Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uçtu Uçtu Corvette Uçtu

wrcsinan
03-08-2012, 19:09
dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden corvette tren rayına uçuyor. detaylar linkte

Corvette’le tren raylarına uçtu - Olay Gazetesi (http://www.olay.com.tr/haber/guncel/corvettele-tren-raylarina-uctu-115423.html)

Daha dün corvette kazalarından oluşan aşağıdaki videoyu izledim. videoda şu dikkatimi çekti özellikle yeni modellerde saçma sapan kontrolden çıkma eğilimleri gördüm. yani bu aracı yolda tutmak biraz zor gibi gözüküyor.

http://www.youtube.com/watch?v=sq7hLDLgzsQ

Seven7
03-08-2012, 19:49
21 yaşında, üstelik bayan, böyle birinin altına arkadan itişli spor bir araba verirsen çok da abes kaçmıyor bu sonuç.

mrtngn
03-08-2012, 19:53
Yapılan röportajlar konusmalar kazadan daha ilginç geldi :)

AtmoSpheriC
03-08-2012, 19:56
yazık valla yaa..

0k4N
03-08-2012, 19:56
21 yaşında, üstelik bayan, böyle birinin altına arkadan itişli spor bir araba verirsen çok da abes kaçmıyor bu sonuç.

Aynen katılıyorum bazı araçlar sahibine fazla gelir :)

Fatih_
03-08-2012, 20:05
Kaza normalde , videodaki ilk vette nasıl salıyor arkayı öyle ya videoyu izledikçe vetteden korkar oldum :D

oğuz
03-08-2012, 20:19
sonuncusu fena bindirmiş :D arkayı garip bırakıyor.acaba acemilere mi denk geliyor bu olaylar

hakotech
03-08-2012, 20:20
evet corvette bir cok spor araca gore kullanımı cok daha zor olan,kontrolu tamamen sürücüsü ile uyum saglıyan bir araçtır..

gerekli hamleleri yapamayan surucunun yol serüveninin kaza ile bitmesi muhtemeldir..

ferrari,porsche vb.. araçları sıfırdan kaldırmak gercekten bir corvette'ye nazaran cocuk oyuncagı sayılabilecek bi durumdur..

kısaca corvette,dikkat isteyen,aşırı hırcın hamleler ile surucusunu uzebılecek bi aractır..(bu araça aşina olanları tenzih ederim,keza alışan için başka araba keyif vermez olur artık)ana fikir olarak şunu savunabilirim.. corvette acemi sürücünün değil iyi derecede dreksiyon yeteneği olan sürücü arabasıdır.. :)

darkmoon
03-08-2012, 20:23
evet corvette bir cok spor araca gore kullanımı cok daha zor olan,kontrolu tamamen sürücüsü ile uyum saglıyan bir araçtır..

gerekli hamleleri yapamayan surucunun yol serüveninin kaza ile bitmesi muhtemeldir..

ferrari,porsche vb.. araçları sıfırdan kaldırmak gercekten bir corvette'ye nazaran cocuk oyuncagı sayılabilecek bi durumdur..

kısaca corvette,dikkat isteyen,aşırı hırcın hamleler ile surucusunu uzebılecek bi aractır..(bu araça aşina olanları tenzih ederim,keza alışan için başka araba keyif vermez olur artık)ana fikir olarak şunu savunabilirim.. corvette acemi sürücünün değil iyi derecede dreksiyon yeteneği olan sürücü arabasıdır.. :)

Bizimkindede biliyorsun mevzuyu :) dejavu oldum.. :)

rekord2000
03-08-2012, 20:28
dün akşam saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden corvette tren rayına uçuyor. detaylar linkte

Corvette’le tren raylarına uçtu - Olay Gazetesi (http://www.olay.com.tr/haber/guncel/corvettele-tren-raylarina-uctu-115423.html)

Daha dün corvette kazalarından oluşan aşağıdaki videoyu izledim. videoda şu dikkatimi çekti özellikle yeni modellerde saçma sapan kontrolden çıkma eğilimleri gördüm. yani bu aracı yolda tutmak biraz zor gibi gözüküyor.

