Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yazılım seçimi ??? REVO mu ? custom ECUFAST mi ??? ?

ümitech
03-08-2012, 00:42
aracım seat leon cupra...
arkadaşlar başta şunu söylemek isterim aracımda şuan hali hazırda revo kullanmaktayım ...
marka fanatikliği yapmadan yansız ve tarafsız yorumlar yaparsanız inanın çok sevinirim...
revo bilindiği üzere paket yazılım , ve arkadasımlarımla denemelerimde adeta 2 araba bastıgı gibi kalıyo ne ilerleme ne gerileme oluyo , denendi görüldü...
ecufast ise custom bi yazılım oldugu için acaba biraz daha hızlanır mıyım düşüncesi içindeyim..

aracım maha dyno da ; 384 hp çıktı , bunuda göz önünde bulundurursanız sevinirim...

dediğim gibi tarafsız yorumlar bekliyorum !!! ;)

edit ; revo dan çok memunum !!! fakat dedim ya biraz daha hızlanır mıyım düşüncesi var...
teşekkürler...

emre_
03-08-2012, 00:47
Takipteyim 2+ dimi cupra ümit

ibooo
03-08-2012, 00:48
Şöyle bi şeçenek var diye tahmin ediyorum ecufast after before dynamics yapıyor ekstra güç alacağından eminim memnun kalmadığın zaman yazılım silinip paranız iade ediliyor die biliyorum bence ecufast

34tb9544
03-08-2012, 00:51
Bence revoda sanki paket yazilim varmış gibi hissediyorum mesela benim düşüncem bunda bunu kullandik Bunada yap aynısını mesela ecu fastta herseye müdahale farklı tamamen senin aracına özgü bı yazilim ben ecu fast kullanıyorum yada fanatiklik degil bazı seylerde daha fazla liste dısı işlem yapabiliyorsun bana gore ecu fast

mrtysn
03-08-2012, 00:54
Kendi aracinda iki firmanin yazilimi da deneyen arkadasim var, Ecufast'i cok daha methetti kendisi :)

-HAKTAN-
03-08-2012, 00:56
Güvenli mod istiyorsan Revo tercih etmeni öneririm ama limit ayar istiyorsan Ecufast'a uğramakta fayda var düşüncesindeyim

ümitech
03-08-2012, 01:03
Takipteyim 2+ dimi cupra ümit
evet kardesim 2+ , evc , meth. , wg

Şöyle bi şeçenek var diye tahmin ediyorum ecufast after before dynamics yapıyor ekstra güç alacağından eminim memnun kalmadığın zaman yazılım silinip paranız iade ediliyor die biliyorum bence ecufast
bizde o durumları düşündük fakat , hadi memnun kalmadık revoyu geri nasıl yüklicez :)

Bence revoda sanki paket yazilim varmış gibi hissediyorum mesela benim düşüncem bunda bunu kullandik Bunada yap aynısını mesela ecu fastta herseye müdahale farklı tamamen senin aracına özgü bı yazilim ben ecu fast kullanıyorum yada fanatiklik degil bazı seylerde daha fazla liste dısı işlem yapabiliyorsun bana gore ecu fast
evet revo paket yazılım zaten :) her arac 1 e 1 aynı bakalım konunun sonunda dogru yolu bulucas inşallah

Kendi aracinda iki firmanin yazilimi da deneyen arkadasim var, Ecufast'i cok daha methetti kendisi :)
hmmmmmmssssssssss :)

Güvenli mod istiyorsan Revo tercih etmeni öneririm ama limit ayar istiyorsan Ecufast'a uğramakta fayda var düşüncesindeyim

revo elbette ki her acıdan inanılmaz derecede güvenli bi yazılım , ortaya koydugu güclerde azımsanacak gücler değil fakat ecufast custom bi yazılım oldugu için müdahale edilecek kısımlar ve ayrıntılar daha fazla gibi...bakıcas bakalım daha konunun basındayız..:)

ümitech
03-08-2012, 01:12
evet başka yok mu yorum yapıcak kimse ? :)

MKT
03-08-2012, 01:16
Yarın Gel Yanıma Bebeğimmm :D

berkay_aydin
03-08-2012, 01:18
Düşünceme göre custom yazılım ile daha fazla güç alabilirsiniz..

ümitech
03-08-2012, 01:18
Yarın Gel Yanıma Bebeğimmm :D

ahah olm dur araştırıyos bilinçli kullanıcı olmak için :D

CanberkD
03-08-2012, 01:23
benim de iki arkadasım 1.4tsi rocco ve 1.8t a5 bütün yazılım markalarını deneyip son olarak ecufast a gittiler. İkiside çok memnun hele a5 in kaderi değişti :D

daha da çok arkadaşım ecufast e gitti memnun olmayan yok corvette c6 sından tut vag grubu arabalara evoma kadar herturlu araçta gözum kapalı guvenirim Özgün abi ve ecufast ekibine teşekkurler :D

