Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 i-VTEC ile Type-S Arasındaki Farklar Nelerdir?
Arkadaşlar 1.8 i-VTEC ile Type-S Arasındaki Farklar nelerdir tek kapılı olan hangısı ıkısındede var galıba tek kapı birde manuel yokmu bunlarda F1 mı hepsi bunların donanım ve motor acısından farkları nelerdir ?
Jeandan-R
02-08-2012, 04:50
Cift bolgeli klima, body kit. TypeSde ekstradan bunlar var. Ama 2 kapisi eksik :) duz vites 2 modelde de mevcut
yusufaltintepe
02-08-2012, 08:09
Cift bolge klima - body ve tek kapi olmasi disinda 1.8 hb den bir farki yok her ikisindede i-shift ve manuel vites mevcut hatta 2009 makyajli kasa 1.8 hb lerde i-shift ten cvt ye gectiler ama cvt type-s de yok eski bir 1.8 hb cvt sahibi olarak bildiklerim bunlar
anladım teşekkür ederım manuel dedıgınız trıptonık degıl degılmı debriyajlı felan :D bıldıgımız manual cunku sahıbınden.com da hıc gormedım manual o sekılde :S
63owen63
02-08-2012, 13:58
1.8 executive'lerin yürüyüşü,yakıtı vs nasıl?
yusufaltintepe
02-08-2012, 14:03
sedanı hakkında yorum yapamıyacağım ama hb cvt ile ben ş.içi 100/10 lt civarlarında geziyordum kışın 11 lt filen oluyordu gidişi ise bence 140hp araç için gayet tatminkardı
manuel tek kapılar sadece type s de var diye biliyorum ...
Jeandan-R
02-08-2012, 14:21
sedanı hakkında yorum yapamıyacağım ama hb cvt ile ben ş.içi 100/10 lt civarlarında geziyordum kışın 11 lt filen oluyordu gidişi ise bence 140hp araç için gayet tatminkardı
Hatchbackde cvt sanziman hic olmadi ki? Ya yari otomatik ishift ya da konvansiyonel otomatik nami diger klasik otomatik sanziman. Benim ishiftli civic sehir ici 9 litrelerde yakiyordu ki pek uslu da kullanmiyordum. Duz bulabilirseniz daha guzel olabilir
Hatchbackde cvt sanziman hic olmadi ki? Ya yari otomatik ishift ya da konvansiyonel otomatik nami diger klasik otomatik sanziman. Benim ishiftli civic sehir ici 9 litrelerde yakiyordu ki pek uslu da kullanmiyordum. Duz bulabilirseniz daha guzel olabilir
düzü varmı ki bunun i-shift dışında
yusufaltintepe
02-08-2012, 15:06
hem hb de hemde type-s de düz vites mevcut