Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ilginc bir test

M_PROJECT
01-08-2012, 21:41
alinmamasi gerektigi konusunda hem fikirim acikcasi ..

zaYFLb8WMGM

Jeep Grand Cherokee moose test -- the full story - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zaYFLb8WMGM&feature=player_embedded)

hddsheriff
01-08-2012, 21:53
buda benden olsun toyota hilux

aZF8N9NItHI

Toyota Hilux fails the Moose test - YouTube (http://youtu.be/aZF8N9NItHI)

BARR
01-08-2012, 22:02
Tek kelime ile rezalet.

CeM öZeR
01-08-2012, 22:11
Yazık........

Trance-R
01-08-2012, 22:12
vallahi olmaz olsun ... böyle berbat bir araç daha görmedim.

şahin bile bunlardan iyi geçer o testi ...

emre yeşil
01-08-2012, 22:18
Bu konuda BMW X5 sonrasında da FreelanderII yi tek geçerim bir çok gez yüksek süratte yoldan kopmadı.

yiit
01-08-2012, 22:29
Oha. Takla ustune bide lastik patlamasi. Kotuymus.

ByMuSt!
01-08-2012, 22:30
LcM9hkWrImU&feature=related
Citroen Nemo - Moose Test (http://www.youtube.com/watch?v=LcM9hkWrImU&feature=related)

yasin_38
01-08-2012, 23:20
bu videolarla güzel araba satılır mitsubishideyken toyota ile olan videoyu mutlaka gösterirdim müşterilere :D

kickboxer
02-08-2012, 00:06
grand sahibiyim 2012 ve çok memnunm yol tutuşunda nasıl oluyorda böğle oluyor anlam veremedim

doush
02-08-2012, 01:16
Mercedes A class ın geçemediği testi, trabant geçmiştir bu arada ahahha

Taha Fedai
02-08-2012, 01:44
Range rover nasıl acabaa....

!KO
02-08-2012, 03:36
Bu konuda BMW X5 sonrasında da FreelanderII yi tek geçerim bir çok gez yüksek süratte yoldan kopmadı.

fre2yi bende test ettim harbiden kopmuyo çok stabil :)

vtanju
02-08-2012, 13:11
tamami ile gayri ciddi, amacini asan, tarafli, kontrolsuz, ve hicbir bilimsel esit dayanagi olmayan bir test.

tolgakaynak
02-08-2012, 14:10
FD6 kasa yeni civiclerin videosunu bulamıyorum bulabilen paylaşabilirmi ??

EvO 86
02-08-2012, 18:03
eger ki chrysler muhendisleri daha onceki sonucu ciddiye alip, yeni arac gonderip, orada bulunup, ustune anlik sacma cozumler uretmeye calisip (veya hazir ortam bulduk baska durumlarida test edelim dediler :d ) uzerine hala basarisiz oluyorsa, ayni kosullarda diger araclar da test ediliyorsa bence tatmin edici bir test. Yuklu haliyle fabrika lastikleri dayanamamis bile kafadan kaymaya. (ki zaten agirlik ile sorunu cozmeye calismak da ilginc)

tek savunabilecek sey, eger digerleride izin verilen maksimum yukte olsaydi ne olurdu ama digerleri zaten durumu kurtarinca gerek kalmamis.

ozetle ibret alirim, jeep almam :D

S.celik
02-08-2012, 18:34
verilen onca paraya yazık ama Wv çok iyi tutunmuş bence

yiit
02-08-2012, 18:43
Citroen Nemo - Moose Test (http://www.youtube.com/watch?v=LcM9hkWrImU&feature=related)

ulen aynı arabayı nasıl takla attırıyolar bak bak. çakal bunlar çakaal.

yiit
02-08-2012, 18:46
aAuwd4vrT9E&feature=related

redbaron
02-08-2012, 20:38
klasik amerikan hiç yadırgamadım , hepsi taklacı güvercin .ağırlık merkezi yüksek araçları şahinle kıyaslayan arkadaşıda tebrik ediyorum :)

