Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum Üyeleri Ne İşle İlgileniyorlar?
Sayfa :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
Canakkale de Lapseki-Gelibolu feribot iskelesin de bufe isletiyorum yolu dusen olursa beklerim :-)
Lapseki'ye gider gelirim sık sık, merkezdeyim ben de. Uğrarım o hâlde yakın bir zamanda çayını içmeye. :)
ali_utku
26-12-2012, 14:51
Elektrik Muh 2. 3. 4. Sinif ogrencisiyim :D min. 2 yıl daha okuldayim.
Ayni zamanda AG-OG yeraltı - havai sehir şebekeleri , yol-cevre aydınlatmaları ve trafo-modüler hücre kurulumları yapıyoruz.Kisaca Elektrik Sebeke-Tesis :)
Lapseki'ye gider gelirim sık sık, merkezdeyim ben de. Uğrarım o hâlde yakın bir zamanda çayını içmeye. :)
Merkez'de kyk nın karşısın da aracını görüyorum hep :) Her zaman beklerım şu sıralar vize haftası başka işlerin koşuşturması var ama akşam 6'dan gece 2 ye kadar kesın dukkan da olurum hatta çkale olarak bı tct organısazyonu yapsak güzel olur :)
Gökhan Bilgin
26-12-2012, 15:00
Kadrolu esnaf öğrenciyim mutluyum :D
Öğreniciyim üniversiteye hazılanıyorum inşallah inandım olacak :D
jdm-fuat
26-12-2012, 15:10
Otomotiv Şirketimiz var motor mekanik elektrik kaporta boya her halt var :D
Hürriyette bilgi işlem sistem destek
Canakkale de Lapseki-Gelibolu feribot iskelesin de bufe isletiyorum yolu dusen olursa beklerim :-)
Merkez'de kyk nın karşısın da aracını görüyorum hep :) Her zaman beklerım şu sıralar vize haftası başka işlerin koşuşturması var ama akşam 6'dan gece 2 ye kadar kesın dukkan da olurum hatta çkale olarak bı tct organısazyonu yapsak güzel olur :)
Aynen evim orada Taylan, Yaşam Evleri. :) Mutlaka uğrayacağım. :) TCT üyesi pek yok bea. :)
burakcan
26-12-2012, 20:51
657 ye tabi devlet memuru
Açıkdan Öğrenim Görevlisiyim :D
Bahcesehir lisesinde talebeyim, ayreten haşere ilaçlama, gübre üretimi, süs bitkisi üretimi (ağaç vs.), dezenfeksiyon malzemeleri satışı işleriyle uğraşıyoruz:)
ibratice
26-12-2012, 21:16
1993 ten beri 3 cü Honda servisindeyim. formenlik yapıyorum
sinanbaysal
26-12-2012, 21:22
Okuyom ben yaa :)
wiesmann
26-12-2012, 21:23
jeofızık muhendısıyım petrol arama uzerıne calısıyorum
Elektrik trafosu üreten fabrikada kalite kontrol
ayrıca sürücü kursu motor eğitmeni
sansar34
26-12-2012, 21:41
2000 yılından berı ogrencıyım :D lıse sıslı end motorlu araclardan mezun oldum unv mekatronık okuyorum burslu yarısmaya ıstabuldan katılıyorum yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum :D :P
mechanıcer
26-12-2012, 21:42
Borusanoto istinye / Rangerover diagnoz teknisyeni.
Solution Manager idiim, simdi baska bir firmada danışman olarak çalışıyorum.
FeaTuRiNG
26-12-2012, 22:23
Çevre Mühendisi
lpg teknisyeniyim sektörde lider bir firmada kuzey ege bölegesindeki istasyonların bakımlarını yapıyorum
İlustratör/Grafik/logo tasarımcısıyım.. Şu an denizcilik sektörüne ait dergi ve reklam işleri yapıyorum..
Aslında resim öğretmeniyim atama durumları v.s bilirsiniz işte ..
Herkese bol şans.. :p
Fotokopi makinası ve yüksek kapasiteli yazicilar satip veya kiraliyorum
Görkem.Y
26-12-2012, 23:12
Astsubay :)
Tarık V.
26-12-2012, 23:15
KaradenizTeknikÜniversitesi Peyzaj Mimarlığı efendim :)
Berkant_R32
26-12-2012, 23:28
kapıkule gümrüğündeyim gelen olursa dürümler benden :D
cuma gecesi kapıkuleye gideceğim, soğan bol olsun :D
İzmir Narlıdere'de fotoğraf studyom var yakınlarda olan başka yerden gelen olur çay içmeye beklerim :)
Rulmancıyım arkadaşlar. Baba mesleği. Yıllardır Karaköy Perşembe Pazarındayız. Rulman dediğimiz şey bilinen adıyla Bilya oluyor. Aklınıza gelen her konuda yardımcı olabilirim. Rulman, manşon, dişli, zincir, kayış, kasnak, yağ keçesi vs.. :)
E.Bozoglu
27-12-2012, 11:24
Bursa Mudanya ilçesinde DoğalyaHotelde Resepsiyonum beklerim :D
BensaTarim Adiyla toptan meyve sebze komisuonculugu yapiyorum antalya gazipasa ve istanbulda.
yucelebeci
27-12-2012, 11:36
Würth Sanayi Ürünleri bölge satış temsilcisiyim
aramızda imalatçı arkadaşlar varsa özellikle istanbulda yardımcı olmaya çalışırım
baymustang
27-12-2012, 11:47
Fotokopi makinası ve yüksek kapasiteli yazicilar satip veya kiraliyorum
kiralama olayını bende duymuştum acayip bi piyasa allah bol bereketli paralar nasip etsin
baymustang
27-12-2012, 11:48
BensaTarim Adiyla toptan meyve sebze komisuonculugu yapiyorum antalya gazipasa ve istanbulda.
