs videosu efsane video olmuş araçları birbirine bağlamışsınız sanki benim bildiğim yasin sakin durmaz kurcalar şimdi arabayı dereceli kısa vs :)) birde yolu okadar uzatmasaydınız tadından yenmezdi :))
mustafa_yaman
30-07-2012, 01:09
maşallah R lara.
bütün araçlara maşallah orda olmak canlı izlemek güzeldi gelenlerin ayaklarına sağlık bk ve dbs videosu efsane video olmuş araçları birbirine bağlamışsınız sanki benim bildiğim yasin sakin durmaz kurcalar şimdi arabayı dereceli kısa vs :)) birde yolu okadar uzatmasaydınız tadından yenmezdi :))
senin bildiğin yasin kurcalama fikrini taaa 2 ay öncesinden kararını vermişti, fakat nasip kısmet olmadı baskı balata gelmedi baskı balata geldi conta bulamadım conta sipariş ettik 2 haftayı gecicek beklemedeyiz,
yani bugünleri 1-2 ay önceden hissettim, bu specklerde gecileceğimi bilerek gittim giderek içimde art niyet birsey olmadığını ispatladım diye düşünüyorum o kadar atarlar tartışmalar vs...
bi araba hızlıdır aradan zaman gecer daha hızlıları cıkar;)
B.Battal
30-07-2012, 01:12
İlk linkteki videonun son denemesi cok guzel gercekten DBS BK YGZ hepsine maşallah Allah sorun sikinti kaza bela vermesin. Boyle kavga gürültü olmadan yapılan denemeleri izlemek cok keyifli.
osman 1.8t
30-07-2012, 01:20
heralde canım yasinim el elden üstündür.
life is life
30-07-2012, 08:39
maşallah bütün araçlara, dbs bk çok çekişmeli olmuş. kazasız belasız..
rockford34
30-07-2012, 08:41
maşallah diş dişe olmuş bk kondisyonu cok ii
-HAKTAN-
30-07-2012, 08:55
Maşallah benim eski aracıma. BK king :)
Saol Murat abim:D
Nurtopu gibi beliriyo :)
İlk videonun son denemesi efsane olmuş.Maşallah neşeniz tadınız kaçmasın.
Tesekkurler
dışardan çekimde ciğer sesi geliyodu valla süperdii corci :D
Stack spec :) saolasin Efe
BK hızlı gerçekten. Araçlara maşallah.
Saol kanka elin deydi o karda olsun:)
Tum araclara Massallah :icon_tup: hakanim emeginize saglik
Saoalasin Suat abim
Araclara masAllah cok keyifli denemeler olmus sahura dogru iyi geldi...:)
gun bk nin gunuymus bana gore gayet basarili olmus...:D
tesekkurler
abi dynoda ayar yaptırmak daha iyi diyosun o zaman dogrumu anladım ...
Aynen kardesim ama yuk dynosu tercih etmeni oneririm
bk nın tam olarak specleri nedir :)
maşallah araçlara
Tüm araçlara maşallah BK ya ayrıca maşallah şampiyonlar ligine adını yazdırdı :D tebrikler Hakan
maşallah tüm araçlara ama bk typer'a ayrı maşallah bu speclerde dbs ile yürümüş helal elinize sağlık hakan.
LUTFU CNGNS
30-07-2012, 11:06
deneyen bütün araçlara maşallah güzel gece olmuş
Metin Bilen
30-07-2012, 11:07
saolasun arkadaşlar ii ve kötü dileklerinz için:) ne DBS miş yaa.. sükse yarattıı..:)
BK yanında yurudu dıe madalya takıcaklar.. ama gercektende ii yurudu ..;)
saolasun arkadaşlar ii ve kötü dileklerinz için:) ne DBS miş yaa.. sükse yarattıı..:)
BK yanında yurudu dıe madalya takıcaklar.. ama gercektende ii yurudu ..;)
demek ki bu işin cıtası dbs Metin
ama bi deneme daha yapılsın izle izle sıkılmaz adam :)
Metin Bilen
30-07-2012, 11:19
demek ki bu işin cıtası dbs Metin
ama bi deneme daha yapılsın izle izle sıkılmaz adam :)
aynen bı deneme daha yaparız bu tarafta haktan da musaıt oldugu zaman yapılır..
bol bol izleriz..
serqan23
30-07-2012, 11:23
3 aracada maşallah cok guzel ve keyıflı denemeler olmuş...
