Orijinalini görmek için tıklayınız : Az Önce Emniyet Müdürü Tarafından Arandım
az önce şerefsizler telefondan aradı, karşıdaki şahıs ankarada bilmem nerenin emniyet müdürü olduğunu numaramın pkk tarafından kopyalandığını falan filan vs. konuyu hikayeyi çoğunuz biliyosunuzdur zaten :D biraz salağa yatıp aman abi bende ankarada öğreniciyim nasıl olur bu ayvayı yedik :D şöyle böyle konuştuktan sonra daha bişey istemesine fırsat vermeden s.ktiri çekip kapattım
aman dikkat edin boş bi anınıza gelir, kanmayın sakın hadi biz neyse annemizin, babamızın telefonunu ararlar dikkat edelim çakallara karşı
Mivec_4G63
05-08-2012, 15:14
böyle durumlarda ben de savcıyım demek gerekiyor :)
Devrik nijerya prensi benim çok yakın arkadaşım.
Ona sorarım ben konuyu kesin bilir.
Dinleyeceksin , ne istediğinide duyup ona göre rahat rahat konuşacaksın :)
Millet iyice şaşırdı , çalısmadan parayı nasıl buluruz diye insanların denemedikleri kalmıyor..
driftboy
05-08-2012, 15:16
Deseydin hemen bende emniyet müdürüyüm kim kopyalıyanlar isim verin olayın üzerinde durayım diye :D
ama konuşmaları keşke kaydetme imkanım olsaydı, bi dakka koçum deyip alttan telsiz sesleri vermeler, ben öğreniciyim abi ankarada ne işim olur bu işlerle diyorum -biliyorum biliyorum öğrenci olduğunu vs. :D :D
darkmoon
05-08-2012, 15:29
polis devamlı mesajlar çekiyor tellere biz sizi aramayız sizden herhangi bir şey talep etmeyiz bu tür gelen tellere itibar etmeyin direk bize bildirin diye..
Mikrop_Ali
05-08-2012, 15:33
canim sıkılıyo arasalarda kaynatsak
başbakanla görüşmedeyim sonra ara deseydin keşke :D
müdür işi gücü bırakmış ortalığı arıyo demek :D
çağrı atta özel cebini kaydediyim camdan çevirdilermi ararım işimi gör :D
turbo&quattro
05-08-2012, 15:44
Bu yontemle parami istiyorlar ne oluyor anlayamadim :)
acil para kontör falan ne koparırsa ne yedirirse onun peşindeler :)
numarası da bu: 05426905016 :)
gittikçe uçuruma braz daha yaklaşıyoruz allah sonumuzu hayır etsin asılsız ilan açıp kapora toplayanmı ararsın komserim diyip dolandırıcılık yapanmı istersin ne ararsan var :D
mmged_jan
05-08-2012, 15:59
direk kürtçeye bağlayacaksın aslında şipas heval keke kırmançe zane he he tc deyik savşaceyiz falan filan diye :D
sinirlerim çok gergin emniyet ekiplerini bekliyorum dicem ararlarsa
ıslatıp ıslatıp döveceksin 20 yıl hapis i de çakacaksın o.ç akıllansın
Burak E.
05-08-2012, 16:04
banada yapmışlardı bi ceteye uyesi oldugunuz orta cıktı felan dediler bende hangi ceteyle okdar cok ki baglantım dedim kapttı telefonu :D arayınca cok fena dalga geçiyorum elemanlarla :D
ulasoztas1
05-08-2012, 16:08
geçenlerde benide aynı şekilde aradılar bir güzel sövdüm kapattı hemen şerefsiz
bana bi gün öyle boş bi anıma denk geldi. şansa o zamanlarda da bizim telefonlar dinleniyor vede başımızdan bağzı olaylar geçmiş bağzı durumları biliyoruz. ( savcılık organize dgm falan) neyse arkadaş , anlatmaya başladı surdan surdan arıyorum böyle böyle kişiyim anahtar kelime ORGANİZE demez mi. :D organize deyince tabi irkildik. ee dinlendiğimizi takip edildiğimizide biliyoz. ulan dedik var bi i.nelik :D aradığı zaman da okuldayım kafam 1500 olmuş gıcık bir çizim dersindeyiz harbiden bütün sınıf patates olmuş artık canı sıkılan gidiyor. böyle bi kafadayken tabi bi anda uyanamıyor insan sorulan sorulara ister istemez cevap veriyosun. adın ne neredesin napıyosun müsaitmisin falan filan birde adamın salladığı tutarsa o zaman iş farklı oluyor :)
adamla baya bi konuştuk iş geldi döndü sana numara vericem şuraya kontör gönder.
o andan itibaren uyandım ama halen bocalama var. Çünkü hoca odasında kağıtları bekliyo biz yetiştirme derdinde laklak yapıyoz. artık en sonu patladım laa kardeşim koskoca organize beni bilmem neyden çagırıp ifade alıp gönderip sonra bir sürü operasyon yapmaya parası olan organize kontör mü alamıyo lan ya.ş.k sen emniyet müdürüysen aha sana adresim ben okulda seni bekliyorum tapan tutuyosa gel beni al dediyip kapattım tabi sinirden elimizdeki çizimide bitiremedik bıraktım çıktım :D
olay hakketen önemli bir olay. ne yazık ki vatandaş olarak bu şekilde serefi bozuk karakter yoksunu sahtekar dolandırıcı hırsız cibiliyetsiz onunki bununki olan mahluklar nefes alıp veriyor. bu tür aranmalar da tuzağa heran düşülebilir. o andaki ruh halinize bağlıdır. O yuzden hikayemi anlatma ihtiyacı duydum.