hacım ne oluyor bu fiyatlara domates 90 kuruştu şimdi dizel fiyatına yaklaşıyor. bir anda zam gördü ne edicez yaw
63owen63
27-12-2012, 12:15
Öğretim görevlisiyim. Alanım İngilizce. Elt.
ibrahm_38
27-12-2012, 12:22
Erciyes Besyoda okuyorum aynı zamanda özel bi kolejde spor hocalıgı yapıyorum
İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi öğrencisiyim. İstanbulda yanında çalışabileceğim avukat arıyorum :)
kiralama olayını bende duymuştum acayip bi piyasa allah bol bereketli paralar nasip etsin
amin hepimize ama dışardan göründüğü gibi değil pek :) çok handikapları var bu işin
emre.ates
27-12-2012, 12:53
beykent inşaat müh 3 sınıf öğrencisiyim bu sene biterse seneye rahatım inş .
HASANCOKO
27-12-2012, 13:00
İzmir merkez Adli memur.
burkaykalyon
27-12-2012, 13:06
Her türlü elektronik üretim için makine(SMD-Anakart Dizgi Makinesi) veya elektronik tamirat için(Cep Telefonu, Notebook, PC anakart vs...) tamiri için gerekli olan malzemelerde yardımcı olurum :D
Satış Destek görevindeyim.
baymustang
27-12-2012, 13:10
amin hepimize ama dışardan göründüğü gibi değil pek :) çok handikapları var bu işin
bazen şu piyasaları anlayamıyorum. bütün işler handikap :) ya vole ile gol yada ofsayttan gol
biri bize teklif etmiş üni karşısında para bile bağlamazsın kiralık filan yuh demiştim kiralamada mı var diye muhabbet olmuştu.
değişik sektör ondan dikkatimi çekti...
free-hifi
27-12-2012, 13:38
Opet istasyonda muhasebedeyim.
bazen şu piyasaları anlayamıyorum. bütün işler handikap :) ya vole ile gol yada ofsayttan gol
biri bize teklif etmiş üni karşısında para bile bağlamazsın kiralık filan yuh demiştim kiralamada mı var diye muhabbet olmuştu.
değişik sektör ondan dikkatimi çekti...
evet düz hesaplarla olmuyor ama çapraz bağlamak lazım bazı şeyleri :)
altugkocer
27-12-2012, 13:59
Bir mühendislik firmasında İnşaat Mühendisiyim şantiyede değil ofisteyim :)
Ayrıca birkaç arkadaşımla ortak açtığım "Magic4Music Entertainment" adında (müzik&organizasyon&dj workshop) şirketim var.
WAINER, ESSENCE, SLAZENGER, I-WATCH gibi saat markalarının TURKIYE distributoruyuz, ben de itahalat ve ihracat dept. calısıyorum.
WAINER, ESSENCE, SLAZENGER, I-WATCH gibi saat markalarının TURKIYE distributoruyuz, ben de itahalat ve ihracat dept. calısıyorum.
Ben essence bayisiyim ;)
Endüstri Ürünleri Tasarımcısıyım (İstanbul)
Elektrik Elektronik Mühendisi
RottingChrist
27-12-2012, 15:42
ameleyim :(
ameleyim :(
hayır ben ameleyim :D
RottingChrist
27-12-2012, 15:54
ben prof. ameleyim. :cool:
hayır ben ameleyim :D
ptt'de postacıyım arkadaşlar. :)
onurunal
27-12-2012, 16:12
Bir mühendislik firmasında İnşaat Mühendisiyim şantiyede değil ofisteyim :)
Ayrıca birkaç arkadaşımla ortak açtığım "Magic4Music Entertainment" adında (müzik&organizasyon&dj workshop) şirketim var.
abi para var mı 2.sınıf inşaatcıyım bitmiyo okul bir türlü gaz lazım accık bana :)
altugkocer
27-12-2012, 16:58
abi para var mı 2.sınıf inşaatcıyım bitmiyo okul bir türlü gaz lazım accık bana :)
Sana bağlı kardeşim. Tavsiyelerim olabilir sana
İlk olarak okulu uzatma :D
Bitirir bitirmez askere git bence :)
En önemlisi okurken karar ver ne iş yapacağını (proje, şantiye, yurtdışı vs.) ve buna göre programlar öğrenmeye çalış (AutoCAD, Civil3D, Microstation, Primavera vs.)
Hatta maaşına bakmadan okurken bir firmada çalışma imkanın olursa çalış.
Kendini geliştirirsen çok para var :D
brs_odbs
27-12-2012, 17:03
borçluların korkulu rüyasıyım :D İcracı
gurkanerkan
27-12-2012, 17:08
Peder beyin iddaa ve ganyan bayisi var. Okuldan kalan zamanlarda babamdan nöbeti alıyorum.
M.degirmen
27-12-2012, 18:16
bursada diş protez üzerine labratuvarımız var.duaçınarı adsm nin protez işlerini yapıyoruz
onurunal
27-12-2012, 19:01
Sana bağlı kardeşim. Tavsiyelerim olabilir sana
İlk olarak okulu uzatma :D
Bitirir bitirmez askere git bence :)
En önemlisi okurken karar ver ne iş yapacağını (proje, şantiye, yurtdışı vs.) ve buna göre programlar öğrenmeye çalış (AutoCAD, Civil3D, Microstation, Primavera vs.)
