Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : admınlereeee

samet_61
31-07-2012, 00:12
arkdaslar bıraz b.kunu cıkarmıomusunuz bu ceza ıslemının uckagıtcı degılız dolandırıcı deılız herseye ceza herseye ceza ıstemıyorsanız sıtede sılersınız kaydımızı sıtede dolandırıcılara tam destek var adam gıbı adamlara ne olsa ceza bu kadar yanlı olunulmasın bu kadar hak yenılmesın... masallah yazmısız ceza bıse demısız ceza suan resım ekleyemıcem en kısa zamanda demısım engellenmısım

FcX
31-07-2012, 00:19
Maşallah yazılması yasak olan yerde yazarsanız, ürün fotoğrafı olmadan ilan açarsanız ceza alırsınız, bundan daha doğal bir şey yok. Hatta şu açtığınız konu da ceza sebebi, muhtemelen bu yüzden de ceza alacaksınız.

samet_61
31-07-2012, 00:20
umrumda degıl artık ... sitede 100 200 msjı olan adam deılız yenı uyede deılız neyın ne oldugunu bılıoruz ama bu kadar abartı kurallar ne askerıyedemıyız?

63owen63
31-07-2012, 00:21
kural dışı davranıp, konuyu adam gibilige dolandırıcılıga nasıl bagladın hayran kaldım. Kurallar dahilinde bir hareket yapmadıktan sonra, üç kagıtcılıkla adamlıkla vs bi şey adı altında niye bir pozitif ayrımcılık yapılsın ki. Kurallara uymak bu kadar mı zor ?

doncarlo
31-07-2012, 00:22
E git madem sen.

samet_61
31-07-2012, 00:22
kural dışı davranıp, konuyu adam gibilige dolandırıcılıga nasıl bagladın hayran kaldım. Kurallar dahilinde bir hareket yapmadıktan sonra, üç kagıtcılıkla adamlıkla vs bi şey adı altında niye bir pozitif ayrımcılık yapılsın ki. Kurallara uymak bu kadar mı zor ?

arkdasım bı arkadasın arabasıan yorum yazmısız masallah guzelmıs zırt ceza azonce satılıklarım dıye ılan actım acıl oldu satma kararım herseyı fotograf makınam yanımda yok ben kısa zamanda resımlerı upload edecem demısım kı sıtede bunu yapan kac kısı olduguna cok sahıt oldum sonrasında ceza konuyu kaldırma falan bu kadar gerek yok dıorum

samet_61
31-07-2012, 00:23

anarşistte deılız kuralları kuraldısı davranılıp davranılmayacak durumları bılmeyen adam deılız kızdıgım sey bazı seylerın abartılması

MeRtCaN
31-07-2012, 00:24
arkdasım bı arkadasın arabasıan yorum yazmısız masallah guzelmıs zırt ceza azonce satılıklarım dıye ılan actım acıl oldu satma kararım herseyı fotograf makınam yanımda yok ben kısa zamanda resımlerı upload edecem demısım kı sıtede bunu yapan kac kısı olduguna cok sahıt oldum sonrasında ceza konuyu kaldırma falan bu kadar gerek yok dıorum

Satılıklar bolumun kuralları var

resım olmadan ılan acma sende

foto makınan yanında olunca fotosunu cek oyle ac veya en basıtı temsılı bır foto koy goze batmasın...

63owen63
31-07-2012, 00:25
Ama şimdi gel görki burası binlerce insanın oldugu bir forum, kurallar senin benim adamlıgıma anarşistligime vs göre uygulansa çiftestandart ın önüne gecilemez, fotograf yok madem, ozaman olunca aç üstadım ilanı, niye kendini zora sokuyorsun. Ha cok acil vs ise bir yöneticiye mesaj at durumu izah, emin ol anlayışla karşılarlar. Cogun zaman Xxxxx yöneticiden izinlidir diye ilanlar vs görüyoruz. Kuralın uygulanması abartı degil bence.

samet_61
31-07-2012, 00:26
satmıyorum kardesım acmıorumda sılıolarmı uyelıgımı napyolarsa yapsınlar...

aga81
31-07-2012, 00:30
Sakın ol 2 gun sonra sınıırn gecer bak ben 2 gun önce savcı bana gıcık oldugu ıcın kornamdan 225 tl ceza yedım ama bışey yapamıyorum :(

63owen63
31-07-2012, 00:31
Kırmızı ışık var diye,arabaya mı binmeyelim şimdi ? Aa lütfen Samet bey, bu kadar basit bir şey için abartılı bir tepki veriyorsunuz. Sakin olun biraz,kuralları bi kez okuyun,aynı hataları tekrarlamayıın,bukadar basit. Maşallah 'ınızıda içinizden yada özel den söyleyin,cok icten geldiyse nolcak :)

by serçe
31-07-2012, 00:32
yapamıyorlarsa bu işi bıraksınlar dimi adminler ...