Bir başkasının başından geçen herhangi bir olay insanın kendisine yaşamadan tecrübe olur.
aynen öyle bende sırf bu yüzden açtım konuyu, insanın o anki ruh haliyle ne olacağı belli olmaz, dikkatli olun
zirvecol
05-08-2012, 18:37
direk kürtçeye bağlayacaksın aslında şipas heval keke kırmançe zane he he tc deyik savşaceyiz falan filan diye :D
puhahahaha :D:D:D sesli güldüm be abi:hahaha::hahaha:
ALPhan japan
05-08-2012, 18:47
bizim bi abiyide aradılar adamı dolandırıyolardı ibneler :D
Skyhawk34
05-08-2012, 18:48
bugün bende 100 gram altın kazanmısım :D onu haber vermek ıcın aradılar tesekkur ettım kapadım :D
Mehmet Gazihan
05-08-2012, 18:48
2012 nin en çok para kazandıran mesleğiymiş bu yöntem..
Sedat aramış beni, içeriden dedi çıkar çıkamaz yanındayım çok işler yapacağız seninle..
Dedim gelsin..
numarasını verde bizde onu arayalım :D
Onurkk06
05-08-2012, 19:03
numarasını arayıp aynısnı ona yapmak lazım :D
Sedat aramış beni, içeriden dedi çıkar çıkamaz yanındayım çok işler yapacağız seninle..
Dedim gelsin..
Aynen geçen bizde tartıştık biraz dedim ona bak sağda solda beni yeğenim diye diyomuşsun birak bu işleri dedim :D
yok ya direk söylicektin :D direk kapardı heralde :D
adam : merhaba ben bilmem nerenin emniyet müdürüyüm
sen : amca sen misin ?
slowmotion
06-08-2012, 00:36
en profösyonel ekip ziraat bankasında adamı olanlar. yüklü tl hesabı olan herkesi arıyorlar. aklınıza gelmeyecek paralar kazandılar.içlerinde hakim savcı ve avukatlarda var. bu arada 0312 li telefon klübesinden hat çekmişler. düşünün gerisini.sizi arayanlar ufakçıymış :D
cgnozdmr
06-08-2012, 01:57
bulgaristandan arayan kızlar var bide bomba :D aman dikkat edin çaldırıp kapatıyorlar sen arıyorsun bi de :D
JusticeForAll
06-08-2012, 02:02
çaldırıp kapatsam beni ararmı arasında kaynatalım yahu :D
cgnozdmr
06-08-2012, 02:18
Bence yüz verirsen astarını isterler sabaha kadar çaldırıp kapatırlar seni :D
Burak-Akın
06-08-2012, 02:37
böyle durumlarda ben de savcıyım demek gerekiyor :)
böle durumlarda en iyi çözüm :D O tür bir cevap verdiginizde karşıdakinin surat ifadesini şimdiden merak etmeye başladım :D
Murat Özcan
06-08-2012, 02:41
neleri var ya :D
Daha dün aynı masadaydık abijim deseydiniz ya :))
az önce şerefsizler telefondan aradı, karşıdaki şahıs ankarada bilmem nerenin emniyet müdürü olduğunu numaramın pkk tarafından kopyalandığını falan filan vs. konuyu hikayeyi çoğunuz biliyosunuzdur zaten :D biraz salağa yatıp aman abi bende ankarada öğreniciyim nasıl olur bu ayvayı yedik :D şöyle böyle konuştuktan sonra daha bişey istemesine fırsat vermeden s.ktiri çekip kapattım
aman dikkat edin boş bi anınıza gelir, kanmayın sakın hadi biz neyse annemizin, babamızın telefonunu ararlar dikkat edelim çakallara karşı
geçen gün gazetede mi internette mi ne denk geldim, vatandaşın biri polise haber verip, söylenen banka hesabına da sadece "1 tl" yolluyor..
Poliste tam denyolar parayı çekmek için bankaya gidince aklını alıyor bunların
Sen fırsatı kaçırmışsın :)
yok artik!! gercekten adamlar 1 tl'yi cekmek icin bankaya gidiyorlar mi?
demek ki 10 tl versen adam keser bunlar..
yok artik!! gercekten adamlar 1 tl'yi cekmek icin bankaya gidiyorlar mi?
demek ki 10 tl versen adam keser bunlar..
daha çok değil bikaç sene öncesine kadar 50tl lık telefon için adam öldürüyolardı trenlerde ne çabuk unuttunuz :)