ümitech
03-08-2012, 01:26
benim de iki arkadasım 1.4tsi rocco ve 1.8t a5 bütün yazılım markalarını deneyip son olarak ecufast a gittiler. İkiside çok memnun hele a5 in kaderi değişti :D

daha da çok arkadaşım ecufast e gitti memnun olmayan yok corvette c6 sından tut vag grubu arabalara evoma kadar herturlu araçta gözum kapalı guvenirim Özgün abi ve ecufast ekibine teşekkurler :D

çok teşekkürler yorumlar için :)
özgünden memnun olmadım diyen taş olsun abi ya valla:D
adam the doctor boşuna değil :)
lakin sorum öle bi soru ki herkesin elini vicdanına koyup cevaplaması gerekir..
çünkü vag grubunda revo kendini ispatlamış bi marka
oz' da yaptıgı her arabada kendini ispatlamış bi marka
bakalım doğru yolu bulalım da kararımızı verelim

Can's
03-08-2012, 01:28
revo cok denedık cokta deneyen arkadasımız oldu vag serısınde ama en verımlısı ecufast kesınlıkle paket degıl herseyden once custom

CanberkD
03-08-2012, 01:32
çok teşekkürler yorumlar için :)
özgünden memnun olmadım diyen taş olsun abi ya valla:D
adam the doctor boşuna değil :)
lakin sorum öle bi soru ki herkesin elini vicdanına koyup cevaplaması gerekir..
çünkü vag grubunda revo kendini ispatlamış bi marka
oz' da yaptıgı her arabada kendini ispatlamış bi marka
bakalım doğru yolu bulalım da kararımızı verelim

vag için ilk yazdıgım iki arkdas çok samimiyiz hergun gorusuruz dediğim gibi bütün yazılım markalarını denediler en son ecufasttalar ve çok memnunlar...

kullanıcı yorumu olarak alabilirsin bunları :)

ümitech
03-08-2012, 01:35
vag için ilk yazdıgım iki arkdas çok samimiyiz hergun gorusuruz dediğim gibi bütün yazılım markalarını denediler en son ecufasttalar ve çok memnunlar...

kullanıcı yorumu olarak alabilirsin bunları :)

teşekkürler
aracları nedir bu arkadasların ???

emre_
03-08-2012, 01:36
1.4 rocco ve a5 1.8 t

CanberkD
03-08-2012, 01:36
teşekkürler
aracları nedir bu arkadasların ???

1.4 160 lık scirocco ve 1.8t a5 coupe

edit: emre benden once yazmıs ...

ümitech
03-08-2012, 01:38
1.4 rocco ve a5 1.8 t

emre senin aracında ne yazılım var ? yada var mı ?

mami_makinen
03-08-2012, 01:38
Ecufast benim vazgecilmezim
Az cok gazladigim arabalar belli 700 bg ilede gazladim 200 bg ilede ama hepsini ecufastte ayarlartim ve hic sikinti yasamadim

ef186
03-08-2012, 02:00
Tabiki Ecufast ve Ozgun tartismasiz ...

ümitech
03-08-2012, 02:22
Tabiki Ecufast ve Ozgun tartismasiz ...

Neye gore soyluyosunuz bunu ??? Yanlis anlamayin sadece soru mahiyetinde sordum..

ibooo
03-08-2012, 02:24
yani demek istediğin yapıp yürüttükleri araba varmı?bunu demek istiyosan youtube drecu yaz

ümitech
03-08-2012, 02:24
Ecufast benim vazgecilmezim
Az cok gazladigim arabalar belli 700 bg ilede gazladim 200 bg ilede ama hepsini ecufastte ayarlartim ve hic sikinti yasamadim

Mami abi bende revodan cok memnunum hicbir problemim olmadi
Lakin benim aracta nasil olucak dahada hizlanicakmiyim kafamda bir suru soru isaretleri var :S

ümitech
03-08-2012, 02:28
yani demek istediğin yapıp yürüttükleri araba varmı?bunu demek istiyosan youtube drecu yaz

BEn ozgunu yillardir taniyorum yaptigi isleride cok iyi biliyorum zaten bilmesem bu karsilastirma konusunu acmazdim veya acaba da kalmazdim onda bi problem yok
Cupra veya 2.0 tfsi denince herkes yani bicok kisi revoya odaklanmis vaziyette sorumun amaci bu..
Daha fazla yardim bekliorum arkadaslar :)

ef186
03-08-2012, 02:33
Neye gore soyluyosunuz bunu ??? Yanlis anlamayin sadece soru mahiyetinde sordum..

Her otomobilin fabrikadan bir cikmadigini dusunursek bu konuda tecrubenin ve ulke sartlarina hakim olmanin onemli oldugunu dusundugumden Ozgunun trde yaptigi isin tartisilmayacak derecede duzgun oldugunu dusunuyorum.

ErBAY
03-08-2012, 02:39
kanka bı kac defa konustuk ettık. Bılıyosun aracımda özgünun yazılımı var memnunum revo'dan bence daha ıyı lımıt konusunda actırıp kapattırmak sana kalıyor ;)

gambit49
03-08-2012, 02:47
ben RSA yi oneririm yazilim olarak bence konusmanizda fikir almanizda fayda var

ümitech
03-08-2012, 03:22
ben RSA yi oneririm yazilim olarak bence konusmanizda fikir almanizda fayda var

Rsa ???????????

