PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pr 306 gtı & su astra gsi

by microp
30-07-2012, 11:06
Büyük Lokma Ye ama Büyük Laf Konuşma BARIŞ.... ;)

PR 306 : filtre, komple sökük

SU GSİ : yazılım-power cap-filtre egzoz

PR 306 & SU GSİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=uCbqkaQTYYg&feature=plcp)

İyi seyirler...

emirarslan34
30-07-2012, 11:18
gecsende gecilsende arkadasını burda kucumsemen gerekmez diye dusunuyorum kardeşim. maşallah araclara

peugeotefe
30-07-2012, 11:21
Maşallah 306 ya

by microp
30-07-2012, 11:23
gecsende gecilsende arkadasını burda kucumsemen gerekmez diye dusunuyorum kardeşim. maşallah araclara

Emir kimseyi küçümsediğim yok bilader beni bilen biliyor o gün kendisi denemeye çıkmadan önce bi kaç kelime söyledi ona istinaden yazdım ;)

by microp
30-07-2012, 11:24
Maşallah 306 ya

Eyvallah kanka

emirarslan34
30-07-2012, 11:28
Emir kimseyi küçümsediğim yok bilader beni bilen biliyor o gün kendisi denemeye çıkmadan önce bi kaç kelime söyledi ona istinaden yazdım ;)

anladım kardeşim zaten on numara insanlarsınız. aranızda farklı muhabbetler oldu o zaman 306 ya ayrıca maşallah.

kutsal
30-07-2012, 12:14
2 aracada maşallah yol musaıt olsaymıs ıyı deneme olurmus orj egzoz sıstemının avantajını yaşamıssın alt larda ustlerde bıraz daha farklı olabılrdı sonuc belkı artık bıdahakı denemelere

Ek.Civic_Spoon
30-07-2012, 15:57
şimdi bu 306 sadece filreli mi? orj. susturucuları, orj. ara borular? şaşırdım gerçekten eğer öyle ise maşAllah aracına fabr. torpilli çıkmış :D

bu arada pr 306 komple sökük değilmiydi?

VtecDream
30-07-2012, 16:17
sadece filtre varsa bu speclere göre 306'nın biraz sökülmesi gerekiyo gibi geldi bana.

Ek.Civic_Spoon
30-07-2012, 16:20
sadece filtre varsa bu speclere göre 306'nın biraz sökülmesi gerekiyo gibi geldi bana.

sökük olan 306 zaten .

SeRKaN
30-07-2012, 16:21
306 ile ***** yerde karşılaşmıştım denemek istedi fakat çok erken çıktılar deneyemedik.

Arabamın bir kaç eksiği var halledip denemek isterim bende pr 306 ile :)

VtecDream
30-07-2012, 16:23
speclerde 306 sökük yazmadığından öyle dedim birde astra gsi ama hangisi ? sfi motormu ecotecmi ?

mechanic
30-07-2012, 16:23
maşallah önceden iddia vardı sanırsam

Ek.Civic_Spoon
30-07-2012, 16:57
speclerde 306 sökük yazmadığından öyle dedim birde astra gsi ama hangisi ? sfi motormu ecotecmi ?

ecotech in bu kadar yürümesi mucize olurdu :D

VtecDream
30-07-2012, 17:02
balıkesir tarafına gelirsen denemek isterim :) lpgliyim ;)

percussionali
30-07-2012, 17:36
mikrop senide cok goruyom bu aralar susadibizmi olum rollingr :)
massalah bu arada senin arabanin gidisini herzman begenmisimdir

StockPower
30-07-2012, 17:40
306 gti o gece gördüğüm kadarıyla ön koltuk dahil komple söküktü
gsi herşeyi takılı halde deniyor bence çok iyi gitmiş gsi ikiside eşit sökerse gsi şaka yapar

TC_VTEC
30-07-2012, 17:43
Maşallah 306 ya,iki aracada kazasız bleasız

yhu_306
30-07-2012, 18:16
306 gti o gece gördüğüm kadarıyla ön koltuk dahil komple söküktü
gsi herşeyi takılı halde deniyor bence çok iyi gitmiş gsi ikiside eşit sökerse gsi şaka yapar

gsi kilosundan hiç bahsetmiyosunuz eşit kilolardamı araclar

yhu_306
30-07-2012, 18:17
masallah 2 aracada pr herzamanki gibi formunda

APO
30-07-2012, 18:19
her iki aracada maşallah...

