Orijinalini görmek için tıklayınız : araç alti temizliği-karcher
bora1311
06-08-2012, 23:36
kış aylari için oldukça kullanışlı gibi...
YiK83BTbIUg&feature
çok guzel bır urunmus
ama benım arabanın altına gırecegını hıc sanmıyorum :)
çok guzel bır urunmus
ama benım arabanın altına gırecegını hıc sanmıyorum :)
kullanmak istedikten sonra girer mertcan niye girmesin :)
sunta/tahta,kaldırım taşı vs cıkartırsın 2lastiği veya 4 lastiği olur biter :)
ürün baya başarılıymış.ama bundansa lifte kaldırıp haldırhuldur yıkamak daha mantıklı geliyo bana
kullanmak istedikten sonra girer mertcan niye girmesin :)
sunta/tahta,kaldırım taşı vs cıkartırsın 2lastiği veya 4 lastiği olur biter :)
ürün baya başarılıymış.ama bundansa lifte kaldırıp haldırhuldur yıkamak daha mantıklı geliyo bana
kanka onlamı ugrasacam sunta munta :D
lıft degılde ank de cogu yıkmacının onunde rampalar var oraya cıkarıyorsun komple yıkayabılıyorsun altını aracın :D
alfonso4474
07-08-2012, 03:06
petrolde kanala gırıp daha gecen hafta temızledım tazikli manike ile altını ugrasılmaz bunla ya:)
cabriolet
07-08-2012, 03:09
link yok mu :)
Berk7767
07-08-2012, 03:20
link yok mu :)
Kärcher Chassis Cleaner - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YiK83BTbIUg&feature=player_embedded)
Güzelmiş de normal tabancayı ters tutup yine baya yıkanıyor altı tabi burada kar olmadığından çok önemli değil.. Ama ilaç iyiymiş haberim yoktu ondan..
hddsheriff
07-08-2012, 03:37
karcher ürünlerinin fiyatlarınızdan haberiniz yok sanırım :D
cabriolet
07-08-2012, 04:35
Kärcher Chassis Cleaner - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=YiK83BTbIUg&feature=player_embedded)
tesekkur ederim :)
bence sanayiye gidip liftte arabanin alti daha temiz yikanir.. bu karli gunde disari cikip eve donunce arabanin alti tuzlu kalmasin diyen manyaklar icin uretilmis tahminimce :)
ebay ingiltere sitesinde 70-75 pound civari fiyati var asiri pahali bi aparat degilmis :)
BurakYozgat.
07-08-2012, 08:04
Türk insanı fırçalamadan temizlendiğine inanmaaaz fırça şart :D
nitrO_Oxide
07-08-2012, 08:31
Ayda bir yada 2 ayda bir altını kaldırıp tazzikli su iyidir :)
hddsheriff
07-08-2012, 08:59
tesekkur ederim :)
bence sanayiye gidip liftte arabanin alti daha temiz yikanir.. bu karli gunde disari cikip eve donunce arabanin alti tuzlu kalmasin diyen manyaklar icin uretilmis tahminimce :)
ebay ingiltere sitesinde 70-75 pound civari fiyati var asiri pahali bi aparat degilmis :)
En kucugu oldugunu varsayarsak eger o tazzikli yikama makinasi 2800 tl. Arabanin altina giren alette 500 tl civarinda olur :).
Bu tür ürünler kullanışlı fakat bi zamandan sonra kaldırıp indirmesi kurulumu felan sıkıyor insanı :D
gereksız ve sacma bır urun o verdıgı tazıklemı temızlıcek
Her gün altını yıkamıyoruz sonuçta, çok çok titizsen ayda bir lifte kaldır bas suyu.
arabanın altını yıkatmaya hiç ihtiyaç duymadım :D
timucintt
08-08-2012, 22:38
çok çakma duruyor :D ben lifte kaldırıp alıyorum basıncı basıyorum ne varsa yoksa bütün kirleri döküyorum :D
Bu ürünü ben de merak ediyordum. Türkiye ye gelmiş galiba.
Karcher Otomobil Alt ase Ykama Aparat K Serisi | Karcher Oto Ykama Setleri (http://www.karchermarket.com/?urun-158-Karcher-Otomobil-Alt-Sase-Yikama-Aparati-K-Serisi.html)
yusufbatırel
07-09-2012, 19:55
mg3 gıbı la sarjor degıstırıyor sureklı adam temız oldugunu gormek ıcın aynamı tutuyor altına
Video da anladığım kadarıyla yaz ve kış mevsimide kullanılabilirliği anlatılmaya çalışıyor.
Yada kış mevsimine girmeden yıkayın ilaçlayın. Yaz mevismine girdiğinizde sadece yıkayın gibi.