Corvette Crash and Fail Compilation - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sq7hLDLgzsQ)

Allah Allah videoda cok ilginc bi olay var, kazalarin hepsi nerdeyse ayni sekilde gerceklesio!! Sanki corvette traction sistemi oynama benle ayar oluyorm dermis gibi bi tutum sergiliyo:)

hakotech
03-08-2012, 20:31
Bizimkindede biliyorsun mevzuyu :) dejavu oldum.. :)

onun ıcın ben kendı aracımı en yakınıma bıle vermem.. cunku normal bı araba gıbı kullanmaya calısırlar ve netıcesınıde sen bılıyosun senın arabadan :D Allah c.c bırdaha yasatmasın sıze ole bısey..hakaten korkulacak bı arac oldugunu acıda olsa sız en ıyı bılenlerdensınız ..:)

darkmoon
03-08-2012, 20:34
ama şu bir gerçek bu araçlar uçmayı seviyor hiç birinin normal bir kazası yok :)

hakotech
03-08-2012, 20:35
ama şu bir gerçek bu araçlar uçmayı seviyor hiç birinin normal bir kazası yok :)

aynen orda hemfıkırız,kaza yapan hakaten saglam yapıyo..bıde fıber oldugundan dolayı,araba paramparca bı hal alıyo..goruntusu fena urkutuyo akabınde..

İbrahim33
03-08-2012, 20:45
Anlaşılan corvettelerde biraz okşayarak basmak lazım gaz pedalına manevralarda falan vede en önemlisi araç atmaya başladıysa frene basmamak sadece ayağını gazdan çekmek ... :)

Taha Fedai
03-08-2012, 20:53
Corvettedeki seste hiç bir araçta yok :)

EM-RE
03-08-2012, 21:16
O kız en az 2 senedir o arabayla geziyor erkek arkadasindada beyaz corvette var.
Hayata bak:D
Detayları öğrenince yazarım

Jackie
03-08-2012, 21:20
vette ve 21 yaşında kız , vay aluminyum..

Fatih_
03-08-2012, 21:28

İşte aşık olunacak kız :D

Jackie
03-08-2012, 21:32
İşte aşık olunacak kız :D

Sabah kızın ismi falan da yazıyodu haberlerde,yazdım google'a twitter'ı çıktı. Girdim baktım ne kadar sap varsa geçmiş olsun yazmış :D:D

hakotech
03-08-2012, 21:35
Anlaşılan corvettelerde biraz okşayarak basmak lazım gaz pedalına manevralarda falan vede en önemlisi araç atmaya başladıysa frene basmamak sadece ayağını gazdan çekmek ... :)
kısmen dogru,evet fren en ölumcul hamle oluyo o an,ayagı gazdan cekıp bırde dreksıyon hamleleri şart..keza birden tam tersi istikamete atabiliyo kendini,biraz sapık bi araba :D

Corvettedeki seste hiç bir araçta yok :)
aynen katılıyorum v8 rulezzzz :D

O kız en az 2 senedir o arabayla geziyor erkek arkadasindada beyaz corvette var.
Hayata bak:D
Detayları öğrenince yazarım
kem etme kem etmeeee :D

yaa bak ne kızlar var ıste helal olsun :D

Jackie
03-08-2012, 21:38
yaa bak ne kızlar var ıste helal olsun :D

vette kullanan kızdan daha ilgincini gördüm olm ben, z51 kullanan öküz var la:D

hakotech
03-08-2012, 21:40

hahahahahhahahahahaha laa bebe cok guldum hakaten :D :D :D ama bu senın azının orta yerine scmayacagımın anlamına gelmez tabi.. en kısa surede salıncak kurmaya gelicem,ok kib bye !! :D

Jackie
03-08-2012, 21:42
Sana sadece Dragger smile koyuyorum kanka ;)

:D:D:D

hakotech
03-08-2012, 21:46
Sana sadece Dragger smile koyuyorum kanka ;)

koy koy o kasının gozunun bı yerını degıstıreyımde rollıng smıle yaparsın bundan sonra,yine acı kuvvettimi bır kulunun uzerınde deniyecem yaaaa rabbim..sen ben kulunu şu emre kuluna yapacaklarım ıcın bu mubarek ramazanı serifinin yüzü suyu hürmetine beğışla.. ınsallah musil yemiş martıların tunedıgı bır agacın altına park edersın emre arabanı..sıçım sıçım sıçarlar ınsallah uzerine ..mal gibi noluyo diye bakarken havaya..aaaaa diyesin,derkende o martılar azına sıcar ınsallah...sadakallhülazim...amin !!!