StockPower
30-07-2012, 18:48

roll de ne zaman görülmüş araç kilolarını eşitlemek ?
Araçlar deneniyorsa eşit şartlar olacaksa ya ikiside söker yada ikiside tam takım olur
benim aracım senden ağır o yüzden ben koltukları sökecem diye birşey yok
benim aracımda 1550kg ozaman 4-5 kişi koysun içine 306 gti deneyelim bakalım noluo

kutsal
30-07-2012, 18:54

ibo araç kılosu esıtlenırmı olum delımısın lan :) PR de tek bısey merak ettım acıkcası ılgımı cektı kendı devrıne cektıkten sonra neden uzun sure o sekıl gıdıp sonra bastırıyor ?

yhu_306
30-07-2012, 18:54
roll de ne zaman görülmüş araç kilolarını eşitlemek ?
Araçlar deneniyorsa eşit şartlar olacaksa ya ikiside söker yada ikiside tam takım olur
benim aracım senden ağır o yüzden ben koltukları sökecem diye birşey yok
benim aracımda 1550kg ozaman 4-5 kişi koysun içine 306 gti deneyelim bakalım noluo

orda koltuklaRI KASTİ Bİ ŞEKİLDE SÖKULMEDİ DENK GELDİ DENENDİ AMA YOK EŞİT DENİCEZ DERSENİZ GENE BEKLERİZ

yhu_306
30-07-2012, 18:55
ibo araç kılosu esıtlenırmı olum delımısın lan :) pr de tek bısey merak ettım acıkcası ılgımı cektı kendı devrıne cektıkten sonra neden uzun sure o sekıl gıdıp sonra bastırıyor ?

kanka okadarını bilmiyorum :)

kutsal
30-07-2012, 18:58
orda koltuklaRI KASTİ Bİ ŞEKİLDE SÖKULMEDİ DENK GELDİ DENENDİ AMA YOK EŞİT DENİCEZ DERSENİZ GENE BEKLERİZ

atar yapma lan bız zaten dostane bı sekılde deneme yaparız bızde sıkıntı olmaz :D bı gun gecer bı gun gecılır ınsan oğlu şaşar beşer :D

StockPower
30-07-2012, 19:00

bende kasti söktü demedim zaten sadece sökük olduğunu yazmamış onu hatırlattım birde gsi da sökerse farklı bir sonuç olabilir dedim kendi görüşüm

yhu_306
30-07-2012, 19:02
atar yapma lan bız zaten dostane bı sekılde deneme yaparız bızde sıkıntı olmaz :D bı gun gecer bı gun gecılır ınsan oğlu şaşar beşer :D

kanka yanlıs anlasılmasın atar falan yok ortada kimin gectigide okadar önemlki degil sonucta arkadasız :) (ama seni geceydim iyidi) :):icon_tup:

yhu_306
30-07-2012, 19:04
bende kasti söktü demedim zaten sadece sökük olduğunu yazmamış onu hatırlattım birde gsi da sökerse farklı bir sonuç olabilir dedim kendi görüşüm

birdaha denk gelinrse ona göre bi filim uydurulur ( bu arada araban hayırlı olsun masallahı var allah kaza bela vermesin ) :icon_tup:

