PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herbalist Bozkurt Bey hakkında bilgisi olan varmı? Yardım lazım..

yasindamar
06-08-2012, 13:09
Arkadaşlar Herbalist BozkurtBey diye bir bitki uzmanı var. Bu kişi bazı hastalıklara çare olan bitkisel ilaçlar yapıyormuş. Bi arkadaşımızda da Vitiligo denilen bi hastalık mevcut. Bununla ilgili BozkurtBey in çalışmaları olduğunu gördük ama tedaviye başlamak için emin olamıyoruz. Bu hastalık yada bu kişi hakkında bilgisi olan var mı??ben web sitesine de baktım. onu da buraya ekliyorum.

Herbalist BOZKURTBEY: Vitiligo Tedavisi - Kesin zm (http://www.herbalistbozkurtbey.com/index.php?p=vitiligo)

Chn53
06-08-2012, 13:12
böyle şeylere inanmamak lazım

63owen63
06-08-2012, 13:14
Bİlgim yok ama referans olsun diye yazılan notlar gerçek olmayabiliyor bu tarz işlerde.

yasindamar
06-08-2012, 13:20

inanmamak lazım da tıpta çaresi olmayınca insanlar bunlardan fayda bekleyebiliyor. biz de sormak istedik. ben de aynı fikirdeyim ama ya faydası varsa sorusu kafa karıştırıyor işte :)

yasindamar
06-08-2012, 13:22
Bİlgim yok ama referans olsun diye yazılan notlar gerçek olmayabiliyor bu tarz işlerde.

referanstan ziyade direk kullanıcılara ulaşmak önemli. Adamın telefonu vs herşeyi mevcut. ama güvenemiyoruz. 1000 TL ücret karşılığı 8 ayda %90 çözüm deniliyor :beuj:

onursumer
06-08-2012, 13:45
Vitiligo kardeşimde var normal ilaç yoluyla tedavi oldu yüzünde vs çıkmaya başlıyordu o donem

kullandığı ilacın şimdi ismi aklımda değil ama inanılmaz pahalı bir ilac kullanıyordu akşama oğrenirim ismini ilacın

yasindamar
06-08-2012, 14:10
Vitiligo kardeşimde var normal ilaç yoluyla tedavi oldu yüzünde vs çıkmaya başlıyordu o donem

kullandığı ilacın şimdi ismi aklımda değil ama inanılmaz pahalı bir ilac kullanıyordu akşama oğrenirim ismini ilacın

kardeşim çok sevinirim ya. haberini bekliyorum...

onursumer
06-08-2012, 15:17
kardeşimle konuştum kullandığı 1den fazla ilaç var ama isimleri aklında değilmiş uzun zaman oldundan sadece en çok işe yaran ilacın evde orneği varmış resmini çekti gonderdi bana

sipariş üzerine hazırlatılan 1 şişe yağ ve 1 şişe krem yağ olanı sabah suruyorsun krem olanı akşam

araştırın isterseniz veya doktorunuza danışın belki yardımı dokunur sanırım 250-260tl bi fiyatı var

kardeşimin şuan yuzunde falan hiçbiryerinde kalmadı leke

http://img98.imageshack.us/img98/5820/06082012565.jpg

Kadyr
06-08-2012, 15:49
Benim bildigim bu ilaclari birakinca eskiye donus oluyormus

yasindamar
06-08-2012, 16:57
kardeşimle konuştum kullandığı 1den fazla ilaç var ama isimleri aklında değilmiş uzun zaman oldundan sadece en çok işe yaran ilacın evde orneği varmış resmini çekti gonderdi bana

sipariş üzerine hazırlatılan 1 şişe yağ ve 1 şişe krem yağ olanı sabah suruyorsun krem olanı akşam

araştırın isterseniz veya doktorunuza danışın belki yardımı dokunur sanırım 250-260tl bi fiyatı var

kardeşimin şuan yuzunde falan hiçbiryerinde kalmadı leke

http://img98.imageshack.us/img98/5820/06082012565.jpg

ismini not aldım. çok teşekkür ederim.. keşke diğerlerini de hatırlayabilseydi ne iyi olurdu. Bu herbalist BozkurtBey den vazgeçtik gibi zaten.

cabrioleter
06-08-2012, 17:53

yine böyle bir bitkilerden ilaç yapan adam kendini yırttı kansere çare buldum diye biz de inanmamıştık sonra nemi oldu adamı amerikaya davet ettiler kanser çalışmalarına katılması için.

hocam çok iyi araştırın böyle tedaviler oldukça faydalı olabiliyor ama insanları sömürmek isteyen de çok aman dikkat.

bizim bi ülser olmuştu adamın mideyi ameliyat ede ede tedavi etmeyi başaramdılar inanın o da bi aktar bulmuş meşhur falan filan yaptığı ilaçla zımba gibi oldum diyor doktorlar bile şaşırmış oranın nasıl tamir olduğuna. adam şimdi bi küçük bitiriyor masada :D