Hatta maaşına bakmadan okurken bir firmada çalışma imkanın olursa çalış.
Kendini geliştirirsen çok para var :D
okul 2 sene uzamış halde :)
yurtdışına gitmeyi istiyorum rusça başladım ufaktan fakat ne iş yapacağıma dair pek birşey şekillenmedi...
bulabilrmiyim ki 2.sınıf öğrenci çalıştıracak bir firma ankarada!? maaşlı maaşsız ?
Aynen evim orada Taylan, Yaşam Evleri. :) Mutlaka uğrayacağım. :) TCT üyesi pek yok bea. :)
En yakın zaanda çay içeye beklerım :) evet pek yok c kaleli tct uyesı ama olsun yavas yavas uye toplarız bakarsın :)
dragon07
27-12-2012, 19:19
otomotiv mezunuyum şuan işletme devam..:)
(renault,chevrolet,subaru,opel,infinty,citröen,saa b,dacia) yetkili bayisi ve servisinde çalısıyorum.
bu markaların aksesuar departmanı sorumlusu ve servis danısmanlığı yapıyorum .
emrah-ışık
27-12-2012, 19:20
maslak oto sanayide tamirciyim:Dve mesleğimle gurur duyuyorum:hiihi:
beylikdüzünde şarküteri işletiyorum. çay- kahve çıkar herkese kapı açık.
evilhunter
27-12-2012, 19:53
Izmirde surat kargo bostanli subesinde calisiyorum kargoluk isi olan arkadaslara yardimci olabilirim ;)
Fore kazık ve zemin güçlendirme...
tekstil boyaları ve yardımcı maddeleri üreten bir firmada ar-ge mühendisiyim. aynı zamanda aöfte öğrenciyim :)
gömleklik kumaş üreten bir firmada işletme ve kalite kont mühendisiyim(özümde tekstil müh) bu arada aöfte bitti :)
Mikrop_Ali
27-12-2012, 21:00
ben bekçi'yim
Konu ilk açıldığında mutlaka yazmışımdır ama güncelleme olsun;
Oto Doğu A.Ş. toptan oto yedek parça, Antalya.
jcw izmir
27-12-2012, 22:21
Doktorum ama 5 yildir ilac fiRmasinda medikal yoneticiyim
beylikdüzünde şarküteri işletiyorum. çay- kahve çıkar herkese kapı açık.
tam adres neresiydi sanki bir ara söylemiştiniz fakat unuttum :)
Gimifayf
27-12-2012, 23:40
Yazları mermer fabrikasında ve mermer ocağında vardiya çavuşu-forklift operatörü-şoför-pompacı vb. işler, kışları öğrenci :D
cuma gecesi kapıkuleye gideceğim, soğan bol olsun :D
beklerim berkant ne zaman istersen
Gümrükçü :)
memurmusun ?
GörkemT.
28-12-2012, 00:07
İzmir Çiğli Arçelik Beko yetkili servisinde stajerim :)
4 sene fıber karlık ve modıfıkasyon ısıyle ugrastıktan sonra baba meslegıne dondum...
SİNAN PASTANESİ (AİLENİZİN PASTANESİ )BEKLERIM.kendı ıs yerım uretımde kendım yapıyorum satısda kendım duruyorum :)
.aynı zamanda 2.el racıng motorsıklet ve kast mont alım satımıylada ugrasıyoruz ıhtıyacı olan arkadaslara yardımcı olurum....
Bilgisayar mühendisi.. Şu an master yapıyorum...
Asıl mesleğim Mağazacılık'tı. Mağaza müdürlüğü yaptım en son. Sonra fabrika hayatına atıldım.
Şuan ve Allah nasip ederse emekli olana kadar, Türk Pirelli Lastikleri fabrikasında makina operatörüyüm :) Kısacası işçi emekçi :)
altugkocer
28-12-2012, 08:37
okul 2 sene uzamış halde :)
yurtdışına gitmeyi istiyorum rusça başladım ufaktan fakat ne iş yapacağıma dair pek birşey şekillenmedi...
bulabilrmiyim ki 2.sınıf öğrenci çalıştıracak bir firma ankarada!? maaşlı maaşsız ?
yurt dışı diyosan sen şantiyeci olcaksın ozaman :) betonarme derslerini kaçırma sakın :) proje okumayı öğren, birazda keşif metraj hakediş öğrenirsen sırtın yere gelmez :)
İş konusuna gelince de kendin araştırman lazım, sezon açılınca git birkaç firmayla konuş reddetceklerini sanmıyorum
onurunal
28-12-2012, 13:21
yurt dışı diyosan sen şantiyeci olcaksın ozaman :) betonarme derslerini kaçırma sakın :) proje okumayı öğren, birazda keşif metraj hakediş öğrenirsen sırtın yere gelmez :)
İş konusuna gelince de kendin araştırman lazım, sezon açılınca git birkaç firmayla konuş reddetceklerini sanmıyorum
eyvallah üstat şu aralar malzeme bilimi, mühendislik ekonomisi, statik diferansiyel vs. ile uğraşıyorum...
firma işini de araştırayım.. sağolasın..
Zincir Mağazacılık'ta bölge yöneticisi
Beden eğitimi mezunu ama KPSS mağduru ;)
kkursat01
28-12-2012, 22:50
Oto yıkama pasta polish boya koruma detaylı temizlik :D
İşletme okuyorum hali hazırda 2 yıllık 2. senem inşallah seneye denizliye dgs yapıcam 3.sınıftan devam edicem. okul bitincede baba mesleği anne mesleği olan Tekstile girişicek gibi duruyorum :) Ev tekstili daha doğrusu :)
Buharlı Oto Temizleme, Car Care, Modifiye parçaları...
made ın JAPAN
28-12-2012, 23:21
Arçelik Beko yetkili servisinde klima beyaz eşyadayım :)
Güvenlik..Ataşehir tarafına yolu düşen olursa bi dayağımı yersiniz artık :P şaka bir yana TT den herkesi beklerim sınırsız çay kahve oralet muhabbet..
