Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Polo Gti kullanan arkadaşlar
Arkadaşlar aracımı servise götürmem gerekiyor ancak üstünde orjinal jantlarım yok,bir iki günlüğüne benle jant lastiklerini değişcebilecek olan var mıdır? (bu sürede aracı ve jant lastikleri kullanmayacağım serviste işlemleri yapılacak ) Çok zor durumdayım şuan :(
Jantları degişik olması birşey farkettirmez ki aracınızın. Garanti acısından bahsediyosanız eger.
hakkatten zor bir durummuş..
Nightfish
30-07-2012, 15:39
Jantları degişik olması birşey farkettirmez ki aracınızın. Garanti acısından bahsediyosanız eger.
Servis dedi garanti dışı kalır diye, o yüzden jant aranıyor zaten.
Mikrop_Ali
30-07-2012, 16:12
alttakımla ilgili bir sorun mu aracta
emin misiniz? serviste alt takım garanti dışı kalır bu halde girerseniz dediler :confused:
alttakımla ilgili bir sorun mu aracta
motor takozlarından birinde sıkıntı var bizim koyduğumuz teşhis bu yani,alt takımla ilgili en ufak bi problem yok dışarda pek çok yerde kontrol ettirdik ama servis taktı jantlara.. gittim yayları söktürdüm bu sefer jantlara taktılar..
tipik servis hareketleri bunlar ....
DoDo_hamann
30-07-2012, 18:21
Bunu yapan servis Doğuş'mu? İlk defa böyle saçmalık duydum.
Aydoğanlar'da ibiza cupra ile ilk bakımına egzoz, coilover, filtre, yazılım ile sıkıntısız bir şekilde girdim çıktım.
Nightfish
30-07-2012, 18:26
Hayır, jantlar sıkıntı yaratır diyen Aydoğanlar.
DoDo_hamann
30-07-2012, 18:31
Çok canları sıkılmış heralde mübarek ramazan günü boş işlerle uğraşıyorlar.
Doğuş'ta şansınızı bir deneseydiniz keşke yayları sökmeden.
yaylarla ilgili kısmı aklım aldı hadi yük biniyo falan fıstık diye garanti dışı olabilir ama jant işini aklım almıyor bir türlü,takılan jantlarda çin malı,replika falan değil bildiğimiz hafif özellikli konig..
yayları sökmeden götürmeye de cesaret edemedim doğuşa,bakıma gidip o halde not alınıp garantisi düşürülen araçlar falan duymuştum.. belki de doğuşa götürmek daha mantıklı olacak şu durumda..
civic@ef
30-07-2012, 18:50
Dostum yarin servise gel sıkintıni halledelim. Gelmedn once ara mutalaka bilgim olsun.
edit..
tamam yarın geliyorum gelmeden de haber veriyorum, ilginize de ayrıca teşekkür ederim..
civic@ef
30-07-2012, 18:58
Rica ederm dostum beklerim..
DoDo_hamann
30-07-2012, 19:01
Rica ederm dostum beklerim..
Numarayı bende kaydediyorum ozaman :)
Nightfish
30-07-2012, 19:03
Deniz el atmışken Q3'ü de bakıma götürek :D
valla zaten onun bakımına da 1000km falan kaldı,bakımlar için de aydoğanları tercih edicez öyle görünüyor :)
civic@ef
30-07-2012, 19:07
Numarayı bende kaydediyorum ozaman :)
Deniz el atmışken Q3'ü de bakıma götürek :D
Problem oldugunda yardmci olurum tabi toplanin gelin :D
valla zaten ilgi alaka çok güzel anında dönüş aldım teşekkür ederim,bi q3 ümüz var onun bakımları içinde size gelelim valla :D bizim arkadaş çevresinde vag grubu araç çok,kapınızı çok çalarız valla..
Mikrop_Ali
30-07-2012, 20:20
yunus aydogan'a mikrop ali'nin selami var diyin yardimci olur:)
snan1910
30-07-2012, 20:28
Dostum yarin servise gel sıkintıni halledelim. Gelmedn once ara mutalaka bilgim olsun.
0554-912-00-73 ynus aydogan
numarayı bende aldım :D kolay gelsin
civic@ef
30-07-2012, 20:31
valla zaten ilgi alaka çok güzel anında dönüş aldım teşekkür ederim,bi q3 ümüz var onun bakımları içinde size gelelim valla :D bizim arkadaş çevresinde vag grubu araç çok,kapınızı çok çalarız valla..
Rica ederim. Beklerim tabiki elimden geldiğince yardımcı olurum kapım açık herzaman için :)
yunus aydogan'a mikrop ali'nin selami var diyin yardimci olur:)
oyle derlerse taşla sopayla dover gonderırım :D:D:D
numarayı bende aldım :D kolay gelsin
bişeyde eksik kal :D:p
Nihayet esnaf birilerinin sesini duymak guzel...
Denizcim,benim anlattigim gibi durumu anlat...
0554-912-00-73 ynus aydogan
Abi o zaman bende geliyorum haftaya 30bin bakıma :)
Mikrop_Ali
30-07-2012, 20:56
oyle derlerse taşla sopayla dover gonderırım:D:D:D
senin gardaşın beni daşınan zircirnen zopaylan kovalamadı mı seni bulacam demedi mi
evet aynen bu kelimeyi kullandı :D: D beni getirme şaşmaza :D
civic@ef
30-07-2012, 21:07
Abi o zaman bende geliyorum haftaya 30bin bakıma :)
Tabi beklerim gelmeden önce randevu alın sonra bana saatini ve tarihini bildiriseniz yardımcı olurum
senin gardaşın beni daşınan zircirnen zopaylan kovalamadı mı seni bulacam demedi mi
evet aynen bu kelimeyi kullandı :D: D beni getirme şaşmaza :D
la mikrop gelmiyon uzun zamandır özlettin kendini. bu arada ramazanda da öğle yemeği çıkıyor;)
Mehmet
Mikrop_Ali
30-07-2012, 21:20
la mikrop gelmiyon uzun zamandır özlettin kendini
Mehmet
abi havalar çok sıcak gündüz evden çıkmıyorum. bu aralar bi iftar organızasyonu dusunuyorum hep beraber oluruz insallah görüsürüz :)
CasabLanca
31-07-2012, 15:33
la mikrop gelmiyon uzun zamandır özlettin kendini. bu arada ramazanda da öğle yemeği çıkıyor;)
Mehmet
iftarda açık olsanız bak nasıl geliyor abi :hehe:
///KDrÖZER
31-07-2012, 16:22
Problem oldugunda yardmci olurum tabi toplanin gelin :D
ahmet aydoğanla bir akrabalığınız varmı