Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : vanalı egsoz hakkında ?

EErgul
09-08-2012, 01:40
dun yenı aracımı aldım bu sabah masallah sıftahı yaptk egsozdan 155 tl yazdılar polis amcalarımız :)
vanalı egsoz yaptırmayı dusunuyorum. 206 cc var. aracımın sesınden cok memnunum uzerıne dırek elektronık vana yaparlar mı acaba? Olmassa ıskender ustadan bır egsoz alacagım ama ses degısıcek halıyle. Ve bıraz da tuzlu gelıyor bana fıyatı? Varex desek zaten ucuk. Var mı bıldıgınız bır alternatıf acaba tecrubelı forum arkadaslarım :D

berkay_aydin
09-08-2012, 01:42
Sesinden memnunsanız, qtp tarzı düz çıkış verip ucuna şuanki egzozu takın sonada orjinal son susturucu koyun...

bLackModeL
09-08-2012, 08:09
bence sılencer yaptırr gazlarken cıkartırsın normal sehır ıcınde sılencelerle gezersınn guzel oluyoo o sekılde en ekonomık cozum

EErgul
09-08-2012, 23:43
Sesinden memnunsanız, qtp tarzı düz çıkış verip ucuna şuanki egzozu takın sonada orjinal son susturucu koyun...

güzel çözüm ama maddi olarak beni aşar :)

bence sılencer yaptırr gazlarken cıkartırsın normal sehır ıcınde sılencelerle gezersınn guzel oluyoo o sekılde en ekonomık cozum

bu kafama yattı olabilir. alt devirlerde abartı ses vermez araç. gerçi benzin fiyatından üst devirlere çıktığım yok ama

berkay_aydin
09-08-2012, 23:53
Silencer olayını söylemedim ne yaparsanız yapın ötüyor ya :D