ümitech
03-08-2012, 03:23
kanka bı kac defa konustuk ettık. Bılıyosun aracımda özgünun yazılımı var memnunum revo'dan bence daha ıyı lımıt konusunda actırıp kapattırmak sana kalıyor ;)

Kanka agrlik ecufast ten yana du bakalim netlestiricem sanirim

Göki,ZD
03-08-2012, 03:43
EcuFast

BEn ozgunu yillardir taniyorum yaptigi isleride cok iyi biliyorum zaten bilmesem bu karsilastirma konusunu acmazdim veya acaba da kalmazdim onda bi problem yok
Cupra veya 2.0 tfsi denince herkes yani bicok kisi revoya odaklanmis vaziyette sorumun amaci bu..
Daha fazla yardim bekliorum arkadaslar :)

Ozgun u yıllardır tanıyosan kafana takılan ne o zaman ?

Revo 1 kereye mahsus mu satın alınıyor ? oldu ki motor da mekanik sorun çıktı garanti den değişicek orjinal yazılıma dönüp gidicek, sonra yeniden revo yapmak istediğinde para mı veriliyor ?

Ecufast 1 kereye mahsus yazılım yapmaz genelde oldu bitti değil musteri aracın gidişinden memnun kalıncaya kadar ugrasıyor. EM-RE nin megane coupe sinde 4 kere yazılım değişti ( olmadıgından değil doyumsuz olunca daha da gitsin daha da gitsin hesabı)

MaKaT da gel demiş yapsınlar aracını begenmez isen revo ya geri dönersin en temizi denemiş oldum dersin kafan rahat olur ama Ecufast kalsın diceksin.. :)

ümitech
03-08-2012, 03:53
EcuFast

Ozgun u yıllardır tanıyosan kafana takılan ne o zaman ?

Revo 1 kereye mahsus mu satın alınıyor ? oldu ki motor da mekanik sorun çıktı garanti den değişicek orjinal yazılıma dönüp gidicek, sonra yeniden revo yapmak istediğinde para mı veriliyor ?

Ecufast 1 kereye mahsus yazılım yapmaz genelde oldu bitti değil musteri aracın gidişinden memnun kalıncaya kadar ugrasıyor. EM-RE nin megane coupe sinde 4 kere yazılım değişti ( olmadıgından değil doyumsuz olunca daha da gitsin daha da gitsin hesabı)

MaKaT da gel demiş yapsınlar aracını begenmez isen revo ya geri dönersin en temizi denemiş oldum dersin kafan rahat olur ama Ecufast kalsın diceksin.. :)
Dostum nie bu kadar sert giris yaptin anlam veremedim ?
Ozgunun yaptigi isi biliorum en az senin kadar ..sadece vag grubunda revo basarili bi firma oldugundan ozgun e yaptirsak dahada hizlanirmiyim yoksa revo mu kalmali derdim bu ;) bir onceki postlari okumadin heralde defalarca yazdim bunu.
Saol onerin icin.
Bu arada revo yu cekicez aractan ecufast atilacak sonrasinda hadi diyelimki olur ya begenmedik geri revoyu nasil yuklicez bunu hic dusundun mu ? İstanbula gelmem ve tekrardan 700 euro para vermem gerekior bunun icin..her anlamda fikir sahibi olmak acisindan ve yanlis karar vermemek acisindan boyle bi konu actim..

Göki,ZD
03-08-2012, 04:05
Dostum nie bu kadar sert giris yaptin anlam veremedim ?
Ozgunun yaptigi isi biliorum en az senin kadar ..sadece vag grubunda revo basarili bi firma oldugundan ozgun e yaptirsak dahada hizlanirmiyim yoksa revo mu kalmali derdim bu ;) bir onceki postlari okumadin heralde defalarca yazdim bunu.
Saol onerin icin.
Bu arada revo yu cekicez aractan ecufast atilacak sonrasinda hadi diyelimki olur ya begenmedik geri revoyu nasil yuklicez bunu hic dusundun mu ? İstanbula gelmem ve tekrardan 700 euro para vermem gerekior bunun icin..her anlamda fikir sahibi olmak acisindan ve yanlis karar vermemek acisindan boyle bi konu actim..

Sert giriş ?
İlla cumle sonlarına gulucuk yada sadece merak dan soruyorum gibi bişeyler mi yazmak gerekiyor.

bişey sorup sonuna ? koymusum osurukdan nem kapmaya gerek yok..

SADECE MERAKIMDAN SORUYORUM

1- Revo 1 kere mi satın alınıyor olaki motor arızasından garantiye gittiğinde araçlar standart olarak gider garanti dısı kalmasın diye sonra yeniden yuklemek istediğinde 700 euro mu bayılıyo insanlar ? ecufast ten memnun kalmazsan revo ya tekrar dönersin..

konuyu en basından beri okudum sondan okuma gibi huyum yoktur, insanlar ecufast demiş ve bende dahil olmak üzere 1 araç sunmusum sana memnun kaldıgım..

neden sadece revo ecufast ? evotech de var tuv onaylı :D
bak smiley koydum sert değilim..