Ome_RS
02-08-2012, 22:59
izlemesi cok zevkli ama ceylan gibi sekiyo :D

Burak Mehmet
03-08-2012, 07:09
evde bitane wj cherokee bie hilux var.ölcez biz :(

KaanBRS
03-08-2012, 20:09

Fiat fun club tarafından yapılan bi test sanki

hddsheriff
03-08-2012, 20:13
Fiat fun club tarafından yapılan bi test sanki

sadece fiatta esp var, sebep bu

levent
04-08-2012, 00:27
bu videolarla güzel araba satılır mitsubishideyken toyota ile olan videoyu mutlaka gösterirdim müşterilere :D

Şantiye şartlarında Hilux ağır derecede eziyor ama L200 ü :D

FATİH
04-08-2012, 00:27
yükseklik ve ağırlığı aşırı yumuşak süspansiyon mekanizmasıyla buluşturunca böyle saçmalıyo işte araç. amerikanlar hiçbir zaman yol tutuş ustası araçlar yapmadılar zaten, şaşırmadım.

turci
04-08-2012, 00:42
citroenin devrildigi test adac'ye ait..

80 kmh ile yapilan testte esp olmayisindan dolayi devrilmis, sonraki modellerde seri üretimde araca dahil edilmis.

HkN
04-08-2012, 09:35
aAuwd4vrT9E&feature=related

Eğer test aynı şartlarda yapıldıysa (tahminim öyle) bas bas Caddy'de bağımsız süspansiyon yok Kangoo'da var eski teknoloji diyenlere göstermek istiyorum.

c.sar
04-08-2012, 10:47
vallahi olmaz olsun ... böyle berbat bir araç daha görmedim.

şahin bile bunlardan iyi geçer o testi ...

çok haklısınız askerde dma şöförüydüm bununla her yolda maximum özen gösteriyordum korkudan :)

Minova
04-08-2012, 17:36
Alman lar bu konuda çok üstün !

ceratoniaorg
04-08-2012, 18:07
çok sakat:D

Low-Rider
04-08-2012, 20:51
klasik amerikan hiç yadırgamadım , hepsi taklacı güvercin .ağırlık merkezi yüksek araçları şahinle kıyaslayan arkadaşıda tebrik ediyorum :)

vw ve volvo tren gibi dönüyor ama,şahinle kıyaslamak pek yanlış değil:)

0M42
05-08-2012, 00:04
Chrysler sahibi değilim.Ben yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Spinmi attı ? Taklamı attı ? Hayır ne olduki bu moka sokup sokup çıkarmalar ? Alt tarafı belirlenen hizanın 15 - 20 cm dışına çıktı hepsi bu.Sonuç itibarı ile yoldan çıkmadan yoluna devam ettimi ? Etti olay bitmiştir bence.En azından aracın her yeri buram buram kalite kokuyor plastik çöplüğünden oluşmuyor.

cupra64
05-08-2012, 00:39
buda benden olsun toyota hilux

aZF8N9NItHI

Toyota Hilux fails the Moose test - YouTube (http://youtu.be/aZF8N9NItHI)

Breakdance yapmış resmen hani tek elle amuda kalkarlar ya o hesaptan..

spyker
05-08-2012, 20:29
jeepin videosunu geçen hafta izledim şans eseri elime autocar dergisi geçti aynı araba için yol tutuşu iyi yorumu yapmışlar videoyu göndermek lazım .