Hukuk bürosunda yasal takip sorumlusuyum, ayrıca hafta sonları extra iş olarak Yeniköyde Sait H. paşa yalısında valelik yapıyorum
mobilya ve beyaz eşya satışş
otomania
29-12-2012, 16:36
koçtaş yenibosna arçelik shoowroom da operasyon elemanym, depodan sorumlyum + kasiyerim.
Bende bir guncel cekeyim.. Anadolu yakasinda 5 yildizli bir otelde bellboyum.
orkuteren
04-01-2013, 08:49
657 ye tabi memurum. devlet hastanesinde laboratuvar teknikeriyim.
Asıl mesleğim Mağazacılık'tı. Mağaza müdürlüğü yaptım en son. Sonra fabrika hayatına atıldım.
Şuan ve Allah nasip ederse emekli olana kadar, Türk Pirelli Lastikleri fabrikasında makina operatörüyüm :) Kısacası işçi emekçi :)
yanlış anlama ciddi soruyorum personele özel satış var mı :)
alkol işine girdim :) ithal içki getiren bir firmada dağıtıcı olarak çalışıyorum :D
coğrafya okuyorum ama hayırlısı :D
turbo&quattro
04-01-2013, 18:57
Bende bir guncel cekeyim.. Anadolu yakasinda 5 yildizli bir otelde bellboyum.
Hangi oteldesin ? Bende 01-02 arasi bellboydum su yasima geldim hala o zaman kazandigim gibi para kazanamadim :)
esnafım kırtasiye dükkanım var
Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret okumaktayım.Şu günlerde araba parçalarıyla ilgili bir site üzerinde uğraşmaktayım yakın zamanda yayında inşallah :)
Grafik tasarımcıyım işi olan arkadaşların işlerini halledebilirim ;)
bluestain
04-01-2013, 22:37
yanlış anlama ciddi soruyorum personele özel satış var mı :)
evet var .......
Hangi oteldesin ? Bende 01-02 arasi bellboydum su yasima geldim hala o zaman kazandigim gibi para kazanamadim :)
evt insanın birakasi gelmiyor degil mi? =)
kavacıkta limak eurasia luxury hotel'de çalişiyorum=)
Ataköy ve Cevahir AVM de Lavazza kafe işletmecisiyim.
Forumdan arkadaşları kahve içmeye beklerim.
SekoLive
04-01-2013, 23:37
galeriadamısınz
galeriadamısınz
Hayır Bahçepark AVM. Sinan Erdem ile karşı karşıya.
Hepınızın ılgısını ceker heralde . Ben burger kıng/popeyes/sbarro cagrı merkezınde calısıyorum.Eger sıparıs verenlerınız varsa benım elımden gecıyordur :)
furkantekfidan
05-01-2013, 03:14
bayan çanta ve cüzdan imalat ve toptan satış
turbo&quattro
05-01-2013, 03:51
evt insanın birakasi gelmiyor degil mi? =)
kavacıkta limak eurasia luxury hotel'de çalişiyorum=)
Himm yenimi bu otel daha once hic duymadim ?
Ben 1 sene yaptim asagi yukari. O zamanki calistigim otel yeni acilmisti aksam 7 sabah 7 de calistim aylarca off suz. Cok saglam kazaniyordum yorgunluk fln hissetmiyordum bile :) Sonrasinda resepsiyona gecmistim hos oradada cok guzel kazandim ama belboyluk farkliydi. Hic bir is yapmadan para kazan :)
Tuncer M.
05-01-2013, 03:53
Restaurantta çalışırken lavazza'nın ürünlerini kullanıyorduk. Müşteriler de ben de çok memnundum lavazzanın aromasından. :icon_tup:
kd.utgm.
II.çarkçı
nl-125
http://www.pixstel.com/nl125-tcg-osmangazi-_pics189-18963.jpg
Himm yenimi bu otel daha once hic duymadim ?
Ben 1 sene yaptim asagi yukari. O zamanki calistigim otel yeni acilmisti aksam 7 sabah 7 de calistim aylarca off suz. Cok saglam kazaniyordum yorgunluk fln hissetmiyordum bile :) Sonrasinda resepsiyona gecmistim hos oradada cok guzel kazandim ama belboyluk farkliydi. Hic bir is yapmadan para kazan :)
limak grubunun 8. oteli.. fenerbahce eski asbaşkani nihat özdemirin otelleri ayni zamanda. genelde güney otelleri var atlantis , limak lara ,limra, arcadia fln. ayni zmnda sabiha gökçendeki otelde bu heriflerin.. eurasia luxury heriflerin ilk şehir oteli=)
iyi kazaniyosun eyvallah ama dikkat ettinmi bilmiyorum geldigi gibi gidiyo yaa=)
bereketsiz oluyo sanki bu para=)
bende bu aralar resepsiyon yolcusu olacagim lakin hiçbirşey yapmadan gelen para inanilmaz tatli oluyo , nasil birakirim bilmiyorum=)
nosturkye
05-01-2013, 11:08
ErBe İnşaat:Kat karşılığı inşaat,Viila dekorasyon restorasyon,İş yeri,daire dekorasyon ve son yasa ile mecburi olan dış cephe yalıtımında benden yardım alabilirsiniz.