_muhaRRem
03-08-2012, 04:44
ben diyorumki standalone beyin al direk oz ayarlasın , o zaman çok daha verimli olur

RC_MAN
03-08-2012, 05:07
Bir yıllık revo 2+ kullanicisiyim neden revo
İki yıl 207rc kullandım BTG superchips yazılım yaptırdım yaptırmaz olaydım arabanın her yerinden arıza verdi tak etti ve aracımı sattım.revo tamamen aracını soft bir sekilde güçlendiriyor Ecufast ise birazdaha hircin oluyor.aslında bu yazılımı yaparken aracin ilerleyen kmlerde kondusyonunun düşmemesinide göz önünde bulunduralım. hız ise Ecufast ağır basıyor araştırmalarımda.modifiye isi para ve zaman isteyen isler.
İcinde kalıp dert olacağına parana ve zamanına kiy mert olsun :)))

senna
03-08-2012, 08:10
ecufastte istediğiniz şekilde yazılım yaptırabilirsiniz, şu güvenli güvensiz işini anlamıyorum:) siz ne isterseniz o şekilde olur bu iş, diğeri yanılmıyorsam standart yazılım, aynı şekilde performans kadar ağır vasıtada her gün her an yollarda olan çekicilere otobüslere yapıyorlar memnun kullanıyor herkes

yani ecufast iyidir:)

cheers
03-08-2012, 09:00
Sps var mı Ümit?

Ecufast yükleyip beğenmediğin zaman sps'den tekrar revoya dönme imkanın yok mu?

iynn-RS
03-08-2012, 09:34
Custom yazılımda illaki biraz daha güç artışı olacaktır.

fakat yapılacak custum yazılım revo ya verılen 700 euro nun ustune sunger cekmeye ve yapılan custum yazılım ıçin yıne bı o kadar para vermeye değermi.

revonun ustune SAGLIKLI sekılde kaç beygır daha eklenebılır custom yazılımla.

yusufaltintepe
03-08-2012, 09:37
güzel başlık takipteyim bende

Kekuti*
03-08-2012, 10:09
Muharrem hakli bencede, standalone la yeni map hazirlansin Ecufast'te. Mevcuttan daha saglam olacagina eminim :)

typer46
03-08-2012, 11:11
peki neden arabana parça takmayı düşünmüyorsun.

MKT
03-08-2012, 13:54
peki neden arabana parça takmayı düşünmüyorsun.

başka cupralardan farklı olması için ne takacak ki abi.çok çok stage3 yapacak yine diğerleri ile aynı olacak.ümitin amacı bu setup ile daha çok güç alabilmek

onur_S
03-08-2012, 14:01
revonun neyi safe

MCN21
03-08-2012, 14:30
benim anlamadıgım yok revo yanıcak filan muhabbeti stock a dönersin gidersin ecu ya yaptırırsın yazılımını ölçtürürsün , 2 rolling yaparsın anlarsın bu kadar basit :D ha olduda memnun kalmadın gidersin baycu ya geri revo yaptırırsın hakkın saklı kalıyor diye biliyorum ... yada memnun kalırsan ki öyle oluyor genelde :D baycu ya gidip paranı geri istemek gibi bir durumunda olabilir belki alan bazı arkadaslar oldu ...
edit :
bide özgün hard revo soft gibi bir muhabbet gördüm gecen sayfalarda :D ecufast tamamen sizin isteginize göre ayarlıyorki aracı +%10 hp almakta ellerinde +%20-30 hp almakta ... (sayılar atmasyondur :D )

typer46
03-08-2012, 14:36
başka cupralardan farklı olması için ne takacak ki abi.çok çok stage3 yapacak yine diğerleri ile aynı olacak.ümitin amacı bu setup ile daha çok güç alabilmek

mustafacım turboyu büyütmeden vardır herzaman son bi attım ama artık oda arkdaşa kalmış.

osman 1.8t
03-08-2012, 15:12
revo yazılımı değiştirdiğinizde beğenmesseniz geri dönüşümünde revoya tekrar aynı parayı veriyorsunuz bilginiz olsun :) yazık olmasın yazılıma paranıza güveniyorsanız yazılımı değişin benim kendi fikrim ise 10 hp için revo varsa değişmem ama yoksa seçenekler kullanılabilir bende şuan revo var

CanberkD
03-08-2012, 15:38
revo yazılımı değiştirdiğinizde beğenmesseniz geri dönüşümünde revoya tekrar aynı parayı veriyorsunuz bilginiz olsun :) yazık olmasın yazılıma paranıza güveniyorsanız yazılımı değişin benim kendi fikrim ise 10 hp için revo varsa değişmem ama yoksa seçenekler kullanılabilir bende şuan revo var

ne kadar saçma birsey bu yazılımı bir kere alırsınız bir yere kaydetsin bilgisayarında tutsun aynı araba için aynı yazılıma tekrar para vermeye ne gerek var ?

peki diyelim araba servise gitti update ettiler beyni yazılım silindi yine mi para odeniyor revoda?