M_PROJECT
05-08-2012, 20:48
Chrysler sahibi değilim.Ben yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Spinmi attı ? Taklamı attı ? Hayır ne olduki bu moka sokup sokup çıkarmalar ? Alt tarafı belirlenen hizanın 15 - 20 cm dışına çıktı hepsi bu.Sonuç itibarı ile yoldan çıkmadan yoluna devam ettimi ? Etti olay bitmiştir bence.En azından aracın her yeri buram buram kalite kokuyor plastik çöplüğünden oluşmuyor.

videoyu izleyip hala " ne olduki " diyebiliyorsaniz , cok farkli acidan bakis aciniz var demekki :) daha ne olcak ? 3 farkli araba 7 patlak lastik , belirlenen hizadan her ciktiginda muhtemel bir kaza ve en onemlisi " profesyonel " pilotlar tarafindan denenmis bir test , kac kisi boyle bir durumu videodaki kadar az sapma ile kurtarabilir ?

ayrica amerikan araclarini birdaha incelemenizi isterim , plastikten baska sey bulursaniz opun basiniza koyun :)

brutal
05-08-2012, 22:36
videoyu izleyip hala " ne olduki " diyebiliyorsaniz , cok farkli acidan bakis aciniz var demekki :) daha ne olcak ? 3 farkli araba 7 patlak lastik , belirlenen hizadan her ciktiginda muhtemel bir kaza ve en onemlisi " profesyonel " pilotlar tarafindan denenmis bir test , kac kisi boyle bir durumu videodaki kadar az sapma ile kurtarabilir ?

ayrica amerikan araclarini birdaha incelemenizi isterim , plastikten baska sey bulursaniz opun basiniza koyun :)

Hocam yeni Grand Cherokee yi yakından inceledin mi? Ferrari'de kullanılan deri ve Ferrari derilerini diken aynı ustalar tarafından yapıldığını biliyor muydun?

Testi daha öncede birçok kez izledim, yanlış olan bir şeyler var orada. Kokusu çıkacak bu videonun o yüzden ben beklemedeyim. Yeni G.Cherokee de ilk kez arka bağımsız süspansiyon kullanılıyor ve önceki modellere göre yol tutuşu inanılmaz başarılı. Hatta geçen gün 97 model G.Cherokee si olan bir arkadaşım video ile geldi ve "Benim Jeep bile böyle yapmıyor bu aracın böyle yapması imkansız, tamamı ile fake bir video" dedi. Ben yorum yapmayacağım, yakında bu video ile ilgili perde arkası gelecek zaten. . .

0M42
05-08-2012, 23:14

Tamamen objektif bakıyorum olaya emin olabilirsiniz.Testte zaten yolunda gitmeyen bir şeyler var bunu hepimiz görüyoruz ancak ben bu kadar eleştrilmesine ağır şeyler söylenmesine anlam veremedimAma yine söylüyorum videoda öyle aman aman bir durum yok.Bana göre facia devrilen citroen dir mesela.Benim bakış açımda bu.

Ayrıca kalite konusunda amerikanlardan bahsetmedim chrysler den bahsettim.Bende chrysler ı incelemenizi hatta imkan varsa test sürüşüne çıkmanızı tavsiye ediyorum.

M_PROJECT
06-08-2012, 18:11
yasadigim yer dolayisi ile bir cok amerikan aracini test etmis - kullanmisligim var , gerek es dost gerek kendi araclarimiz olsun , benim gozumde ferrari derisi degil meclisteki ceylan derisinden dahi olsa , amerikan mali araclar paralari hak eden araclar degil , misal bir arkadasimin 11 suburbaninda kapi kollarindaki kromlar soyuluyor , hemde tum kapilar ...

video fake olur olmaz bilemeyiz pek , biz cekmedik sonucta ama cidden benim gozumde alinmamasi gereken markalar icinde jeep . ben 12.000 milde liberty nin arka diffini kirdim , hemde normal dur kalk sirasinda , muhendsler geldi inceledi case olustu , uretim hatasi , arka diffin icine somun sikismis . 10 dakika once olsa belki suan bu yaziyi yazamiyor oalbilirdim . nasil bir uretim hatasi ki bu , zaten binbir cambazlikla ustunu ortmeye calistilar , bende sattim cok kisa bir sure sonra kurtuldum , hikaye cok aslinda anlatsak . ben biraz kendi sahsi fikrimi on planda tutuyorum , yoksa kimse yanlis anlamasim , kimsenin tavuguna kist dedigim yok .

