Orijinalini görmek için tıklayınız : MB QUARTS mid takımı hakkında
arkadaşlar MBQuarts marka mid takımı hakkında bilgisi olan varmı aramızda duyduğum kadarıyla el yapımı özel bi seriymiş daha geniş bilgisi olan varsa sevinirim elimde 1 takım 3 yollu olmak üzere var fakat kullanmıyorum kalite bişey dediler ama anlamam anlayan biri varsa ortalama fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim??
2009 senesinden beri bu foruma uye olan eski bir uye olarak bu konunun hangi bolume acilmasi gerektigini dusunuyorusunuz ''Sohbet'' emi?
maksadım satmak değil bilgi amaçlı sohbet konusu olarak açtığımı düşünüyorum yanlış yerdeyse taşınabilir
Sohbet bolumune actiginiz konunun yeri isminden de anlasildigi gibi :
Müzik Sistemleri Ve Soru Cevapları - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/muzik-sistemleri-ve-soru-cevaplari/)
konuyu tasiyorum.
MB quarts kalitelidir, pahalıdır ancak bu şekilde bilgilendiremeyiz. model kodu falan yokmu üzerinde? kaç yıllık bir de?
MB quarts kalitelidir, pahalıdır ancak bu şekilde bilgilendiremeyiz. model kodu falan yokmu üzerinde? kaç yıllık bir de?
QM 210 TX2 kodlu bi seri
model koduna göre 8". yani 21 cmlık.
Crossovers lar var mı pekı?
model koduna göre 8". yani 21 cmlık.
Crossovers lar var mı pekı?
herşeyi tam takım çalar vaziyette sattığım arabamdan söktüm arabayı öle sattım bi arkadaşım gördü bunları al dedi yoksa vericektim öylece şmdide aklıma geldi bilgi amaçlı bi araştırmak istedim crosssoverları nerdeyse bi teyip boyunda :)
her şey sorunsuzsa o zaman sende astronomik rakamlar isteyebilirsin sahibindende ki ilanlar gibi :D
bi bakim sahibinden de n yazıyo fiyatlar :)
700 yazmış adam iyi para valla :)
TurboJDM
02-08-2012, 01:54
MB quarts marka comp. takımım olucak bırak onu satmayı arabama bile satmam vitrine koyarım:D:D benm için o kadar anlamlı bi marka:)
mb quart guzel markada.
8 inçlik midi hangi arabaya takabilisin orası duşundurucu.
en baba kapı hoparloru 16cm dir
16 cm in üstü ses olarak bass a kaçar yani alt frekansta vermeye başlar.
3 yollu ise elindeki ürün yani
tweeter - midrange ve midbass olarak güzel bir altyağı ve işçilikle performanslı çalar.
fiyat araştırmana gelince bi resim çekip koyarsan daha ıyı yardımcı olunur.
MB quarts marka comp. takımım olucak bırak onu satmayı arabama bile satmam vitrine koyarım:D:D benm için o kadar anlamlı bi marka:)
bende öyle yapim o zamn :) zaten işime yaramaz dursun bari
mb quart guzel markada.
8 inçlik midi hangi arabaya takabilisin orası duşundurucu.
en baba kapı hoparloru 16cm dir
16 cm in üstü ses olarak bass a kaçar yani alt frekansta vermeye başlar.
3 yollu ise elindeki ürün yani
tweeter - midrange ve midbass olarak güzel bir altyağı ve işçilikle performanslı çalar.
fiyat araştırmana gelince bi resim çekip koyarsan daha ıyı yardımcı olunur.
akşama yada yarına çekip koyarım ama bahsettiğin gibi bi parça toplamda 6 tane + crossover yani 8 adet