Canla canani karistirma metin :) herkesi ayni kefeye koyma.. Milletin yorunlarindan rahatsiz olmaman icin rakibini geciceksinki rahat rahat oturaaksin :) bu denemede viteslerin bir onceki kadar iyi degil tada biraz daha arabana emek harciycaksinki yurusun bu isler malesef boyle kardeism..
Metin Bilen
30-07-2012, 11:44
Canla canani karistirma metin :) herkesi ayni kefeye koyma.. Milletin yorunlarindan rahatsiz olmaman icin rakibini geciceksinki rahat rahat oturaaksin :) bu denemede viteslerin bir onceki kadar iyi degil tada biraz daha arabana emek harciycaksinki yurusun bu isler malesef boyle kardeism..
ya onda deılım ben kardesım zaten gecen yok bısey yok.. sdece yok gıcık oluyorm yok soyle yok boyle sankı dersınkı kucuk dagları yaratmıs gecendende konustukları var mılelt tmm mm dedı kapadık oyle yıne basladı ..
vites konusunda haklısn bende cok begenmedım ..
vıtes mıtes neyse ne adam sonucta yurudu yanımda dıyecek bsey yok maşallah dan başka..
B.Aktepe
30-07-2012, 11:48
Bir konu kilitlenmesin, lütfen yorumlar tadında kalsın. muştu gerenk yok bu tarz yazımlara canem.
VTec_king
30-07-2012, 14:50
bk satılıkken almıyanlar kafayı kırıyordur herhalde
size dedik kaçmaz diye bak adam neler yapıyor :)
maşallah her iki aracada beyler kazasız belasız
gerçekten bütün araçara maşaşllh sesler de çok iyi
percussionali
30-07-2012, 17:39
valla haktatanim massallah cok sasirtti aracin beni
butun araclada massallah
StockPower
30-07-2012, 17:52
maşallah hepsine :)
bk ve dbs ilk defa böyle roll izledim süperdi :) maşallah araçlara
İBRAHİM_MEY_GTİ
30-07-2012, 18:22
Araçlar maşallah çok güzel denemeler olmus ygz speclerine göre iyi yürÜmüş egzAntrikten sonra inş oda hızlanıcak .....
Masallah butun araclara ama bk ve hakan abiye ayri masallah nazar degmesin abi araban gena gidiyor
JDM CIVIC R
30-07-2012, 19:05
araclar gzl yurumus masallah. bısey sorucam ama benı yadırgamayın lutfen. belkıde bunun soz konusu bıle olamaz. o gece havadaki nem oranı nasıldı ? cunku ben bikeresinde havada nem oranı yuzde 94 oldugu gece stok eculu tayyarı yarım boy zar zor gectım. sonra kucuk arastırmalardan sonra nem oranı farklı olan hava sartlarında yaptıgınız ayardan tam verım alamıyorsunuz. ama oem ecu ıcerısınde fazladan ayar oldugu ıcın o kendını ayarlayabılıyor. bıde dyno ayarı k20 de cok farkedıyor. her devırde vtc ayarını daha tıtız yapabılıyorsunuz. her devırde ve vıtezde camsaftın derecesını ayarlayabılıyorsun. ayar cok onemlı. bıde dedıgınız gıbı yolunda faktoru varsa baska yerde esıt asfaltta bastan denemek daha ıyı olur dıye dusunuyırum.
BK ile DBS nin dışarıdan çekimi ne olmuş öyle :) deli ses geliyo
tuncayakyz
30-07-2012, 19:24
bk ve dbs maşallah güçler bu kadarmı eşit olur nerdeyse aralarında mm oyunamıyo bravo araçlara :)
uzun zaman sonra keyifli bir type_R videosu izledim,saolun beyler.