Canselmo
06-08-2012, 18:22
ntv 0-100 programındada cok bahsedilmiş bir konu avrupa araçların amerika araçlarına göre cok cok daha kaliteli ve yapıcı oluşuydu

hakotech
06-08-2012, 18:24
2005 senesinde yanlış hatırlamıyorsam tarihi 2004 sonuda olabilir..bir grand cherokee 2.7 crd jeep almıştım..aracı sıfır aldım ve kullanmaya başladım..araç düz yolda gayet rahat ve konforlu..tabiki bir amerikan klasiği haline gelen bomboş bir konsol..neyse tipine vurulmuştum zaten ozaman..

akabinde bir gün babam ile iş yerinden çıktık ve babam arkaya oturdu.. hava yagmurlu deildi ve yerler kuruydu.. sahil yolundan bahçelievler istikametine ilerliyodum..çoğumuzun bildiği ölüm virajı adını verdikleri yere geldim..süratim 60 en fazla 70 idi..viraja girdim ilerlerken birden arka kısmı kaymaya başladı...hötttt noluyo ne bitiyo derken aracında suspansıyon sıstemı asırı yumusak olmasının verdıgı savrulma hissi ile babamın ömründen 5 benimkindende bi 2 sene gitti..

hala sağımda solumda araç olmadıgına şükrederim..Allah korusun aracın kıcı bi carpsa baska bı araca diğer şeride ucması içten değil..

neyse babam bana kızdı napıyosun ulan diye..bende gördün hiç bişey yapmadım araba kendi attı dedim..aracı alalı daha 3 ay olmuştu ve bu hadise yasanmıştı..

babam hemen götür ver bu arabayı git adam gibi bi araba al demişti..akabinde aracı şuanki suv'umuz x5 ile değiştirdik ve çok mutluyuz..

birdaha jeep firmasından bir sey almamaya yemin ettim..aklında olan varsa tavsiyem amerikan jeep firmasından uzak durun..

Canselmo
06-08-2012, 18:51
Benim cok denk gelmişliğim var veya görmüşlüğüm yol tutuşu cok kötü bi araç gercekten. Ama arazidede cok cok farklı işler yapıyo

M.A.D
08-08-2012, 21:31
ulen aynı arabayı nasıl takla attırıyolar bak bak. çakal bunlar çakaal.

bak bak citroenci nasıl belli ediyor kendini :D:D

FATİH
08-08-2012, 21:49
@M_PROJECT, kardeş yazdıklarına katılmakla birlikte amerikan araçları hakkında bir iki kelam da ben etmek istiyorum.

300c, cherokee, hummer vs... arkadaşım bi aracın kalitesi ile görüntüsü birbirini bu kadar mı inkar eder? ulan o kokpitin plastiğini, o koltukların derilerini, o ahşap görünümlü kaplamaları nereden temin ediyosunuz? çabucak deforme olmalar falan... diğer yandan yol tutuş ve süspansiyon. yumuşak ayarlar var diye yol tutmaz mı bi araç arkadaş? mercedes de rakiplerinden çok yumuşak ve konforlu ama yola yapışıyo. amerikan'lar Allah muhafaza.

japon araçlarının dahi hem malzeme hem de işçilik olarak amerikan'lardan üstün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Trance-R
08-08-2012, 21:54

valla kusura bakma da ; tofaş getir ... ( yada allahtan yok memlekette babamın şahini var 90 model )

- inan bu testin aynısı yapıp videoya çekesim ve youtube'a koyasım var desem ne dersin ... ?

- inan şahin ; tek teker üstünde akrobatik hareketler yapmaz böyle testte !!! :)

- lastik jant üzerine düşüp , lastiği patlatmaz ...

- olsa olsa , arkadan atar ,

- he diyeceksin şimdi aynı kategori değil ... onunda açıklaması var ; amaç yol tutuşu göstermek ve test sırasında aracın davranışlarını görmek değil mi AMAC'ımız ?

saygılar ve sevgiler .