StockPower
30-07-2012, 19:06
birdaha denk gelinrse ona göre bi filim uydurulur ( bu arada araban hayırlı olsun masallahı var allah kaza bela vermesin ) :icon_tup:

denenir tabi çekişmeli denemeler her zaman zevk verir ;)

cabrio da zevkine aldık :) eyvallah çok saol :icon_tup:

kutsal
30-07-2012, 19:07
kanka yanlıs anlasılmasın atar falan yok ortada kimin gectigide okadar önemlki degil sonucta arkadasız :) (ama seni geceydim iyidi) :):icon_tup:

banamı kaldırdın :)

yhu_306
30-07-2012, 19:10
banamı kaldırdın :)

yok be kanka 306 lara ayrı bi aşkım var hele birde kiraz kırmızısıysa ap ayrı :) :icon_tup:

EFL_39
30-07-2012, 19:22
alicim tebrik edrim başta arkadasım gidisinden dolayı ynlız kafama bişiy takıldı bi hayli heyecan sarmıs seni bu denemeden dolayı sanki kaldırmıs bekler gibisin biz oraya dostane bi şekilde denemeye geldik denedik oldu bitti sen başlıkta yazdıgın gibi bi tavıra girmişşn bana göre konustugun kelime dogru deil yanlıs anlamıssın yanlısla buraya sormadan etmeden videoyuda atmıssın ben oraya sadece senin için veya herhangi bi arkadasın icin iddaalı bi sekilde gelseydim emin ol arabanın heryerini sökerdim sartları eşitlerdim bu konudan dolayı arkadaslıgımıza gölge düsürdün ali bilgin olsun....not 30 saniye lik bir videoda 15 sn ye senin kornaya basmanı bekledik diğer 15 saniyede denedik 1 boy cıkınca olayı koparıp atmıssın dogru dürüst bi deneme olaydı kızmazdım bunuda bil...

darkmoon
30-07-2012, 19:29
iki araçda maşallah baya güzelde o trafikde nasıl yürüdünüz yada yürümeye çalışdınız anlamadım baya bir trafik var gibi çünkü

yhu_306
30-07-2012, 19:43
barıs kardeşim yanlıs konusuyosun orda söyledigin kelimeleri hatırla hadi onuda gectim er 306 la pr denedi er sapladı gittinz cocugun bukadar zoruna gitmedi o gece videoyu attınz nete cocuk agzını acıp bsey demedi sende dememelisin sonucta hepimz arkadasız yuzyuze bakıcaz

ufuck
31-07-2012, 00:26
MasAllah araclara :D gsi ecotec mi dhocmu :D

Alperen-B
31-07-2012, 00:33
Maşallah Gti da Gsi da. Kilolar eşit olsaydı ve deneme yüksek süratlere kadar yapılsaydı Gsi geçer diye tahmin ediyorum.

JDM VTİ
31-07-2012, 00:49
maşallah araçlara.

peugeotefe
31-07-2012, 00:57
306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)

JDM VTİ
31-07-2012, 02:42
306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)

306lar yürümeeeez :D

by microp
31-07-2012, 03:43
alicim tebrik edrim başta arkadasım gidisinden dolayı ynlız kafama bişiy takıldı bi hayli heyecan sarmıs seni bu denemeden dolayı sanki kaldırmıs bekler gibisin biz oraya dostane bi şekilde denemeye geldik denedik oldu bitti sen başlıkta yazdıgın gibi bi tavıra girmişşn bana göre konustugun kelime dogru deil yanlıs anlamıssın yanlısla buraya sormadan etmeden videoyuda atmıssın ben oraya sadece senin için veya herhangi bi arkadasın icin iddaalı bi sekilde gelseydim emin ol arabanın heryerini sökerdim sartları eşitlerdim bu konudan dolayı arkadaslıgımıza gölge düsürdün ali bilgin olsun....not 30 saniye lik bir videoda 15 sn ye senin kornaya basmanı bekledik diğer 15 saniyede denedik 1 boy cıkınca olayı koparıp atmıssın dogru dürüst bi deneme olaydı kızmazdım bunuda bil...