Hakan,kanka videoyu izlerken bir an STP kullanıyor sandım vitesler o kadar muazzam,maşallah
güzel denemeler bu tayfa akhisara girerse çok zevkli görüntüler olur.
edo typer
31-07-2012, 10:10
masallah araclara:)
selcuk ve hakan kardeslerım arac tabanca gıbı:) selcuk egzantrık sormaktan vazgecmıstır sımdı:)
edo onumu alsak bunu mu alsak pıstonsuz olur mu vs cocuk uykusuz kalıodu demekkı gerek yokmus;) egzantrık takarsa denemeler zewklı olmaktan cıkar boyle zewklı gozukuyor rekabet ııdır:)
araclar gzl yurumus masallah. bısey sorucam ama benı yadırgamayın lutfen. belkıde bunun soz konusu bıle olamaz. o gece havadaki nem oranı nasıldı ? cunku ben bikeresinde havada nem oranı yuzde 94 oldugu gece stok eculu tayyarı yarım boy zar zor gectım. sonra kucuk arastırmalardan sonra nem oranı farklı olan hava sartlarında yaptıgınız ayardan tam verım alamıyorsunuz. ama oem ecu ıcerısınde fazladan ayar oldugu ıcın o kendını ayarlayabılıyor. bıde dyno ayarı k20 de cok farkedıyor. her devırde vtc ayarını daha tıtız yapabılıyorsunuz. her devırde ve vıtezde camsaftın derecesını ayarlayabılıyorsun. ayar cok onemlı. bıde dedıgınız gıbı yolunda faktoru varsa baska yerde esıt asfaltta bastan denemek daha ıyı olur dıye dusunuyırum.
2 araçtada aftermarket ecu var 2 araç da dyno üzerinde ayarlandı yani nem oranı 2 araç içinde aynı etikide
Patisever
31-07-2012, 10:44
masallah araclara:)
selcuk ve hakan kardeslerım arac tabanca gıbı:) selcuk egzantrık sormaktan vazgecmıstır sımdı:)
edo onumu alsak bunu mu alsak pıstonsuz olur mu vs cocuk uykusuz kalıodu demekkı gerek yokmus;) egzantrık takarsa denemeler zewklı olmaktan cıkar boyle zewklı gozukuyor rekabet ııdır:)
bu aracda bişiler warcasına yürüyor hakan kardeş gerçe bilir yoksa diyora-sada yoktur cigerli demekkı makına
Metin Bilen
31-07-2012, 11:07
haktan a da soyledım bugun yarın bırde burda anadolu yakasnda ***** yerde denıyecez bırde o sekılde bakalm sonuc farkedıcekmı..oda onayladı yenı vıdeolarda ızlemıs oluruz ..keske bı kac tane daha typr olsada dahada zevklı olucak turnuva misalii.:)
Metin Bilen
31-07-2012, 11:11
BA var GeNiS ol var ?D
işte olarda olsa dahada zevklı olur dıe dusunuyorm bır cok vıdeo cıkar..sezonun vıdeosu olur..:)
Patisever
31-07-2012, 11:54
haktan a da soyledım bugun yarın bırde burda anadolu yakasnda ***** yerde denıyecez bırde o sekılde bakalm sonuc farkedıcekmı..oda onayladı yenı vıdeolarda ızlemıs oluruz ..keske bı kac tane daha typr olsada dahada zevklı olucak turnuva misalii.:)
ba skn bir gömlek alttalar dbs ve bk dan sus olabilirdi ***** dbsnin kankası :) ama oda geçen gün ortaya cıktı samsunlarda gerçe ba nın ortalarda gözüktüğü yok son durumunuda bilmek lazım kımbilir belki gırtlak olmustur
Bulut Y.
31-07-2012, 12:05
enes gizli spek tuningliyor mu acaba ???
BA var GeNiS ol var ?D
Kanka ben yokum artik :D
Alicanrs
31-07-2012, 12:12
turbolandın mı kanka:D
Millet istedigini yapsin enesin 50 tllik benzinine bakar :) onun gizliye sakliya ihtiyaci yok :)
olsun sen gonullerin fatihisin bana gore varsin :hehe: :D haram beygirci seni :D
Bulut Y.
31-07-2012, 12:23
gizli den kastım araçtaki malzemeyi gizlemek/söylememek değil yanlış anlaşılmasın.