Erbe Yedek Parça:Tüm marka araçlar için tüm yedek parçalarda yardım alabilirsiniz.
ErBe Reklam&Tasarım:Özel gün video çekimleri özel gün fotoğraf çekimleri yada şahsi bir fotoğraf çekimi,kart tasarımı,marka tasarımı vsvs yardımcı olabilirim.
Güven Garage ve Sahibindenoto işbirliği ile 2. el oto ihtiyacınızı karşılıyabilirim.
Saygılar Selamlar
Karayolları,Belediyeler,İl özel idareleri ve müteahhitlere Asfalt Plant Makinaları üretiyoruz.
Makina Teknikeriyim , mühendisliğe devam ediyorum.
Ayriyetten profesyonel olarak 2006 yılından beri Gelin-Damat,doğum fotoğrafları,moda,,aktuel,kişisel dış çekimler,iş yerleri tanıtım fotoğrafları,fabrika fotoğrafları,fuar fotoğrafları çekiyorum.
Photographer İlker Yurdabak | Facebook (http://www.facebook.com/pages/Photographer-%C4%B0lker-Yurdabak/109808212402660)
Kendim profesyonel ogrencilige devam ediyorum onun yaninda 30 yillik firmamizda kaucuk silikon pvc termoplastik sunger vb urunlerden fitil ve parca uretimi yapiyoruz burcsan lastik sunger ltd şti.
mercan_shark
05-01-2013, 13:20
Floryada acilan istanbul akvaryumda herpetolog- akvarist'im( rain forest ile ben ilgileniyorum)
emredağla
05-01-2013, 13:39
Hemşirelik okuyorum :) aynı zamanda özel bir hastanede gece nöbetleri tutuyorum harçığımız çıkıyor çok sukur :))
painkller
05-01-2013, 13:39
lise öğrencisi,
ayrıyetten yazın babamın yanında gemi acenteliğinde koşturuyuroz
Hemşirelik okuyorum :) aynı zamanda özel bir hastanede gece nöbetleri tutuyorum harçığımız çıkıyor çok sukur :))
hangi hastanedesin :)
Sektör değiştirdim, artık Elektrik panosu üreten bir fabrikada satın alma bölümündeyim.
Siemens ile partner olarak çalışan bir firmayız. Bu konuda yardımcı olmaya çalışırım. Genelde büyük fabrikalar, oteller, istasyonlara ait elektrik pano üretimlerini sağlıyoruz.
baymustang
05-01-2013, 13:51
gömleklik kumaş üreten bir firmada işletme ve kalite kont mühendisiyim(özümde tekstil müh) bu arada aöfte bitti :)
hangi firma bursadan mı? denizliden mi?
emredağla
05-01-2013, 14:58
hangi hastanedesin :)
Adanada değilim kardeş ya nevşehirde okuyorum :)
Ozgu_Akcan
05-01-2013, 18:13
otoyollar dakı cizgiler yaya geçitlerı levhalar kasisleri uretip satış ve kurulumunu yapan bi firmada şöförluk yapıyorum 1.5 senedır...
sektöründe turkıye birincisi özgürler trafik işaretleri...
Simdilik orenciyiz gorsel iletisim tasarimi ,bos vakitleri doldurmak ve kendime birseyler katmak adina stajyerlik kivaminda , ajanslara bakiniyorum bakalim kismet.
Adanada değilim kardeş ya nevşehirde okuyorum :)
şehirde tek adana yazınca :)
hangi firma bursadan mı? denizliden mi?
Aydındayım S.ökta.ş
baymustang
05-01-2013, 19:36
Aydındayım Söktaş
aydında imalat olduğunu bilmiyordum görüşelim kumaş alıyorum devamlı
aydında imalat olduğunu bilmiyordum görüşelim kumaş alıyorum devamlı
aydın ve hindistanda gömleklik kumaş üretimi mevcut. pazarlama departmanında değilim fakat ilgili kişilere ulaşma konusunda yardımcı olurum
Yurtici sivi yuk tasimaciligi.tanker soforu :)
xerhnuyrx
05-01-2013, 22:56
Profosyonel fotograf makineleri teknik servis.
Emre Akçay
07-01-2013, 20:18
Adliyede memurum.
emredağla
07-01-2013, 20:53
şehirde tek adana yazınca :)
Adanalıyız başka şehiri kabullenemiyorum :))
Kamu Personeli (T.C. Sağlık Bakanlığı) + Biyolog Aday Adayı (Prof. Öğrenci) :D
Artık Biyolog (T.C. Sağlık Bakanlığı) :D :D :D
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum ...
Ferhat_V
07-01-2013, 22:58
karotçuyum delerim :)
speed_emre
25-05-2013, 13:41
konuyu hortlatayım.
gang tipi cnc torna imalatı , satışı, yedek parca ve servisi hizmeti vermekteyiz. cnc torna isteyen
olursa yardımcı oluruz. :)
mert_can 41
25-05-2013, 14:38
Kırtasiyemizde ne iş olsa yapıyorum sevkiyat,muhasebe,müdürlük :D eylülde bide emlakçılık ve galeri işine atlıcam hayırlısıyla :)
bakırköy incirlide oto alım satım özel servis
korkmazz
25-05-2013, 16:41
iç giyim toptan ve perakende..