Barışcım ben o gece orda kimseye deneyelim demedim herkes bana deneyelim dedi hatta sen orda konuşmuşun biz pr 306 ile er 306 yı denedik geçtik bide astrayla deniyelim sonra ben senin yanına geldim hoşgeldin beş gittin muhabbeti ettik sende dedinki ali deniyelim bende tamam deneriz barış sıkıntı yok dedim ama şuanda yol müsait değil trafik var biraz daha bekliyelim dedim sende dedinki ali senin eline vermeden lüleburgaza gitmicem dedin bende eyvallah barış dedim bişi demedim sonra çıktık denedik ve denemeden sonra yine konuştuk sen dedinki bu araba stock değil muhabbeti yaptın bende nerde istersen açtıralım dedim sıkıntı yok dedim
Birde kendi devrine çekip bekliyor demişsiniz beklediğim falan yok sadece önümüzdeki araçlarla mesafeyi birasdaha açmak neyi kastediosunuz anlamadım:soru:

video koyma muhabbetide sorma gereği duymadım çünkü benim öle bi sıkıntım olmadı gerek sizin 306 ile denediğim video olsun gerek beni geçen diğer araçlar olsun benim için geçmek geçilmek öenmli değil ben full gırtlak araba olsun yine denerim sadece aracımın giderini görmek için sizden sonra 600 lük motorla bile denedim motorun beni geçeciğini bildiğim halde deniyorum maksat muhabbet gerisi yalan bu kadar dert edeceğini bilseydim denemezdim

by microp
31-07-2012, 03:45
306lar yürümeeeez :D

yürüsüde çekemezler 306 ları ;)

by microp
31-07-2012, 03:47
[QUOTE=peugeotefe;6081105]306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)[/QUOTE

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::D

kutsal
31-07-2012, 03:50
olayların farklı yerlere cekılmesıne gerek yok zaten barışla tanısıyor edıyorsunuz. ayrıca bız er 306 ıle gectık tarzı konusmaları barış yapmaz yanlıs anlasılma vardır kı o vıdeoları barış koymamıstı zaten sadece sökuk ve cok kısa vıdeo adam akıllı denense zaten kızmazdım dıye yazmıs barıs bırde sökuk olduğunu yazmaman olayları farklı yere getırmıs bence buyutmeye gerek yok herzmn arac denenır ama herzmn dost kazanılmaz ;)

by microp
31-07-2012, 03:53
306 ile ***** yerde karşılaşmıştım denemek istedi fakat çok erken çıktılar deneyemedik.

Arabamın bir kaç eksiği var halledip denemek isterim bende pr 306 ile :)

herzaman başkan sıkıntı yok geçenlerdede BYP nin sahibi sölemişti deneriz dedim, biz ogün geldik ben deneylim diye bişi sölemedim ama bi yanlış anlaşılma olmuş demkki ama eğer bilseydim deniyeceğini denerdim çünkü baktık orda hareket yoktu bizim o tarafta hareket var diye geri geldik bu tarafa geçerseniz haberleşelim

by microp
31-07-2012, 04:03
olayların farklı yerlere cekılmesıne gerek yok zaten barışla tanısıyor edıyorsunuz. ayrıca bız er 306 ıle gectık tarzı konusmaları barış yapmaz yanlıs anlasılma vardır kı o vıdeoları barış koymamıstı zaten sadece sökuk ve cok kısa vıdeo adam akıllı denense zaten kızmazdım dıye yazmıs barıs bırde sökuk olduğunu yazmaman olayları farklı yere getırmıs bence buyutmeye gerek yok herzmn arac denenır ama herzmn dost kazanılmaz ;)

konuşuldu arkadaşım aça aça gido bile dendi Barış te ozmandan bana dedi benim gsi şöle böle die benden yana sıkıntı yok aracım full söküktü benim sakladığım bi sey yok
;)

kutsal
31-07-2012, 04:06
denenir görülür arac denemede zaten barıştanda yana sıkıntı yok maksat huzurun kaçmaması

by microp
31-07-2012, 04:06
denemeden sonra Barış kendi ağzıyla söledi üstlerdede aynı olur diye 1 - 1.5 boy geçersin diye