:D :D :D :D

gökan
31-07-2012, 00:36
valla admınler sana sunu soylıcektır

ıstemıyorsan gırme uyelık sılme yok gırmezsın olur bıter dıcekler sende artstlencen gırmmem dıceksın ama bagımlılık 2 gun sonra gırmek ıstıceksın bence varsın gıtsın kapattr konuyu bende 5 6 senedır uyeyım delı gıbı ceza yıyorum ama kalkıp demıyrm uyelıgımı sılın dıye:)

darkmoon
31-07-2012, 00:40
samet kardeşim seni aç çok forumdan biliyorum iyi birisin kafan bir şeye bozulmuş belliki git uyu dinlen sinirinde geçer yarın dinç kafayla foruma girer modlarla temasa geçer sorun sıkıntı nerdeyse çözersiniz.. şimdi bir anlık öfke ile hareket etme..

dirk
31-07-2012, 01:04
Konu Yanlış Yere Acılmış Modifiye Parçalarla bi alaksı yok =) Burdan Cezaa gelir bence =)

coder
31-07-2012, 01:14
umrumda degıl artık ... sitede 100 200 msjı olan adam deılız yenı uyede deılız neyın ne oldugunu bılıoruz ama bu kadar abartı kurallar ne askerıyedemıyız?

Neyin ne olduğunu bilen adam bu konuyu açmaz.

Oytun
31-07-2012, 01:17

forumun ilk kurulduğu gün üye olanlar kurallara harfi harfine uyuyor ne alakası var mesaj sayısıyla eski üye olmakla, kurallar sadece yeni üyeleremi? eski üyeysen neyin ne olduğunu biliyorsan kurallara uyman daha doğru değilmi

İbrahim Erdem
31-07-2012, 01:19
samet kardeşim seni aç çok forumdan biliyorum iyi birisin kafan bir şeye bozulmuş belliki git uyu dinlen sinirinde geçer yarın dinç kafayla foruma girer modlarla temasa geçer sorun sıkıntı nerdeyse çözersiniz.. şimdi bir anlık öfke ile hareket etme..

bence de :)

TolgaEsentepe
31-07-2012, 01:20
talihsiz bir konu olmuş

63owen63
31-07-2012, 01:21
az önce pozitif ayrımcılık var, benim konum siliniyor milletin silinimyor diyordunuz, şimdi 100 measajlık yeni üye degiliz deyip aynı ayrımcılıgı bekliyorsunuz.Bence uyuyun.

ef186
31-07-2012, 01:31
arkdaslar bıraz b.kunu cıkarmıomusunuz bu ceza ıslemının uckagıtcı degılız dolandırıcı deılız herseye ceza herseye ceza ıstemıyorsanız sıtede sılersınız kaydımızı sıtede dolandırıcılara tam destek var adam gıbı adamlara ne olsa ceza bu kadar yanlı olunulmasın bu kadar hak yenılmesın... masallah yazmısız ceza bıse demısız ceza suan resım ekleyemıcem en kısa zamanda demısım engellenmısım

Agir yazardim buna ama sabirla yaklasiyorum . 7 yasinda cocuk kiciyla guler guzel kardesim.

Neyin ne oldugunu bilsen boyle bir konu ve mesaj atmazsin.Ayrica binkusur mesajin olunca bu forumda KURALLAR ISLEMEZ SUPERMENSIN diye bir mesajmi aliyorsunuz ? Mesaj sayin bizi 1 yada 1000 baglamaz kurallara uy keyfine bak bukadar basit ...

http://www.techturkey.com/forum/project-cars/56898-project-cars-bolumu-ve-tesekkur-button-kullanimi.html

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/89076-konusu-silinen-yada-kitlenen-arkadaslar-buraya-lutfen.html

Satiliklar bolumunde o sekilde acilmis ve ceza almamis 1 adet ilan goster bana ...
Ayrica sokakta birbirini vuran birsuru adam var ceza almadan kacak olanlarda oluyor sokakta ozaman sende git kafana gore vur birilerini kac ... Bole bir mantik akil varmi ?

anarşistte deılız kuralları kuraldısı davranılıp davranılmayacak durumları bılmeyen adam deılız kızdıgım sey bazı seylerın abartılması

Bariz bilmeyen adamsin. Kurallari bilen adam kurallar uygulandi diye boyle konular acmaz ...

satmıyorum kardesım acmıorumda sılıolarmı uyelıgımı napyolarsa yapsınlar...