M.köydeyim. Müsait bi zamanda kahvenizi içmeye gelirim :rolleyes:
Batuhan Gül
25-05-2013, 16:56
Profilo Bayisi - Tekirdağ
İstanbul'da sürücü kurs'u işiyle uğraşıyoruz herzaman beklerim :)
sercanışık
25-05-2013, 17:01
eskıhısar-yalova arası gemılerde bta denızyolları elemanıyım :)
tolgapitbull
25-05-2013, 17:02
PVC Kapı ve Pencere Sistemleri
Garanti Bankası POS teknik destek
Sanayi dalgıcı. Suanki proje icin ordu ünyeye geldim. owm termik santraldeyim.ordudaki ark. Tanismak isterim
İstanbul üniversitesi ulaştırma ve lojistik 3. sınıf öğrencisiyim :)
Ayrıca şirinevler/İstanbul'da grafik tasarım ve copy center işiyle uğraşmaktayız.Her türlü işlerinizle
en iyi şekilde ilgilenebilirim abilerim;).
Saygılarımla
m. ali öz
25-05-2013, 17:39
Kendi ofisimizde inşaat mühendisliği yapmaktayım. Proje ve mimarlık hizmeti veriyoruz. Manavgata yolu düşeni beklerim :)
b.ustaoglu
25-05-2013, 18:08
ben 2 ay kadar önce pirelli'de geçici işçi olarak işe başladım. inşallah 4 ay sonda akibiyetimiz belli olucak kalıcaz mı şutlanıcaz mı :D pirelli'de çalışan arkadaşlar var mı burda bilmiyorum. varsa bilmek isterim :)
radyal oto 2.faz olarak çalışıyorum ve e vardiyasındayım :)
Yiğit Ş.
25-05-2013, 18:52
kadir has universitesine geçiş yaptım. bilgi işlemdeyim herzamanki gibi. varsa okuyan arkadaş beklerim :)
Öğrenciyim. Çeviribilim dalında almanca eğitim alıyorum, şuan erasmus vasıtasıyla yurtdışındayım. Onun dışında şimdiye kadar, garsonluk yaptım, mutfakta çalıştım(bolu'lu olmanın gereğidir. :D ) matbaada çalıştım. Temmuzun 2. haftasından sonra çalışmak için iş arayışındayım, okulum tek dersten uzadı, haftasonları ve de esnek olacak şekilde haftaiçi çalışabileceğim iş arıyorum. Dip not olsun bu da :)
GuneyOnur
25-05-2013, 19:56
Lise son Güvenlik Sistemleri okuyorum.Ayrıca Kartal Soğanlık'ta Oto Galerimiz var
ben 2 ay kadar önce pirelli'de geçici işçi olarak işe başladım. inşallah 4 ay sonda akibiyetimiz belli olucak kalıcaz mı şutlanıcaz mı :D pirelli'de çalışan arkadaşlar var mı burda bilmiyorum. varsa bilmek isterim :)
radyal oto 2.faz olarak çalışıyorum ve e vardiyasındayım :)
İnşaALLAH kadro alırsın. Sosyal hakları çok iyi duyduğuma göre.
Bende Robot Devreye Alma Sorumlusuyum.
bu konudaki kaçıncı işim sayamadım :D Markem-İmaje barkod makineleri teknik servisinde teknisyenim.. gittiğimiz fabrikalarda kesin çalışanlar arasından burdan birileri vardır ama nasıl denk geliriz bilmiyorum :D
Fitness antrenörü ve el dokuma halı tezgahtarıyım :) flying carpetssssss aynı zamanda işletme yuksek lisans yapmaktayım.
Antalya dokumada iddaa bayisi işletiyorum ama bu iş beni futboldan soğuttu :D
Yarım kalan inşaatlar alınır . Arazi alım satımı döviz mersin bekleriz :)
Suleyman
25-05-2013, 20:53
Maalesef ki öğrenci :rolleyes:
b.ustaoglu
25-05-2013, 21:07
İnşaALLAH kadro alırsın. Sosyal hakları çok iyi duyduğuma göre.
Bende Robot Devreye Alma Sorumlusuyum.
evet hakları baya güzel ancak çalışma şartları da bir o kadar ağır :) ama tabi olsun çok istiyorum :)
EREN ÇEYİZ. Perde ve Halı adına herşey ( : 0506 921 87 13 Sefaköy
erturul çiçek
26-05-2013, 09:58
Nakliyat bizim işimiz :)
dudullu tüv'de yardımcı olunur
sansar34
26-05-2013, 10:44
lıse1 den berı sanayıdeydım unv burslu kazandım mekatronık bolumu okuyorum vede suan gazete ılan brosunda calısıyorum part tıme
yilmazcatalbas
26-05-2013, 10:58
Yapı marketimiz var aynı zamanda dekorasyon işleri de yapıyoruz her zaman da bekleriz :)
wiesmann
26-05-2013, 11:12
sısmık ekıplerde jeofızık muhendısı. turkıye petrollerı ao'da
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum 3.sinif öğrencisiyim ,ayrica sabiha gökcen havaalaninda part-time calisiyorum.
Suleyman
26-05-2013, 11:40
Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum 3.sinif öğrencisiyim ,ayrica sabiha gökcen havaalaninda part-time calisiyorum.
Ne üzerine diye sorabilir miyim? :)
baglantı elemanları - satıs pazarlama
enestezi
26-05-2013, 12:48
2 yıldır anestezi teknisyeniyim.(narkozcu) :)
Ne üzerine diye sorabilir miyim? :)
sorabilrisiniz tabi :) Gıda sektrörü üzerine çalışıyorum şu anda turistere ikram yapıyorum ingilizcemi geliştirmek için ;)
BaybuRtlu69
26-05-2013, 16:04
Baba mesleği olarak, İlaç Firmasıyız. Kartal da Bahane Cafe'ninde sahibiyiz.