by microp
31-07-2012, 04:10
denenir görülür arac denemede zaten barıştanda yana sıkıntı yok maksat huzurun kaçmaması

bende huzur kaçıcak bi şey sölemedim ki zaten barışın baya zoruna gitmiş onun bana dediği kelimeyi tutupta konuyu açarken yazmadım sadece bi atasözü yazdım okadar onun bana sölediği kelime benim zoruma gitmedi eyvallah dedim

kutsal
31-07-2012, 04:13
bende huzur kaçıcak bi şey sölemedim ki zaten barışın baya zoruna gitmiş onun bana dediği kelimeyi tutupta konuyu açarken yazmadım sadece bi atasözü yazdım okadar onun bana sölediği kelime benim zoruma gitmedi eyvallah dedim

konusunca orta yolu bulucağınıza emınım

by microp
31-07-2012, 04:18
konusunca orta yolu bulucağınıza emınım

benden yana sıkıntı yok ;) hatta ben o gün senide sordum ama tanışamadık nasip değilmiş artık bidahaki sefere ;)

kutsal
31-07-2012, 04:30
benden yana sıkıntı yok ;) hatta ben o gün senide sordum ama tanışamadık nasip değilmiş artık bidahaki sefere ;)

yuh sen benı görmedınmı orda :)

by microp
31-07-2012, 04:32
yuh sen benı görmedınmı orda :)

belkide görmüşümdür muhabbet bile etmişizdir ama tanışmadığımız için bilmiorum :)

hangisi sendin:soru:

kutsal
31-07-2012, 04:32
uzerımde kahverengı tışört vardı

by microp
31-07-2012, 04:36
uzerımde kahverengı tışört vardı

allah razı olsun aga çok açıklayıcı oldu bende diodum bu kahve renk tişörtlü kim die :)

muhabbet ettikmi hiç

kutsal
31-07-2012, 04:41
dikkatsızlık kötu hastalık:)

by microp
31-07-2012, 04:53
dikkatsızlık kötu hastalık:)

aynen doğru sölüosun :) yaşlanıoruz demekki ;)

StockPower
31-07-2012, 08:01
burda olay sadece araçların biri sökük diğer değil bunun yazılmaması
birde videonun sanırım diğer araç sahibinin bilgisi olmadan buraya konulması
başka bir sorun yoksa anlaşılır konuşulur

SeRKaN
31-07-2012, 09:08
herzaman başkan sıkıntı yok geçenlerdede BYP nin sahibi sölemişti deneriz dedim, biz ogün geldik ben deneylim diye bişi sölemedim ama bi yanlış anlaşılma olmuş demkki ama eğer bilseydim deniyeceğini denerdim çünkü baktık orda hareket yoktu bizim o tarafta hareket var diye geri geldik bu tarafa geçerseniz haberleşelim

ben yer ararken birisi geldi sordu 106 var 306 var denermiyiz diye bende tamam dedim tam 306 nın arka tarafında oldu o yüzden o zannettim seni :)

Neyse artık haberleşiriz güzel bi deneme yaparız inş :)

yhu_306
31-07-2012, 18:40
ben yer ararken birisi geldi sordu 106 var 306 var denermiyiz diye bende tamam dedim tam 306 nın arka tarafında oldu o yüzden o zannettim seni :)

Neyse artık haberleşiriz güzel bi deneme yaparız inş :)

ewet orda emir geldi denermisinz dedi hatırlıyorum :)

EFL_39
31-07-2012, 19:07
ben kapattım gitti konuyu ali tamam sen haklısın diyorum uzatmıyorum herkes kendi mekanında haklı olur laf kalabalgına gerek yok...

yhu_306
31-07-2012, 19:13
ben kapattım gitti konuyu ali tamam sen haklısın diyorum uzatmıyorum herkes kendi mekanında haklı olur laf kalabalgına gerek yok...

barıs geldin ist ye sana kimse saygısızlık yapmadı yapmazda sonucta hepimiz arkadasız milleti yanlıs yönlendirme herkez mekannda haklıdır diyerek

