Orijinalini görmek için tıklayınız : VW Golf TSI 160HP Manuel + Loading...
wolkanku
15-04-2013, 10:28
tam kararında oldu maşallah.
Maşallah çok güzel duruyor :)
Cumartesi günüydü sanırım bebekde gördüm canlı daha güzel duruyor.
Kazasız belasız keyifli sürüşler :)
Teşekkürler, doğrudur cumartesi öğlen bebekteydim :)
Masallah kazasiz belasiz :) Boost gostergesi hakkinda biraz bilgi verebilirmisinz :)
Teşekkürler, bu konunun #237. postuna giderseniz detaylı açıklama orada mevcut.
tam kararında oldu maşallah.
Teşekkürler abi :) Şimdi sevmeye başladım işte.
Gökhan Bilgin
15-04-2013, 17:56
stopları ne zaman eklemeyi düşünüyosun :)
emirhan sph
15-04-2013, 19:56
MFA ekrani disinda acaba benim polodaki ekrandaki menuyede yansirmi :D 2011 model sonrasinda mfa olmasa bile ufak bi yol bilgisayari mevcut. Tahminim mfa disi olmadigindan ama genede bi soriim :)
stopları ne zaman eklemeyi düşünüyosun :)
İlk fırsatta
MFA ekrani disinda acaba benim polodaki ekrandaki menuyede yansirmi :D 2011 model sonrasinda mfa olmasa bile ufak bi yol bilgisayari mevcut. Tahminim mfa disi olmadigindan ama genede bi soriim :)
Poloya uyumsuz, yani birisi sormuş resmi forum sitesinde, polo gti a uyumlu mu diye, henüz uyumlu değildir cevabı verilmiş
burak_2885
04-04-2014, 13:20
160 lık motorlarda piston kırma olayı varmış nedir bu olay? 2011 model 160lı golf bulduk sanırım alıcaz ama iyice araştırıyoruz yarın öbürgün bize sıkıntı çıkarsın istemiyoruz
faik.bmw
04-04-2014, 14:44
MaŞallah, kazasiz belasiz
160 lık motorlarda piston kırma olayı varmış nedir bu olay? 2011 model 160lı golf bulduk sanırım alıcaz ama iyice araştırıyoruz yarın öbürgün bize sıkıntı çıkarsın istemiyoruz
aracım şuan 100bin km yi aştı ve 2010 model. Henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama sanki ilk partilerde piston erime sorunu olabiliyor gibi birşey duymuştum ama emin değilim. Kısmen de şans işi bu. Olmaz, veya olur demem yanlış olur. Ben henüz ağır bir problem yaşamadım, zaten öyle bir sorun yaşarsam arabayı direk satarım, kullanma hevesim olmaz.
Olum sen yaşıyomusun?
:) Sorma ya, biraz uzaklaştık bu alemlerden :)
Evimin erkeği oldum :P