!KO
03-08-2012, 21:49
ohha bedduaya bak bizede yansımadan kaçıyım ben

hakotech
03-08-2012, 21:53
ohha bedduaya bak bizede yansımadan kaçıyım ben

emreye has bı bedduaydı..neysekı saf ve temız bır kul oldugumdan mütevellit dualarım tam ısabet hedefını vurmakta..he baktım olmuyo emınonune gıdıp hususı martı boku toplayım bu pustun arabasının uzerıne dokucem..adam alenı bana okuz dedı yaw !!

:D:D

Low-Rider
03-08-2012, 21:55

:hehe::hehe:

sesli sıçtım altıma:D:D:D

hakotech
03-08-2012, 21:58
:hehe::hehe:

sesli sıçtım altıma:D:D:D

kanka bari sen yapma,uyma şu ite,şimdi senin böle yazdıgını görünce extra bi güven gelicek,kosucak evde kalan butun yürekleri çiğ çiğ yiyip gelip burda bana palazlanıcak.. akabinde nolcak?? hako yine ceza puanı ile ödüllendirilicek.. Allah'tan c.c revamıdır bu şimdi??

:D:D:D:D

Low-Rider
03-08-2012, 21:58
kanka bari sen yapma,uyma şu ite,şimdi senin böle yazdıgını görünce extra bi güven gelicek,kosucak evde kalan butun yürekleri çiğ çiğ yiyip gelip burda bana palazlanıcak.. akabinde nolcak?? hako yine ceza puanı ile ödüllendirilicek.. Allah'tan c.c revamıdır bu şimdi??

:D:D:D:D

hacı onu bunu bilmem komiktii laa:D

hakotech
03-08-2012, 22:00
hacı onu bunu bilmem komiktii laa:D

aynen bro ılk okudugumda bende amuda kalkarak kahkaha attım ama cok belli etmedim..tencere kapak muhebbeti yapı şerefsiz !! :D :D

clioGT
03-08-2012, 22:04
Hako, sahibindendeki ilan kalkmis ama baskasi vermis sanirim, fake mi gercek midir? -)

senna
03-08-2012, 22:11
aynen bro ılk okudugumda bende amuda kalkarak kahkaha attım ama cok belli etmedim..tencere kapak muhebbeti yapı şerefsiz !! :D :D

bende çok fena güldüm, çamurluğu keserken bıçak elime girdi lan ahuahua:D ama emeğe saygı takdir etmek lazım gerçekten güzel oturtma:D

hakotech
03-08-2012, 22:12
Hako, sahibindendeki ilan kalkmis ama baskasi vermis sanirim, fake mi gercek midir? -)

benım arabanınkımı gardasım?? benımkıyse cenk dıye bı arkadasım actı,dorudur yani..

hakotech
03-08-2012, 22:13
bende çok fena güldüm, çamurluğu keserken bıçak elime girdi lan ahuahua:D ama emeğe saygı takdir etmek lazım gerçekten güzel oturtma:D

yarını beklemiym gidiym su hırboyu bı dovup geliym en ıyısı ben ... bro hakaten ıyı oturttu..28 yasındayım ben bole *** olmamıstım :D

senna
03-08-2012, 22:14
yarını beklemiym gidiym su hırboyu bı dovup geliym en ıyısı ben ... bro hakaten ıyı oturttu..28 yasındayım ben bole *** olmamıstım :D

panpa konuyu anlamayanlar için alt yazı geçiyorum

sende z51 vette mi vardı:D

hakotech
03-08-2012, 22:16
panpa konuyu anlamayanlar için alt yazı geçiyorum

sende z51 vette mi vardı:D

evet kanka bahsi geçen öküz benim... mutlumusun !! :D :D kzdjhksajhksa:D

senna
03-08-2012, 22:17
evet kanka bahsi geçen öküz benim... mutlumusun !! :D :D kzdjhksajhksa:D