Şuan bu işler dışında Bankacılık ve Sigortacılık okuyorum... 1 Yil sonra yardimci olabilecek abilerim var mıdır acaba
2008 de açmışım konuyu halen duryor :)
Sultanahmet'te butik bir otelde resepsiyon ve ayni zamanda nobetci vardiya amiriyim.
İbrahim33
26-05-2013, 16:44
Yarım kalan inşaatlar alınır . Arazi alım satımı döviz mersin bekleriz :)
Memleket nere kardeş :) yada dur ben tahmin edeyim , Diyarbakır , Mardin , Urfa(suruç) , Van :) hangisi
Dispeçer ( Güvenli trafik için hareket planlamasını yapan ve trenlerin her türlü hareketini izleyerek emirleri,önerileri ve doğabilecek aksaklıkları telsizle makiniste bildiren kişi.)
easy_rider
26-05-2013, 17:03
Bowling işletmecisi ve girişimciyim
İbrahim33
26-05-2013, 17:22
bende girişimciyim , ama sermayem yok.babam normalde hep oku hayatını kazan der ama geçen gün kafa zumken okulunu bitir askere git gel(adam ol) sonra illaki birşeyler yaparız dedi , yaaaaa :)
GörkemT.
26-05-2013, 19:05
İzmir Çiğli Egekent Arçelik-Beko yetkili servisinde stajerim.
Otomotiv sektöründe Emniyet kemeri ve Hava yastığı üreten fabrikada çalışıyorum
Aykut106
26-05-2013, 19:46
Muhendislik fak. ogrenciyim.Bolumum ile alakalı is olmasada yazları calısıyorum.Su an etiket baskı vs. isiyle ugrasıyorum.Bilmedigim birsuru baskı teknigi vs yapıyorlar yurtıcı yurtdısı bircok yere.Yaz sonuda Thy de stajyerlik yapıcam sanırım yada Toyota da:)
Bilişim Şirketinde çalışıyorum... Hertürlü server ve bilgisayar işleriniz itinayla yapılır:)
BuğraTuna34
26-05-2013, 21:30
Marmara Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiyim , cuma günü sınavlar bitince mezun oluyorum . Aynı zamanda Doğa Koleji'yle sözleşme imzaladım. Eylül'den itibaren ordayım.
Futbolcuyum suan takim ariyorum:)
mühendislik öğrencisiyim, okul dışında Ankara da bir Çevre-Etki şirketinde çalışyorum.
Yarışmaya Ankara dan katılıyorum :D
SerkanÇakır
26-05-2013, 21:48
Ogrencı Ve Çakıroğlu İnşaat Bilgi İşlem Müdürü.
rekord2000
26-05-2013, 22:02
son 1 aydır üniversite festivallerinde Lipton aktiviteleri yapıyorum. Eğer okulunuzda gördü iseniz, o sarı Lipton sticer'lı 320d hard top tavan bmwlerden biri bende:D
İnşallah okul bitecek bu dönem , sonra elektrik mühendisi :D Allah nasip ederse de iş buluruz heralde :D
son 1 aydır üniversite festivallerinde Lipton aktiviteleri yapıyorum. Eğer okulunuzda gördü iseniz, o sarı Lipton sticer'lı 320d hard top tavan bmwlerden biri bende:D
sakarya ünide denk geldim meydanda etkinliğe ama uzaktan baktım.
otomotiv öğrencisi+oto servis çalışanı
rekord2000
26-05-2013, 22:19
sakarya üni iptal oldu orayada gidecektik ama gidemedik ne yazıkki :( İzmir, Antalya, Eskişehir, Bursa, Boğaziçi, Koç, Sabancı festivallerinde bulunduk:)
Bir Ramada'da satis ve pazarlama mudurlugu.
Amerikan başkonsolosluğunda korumayım. Vatandaşlık vize vs. sorusu olanlara kapım açık.
Mavi Jeans'te satış sorumlusu, izmir ksk çarşı mağazası
PROMINENT
27-05-2013, 11:55
Amerikan başkonsolosluğunda korumayım. Vatandaşlık vize vs. sorusu olanlara kapım açık.
ismail hakkı önder orada mı hala ?
Bir Ramada'da satis ve pazarlama mudurlugu.
Istanbulda ramada mi?
Atakan-A
27-05-2013, 12:13
Peyma-Chr.Hansen's 'de Lojistik ve Operasyon Sorumlusuyum.
orkuteren
27-05-2013, 12:36
Çorlu Devlet Hastanesi Kan merkezi Sorumlu Teknikeriyim ...
Çemberlitaşta-Kuyumculuk firmasında Tasarım işiyle meşgulum çalıştıgım firmanın kapalıçarşıda kendi mağazası var söz nişan düğün düşünen arkadaşlara yüzük,set ve takı konusunda elimden geldiği kadar indirim yaptırabilirim..
Memleket nere kardeş :) yada dur ben tahmin edeyim , Diyarbakır , Mardin , Urfa(suruç) , Van :) hangisi
Diyarbakır Lice :)
beyler baskılı poset işiyle ugrasan varmı ?
Aramizda is guvenligi uzmani olan varmi? Egitime haziranda basliyorum kismetse. Ekstra is olarak dusunmekteyim. Uc asagi bes yukari firma basina gelir ne duzeydedir?
Jeneratör fabrikasında stajyerim, bakalım staj bitiyor bundan sonra ne yapıcaz :)
punto_multijet
27-05-2013, 18:50
Aramizda is guvenligi uzmani olan varmi? Egitime haziranda basliyorum kismetse. Ekstra is olarak dusunmekteyim. Uc asagi bes yukari firma basina gelir ne duzeydedir?