Göki,ZD
03-08-2012, 15:43
700 euro vericem ve 1 kerelige mahsus gereksiz bi haraket olur

onur_S
03-08-2012, 15:48
iyide adam nerden bilsin yazılımı okutmadıgınızı bu sebepten tekrardan para alıyor olabilir.sonucta o sevıyede bı aracın verecegı guc bellı daha ıyı olsada 10 hp ıcın gırılmez ha ben gırdımmı gırdım 10 hp ıcın baska yazılıma para verdım ama cupra gıbı bı aracta 2 plus yetmıyorsa turbo buyuttukten son ra ıstenıyorsa ecufast yaptırmak daha mantıklı

RCkid
03-08-2012, 15:49
700euro cok iyiymis gercektrn ama:) beyin parasi nerdeyse:)

BMK TypeR
03-08-2012, 15:54
Arkadaşlar 2.0tfsi araçtan bahsedılıyo:) kactane var ecufast LEON CUPRA 2bılemedın 3 bıtanede audi s3 bılıyorum ygz deneyen, durum nedır hepsı revodan yavaş, revo yurtdışı dahıl 2.0tfsida çok ustun ve çok araçı var ınsan oğluna yetmemezlık oluyo bende oldugu gıbı mesela araçım stg3 gt3076r 1.55bar max basıyo avans durumuna gore ve tork lımıtoru var stg3 fazla kurcalayamıyosun, korumaya alıyo yazılım(450 460hp 450 480nm tork gıbı lımıt yapmıs, ama stg4 yapmıs onda sınır yok:)
elımızde ne varsa k04 yada gt30r 2.0tfsi deneyelım, 2.5-3senedır barboros araçları vardı denerdık, stok motor oem bujı bobın emme manıfoldtsuz egzantıksız, 385-390hp guc gayet ıyı k04 le 100-200 8.5sn bı araba bence umıt bundan hızlısı suan yok trde varsa denerız oyle bı arabayla:) yakıt ısıne gırersek k04le 400ustu oluyo:) paket yazılım denıyoda nasıl bı paket pogram? adam slect yapmıs 5 yazılım atabılıyosun kısık orta yakıtlı yakıtsız avans harıtanı basıncını afrnı kafana gore yapıp 5yazılım elının altında oluyo bundan ıyısını ben yapıcaklarını sanmıyorum:) avansı basıncı afrsı yolda ayarlanıyo arkadaşlar, özgun kankam başka markalarda gayette ıyı tr de en ıyılerınden ozgun ama 2.0tfsi ıcın erken araba yok yapılan, yapılsada ogucler max guc k04 alınabılcek egzantrık ve emme manıfolduyla o guclerın ustune cıkılabılır, bende stg3 aracımın tork lımıtorunu kaldırmalarını ıstıyodum ama stok motor gt3076r 1.8bar bassak ne kadar omru uzun olur adam 1.5bar ustu ve 470nm tork ustunu koruma yapmış mantıklı iş ama bazen ınsan oğlu kaşınıyo:)
gelelım gt30r rs4 enjektorlu 2.0tfsi ya 520hp kapasıtelı zaten onun ustunde guc alınmaz alırım dersen makıneyı kırarsın, rs4 enjektor yerıne daha yuksek cc enjektor cıkarsa daha ıyısı olur ama revoda olur:) suan k04 manıfoltsuz egzantıksız stok halde 390hp guc uretıyo gt30r stok motor stg3 ler 450 460hp(tork lımıtorlu) stg4 de enjektorden dolayı 520hp 600nm torklarda bunun ıyısı deneyerek olur k04 var stok motor 30r da stg4 de
bu deneme mevzusu 2.0tfsi yazdım bu karşılaştırmanın sonucu ortaya çıkmış olur, c.tesıne varsa yapılmiş 2.0tfsi araç deneyelım stg1 2 3 4

CanberkD
03-08-2012, 15:58
iyide adam nerden bilsin yazılımı okutmadıgınızı bu sebepten tekrardan para alıyor olabilir.sonucta o sevıyede bı aracın verecegı guc bellı daha ıyı olsada 10 hp ıcın gırılmez ha ben gırdımmı gırdım 10 hp ıcın baska yazılıma para verdım ama cupra gıbı bı aracta 2 plus yetmıyorsa turbo buyuttukten son ra ıstenıyorsa ecufast yaptırmak daha mantıklı

gerçekten servis update etti ve yazılım gitti musteri magdur olucak o zaman da ... 700 euro ii para... yazılımdan sonra servise goturmemek lazım arabalrı çok tehlikeli her an 700 euro kaçabilir :D

BMK TypeR
03-08-2012, 16:02
gerçekten servis update etti ve yazılım gitti musteri magdur olucak o zaman da ... 700 euro ii para... yazılımdan sonra servise goturmemek lazım arabalrı çok tehlikeli her an 700 euro kaçabilir :D

yazılım sıfırlanmıyo canberk kutup başı sokulurse ayarını en dusuk basınc en dusuk avansa cekıyo o ayarda zatern fabrıkanın attıgı oem ayar:) program gıttıgı yok yenıden ayar atılıyo sahıbının ıstedıgı sekıl he yanında revo select varsa revo bayısıne gıtmeyede gerek yok:icon_tup: ıstersen vale mod bıle var 2000devır gecmıyo, ıstersen 1 kademede oem yazılım var 2de vale mod 3-4-5 de senın custum yaptıgın yazılım avansın afr basıncının senın ıstedıgın sekılde ayarladıgın programlar var sec begen al şeklı

