Orijinalini görmek için tıklayınız : clio I Hava filitresi yardım !!!
aodabasi
30-07-2012, 23:25
Arkadaşlar herkese merhaba.Aracımız 1997 model 1.4 8v 75 bg daha yeni aldık ve hava filitresi takmak istiyoruz.Bi yere gittik bu araca olmaz olsada ses alamazsınız dedi dogrumudur boru kullansakta alma şansımız yok mu?..yardımlarınızı bekliyorum
bLackModeL
30-07-2012, 23:54
8v ses fazla cıkmaz fılıtrenın amacı ses deıldır zatenn ama gaz tepkın artar fılıtrenı takınca bende leon mk1 vardı 1.6 8 v ben raid hp max flow takmıstım remus egzozla tamamlamıstım gayet saglıklı bı ssıtem olmustu baya etkılı olmustu gıderınde custom malzemeler var elımde ıstersen yardımcı olbılıırm
aodabasi
31-07-2012, 00:45
yok usta saol o kadar sisteme girmek istemiyoruz sadece biraz ses duymak istiyoruz yani ses almazsın diyosun
Sen al filtreni tak güzel kardeşim. Ses duyarsın merak etme. 206yada takmıştım neredeyse vtec açıyordu. aynı motor zaten ikisi. üst devirlerde çekişini arttırır. zararıda olmaz.
tayreep_john
01-08-2012, 20:10
Sen al filtreni tak güzel kardeşim. Ses duyarsın merak etme. 206yada takmıştım neredeyse vtec açıyordu. aynı motor zaten ikisi. üst devirlerde çekişini arttırır. zararıda olmaz.
aynen öyle bende mkII clio var 8v ... alüminyum boruyla akü boşluğna kadar uzattım , gayet başarılı sesim ve üst devirlerim var artık bence hiç düşünme tak zararı yok ... ama soğuk hava deposu veya akü boşluğundan çıkart yoksa zehir gibi sıcak hava çekersin :D
aodabasi
02-08-2012, 18:18
eyvallah saolun takıp denicez artık :D
mechanic
02-08-2012, 18:49
ehhe ehehhe çok fena yakacak valla