EFL_39
31-07-2012, 19:25
ben hep geliyorum zaten istanbula ibrahim sen rahat ol yanlıs yönlerdirme falan yok ben gördügümü sölerim uzatmayın konuyu aliyede söle bunu dostlugumuz bozulsun istemem
konuyu kafanıza göre yorumlamıssınız bişiy demiyorum üstüne üstüne gidip durmayın....
kapatalım gitsin..
yanlıs anlasılma oluyo kalpler kırılmasın hepimiz arkadasz...

yhu_306
31-07-2012, 19:27
kardeşim bizim konuyu kafamıza göre yorumledigimz yok ama gecilmek bukadar zoruna gittiyse kaldırtırım videoyu

JDM VTİ
31-07-2012, 19:27
uzatıcak hiçbişey yok.

sık sık geliyormuş gsi'cı arkadaş.

gene gelir denersiniz sonuna kadar, olur biter.

sonra kimin zoruna gidiyor kimin borusuna gidiyor cıkar meydana, ortada fol yok fos yok atışıp duruyorsunuz :)

EFL_39
31-07-2012, 19:28
ibrahim sana neolyo ben anlamadım aliye yazdıklarıma sen cevap atıyorsun????

yhu_306
31-07-2012, 19:29
uzatıcak hiçbişey yok.

ortada fol yok fos yok atışıp duruyorsunuz :)

biz haklısın barıs eyw. dedikce arkadas yanlıs anlıyo bizi gelip adama demicekti ozaman burdan burgaza eline vermeden gitmicem haksızmıyım

EFL_39
31-07-2012, 19:30
uzatıcak hiçbişey yok.

sonra kimin zoruna gidiyor kimin borusuna gidiyor cıkar meydana, ortada fol yok fos yok atışıp duruyorsunuz :)

ben alileri tanımadan öncede hep gidip geldigim yer zaten zoruma falanda gitmiyo gecilmekte adam akılı bişiy olmadan yazmıslarda yazmıslar ikisi birden

yhu_306
31-07-2012, 19:30
ibrahim sana neolyo ben anlamadım aliye yazdıklarıma sen cevap atıyorsun????

barıs ben ne aliyi ne seni tutuyorum ama sen gurur meselesine ceviriyosun olayı

yhu_306
31-07-2012, 19:31
ben alileri tanımadan öncede hep gidip geldigim yer zaten zoruma falanda gitmiyo gecilmekte adam akılı bişiy olmadan yazmıslarda yazmıslar ikisi birden

er 306 bizi gectiginzde biz agzımızı acıp bsey dedikmi videoyu attınz tebrik ettik seffaf ol braz

EFL_39
31-07-2012, 19:32
biz haklısın barıs eyw. dedikce arkadas yanlıs anlıyo bizi gelip adama demicekti ozaman burdan burgaza eline vermeden gitmicem haksızmıyım
ibrahim uzatma be arkadasım aksam aksam moralimi bozmak istemiyorum kapatın konuyu kaldırın videoyuda uzadıkca gidiyosunz ayıp oluyo..

EFL_39
31-07-2012, 19:33
er 306 bizi gectiginzde biz agzımızı acıp bsey dedikmi videoyu attınz tebrik ettik seffaf ol braz

banane be kardesim er den falan ben kendi arabma bakarım ne alaka neyle örnek gösteriyosun sen

opeldostlar
01-08-2012, 01:23
Barış sende şu kadıköyden aldığın yazılımmı vardı üzerinde ? normalde arabanı düşürdüğünü biliyosun sanırım
neyse benim chıpı takar tekrar denersiniz yeterki dostluklar bozulmasın geçmek geçilmek hiiiçççç önemli değil birlik beraberlik gibisi yok beyler oturup 2 muhabbet gibisi gerisi yalan..
bugün 306 geçmiş yarın gsı geçer vsvsvs uzar gider...
saygılar