CanberkD
03-08-2012, 16:03
yazılım sıfırlanmıyo canberk kutup başı sokulurse ayarını en dusuk basınc en dusuk avansa cekıyo:) program gıttıgı yok yenıden ayar atılıyo sahıbının ıstedıgı sekıl he yanında revo selct varsa revo bayısıne gıtmeyede gerek yok:icon_tup:

servisler bazen update ediyorlar komple yazılım siliniyor diye biliyorum ben :confused:

onur_S
03-08-2012, 16:05
onu dusunmuslerdır heralde her gıttıgı anda da para verıcek halı yok ya :)

BMK TypeR
03-08-2012, 16:07
onu dusunmuslerdır heralde her gıttıgı anda da para verıcek halı yok ya :)

oyle bısey yok gıtmıyo yazılım parada odenmıyo, kım soyluyosa sallamış

ümitech
03-08-2012, 16:20
Arkadaşlar 2.0tfsi araçtan bahsedılıyo:) kactane var ecufast LEON CUPRA 2bılemedın 3 bıtanede audi s3 bılıyorum ygz deneyen, durum nedır hepsı revodan yavaş, revo yurtdışı dahıl 2.0tfsida çok ustun ve çok araçı var ınsan oğluna yetmemezlık oluyo bende oldugu gıbı mesela araçım stg3 gt3076r 1.55bar max basıyo avans durumuna gore ve tork lımıtoru var stg3 fazla kurcalayamıyosun, korumaya alıyo yazılım(450 460hp 450 480nm tork gıbı lımıt yapmıs, ama stg4 yapmıs onda sınır yok:)
elımızde ne varsa k04 yada gt30r 2.0tfsi deneyelım, 2.5-3senedır barboros araçları vardı denerdık, stok motor oem bujı bobın emme manıfoldtsuz egzantıksız, 385-390hp guc gayet ıyı k04 le 100-200 8.5sn bı araba bence umıt bundan hızlısı suan yok trde varsa denerız oyle bı arabayla:) yakıt ısıne gırersek k04le 400ustu oluyo:) paket yazılım denıyoda nasıl bı paket pogram? adam slect yapmıs 5 yazılım atabılıyosun kısık orta yakıtlı yakıtsız avans harıtanı basıncını afrnı kafana gore yapıp 5yazılım elının altında oluyo bundan ıyısını ben yapıcaklarını sanmıyorum:) avansı basıncı afrsı yolda ayarlanıyo arkadaşlar, özgun kankam başka markalarda gayette ıyı tr de en ıyılerınden ozgun ama 2.0tfsi ıcın erken araba yok yapılan, yapılsada ogucler max guc k04 alınabılcek egzantrık ve emme manıfolduyla o guclerın ustune cıkılabılır, bende stg3 aracımın tork lımıtorunu kaldırmalarını ıstıyodum ama stok motor gt3076r 1.8bar bassak ne kadar omru uzun olur adam 1.5bar ustu ve 470nm tork ustunu koruma yapmış mantıklı iş ama bazen ınsan oğlu kaşınıyo:)
gelelım gt30r rs4 enjektorlu 2.0tfsi ya 520hp kapasıtelı zaten onun ustunde guc alınmaz alırım dersen makıneyı kırarsın, rs4 enjektor yerıne daha yuksek cc enjektor cıkarsa daha ıyısı olur ama revoda olur:) suan k04 manıfoltsuz egzantıksız stok halde 390hp guc uretıyo gt30r stok motor stg3 ler 450 460hp(tork lımıtorlu) stg4 de enjektorden dolayı 520hp 600nm torklarda bunun ıyısı deneyerek olur k04 var stok motor 30r da stg4 de
bu deneme mevzusu 2.0tfsi yazdım bu karşılaştırmanın sonucu ortaya çıkmış olur, c.tesıne varsa yapılmiş 2.0tfsi araç deneyelım stg1 2 3 4

Resit abi cok tesekkurler bilgiler icin :) eline saglik

BMK TypeR
03-08-2012, 16:47
Resit abi cok tesekkurler bilgiler icin :) eline saglik

umıt sana tafsıyem stg1 hpe emme manıfoltu al 17hp 55tork aldılar k04 fr dan dynoda oncesı sonrası 1150dolar usa fıyatı yapcagın başka ıyı bır ustada port polıs ppr motorsport olabılır 4tane cupra yaptı benım bıldıgım ve en son dr scrıch egzantık(1850dolar) ferera yay şapka 650dolar usa fıyatları bunlar cıddı guclu olur dusuncesındeyım ama bence ılk etapta stg2+ ıcın stg1 emme manıfoldu alabılırsın, ecufast deneyebılırsın bı tane revo aracla denersın gorursun kafana hangısı yatıyosa onu secersın,

darkmoon
03-08-2012, 17:00
velevki yazılım komple gitsin bir şekilde bir taraf esnaf neticede biraz insanlardan anlar adamın gözünün içine baksa samimi yoksa üç kağıtmı yapıyor sezer samimiyse zaten karşı tarafı mağdur etmez yükler tekrardan diye düşünüyorum..
ama her koşulda yazılım gittiğinde sıfırdan para alınması ticaret olarakda güzel bir tutum olmaz belki ufak bir bedel isteyebilirler yeniden yükleme parası adı altında ama oda 700 euro olmaması lazım 50 euro olur 100 euro olur o olur benim fikrim..

