PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot 205 1.6 gti

musaizkeser
06-08-2012, 11:06
Merhabalar,
Ben eskisehirden araniza katilmaktayim ismim musa,Peugeot 205 1.6 gti 1990 model kullanicisiyim ama yeniyim. Arabamda birkac ariza var,yardimci olabilecek insan var mi ? Bana ulasirsaniz sevinirim.tesekkurler techturkey

crazydog
06-08-2012, 11:09
ne gibi arızalar var buraya yazarsan daha rahat yardım alırsın

officer
06-08-2012, 11:27
Otobüs bileti aldım geliyorum Musa, karşıla beni garajdan.

Hoşgeldin.. :)

TigeR
06-08-2012, 12:06
Merhabalar,
Ben eskisehirden araniza katilmaktayim ismim musa,Peugeot 205 1.6 gti 1990 model kullanicisiyim ama yeniyim. Arabamda birkac ariza var,yardimci olabilecek insan var mi ? Bana ulasirsaniz sevinirim.tesekkurler techturkey

abicim öncelikle hoşgeldin ama keşke bi arızaları söyleseydin bide bizim mi sana ulaşmamız gerekiyor yoksa senin konuyu takip etmen mi gerekiyor?

slowmotion
07-08-2012, 01:42
yaz dostum bir bakalım neymiş

musaizkeser
13-08-2012, 00:37
Merhabalar,

Oncelikle kendımı tanıtayım,Eskişehirden katıldım aranıza ısmım musa ve yenı 205 kullanıclarından bırısıyım,Sanırım sızlerın basını cok fazla agrıtacagım :))
Ben 3 hafta once Peugeot 205 1.6 gti 1990 model bır arac satın aldım.Aracımda 2 haftadır hıc bır sıkıntı yoktu hersey cok guzel gıderken,1 Hafta once bır sıkıntı yasadım.Aracım oldugu yerde aküsünü bitirmis.Bende dedım sanırım bırsey acık unuttum o yuzdendır neyse goturdum sanayıde akusunu sarj ettırdım bınmeye devam ettım.Ikı gun gectı uzerınden arabada stop lambası,hararet lambası ve Yağ göstergesi rolantide calısrken yanıyor az bıraz gaz verdıgımde sönüyor. Onun dısında arabada normal seyır halınde gıderken benzını kesıyor ve stop edıyor,tekrar calıstırmaya calıstıgımda motorun altından kıvılcımlar cıkıyor.Sanırım baya sıkıntılı ısler benı beklıyor ama yardımlarınızla aracımı duzeltıp gercekten bu arabaya bınıcı olarak bınmek ıstıyorum.Arabamı cok sevıyorum ama bu arızalar yuzunden cok fazla uzuluyorum. Ne olursunuz arac hakkında ve arızalar hakkında bılgısı olan bana yardımcı olsun...Hayırlı günler diliyorum saygılarımla...

dc_crx
13-08-2012, 00:56
Sanırım aracın biraz bakım istiyor.. yapacağın şeyler yazdıklarına göree benzini dip kullanma kullandıysanda 1 kez bile olsun kullanman pompada sıkıntı yaratmana yetiyor.. pompanı ve benzin filitreni değiştir.. yeni 0 akü almalısın şarj ettirmekle uğraşmaa.. ve şarj dinamosuna bir bakım iyi olacaktır.. sonra buji buji kabloların distribütör yani ateşleme sistemine bir baktır.. bu bakımlardan sonra aracın kendini toplayacaktır..

musaizkeser
02-10-2012, 14:37
Arkadaslar yıne yenıden ben :)) Bana peugeot 205 1.6 gti 1990 model ıcın KRANK lazım nerden temın edebılırız yardım edebılecek kımse var mı elınde olan cıkmacı arkadası olan 1 aydır bulamadım ben allah rızası ıcın bırılerı yardımcı olsun....