percussionali
01-08-2012, 01:57
buragazdaki arkdaşlarda
ali ve iboda şuan konuşulan kişiler değil konuyu uzatmayın tekrar denersiniz olur biter
eşitlik istiyosanız iki araçta sökülür denenir kimn aracı hızlı belli olur
sizde ist a gelen misafirlerimizi rencide etmeyin ibo burgazdaki arkdaşlar
da mekandan flan bahsetmesin konu kapansın gitsin GSİ ve 306 rolling leri hep sıkntılıdır
zaten birbirlerine yakın araçlar olunca öyle oluyo ali arkdaşları misafir edersiniz ibo ile
araçlarınızı eşitlersiniz sonra denersiniz hem ist. olarak bize hemde burgaz olarak da onlara yakışmaz bu davranışlar..... hadi sizi selamlıyorum:heyoo:

by microp
01-08-2012, 03:18
ne 306 ymış be bi araç denedik video koyduk meydan muhaberesi ilan edilecek nerdeyse

life is life
01-08-2012, 08:42
maşallah iki aracada..

opeldostlar
01-08-2012, 11:22
[QUOTE=percussionali;6084216]buragazdaki arkdaşlarda
ali ve iboda şuan konuşulan kişiler değil konuyu uzatmayın tekrar denersiniz olur biter
da mekandan flan bahsetmesin konu kapansın gitsin GSİ ve 306 rolling leri hep sıkntılıdır
zaten birbirlerine yakın araçlar olunca öyle oluyo

ewet genelde gsı kazanmıştır çoğunlukla...

percussionali
01-08-2012, 17:35
[QUOTE=percussionali;6084216]buragazdaki arkdaşlarda
zaten birbirlerine yakın araçlar olunca öyle oluyo

ewet genelde gsı kazanmıştır çoğunlukla...

valla oyle deme 306 ile GSi cilar burbiride dusmeye baslar
yillardir hep atisilmistir o yuzden hic ortaligi bylandirma ona bakarsan ben 306 deim bendede vardi zamaninda sikintiliydi ama dunya kadar giden deneyen arkadasimda vardi cok onde oldular;)

brs_odbs
01-08-2012, 19:39
maşallah araçlara ama gsi sökük olsaymış farklı olabilirdi herşey

gokhan_205
01-08-2012, 19:51
maşallah araçlara 306 nın sökük olması avantaj tabikide 35-40 kg gibi bir rakam oynuyor koltuklar vs sökülünce e buda baya bır etkı yaratıyor ama pr 306 ile denicem bakalım konuşmustuk kardesim senınle bakalım biraz işlerimi halledeyim rahatsız edicem seni muhabbet etmıs oluruz hem :D

yhu_306
01-08-2012, 20:02
maşallah araçlara 306 nın sökük olması avantaj tabikide 35-40 kg gibi bir rakam oynuyor koltuklar vs sökülünce e buda baya bır etkı yaratıyor ama pr 306 ile denicem bakalım konuşmustuk kardesim senınle bakalım biraz işlerimi halledeyim rahatsız edicem seni muhabbet etmıs oluruz hem :D

önemli olan arkadaslık dostluk :icon_tup:

gokhan_205
01-08-2012, 22:50
önemli olan arkadaslık dostluk :icon_tup:

:icon_tup::icon_tup: kesinlikle öyle :icon_tup:

OnurK
01-08-2012, 23:39
bende denemek istiyorum pr ile ;)

by microp
02-08-2012, 03:16

aynen kardeşim sıkıntı yok ne zaman eksiklerini halledersen deneriz önemli olan tanışmak muhabbet sohbet arkadaşlık
benim araç sökük 40 kg gelsin koltuklar bende 110 kiloyum koltukların ağarlığını dengeliyorum bide o var tabiki :D

by microp
02-08-2012, 03:17
bende denemek istiyorum pr ile ;)

kanka senle herzaman deneriz sabaha kadar de sabaha kadar deniyelim :)

opeldostlar
02-08-2012, 07:35
[QUOTE=opeldostlar;6084932]