bi anda cıkıp piston egzantrik taktım beyler dağılın gibicesinden sözleri kastetmiştim. :)
Cok dedik ama yapmiyor :)
B.Aktepe
31-07-2012, 12:41
Millet istedigini yapsin enesin 50 tllik benzinine bakar :) onun gizliye sakliya ihtiyaci yok :)
Enes the king :)
Araclara masaallah guzel denemeler olmus.metının dedıgı gıbı bıde ***** yerdekı otobanda denensın,en azından yol kısmındakı sorunlar cozulur
Cok dedik ama yapmiyor :)
Bencede yapmasın.huzur stockta:)
-HAKTAN-
31-07-2012, 15:29
Araclara masaallah guzel denemeler olmus.metının dedıgı gıbı bıde ***** yerdekı otobanda denensın,en azından yol kısmındakı sorunlar cozulur
Tekrar deneriz ondan yana bi cekinecek durumum yok ama magdem metinin demesine gore asfaltta sorun vardi patinaj cekti ben niye duymadim veya ben niye ayni sorunu yasamadim.Kendisiyle daha oncede denedim konusu acildi benim kullandigim videolarda ben 1 camurluk boyu ondeydim kendisi o videoyu sadece 1 saat yayinladi ve daha sonra kaldirdi.En son denememizden once dbs'ye tekrar ayar yapildi +10hp guc aldik dediler ve on koltuk silecek motoru silecek v.b hafifletme yaparak guc aldi ve son videolardada gordugumuz gibi ayna aynaya gittik.Asfalti bahane edicek bi durum yok dbs'nin 2.vites ve 3.vites patinaj cektigini varsayalim neden 4.5.6.viteslerde o kadar yan yana gitmemize ragmen onume cikamadi...Farkındaysanız benim bariyer tarafından bastığımda hic hesaba katilmiyor.
Tekrar deneriz ondan yana bi cekinecek durumum yok ama magdem metinin demesine gore asfaltta sorun vardi patinaj cekti ben niye duymadim veya ben niye ayni sorunu yasamadim.Kendisiyle daha oncede denedim konusu acildi benim kullandigim videolarda ben 1 camurluk boyu ondeydim kendisi o videoyu sadece 1 saat yayinladi ve daha sonra kaldirdi.En son denememizden once dbs'ye tekrar ayar yapildi +10hp guc aldik dediler ve on koltuk silecek motoru silecek v.b hafifletme yaparak guc aldi ve son videolardada gordugumuz gibi ayna aynaya gittik.Asfalti bahane edicek bi durum yok dbs'nin 2.vites ve 3.vites patinaj cektigini varsayalim neden 4.5.6.viteslerde o kadar yan yana gitmemize ragmen onume cikamadi...Farkındaysanız benim bariyer tarafından bastığımda hic hesaba katilmiyor.
gene polemik çikacak hakan abi bence gerenk yok videolar görüldü zaten.....
-HAKTAN-
31-07-2012, 16:31
gene polemik çikacak hakan abi bence gerenk yok videolar görüldü zaten.....
Yok be Ramo polemik çıksın diye yazmadım ama bazı şeylerede açıklık getirmek gerekli.
Sanki daha önceki denemede dbs bk'yı geçmiş ama bu sefer asfalt şartlarından dolayı yan yana gitmişiz diye laflar dönüyor ortada ona istinaden yazdım polemik olmasın tabikide.
Metinde bk'dan çekilmiş eski deneme videolarımızda var stp'nin kullandıkları hala youtube'da yayınlanıyor neden çünkü stp'yi geçti kabul ediyorum ama benim kullandığım ve bk'dan çekilen videoların hiçbiri yok.
Metin ben önceki denemede hakanı geçtim diyorsa eğer bk'nın içinden çekilen eski videoları koysun hepimiz izleyelim.
Burdanda açık yüreklilikle şunu belirteyim dbs önceki denemeye göre 1 çamurluk boyu hızlanmış maaşallah.
Patisever
31-07-2012, 17:01
kardeş bu bk zaten pisko o görüldü sıkıntı yok :) ataşehir bakarsın bkya yarar bellimi olur ama ne olursa olsun dostca olsun
gizli den kastım araçtaki malzemeyi gizlemek/söylememek değil yanlış anlaşılmasın.
bi anda cıkıp piston egzantrik taktım beyler dağılın gibicesinden sözleri kastetmiştim. :)
Yok be bulut bundan sonrası huzur kaçırır böyle iyi :)
ba skn bir gömlek alttalar dbs ve bk dan sus olabilirdi ***** dbsnin kankası :) ama oda geçen gün ortaya cıktı samsunlarda gerçe ba nın ortalarda gözüktüğü yok son durumunuda bilmek lazım kımbilir belki gırtlak olmustur
Arabamın setupı hala aynı kapak hiç açmadım.Ortalarda gözükmüyor derken herkes göremiyor yoksa ben videolarını izlediğiniz typerlardan çok daha fazla roll yapıp gazlıyorum :)
1 hafta 10 gün önce dbs ,ygz,b.aktepe ekk2 hepsiyle denedim :)..Video çekmedik sadece..