C sinifi tehlikeli sektorde 1000-1500 firma basina
musty01gtc
27-05-2013, 19:11
Adana - Mersin karayolu üzerinde akaryakıt istasyonu işletiyoruz abilerime kardeşlerime elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım herkese bol kazançlar hayırlı işler
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Devlet Hastanesinde Radyoloji teknikeriyim röntgen çekiyorum, yolu düşeni beklerim çay çorba içmeye
Mert Ali
27-05-2013, 20:07
Makina mühendisi aday adayıyım :)
1969 dan beri eksantrik pres üretiyoruz,ben 3. kuşağım...
Muharrem C.80
30-05-2013, 23:09
Tur Asist - Hasar Yetkilisi Merter Bölge Sorumlusuyum
Yazılım mühendisiyim Web sitesi işleriniz yapılır :)
Alüminyum kompozit panel ve cam cephe işi yopıyorum. Yurtici ve yurtdışı birçok referansımız mevcut. İnşşat projeleri ile ilgili arkadaşlara duyurulur :))
Yakında PS3 Cafe ile hizmetinizdeyiz :)
speed_emre
15-06-2013, 23:04
Alüminyum kompozit panel ve cam cephe işi yopıyorum. Yurtici ve yurtdışı birçok referansımız mevcut. İnşşat projeleri ile ilgili arkadaşlara duyurulur :))
fabrıkamı sızınkısı? yoksa satıs yerımı ?
abdullahduymaz
15-06-2013, 23:51
uludağdayım bende otomotiv mühendislği okuyorum,o 320d iyiydi ama bizim okulda arabayı hep cekmek istediğim yere koymustunuz yeşilliğin ortasında cok kıskanmıştım :D
Yazılım mühendisiyim Web sitesi işleriniz yapılır :)
ne iş yapıyorsunuz tam olarak ? Yazılım mühendisiyim derken ?
sweatcaptain
16-06-2013, 08:33
Uzakyol gemi kaptaniyim...suan mozambik maputoda yuk tahliye ediyorum dunyanin denize kiyisi olan ulkelerinin hemen hemen yarisinda bulunma firsatim oldu...
Tüm marka model araçların otomatik şanzıman malzemeleri satıyoruz aynı zamanda Amerikan araçların yedek parçalarını.
Merkez İstanbul , şube Ankara.
Yazaki Otomotiv' de İthalat İhracat Uzmaniyim
Talih.b16
16-06-2013, 10:26
özel bi şirkette bilgi işlemciyim
DoganSuper
16-06-2013, 10:33
akvaryum sistemleri ile ugrasıyorum deniz akvaryumu adına ne gerekiyosa çogu malzemenin Türkiye distribitörüyüz :)
İnşaat sektörü ve deniz motorlarının soğutma sistemleri (impeller, pompa vs.) imalatı yapıyoruz.
İtalyanca ve ispanyolca Dergiler okul kitabları vs ithalatcısıyım
otoconta araba contası ımalatı yapıyoruz
KGüneyli
17-06-2013, 15:09
Soğukzincir ilaç lojistik.
Uzakyol gemi kaptaniyim...suan mozambik maputoda yuk tahliye ediyorum dunyanin denize kiyisi olan ulkelerinin hemen hemen yarisinda bulunma firsatim oldu...
Uzakyol Kaptan yeterliliğinizi genç yaşta almışsınız. Tebrik ederim Süvari Bey. Allah selamet versin. Pruvanız neta olsun.
blumenberg
17-06-2013, 15:57
Turk hava kurumu universitesi pilotaj bolumune transfer oldum..
Turizm sektörü - Aşçılık :)
OnurAvci
18-06-2013, 07:53
Sigorta Eksperlik Hizmetleri
Ford Otosan Fabrikasında Mühendis
galvanizli levha sac, alüminyum levha sac, paslanmaz sac satışı konyada
Sanayii tip sogutma ısıtma
Emre Akçay
18-06-2013, 08:59
Adliyede katibim.
Fırıncıyım b.evlerde ekmek lazım olursa tech indirim yaparım
:D :D
tech 'e özel indirimli ekmek :)
Dokuma tezgahlarına yedek parça satan bir dükkanda pazarlamaya bakıyorum..
Waterbox Su Kutusu A.Ş. arıtmaya ihtiyaç var mı dostlar :)
63owen63
18-06-2013, 10:02
Fırıncıyım b.evlerde ekmek lazım olursa tech indirim yaparım
Nerde fırın ? :)
Slazenger marka kol saatlerinin üretim departmanında çalışıyorum...
Karaman'da İnşaat mühendisiyim aynı zamanda hasar yönetimi ve danışmanlık şirketim var.
Dokuma tezgahlarına yedek parça satan bir dükkanda pazarlamaya bakıyorum..
Olum bi durduğun yerde dur artık :D
maalesef bilgi işlem :(
yakında bırakcam inş
saygılar
Rıdvan :icon_tup:
Personal Taşımacılığı
Hertürlü gezi düğün'e gidilir :hahaha:
Personal Taşımacılığı
Hertürlü gezi düğün'e gidilir :hahaha:
Her türlü fotoğrafta çekilir :D
Her türlü fotoğrafta çekilir :D
He ya yazdıktan sonra aklıma geldi :D :D ahahahhaha
WEb siteside yapıyorum az çok e -ticaret dışında :D
fabrıkamı sızınkısı? yoksa satıs yerımı ?
Atölye. Malzemeli malzemesiz işçilik olarak olarak hizmet veriyoruz.
sihhi tesisat kalorifer elektrik servis işleriyle ugraşıyorm.. yakın zamanda saglık durumumu toparlarsam küçük bir işletme kurucam