senin galbini gıracağıma gafamı tırların altına sokarım laaağn:D

kalın kafalıyım :D

K0213
03-08-2012, 22:18
corvette parçalayan kızım olsa sevmem ulan, keser köy kuyuya atarım :D

hakotech
03-08-2012, 22:22
senin galbini gıracağıma gafamı tırların altına sokarım laaağn:D

kalın kafalıyım :D

kanka su emreyi banlarsan valla cok makbule gecer :D alenı moderatorden ıstekte bulundum emre..sıkayet edıyom semıh..benı rencıde ettı toplum arasında,karızmamı eksı degerlere ındırdı.. prensesler gibi yatagımda aglamama,dadım ıle dertlesmeme neden oldu..psıkolojımı bosdu it herif .. !! :D :D

İbrahim Erdem
Corvette evcilleşebiliyor mu? Yani evde falan beslenir mi bu ? :D

senna
kanka su emreyi banlarsan valla cok makbule gecer :D alenı moderatorden ıstekte bulundum emre..sıkayet edıyom semıh..benı rencıde ettı toplum arasında,karızmamı eksı degerlere ındırdı.. prensesler gibi yatagımda aglamama,dadım ıle dertlesmeme neden oldu..psıkolojımı bosdu it herif .. !! :D :D

vetteyi bana hediye et kendimi bile banlıyım:D

bir modun fiyatı başlıklı mesajı okudunuz:D

hakotech
03-08-2012, 22:24
vetteyi bana hediye et kendimi bile banlıyım:D

bir modun fiyatı başlıklı mesajı okudunuz:D

kanka vazgectim beni banla,o nasıl bi istek..gözüm doldu serfızım..:D

Low-Rider
03-08-2012, 22:25
kanka vazgectim beni banla,o nasıl bi istek..gözüm doldu serfızım..:D

vetteyi semihe ver seni sonra banlıyım ki konu açıp bıdı bıdı yapma:D

senna
getir la getir iyi bakarım ben ona ses ederse döverim azını yüzünü dağıtırım:D

senna

alak vetteyi elinden çamurluklarını kesecem ciddi içimde kaldı:D

hakotech
03-08-2012, 22:27
al sana selcuk parsadanın tech versıyonu.. laa nasıl bı pıslık oldun sen kanka :D :D

getir la getir iyi bakarım ben ona ses ederse döverim azını yüzünü dağıtırım:D

kanka taksım meydanında benı memleketıme cevırsende arabamı sana emanet etmem,heryerını keser bıcersın !! :D

Low-Rider
03-08-2012, 22:28
alak vetteyi elinden çamurluklarını kesecem ciddi içimde kaldı:D

evini biliyom atla otobüse gel keseriz sabaha kadar:D

senna
03-08-2012, 22:28
al sana selcuk parsadanın tech versıyonu.. laa nasıl bı pıslık oldun sen kanka :D :D

kanka taksım meydanında benı memleketıme cevırsende arabamı sana emanet etmem,heryerını keser bıcersın !! :D

böyle yapacaz la:D

http://www.ricedexotics.com/corvette/files/corvette_005.jpg

senna
03-08-2012, 22:29
evini biliyom atla otobüse gel keseriz sabaha kadar:D

takımları topluyorum :D

yarın çıkma vette çamurluğu satacaz pm atsın ilgilenen:D

Low-Rider
03-08-2012, 22:30
önceliği hakoya verelim ama almak ister falan:D

hakotech
03-08-2012, 22:31
arabamıda alıp tıktır olup gidiyorum bu dıyardan.. ozgur senınde çiçeeeneee tükürem ne ispikliyon evi hemen !! :D

Low-Rider
03-08-2012, 22:31
arabamıda alıp tıktır olup gidiyorum bu dıyardan.. ozgur senınde çiçeeeneee tükürem ne ispikliyon evi hemen !! :D

anlaşabiliriz :D:D

Jackie
03-08-2012, 22:32
Olm araba evde değilki zaten ne korkuyosun. Merak etme Fors Garaj'da olduğunu kimseye söylemicem .