Bak bu asamaya kadar sabirla yazdiklarini okudum cevapladim ama bu son satir icin birseyler yazacagim iyi oku guzel kardesim....

Bu forumun yoneticileri sabah aksam senin gibi yol yordam bilmeyen kisilerle ugrasmaktalar.
Koyulan kurallarin K sini bile ciddiye almayan uzerine de sanki hakkin olani elinden almislar gibi ortaliga dokulen bir uyesin suanda ...

Bu foruma parami oduyorsun yada sahibi falansin bizmi bilmiyoruz ?
Nedir bizden sana nimet gibi davranmamizi bekleme sebebin ?

Burda emek veriyoruz,isimiz gucumuz arasinda gunun 24 saati daha duzgun daha iyi bir forum sunmak icin calisiyoruz . Aldigimiz bir maddi karsilik yok zaten Allahasukur yonetici arkadaslarin butur bir ihtiyac yada beklentileride yok ...

Bu nedenle sen bizi uyeligini sildirmekle tehtit edemezsin senin curmun ancak klavyeni kapsar .
Show yapmak gider yapmak falan saniyorsan yaptigini bizler ne showmen nede kabadayiyiz ama yeri geldiginde senin gibi hadsiz ve saygisiz insanlarla muhattap olmasinida iyi biliriz .

Ahmet Saraçoğlu
31-07-2012, 01:34
Sadce şunu söyliyim...Bu yaz orucu olayı fena dağıttı hepimizi.

redbaron
31-07-2012, 01:41
sanal bir ortamda ceza almaya niye bu kadar alınıyorsunuz bende anlamadım :D herşeyin bir kuralı var. dalgınlıkla kuralı çiğnemiş olabilirsin alırsın cezanı bu kadar sanki ceza yiyince hakkında dava açılıyor siteye para ödemek zorunda kalıyorsunuz gibi önemsiyorsunuz gerçekten ilginç

Burak K.
31-07-2012, 01:43
Ne bu isyan ? Problemin varsa özel mesaj at yöneticilere,ne bu reklam yapma hevesi ?

emirarslan34
31-07-2012, 01:46
samet sakın ol abi ya :) yarın oruc tutma :) sıcaklar baya bunaltıyor adamı.

Fatih_
31-07-2012, 01:49

Neyin ne olduğunu bilen adam kurallara göre ilan açar mesaj yazar.

Siteye üye olurken zaten bu kuralları kabul ediyorsunuz , etmeyecekseniz üye olmayacaktınız bu kadar basit

Eyüp
31-07-2012, 01:58
Masallahtanda , fotografsiz İlandanda ceza aldım..4-5 senedinde aktif olarak forumu takip ediyorum..

Ama çıkipta dünkü insanmıyim ben demedim dememde neden kural denilen birşey var..yasasa yasak.(bu arada bu cezalar disinda hiç cezam olmadı)

63owen63
31-07-2012, 02:04
Konu sahibini tenzih ediyorum,

''oruç başınıza degil , kalbinize vursun '' :)

dirk
31-07-2012, 02:15
Ben Adminlerle konuştum Aylık 10 Küfür.. 20 Gereksiz Mesaj ve 4 Tane Fotosuz ilan Acabiliyorum. Hemde Cok Hesaplı =) Kullanışlı Tawsiye Ederim

Taha Fedai
31-07-2012, 02:16
Ben bu forumu takdir ediyorum ceza konusunda daha yeniyim cogu seyi yeni ogreniyoruz burda sagolsunlar dakka gecmeden yapistiriyorlar cezayi :)

Ludacris
31-07-2012, 02:35
E git madem sen.

Sen git lan hoduk

Hacım site artik boyle eskidendi guzel olan simdi ahlakli oldu :)
Ona ceza buna ban otekine kışt beride durana hoşt handeci degilsen zaten mort

Burdakiler insan degil;
kufur etmez vergisini oder kirmizi isikta durur kariya kiza sarkmaz
Ulkeyi kurtarir...
Amk

cabrioleter
31-07-2012, 02:39
o değil de konularda 17-19 yaş arası gençlik büyük küçük dinlemeden herkese artistlik yapıyorlar patavatsız takılıyorlar yalakalığın dibine vuruyorlar onlara da bi ceza oluşturulabilir mi acaba?

erhanarici18
31-07-2012, 02:44
yapamıyorlarsa bu işi bıraksınlar dimi adminler ...