-HAKTAN-
31-07-2012, 17:41
En istikrarlı en mütavazi en efendi ep3 kullanıcı Enes kardeşimdir.Kendisi bu alemde tekdir :icon_tup: Seviyoruz seni Enes-x :D
Teveccühünüz haktan bey :D
Bu setuplarda , bu güçlerde kavgasız gürültüsüz denemekte bi başarı gerçekten tebrik ediyorum tekrardan sizleri :icon_tup:
_muhaRRem
31-07-2012, 17:53
Yok be bulut bundan sonrası huzur kaçırır böyle iyi :)
Arabamın setupı hala aynı kapak hiç açmadım.Ortalarda gözükmüyor derken herkes göremiyor yoksa ben videolarını izlediğiniz typerlardan çok daha fazla roll yapıp gazlıyorum :)
1 hafta 10 gün önce dbs ,ygz,b.aktepe ekk2 hepsiyle denedim :)..Video çekmedik sadece..
dünde 2 tost yedik :D
ozgur-07
31-07-2012, 19:48
:icon_tup:
Masallah her iki aracada :)
Siz birde anadolu yakasinda deneyin gene birde orda gorelim izleyelim :)
Sesler reelde daha guzel o gece eve gidene kadar kulagimda cinladi tayyarlarin sesleri :)
Metin Bilen
31-07-2012, 20:26
mıleltınde dedıgı gıbı polmeık olur o yuzden cevap vermıyım senın dedıgın gıbı olsun..
yınede bız konustugumz gıbı burdada denerz bakarz daha oncede soyledım asvalt vs su bu bahanem deıl sadece soyledım helal olsun ne olursa olsun yıne yanımda durdu 240 lara kadar dıe.. tekrar aynı muhabbetlere gırmeye gerek yok..yoksa yazılacak cok sey var ..maşallah BK ya takılma o kadar mılletın dedıgıne ;) banada hergun bırılerı bıseyler soyluyo..
Bulut Y.
31-07-2012, 20:34
dünde 2 tost yedik :D
tostuna mı yarıştınız ?
:D :D
JDM CIVIC R
31-07-2012, 20:40
2 araçtada aftermarket ecu var 2 araç da dyno üzerinde ayarlandı yani nem oranı 2 araç içinde aynı etikide
yes bılıorum kardes ama napsan ayar farklılıkları var. her motorun karakterı de aynı deıl. o ayar belkı nemın azizliğine ugramıs olabılırmı dıye dusunuyorum. ben bire bir yasadım cunku. 6-7 boy attıgım stok eculu tayyarı yarım boy ancak gecebıldım zar zor.
-HAKTAN-
31-07-2012, 20:42
mıleltınde dedıgı gıbı polmeık olur o yuzden cevap vermıyım senın dedıgın gıbı olsun..
yınede bız konustugumz gıbı burdada denerz bakarz daha oncede soyledım asvalt vs su bu bahanem deıl sadece soyledım helal olsun ne olursa olsun yıne yanımda durdu 240 lara kadar dıe.. tekrar aynı muhabbetlere gırmeye gerek yok..yoksa yazılacak cok sey var ..maşallah BK ya takılma o kadar mılletın dedıgıne ;) banada hergun bırılerı bıseyler soyluyo..
Polemik olmasin sıkıntı yok cikar yine deneriz cunku bu isten zevk aliyoruz.Videolari izlerken bile acaip keyif aliyorum bide direksiyondaki anin keyfi tarif edilmez gercekten:icon_tup:
Mehmet-a
31-07-2012, 20:53
MAŞALLAH Tayyarlara Güzel denemeler olmuş..
BK nın masallahı var keza dbs de yillardir ayni kondisyonda masallah :)
Maşallah tayyarlara kazasız belasız
Maşallah Araçlara DBS KİNG :)
Hikmet Gönül
01-08-2012, 01:17
Masallah araclara ... emeklere saglik
...
Kazasiz belasiz insallah.
dbs yıllardır aynı kondisyonda yürüyor,türkiye'nin en popüler araçlarından birisi. bk'ya emek harcayan arkadaşlara helal olsun. yeni kral yavaş yavaş belli oluyor ama kavuk halen dbs'nın başında. ilerleyen denemeler daha keyfli olacak.
iki aracı izlemek çok zevkli. dbs yeni bir şeyler yapar diye tahmin ediyorum aksi halde bk bu hırsıyla bayragı eline alır...
life is life
01-08-2012, 08:12
maşallah deneyen araçlara..
