PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Battlefield 3 ?

RottingChrist
01-08-2012, 23:59
arkadaşlar, akam akşam takıldım işi içinden çıkamadım. bir bölüme geldim geçemedim. 1 saattir google de aratıyorum gene nafile. oynayanlar varsa şöyle tarif edeyim save den sonra bölüm başlıyor benim adamlar önde koşuyor nükleer tehtidi etkinleştir gibi bir mesaj çıkıyor sonra birden görev tamamlanamadı diyerek baştan başlatıyor. prt. sc. yapmay denedim ama görüntü çıkmıyor.

sandman
02-08-2012, 00:16
Battlefield 3 - Videolu Tam Çözüm - HD - Walkthrough - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar (http://www.fulloyun.com/f18/battlefield-3-videolu-tam-cozum-hd-walkthrough-78248/)

bu linkte tum bolumlerin cozumu var kaldiginiz bolumu izleyin aklinizda olsun her oyunun cozum videolari var oyunun ismini google yazip cozumu diye aratirsaniz tum oyunlarin part part cozumleri var izleyip gecersiniz.
eger bolumde bi degisiklik yoksa ve sizde boyle birsey yapiyorsa oyun orj degilse save dosyanizi yedekleyin yeni bir crack indirin onla tekrar deneyin ben bitireli uzun zaman oldu evde degilim hatirlayamadim bolumu cozemezseniz yarin bakar haber veririm :)

RottingChrist
02-08-2012, 07:45
teşekkür ederim. iş yerinden linki açamadım ama eve gidince hemen bakıcam. bir merak başlıyorum oyunlara sonra böyle kıytırıktan bir yerde takılınca bütün hevesim kaçıyor. :)

Evrenoz
02-08-2012, 07:55
Eger sehir icinde diger askerler ve tanklarla savasilan bolumse; anayoldan degil sag taraftaki binanin icinden gidersen o hatayi almazsin.

Cok oldu oynayip bitireli ama boyle bir bug ve cozum hatirliyorum...

RottingChrist
02-08-2012, 08:00
yok orası değil. başladığında önümde benim iki adam koşmaya başlıyor ben onların arkasından gidiyorum kemer gibi bir şeyin altından geçer geçmez çapraz ateş başlıyor. benim adamlardan biri ölüyor diğeri devam ediyor. bende peşinden koşuyorum ben daha vurulmadan oyun bitiyor. benim pc den kaynaklı bir sıkıntı galiba print screen yapamadım.

Eger sehir icinde diger askerler ve tanklarla savasilan bolumse; anayoldan degil sag taraftaki binanin icinden gidersen o hatayi almazsin.

Cok oldu oynayip bitireli ama boyle bir bug ve cozum hatirliyorum...

RottingChrist
02-08-2012, 22:05
teşekkür ederim sayende geçtim bölümü. koşarak geçmek gerekiyormuş onu da öğenmiş oldum. part 9 da takılmışım bu arada :)

Battlefield 3 - Videolu Tam Çözüm - HD - Walkthrough - Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar (http://www.fulloyun.com/f18/battlefield-3-videolu-tam-cozum-hd-walkthrough-78248/)

bu linkte tum bolumlerin cozumu var kaldiginiz bolumu izleyin aklinizda olsun her oyunun cozum videolari var oyunun ismini google yazip cozumu diye aratirsaniz tum oyunlarin part part cozumleri var izleyip gecersiniz.
eger bolumde bi degisiklik yoksa ve sizde boyle birsey yapiyorsa oyun orj degilse save dosyanizi yedekleyin yeni bir crack indirin onla tekrar deneyin ben bitireli uzun zaman oldu evde degilim hatirlayamadim bolumu cozemezseniz yarin bakar haber veririm :)

16EC813
02-08-2012, 22:06
takıldıgın şeylere bakk :D

RottingChrist
02-08-2012, 22:10
senin banı kim kaldırdı reis?

takıldıgın şeylere bakk :D

16EC813
02-08-2012, 22:13
senin banı kim kaldırdı reis?

noldu laa yine tatil mi kazandım yoksa :D