Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot 206 Marşpiyel
http://d1203.hizliresim.com/v/t/3ttww.jpg
Arkadaşlar yukarıda eklediğim linkteki yan eklerden Ankara'da alabileceğim bir yer var mıdır ?
Bir kaç yere baktım ancak bunlardan bulamadım. Üste yana taşanı, değişik şekillerde olanlardan bulabildim ne yazık ki :o Benim istediğim yan alt kısımlardaki boşluğun giderilmesi :)
low&slow
06-08-2012, 03:29
İstanbuldan kargoyla isterseniz boyasız 200 boyalı 300 tl. Aynısı bunun
Sahibindende Sem Tuning vs. gördüm. Ben Ankara' da alabileceğim bir yer var mı acaba onu öğrenmek istedim.
ALPER-VNS
06-08-2012, 03:52
lec sport levent te vardı bundan eskiden.. vardır hala tahminimce
JusticeForAll
06-08-2012, 04:12
fifty veya cancanda varmıdır bilmiyorum ben geçen gün fiftyden spoiler ve marşbiyel aldımda bu marşbiyel varmıydı hatırlayamadım bi fifty nin sitesine girin bakın fiyatlarıda gayet makul + montajıda yapıyolar
JusticeForAll
06-08-2012, 04:13
yanlıs anlamayında bu marsbiyelin tas catlasa 100tl boyasını ben ankarada arkadaşa 50 tlye bile halletiririm o çekilen fiyatta hiç insaf yokmuş gerçekden
low&slow
06-08-2012, 05:11
yanlıs anlamayında bu marsbiyelin tas catlasa 100tl boyasını ben ankarada arkadaşa 50 tlye bile halletiririm o çekilen fiyatta hiç insaf yokmuş gerçekden
Bendede 206+ var bana soylenen fıyatı soyledım yardımcı olmak ıcın. Banada fazla geldi o yuzden almadım sızın dedıgınız yer neresi ?
fifty veya cancanda varmıdır bilmiyorum ben geçen gün fiftyden spoiler ve marşbiyel aldımda bu marşbiyel varmıydı hatırlayamadım bi fifty nin sitesine girin bakın fiyatlarıda gayet makul + montajıda yapıyolar
Fifty'ye bakmıştık. Fifty bunlardan yapmıyor. Sitesinden de kontrol ettim :)
lec sport levent te vardı bundan eskiden.. vardır hala tahminimce
Teşekkür ederim. Aradım bugün patron yokmuş. Çarşamba gelirseniz yardımcı oluruz dediler :)