:D :D :D :D

hocam zarar ediyosak kapatalım
:D :D :D

driftboy
31-07-2012, 02:46
40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim

samet_61
31-07-2012, 02:46
talihsiz bir konu olmuş

sigaramı ıcıorum suan ohhhhhh neler yapmısım lan ben:D

ALPER-VNS
31-07-2012, 02:54
ceza alan 1 lira versin hem caydırıcı olur hem de sene sonunda dondurma alırık :)

Enes-x
31-07-2012, 02:55

http://img21.imageshack.us/img21/1892/17991442202757783124811.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/17991442202757783124811.jpg/)

ibooo
31-07-2012, 02:55

bende olsam aynısı derdim baktım kimse yok benim kafada yada aynı şikayette olan bende geri yapardım:icon_tup:

SGTI
31-07-2012, 02:57
bende olsam aynısı derdim baktım kimse yok benim kafada yada aynı şikayette olan bende geri yapardım:icon_tup:

tamda aynısını yazıyordum:icon_tup:

orhansah
31-07-2012, 02:57
Agir yazardim buna ama sabirla yaklasiyorum . 7 yasinda cocuk kiciyla guler guzel kardesim.

Neyin ne oldugunu bilsen boyle bir konu ve mesaj atmazsin.Ayrica binkusur mesajin olunca bu forumda KURALLAR ISLEMEZ SUPERMENSIN diye bir mesajmi aliyorsunuz ? Mesaj sayin bizi 1 yada 1000 baglamaz kurallara uy keyfine bak bukadar basit ...

http://www.techturkey.com/forum/project-cars/56898-project-cars-bolumu-ve-tesekkur-button-kullanimi.html

http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/89076-konusu-silinen-yada-kitlenen-arkadaslar-buraya-lutfen.html

Satiliklar bolumunde o sekilde acilmis ve ceza almamis 1 adet ilan goster bana ...
Ayrica sokakta birbirini vuran birsuru adam var ceza almadan kacak olanlarda oluyor sokakta ozaman sende git kafana gore vur birilerini kac ... Bole bir mantik akil varmi ?

Bariz bilmeyen adamsin. Kurallari bilen adam kurallar uygulandi diye boyle konular acmaz ...

Bak bu asamaya kadar sabirla yazdiklarini okudum cevapladim ama bu son satir icin birseyler yazacagim iyi oku guzel kardesim....

Bu forumun yoneticileri sabah aksam senin gibi yol yordam bilmeyen kisilerle ugrasmaktalar.
Koyulan kurallarin K sini bile ciddiye almayan uzerine de sanki hakkin olani elinden almislar gibi ortaliga dokulen bir uyesin suanda ...

Bu foruma parami oduyorsun yada sahibi falansin bizmi bilmiyoruz ?
Nedir bizden sana nimet gibi davranmamizi bekleme sebebin ?

Burda emek veriyoruz,isimiz gucumuz arasinda gunun 24 saati daha duzgun daha iyi bir forum sunmak icin calisiyoruz . Aldigimiz bir maddi karsilik yok zaten Allahasukur yonetici arkadaslarin butur bir ihtiyac yada beklentileride yok ...

Bu nedenle sen bizi uyeligini sildirmekle tehtit edemezsin senin curmun ancak klavyeni kapsar .
Show yapmak gider yapmak falan saniyorsan yaptigini bizler ne showmen nede kabadayiyiz ama yeri geldiginde senin gibi hadsiz ve saygisiz insanlarla muhattap olmasinida iyi biliriz .

Buğra, ciddi ciddi şu kadar yazmışsın ya inanamıyorum, helal olsun valla.

şimdi aşağıdaki mesaja bak ve değmiş mi o kadar uğraştığına söyle...

Burak K.
31-07-2012, 02:59

Diyecek başka bir şey yok. :icon_tup:

ef186
31-07-2012, 03:00
Buğra, ciddi ciddi şu kadar yazmışsın ya inanamıyorum, helal olsun valla.

şimdi aşağıdaki mesaja bak ve değmiş mi o kadar uğraştığına söyle...