valla oyle deme 306 ile GSi cilar burbiride dusmeye baslar
yillardir hep atisilmistir o yuzden hic ortaligi bylandirma ona bakarsan ben 306 deim bendede vardi zamaninda sikintiliydi ama dunya kadar giden deneyen arkadasimda vardi cok onde oldular;)

onu soracak olursan bende 1994 senesinden beri gsı ı geçen bi 306 görmedim çevremde belkide benimkiler farklı gidiyordur:soru:
çok denemelerim oldu anlatamam da hep 3.0 bitti

opeldostlar
02-08-2012, 07:37
farketmez şu su gsı ı bi bızıklıyım bi daha deneyin bakalım maksat muhabbet
aman birbirinizi kırmayın dostça denemeler ...

by microp
02-08-2012, 09:49
[QUOTE=percussionali;6086053]

onu soracak olursan bende 1994 senesinden beri gsı ı geçen bi 306 görmedim çevremde belkide benimkiler farklı gidiyordur:soru:

o zaman sana bi ilki yaşatmış oldum 14 sene sonra bunu görebildiniz gsi cı olarak:hahaha:

emirarslan34
02-08-2012, 11:59
[QUOTE=percussionali;6086053]

sen bi göz doktoruna görün be abicim :D makarasındayım tabi yanlıs anlamayın. tamamen aracların speclerine baglı olarak o buna saplar , bu ona saplar , onlar bunlara splar derken sonra hepsi onlara saplar :D yani specler baglı herşey :cool:

para + performans

emirarslan34
02-08-2012, 12:01

sen bi göz doktoruna görün be abicim :D makarasındayım tabi yanlıs anlamayın. tamamen aracların speclerine baglı olarak o buna saplar , bu ona saplar , onlar bunlara splar derken sonra hepsi onlara saplar :D yani specler baglı herşey :cool:

para + performans[/QUOTE]

by microp
02-08-2012, 13:01

para + performans[/QUOTE]

aynen kanka benim specklerde olan bi gsi gelsin benimle yürüsün bide ;)

gokhan_205
02-08-2012, 13:18
aynen kanka benim specklerde olan bi gsi gelsin benimle yürüsün bide ;)[/QUOTE]

Flitreden başka ne var arabada Kardesim

by microp
02-08-2012, 13:20
aynen kanka benim specklerde olan bi gsi gelsin benimle yürüsün bide ;)

Flitreden başka ne var arabada Kardesim[/QUOTE]

başka bişey yok sadece filtre

gokhan_205
02-08-2012, 13:27
Sırf flitre ile böyle yuruyo maşallah ozaman ;)

by microp
02-08-2012, 13:32
Sırf flitre ile böyle yuruyo maşallah ozaman ;)

Aynen kardeşim bi eksoz yapıcam işte eksoz arıorum şimdi :)

JDM VTİ
02-08-2012, 15:41
110kg'sin, ben 55kg'yim ben kullanayım arabayı + 1-2boy direk :) vites atışlar nasıl bilmiyorum ordada eksik varsa 3-4 boy :D

pr 306güzel gidiyor maşallah. tekrar söylüyorum hiç tartışmaya gerek yok. çıkılır bidaha denenilir uzun uzun basılır sonuc daha net görülür.

egzosda ara boruların 51lik kalsın sona 60lık koy derim bu arada.

by microp
03-08-2012, 18:13
110kg'sin, ben 55kg'yim ben kullanayım arabayı + 1-2boy direk :) vites atışlar nasıl bilmiyorum ordada eksik varsa 3-4 boy :D

pr 306güzel gidiyor maşallah. tekrar söylüyorum hiç tartışmaya gerek yok. çıkılır bidaha denenilir uzun uzun basılır sonuc daha net görülür.

egzosda ara boruların 51lik kalsın sona 60lık koy derim bu arada.

Sadece kilo fazlalığı var viteslerden yana sıkıntı yok. Egsozda 60 lık HKS düşünüorum bakalım İyi yorumun için saol kardeşim