Metin Bilen
01-08-2012, 09:28
dbs yıllardır aynı kondisyonda yürüyor,türkiye'nin en popüler araçlarından birisi. bk'ya emek harcayan arkadaşlara helal olsun. yeni kral yavaş yavaş belli oluyor ama kavuk halen dbs'nın başında. ilerleyen denemeler daha keyfli olacak.
iki aracı izlemek çok zevkli. dbs yeni bir şeyler yapar diye tahmin ediyorum aksi halde bk bu hırsıyla bayragı eline alır...
DBS ye bişey yapmaya gerek yok sadece huyuna gitmek yeterli..:)
Metin Bilen
01-08-2012, 09:29
yorumlarınz için saolun arkadaşlar..
allah daha iilerini size nasip etsin inş..
Metin Bilen
01-08-2012, 09:41
BK nın masallahı var keza dbs de yillardir ayni kondisyonda masallah :)
yıllardır derken suan orj 105 bın oldu motor yapılalı 21 bın oldu..
motorun saglık durumu şaşırtır sizi gercekten cok ii durumda..
allah kaza bela vermezse daha uzun yıllar yapıcagına eminim..
fthoskay
01-08-2012, 10:35
Çok güzel dişe diş denemeler olmuş Maşallah. Kazasız belasız.
Patisever
01-08-2012, 10:51
her aracda oldugu gibi bu type r ların ömrü ne kadar acaba maxımum gerçe motoru kullanıp bitiren olmamıstır hiç
Ö.öztüRk
01-08-2012, 11:43
araçların hepsine maşallah Dbs Ygz BK 3lüsünün yanında SUS eksik uzakta kalıyorsunuz yoksa mükemmel bi gece olurdu 4 hızlı araç ;)
araçlara maşallah.. sesler güzel, çekim güzel...Allah kaza bela göstermesin..
brs_odbs
01-08-2012, 14:03
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
senın arabana kotu dıyen yok hakan masallah hızlanmıssın.soledıgm asfalt olayıda bahane degıl sadece metının aklında kalmasın.bıde orda denersınız farkı gorursunuz belkıde bıse degısmıcek
-HAKTAN-
01-08-2012, 15:47
senın arabana kotu dıyen yok hakan masallah hızlanmıssın.soledıgm asfalt olayıda bahane degıl sadece metının aklında kalmasın.bıde orda denersınız farkı gorursunuz belkıde bıse degısmıcek
Aynen dener keyfimize bakariz.
Maşallah araçlara.
Hakan sana ayrıca maşallah,hakkını veriyorsun yemin ederim ;)
Metin Bilen
01-08-2012, 16:58
Aynen dener keyfimize bakariz.
cuma veya c tesi cikalim derim haktan ??
Araclara masallah, cok guzel denemeler olmus.
DBS gideri bilinen bir arabaydi zaten fakat BK da ne kadar cigerli oldugunu kanitlamis ;)
Kazasiz belasiz boyle guzel denemelere devam edersiniz insallah :)
-HAKTAN-
01-08-2012, 17:15
Maşallah araçlara.
Hakan sana ayrıca maşallah,hakkını veriyorsun yemin ederim ;)
Saol Yaşar başkan :icon_tup:
cuma veya c tesi cikalim derim haktan ??
C.tesi gelemem ama cuma günü olabilir.
Araclara masallah, cok guzel denemeler olmus.
DBS gideri bilinen bir arabaydi zaten fakat BK da ne kadar cigerli oldugunu kanitlamis ;)
Kazasiz belasiz boyle guzel denemelere devam edersiniz insallah :)
Akın'cığım saol teşekkür ederim :D
Metin Bilen
01-08-2012, 17:42
Tmm o zmn cuma gece icin ayni sekilde cikalm.. Ok ?
evolutions
04-08-2012, 01:17
warmı bir durum arkadaslar oldumu bişeyler
yok çıkılmadı. hakanın araba boyadan(tanpon) cıktıktan sonra...
yok çıkılmadı. hakanın araba boyadan(tanpon) cıktıktan sonra...
eğer Dbs'nin satışı gerçekleşirse DBS typer uzun bir süre roll dünyasından uzak kalacak :)
Onur hayatta girmez o işlere.