Benim adim artik SITKI SIYRILMIS .
Bana bugra falan demeyin ...

samet_61
31-07-2012, 03:04
az önce pozitif ayrımcılık var, benim konum siliniyor milletin silinimyor diyordunuz, şimdi 100 measajlık yeni üye degiliz deyip aynı ayrımcılıgı bekliyorsunuz.Bence uyuyun.

sende boramı vardı hanı getırıodun denıoduk ?

zübeyir
31-07-2012, 03:04
Benim adim artik SITKI SIYRILMIS .
Bana bugra falan demeyin ...

knka keşke benım msjlarımada bu kadar uzun yazı yazsan. hayır sonra kaaaleee alınmadıgımı hıssedıyorum olmuyo yanı :D

ef186
31-07-2012, 03:06
Suan sigarami iciyorum neler yapiyorum bak sen ;)

15 gun sonra gorusuruz :heyoo:

Maxiboost
31-07-2012, 04:05
Şekilsiniz ya . Hiiieeeamına ! - Kolpaçino bomba - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HBt-uxABEds)

sana cezayı verende konuyu kaldıranda benim. Ben hayatımdan ödün verip burayı derleyip toplamaya çalışıyorum. Sence bu saatte napıyorum burda? project carsta insanların maşallah, işallah, çok güzel olmuş, nur topu olmuş mesajlarını temizliyorum. Mod olduğumdan beri tatillerde adam gibi fotografım yok sana buraya bir sürü fotograf koyarım sevgilimle baş başa çıktığım tatilde bile elimde telefon. Adam gibi fotoğrafım yok resmen. Neden? TechTurkey formatına uygun kalsın, forum düzenli olsun ki insanlarda bu platformu kullanırken istediklerine rahatça ulaşabilsin. Bir proje konusu okurken nerelerde neyin, niçin kullanıldığını öğrensin. Görsün daha da meraklanıp makaleleri okusun araştırsın ki modifiye ile ilgili çaça stayladan çıkıp gerçekten neyin ne olduğu ve yaralı stayladan çok daha keyifli birşey olduğunu öğrensin. Sanki biz bi yerde toplandık hadi fotoğrafsız ilan açılmasın diye kural koyalım dedik. Hepsinin bir sebebi var. Zaman geçtikçe yeni kurallar gelecek veya mevcutlar değişecek.

Bütün bu şahsi çabam bu platformun teknik bilgi paylaşım sitesi olması yüzünden. Yoksa ben ne fuarlara giden adamım, ne dergi alan ne de çoğu yarışa izleyici olarak katılan biriyim. Ben bundan kaç sene önce tırım tırım bilgi ararken, başka forumlarda sıcak hava soğuk hava tartışması kıvamında konuları okumaktan bezmişken TechTurkey kurulmuştu. Beni bu forumun çoğunluğu şuanda çok iyi anlıyor. O yüzden bu platforma zarar verecek, formatının dışına çıkmasına neden olacak her türlü yazıya, kural ihlaline gerekeni yaparım. Eğer kurallara aykırı davrandıysa en yakınıma bile acımam basarım cezayı.

Kurallar belli arkadaşlar. En çok yapılan olmadık konularda geyik, satılık konularında fotograf eksikliği ve project cars'ın amacının anlaşılamamasından kaynaklandığını düşündüğüm maşallah vs tarzı mesajlar. Project cars örnek bir bölümdür. Her zaman yolda karşılaşabileceğiniz türden araçlar bulunmaz. Açılmasındaki amaç ise orada yürütülen bir projenin adım adım gözler önüne serilmesi, zorlukların nasıl aşıldığının gösterilmesi hatta bazen bu zoruklarla ilgili bilgi paylaşımının yapılmasıdır. İlla maşallah yazmak isteyenler için teşekkür buttonu koyduk. Bakmayın ismi teşekkür buttonu o hayal gücünüze kalmış maşallah vs herşey yerine geçiyor.

Biraz daha samimi açıklayacak olursak benim yetkim olmasına rağmen ben kendi ilanımı bile açarken çekiniyorum fotografsız ilan açamıyorum elim varmıyor resmen. Senden çok daha acil durumda olan bir arkadaşım elindeki parçaları satmak için ilan açmak istedi izin vermedim açarsanda cezayı yapıştırırım dedim. Ben böyle davranırken sen kendinde bu hakkı nasıl görüyosun?

neyse uzatmanın alemi yok. Herkese iyi forumlar project cars a gidiyorum ayağınızı denk alın :D

Ranthor
31-07-2012, 09:56
Arkadaslar, kac gere gece kalktik, su server takildi bozuldu diye ugrastik. Insanlar mesailerini veriyorlar acaip acaip adamlarla ugrasmakla.

su satiliklar konusunu nasil duzgun tutariz die dusunduk, oturduk post sayan scriptler yazdim.
Admin, modlarin bile 2 den fazla konusu vara patir kutur siliniyor, kimse birsey demiyor.

Sizin ne haddinize boyle konu acmak.