BMK TypeR
03-08-2012, 17:11
velevki yazılım komple gitsin bir şekilde bir taraf esnaf neticede biraz insanlardan anlar adamın gözünün içine baksa samimi yoksa üç kağıtmı yapıyor sezer samimiyse zaten karşı tarafı mağdur etmez yükler tekrardan diye düşünüyorum..
ama her koşulda yazılım gittiğinde sıfırdan para alınması ticaret olarakda güzel bir tutum olmaz belki ufak bir bedel isteyebilirler yeniden yükleme parası adı altında ama oda 700 euro olmaması lazım 50 euro olur 100 euro olur o olur benim fikrim..
revo bahsedersek mısal leon cupra stg1 yazılım attınız, 600euro verdınız 1sene gectı stg2 gecıceksınız cooler egsoz falan fılan,+50euro fark verıyosunuz pompa taktınız stg2+ gectınız +50euro verıyosunuz, 2sene sonra stg3 gectınız 30r taktınız +100euro verıyosunuz,bu fıyatlar revo ana bayi İngiltere ordakı sıtesınde fıyatlar ıngılız paund yerıne euro olarak alınıyo trde, ama yazılım sılınme gıbı bısey yok o beyın yanmassa yada su kaçmassa:) sadece kutup başı sokulurse basıncı avansı afr oem yazılım seklınde atıyo yazılımı kendısı duruyo ustunde, dedıgım gıbı revo bayısı yada aracınızda revo slect varsa atıyosunuz ustundekı harıtayı,

darkmoon
03-08-2012, 17:17
doğrudur öyle olması gerekir zaten.. yalnız revo sadece vag grubuna bakmıyor ben bendeki sonata ve sorento içinde fiyat almışdım yani başka markalarada yazılım yapıyorlar..

997TT
03-08-2012, 19:00
İsinin kim arkasinda duruyorsa onunla calisin.
3-5 hp icin tercih yapmayin. Ecuda revoda iyi marka ama burada onemli olan guven ve esnaflik.
Revo nun hyundai yada kia yaptigini yeni duydum,powershop'in baska marka yazilimo olabilir.

uluckaban
03-08-2012, 19:02
3-5 hp icin tercih yapmayin. Ecuda revoda iyi marka ama burada onemli olan guven ve esnaflik.
Revo nun hyundai yada kia yaptigini yeni duydum,powershop'in baska marka yazilimo olabilir.

:icon_tup:

darkmoon
03-08-2012, 19:08

ben hyundai için fiyatı sizden kia için fiyatı başka bir yerden almışdım. ondan dedim.. :)

997TT
03-08-2012, 21:00
Tamamdir,cozemedigimden ;)

Zero
06-08-2012, 02:37
Ozgune custom yazdirirsaniz istediginiz degerleri guvenli bulursa yapar daha memnun kalabilirsiniz bence.Sahsen ben cok memnunum..

Emre İlbi
12-08-2012, 18:05

cümlenin bold kısmına ben katılmıyorum, Özgün abi Vag grubuna, Japonlar kadar ilgi duymuyor,
yada benim oturduğum yerden gördüklerim bu şekilde,
eğer istesin en iyi 2.0TFSI yapacaktır :icon_tup:

Umut fg 3295
12-08-2012, 18:40

Bahsedilen scirocco benim ilk basta revo yaptim daha sonra evotech en sonda ecufast... Ecufast dogru karar! :) Bu arada firatin a5 i 1.8 t degil oglum 2.0 turbo quattro. :)

stlegal
13-08-2012, 07:55
cümlenin bold kısmına ben katılmıyorum, Özgün abi Vag grubuna, Japonlar kadar ilgi duymuyor,
yada benim oturduğum yerden gördüklerim bu şekilde,
eğer istesin en iyi 2.0TFSI yapacaktır :icon_tup:

Yanlisin var ozgun kendi gunluk aracinda bile vag kullaniyor her bindiginde arabasina iyiki almisim diyor .:-) bana kalirsa program yapicaksaniz custom ecufast yapin kafaniz rahat etsin ;)

chare
17-08-2012, 10:22
tartışmasız ecufast diyorum..