hakotech
anlaşabiliriz :D:D

bi biskremımı tercıh edersın yoksa şuraya uzanayımmı?? hangisi söle bakalım hınzır?? :D:D:D:D:D:D

senna

burnuma fiber kokusu geliyor, tiner kokusu geliyor sende alıyormusun:D

hakotech
03-08-2012, 22:34
Olm araba evde değilki zaten ne korkuyosun. Merak etme Fors Garaj'da olduğunu kimseye söylemicem .

sevgili modlarım ve arkadaslarımdan ozur dıleyerek sözlerime, senin ben a.q ile baslayıp..o arabanı nasıl olsa bıgun görecem ile son noktayı koyuyorum..olum ne ıstıyon lan benden it ?? :D

Low-Rider
03-08-2012, 22:34
bi biskremımı tercıh edersın yoksa şuraya uzanayımmı?? hangisi söle bakalım hınzır?? :D:D:D:D:D:D

bu nasıl ahlaksız bir teklif ya kendimden utandım:D:D

hakotech
03-08-2012, 22:36
burnuma fiber kokusu geliyor, tiner kokusu geliyor sende alıyormusun:D
benım burda pis bi koku gelmeye basladı sanırım altıma sıctım !! :D

bu nasıl ahlaksız bir teklif ya kendimden utandım:D:D
nee napıym kanka,verecek ıkı seyım var onlarıda teklıf ettım..napıym sen sole şimdi?? :D:D:D:D:D

Jackie
03-08-2012, 22:36

Bu ne iğrenç bi teklif ya, oruçlu olsam bile biskrem'i seçerim ben olsam, kazası neyse ödemeye razı olurum.

Low-Rider
03-08-2012, 22:37
bak beyim!!

2şeyinde senin olsun,ben yatıyorum:D

senna
benım burda pis bi koku gelmeye basladı sanırım altıma sıctım !! :D

nee napıym kanka,verecek ıkı seyım var onlarıda teklıf ettım..napıym sen sole şimdi?? :D:D:D:D:D

arkadaşları alıp geliyorum

wIMgdz8fvQI

hakotech
Bu ne iğrenç bi teklif ya, oruçlu olsam bile biskrem'i seçerim ben olsam, kazası neyse ödemeye razı olurum.

sus lan hepsı senın yuzunden !! 61 gün kamasullah yemeye razısın yanii..ohh ohhh biliyodum zaten sende bı hibnoluk oldugunu !! :D :D

hakotech
03-08-2012, 22:40
arkadaşları alıp geliyorum

wIMgdz8fvQI

HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!! HAYIIIIIRRRRRRR !!! şanzelize kafe olmasın... tamam dostum..sen kazandın..şimdi klavyeyi yavasca yere bırakıyorum ve anahtarları sana dogru fırlatıyorum.. sakin ol dostum hee !!

senna
03-08-2012, 22:42
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!! HAYIIIIIRRRRRRR !!! şanzelize kafe olmasın... tamam dostum..sen kazandın..şimdi klavyeyi yavasca yere bırakıyorum ve anahtarları sana dogru fırlatıyorum.. sakin ol dostum hee !!

banada inceden bi üşüme geldi :D

hakotech
03-08-2012, 22:43
banada inceden bi üşüme geldi :D

nefesım kesıldi ruhum cekıldı serfsızım ..şanzelize dedın aga inanabılıyomusun??? ohaa yaa :D

Jackie
03-08-2012, 22:48
Olm videonun en sonunda kameranin onunden gecen eleman senin nişandaki dansini hatirlatti:D

clioGT
03-08-2012, 23:23
benım arabanınkımı gardasım?? benımkıyse cenk dıye bı arkadasım actı,dorudur yani..

Aynen aynen. Tamamdir neyse konusuruz sonra

Murat Özcan
04-08-2012, 01:07
yazık uzuldum ya

Murat Ç.
04-08-2012, 16:21
..yazık :(

Burak53
04-08-2012, 16:34
corvetten sonra ne alcak babası acaba :D

edit : kızın adı Tulya tutkunmuş :D

mrtysn
04-08-2012, 18:46
Kiz uzun suredir o vetteyi kullaniyo ve sevgilisinde de beyaz c6 olduguna eminim ama cabrio diye hatirliyorum. Vette zor arabadiir :) Gecen gece Reina'nin onunde inancli bi c6 kullanicisi gaza oturdu, araba kopunca yolun ortasinda yan kaldi :D