G_TT_I
17-08-2012, 11:46
Bahsedilen scirocco benim ilk basta revo yaptim daha sonra evotech en sonda ecufast... Ecufast dogru karar! :) Bu arada firatin a5 i 1.8 t degil oglum 2.0 turbo quattro. :)

Bu sirayi deneyip gormek yerine bircok denemis kisi oldugu icin direk Ecufast ;)

SDR_07
17-08-2012, 11:57
bende ecufast diyorum

ice
17-08-2012, 12:10
Custom sikintisiz sorunsuz istediğiniz kadar güç için ecufast tabii ki.Varsa Supra skyline evo subaru vs tarzı yapabilen varsın yapsın :) Herseyi geç isinin arkasında durması ince eleyip sık dokuması + saat menfuunun olmaması da is yaptirirken cabası...Revo yada x firma da kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın :)

Arenimo
17-08-2012, 12:55
Arkadaşlarım olmaları bir kenara ama objektif bakmak gerekirse ECUFAST

Ben daha kendi segmentim için konuşuyorum revo, evo tech vs gibi firmaların minisini görmedim 1 tane vardı evotech li altlar biraz iyi gibi üstlerde çok tatsızdı

Özgün herşeyden önce bu işi çok severek yapıyo senin ne istediğinle paralel olarak aracını ayarlıyo ve daha ben ECUFAST li bir aracın geçildiğini Türkiyede görmedim

Revo veya Evotech dünyada çok büyük firmalar olablirler ama inanın Eufast olarak Özgünler USA de yada Almanyada olsalar yazılım 2000 euro olsa bi çok kişi ooo ***** avradını ecufastli araba derler ama aynı İskender abi gibi yetenekler özgün gibi yetenekler Türkiyede olduğu için hep inanamayız gerekli saygıyı gösteremeyiz inanın Özgün olsun iskender abi olsun bu camia için nimet , işte İskenderin argesi var mı 3D kullanıyo mu yok efendim Özgün nasıl ayarlıyo la adamın dealer lığı var sertifikaları var iskender desen avrupadaki iş maknelerne bile egzost yapan adam bu gün Mini için RMW headrs 15xx usd iskender abide komple headrs egzost 2000 TL neyi pahalı hemde daha iyi :D ama 3D hala kullanmıyo :D hadi bunuda açıklayın ateyizler hahaha :D

Özgün supra ayarlar GTR ayarlar yanında rocco da ayarlar 1xxx tl para alır pahalı ya derler

İskender GTR a komple yapar Lamboya komple yapar ya İskender pahalıcı derler esasında bu insanımızın deli gibi peşinden koştuğu alman teknolojisi amerikan ruyası yazılım 1500 euro uçuyorum arabam çok hızlı oldu diyenlerin yanında ecufastli bi araba geçince hep soluğu Özgünün yanında alıyolar :D çok iyi egzost aldım uçuyorum derler sonra egoztu bi inclersin 3 parmak kalınlığında kaynak vardır değer kıymet bilelim yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı:D

Ek olarak Özgün vag gurubuna bayada güzel işler yapıyo 4 İnch yapılan 1 S3 var 2008 model 1.6 yürüyo tabiri caizse matkap gibi gidiyo ama sahibi deneme meneme çıkmıyo o ayrı mesele:D

HLK
17-08-2012, 14:11
Tabii ki ECUFAST :icon_tup:

coolvtec
17-08-2012, 14:14
custom ile illaki daha fazla güç alırsın, yeterki yazılımcı revoyu geçmek istesin :))))

alicancalis
17-08-2012, 14:54
Yakında S3'ümü yüklemeyi düşünüyorum ve tam açmak istediğim konu başlığıydı. Hepinize teşekkürler.

Adres belli oldu...

onur_S
17-08-2012, 17:05
aren iddiali konusmussun tamam da,yanlıs anlamazsan ben ecufastli arabanın geçildiğini gördüm istersen gösterebilirim de ,ecufast li arabada geçilir ilah değil ya :)

997TT
17-08-2012, 17:14
Evo-revo-ecu gecince en iyi yazilim o olmus oluyor mu?
Benim gorusum,isinin arkasinda duran,ariza vermeyen yada limitleri manasizca zorlamayan,isini bilerek yapani tercih etmek gerek.
İki firmaninda sahibini iyi tanirim. Birini 5 yasindan beri bilirim. İkiside adam gibi adam... Onemli olan ellerindeki malzemenin sizin isteklerini karsilamasi...

Dragger
17-08-2012, 17:35
Ecufast kesinlikle :icon_tup:

MKT
18-08-2012, 02:05
Aren çok güzel yazmış.Özellikle iş kalitesi ve karşılığında istenilen fiyat konusunda.Millet sağda solda 300-400 TL ye yazılım yapıyor chip yapıyor. yada ne bilim remap yaptım diye Base harita yüklüyor +3 yada +5 neyse avans yazıyor al sana ayar yaptım yazılım yaptım diyor.sonra sen insanlardan bu paralardan daha fazlasını istediğin hooop noluyor ya başkaları şuu şuu paraya yapıyor vs diye şikayetci oluyor insanlar.işin özü güç çıkartmaksa bunu ecufastte yapar X markada yapar.önemli olan diğerlerinden çok hızlı olup 3-5 gün sonra kırmakmı yoksa diğerlerinden az bişe hızlı olup uzun ömürlülükmü? El elden herzaman üstündür nekadar emek,Nekadar tecrübe okadar güç. BAyram sonrasında ümitin cupraya ecufast yazılım yapıp Before/after DBN -Dyno ve videoları ekleyecez.İnşallah oda memnun kalır bizde.