Orijinalini görmek için tıklayınız : pug(rıfkı)
bahçeli evimiz var küçüklüğümden beri köpek beslemek isterdim evdekiler izin vermezdi , şimdi yalvar yakar izin aldım( çok mutluyum :D )
pug beslemek istiyorum ama petshoplar vs çok fazla para istiyorlar.
arkadaşlarınızda , tanıdıklarınızda , çevrenizde sahiplendirmek isteyen , yeni yavrulamış falan varsa çok güzel olur :)
yeni yavru bulabilirsek sahibine sembolik cüzi bi miktar verebilirim :)
teşekkürler :)
http://img841.imageshack.us/img841/208/benbunusevdim1316307670.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/841/benbunusevdim1316307670.jpg/)
ProdriveSTI
10-08-2012, 22:47
Face'den soruyor bana,"abi pug bulabilir miyiz"diye,bende peugeot sandım da hangi modeli olsun dicektim :D
Face'den soruyor bana,"abi pug bulabilir miyiz"diye,bende peugeot sandım da hangi modeli olsun dicektim :D
aabi herkes öyle anlıyo ilk başta :D
ama çok tatlı hayvan şuna baksana ya :D
banada köpeğin yanındakinden lazım ya :D
ben bulurum istersen tanıdık bi çiftlik sahibi var bizim yazlığın yakınında sorarım fiyatını uygun paraya alırım istersen
banada köpeğin yanındakinden lazım ya :D
:D ıkısı de olamaz mı :D
Redfish16V
10-08-2012, 23:16
bende ilk pug diyince araç sandım :D:D sonra bastı kafa:D olursa adını GTİ felan koy bari :D
:D ıkısı de olamaz mı :D
oda olur köpeği cihana hediye ederim :D
Nefes darlığı çeken hastalar gibi hırkk layip firkliyor salya sümük hayvanlar:)
Emir_b16a
10-08-2012, 23:28
ilk köpeğiniz olucaksa zorlanabilirsiniz nispeten zayıf köpeklerdir özellikle gözlerinden ve nefes almada sorunları oluyo uzun vade de
yanındakini isteyen arkadaş da ilk kez sahip olacaksan eğer dırdırı çok olur muhakkak psikolog ihtiyacınız doğacaktır uzun vade de
ha bide dip boyasını eksik etmeyin kızıla bakmak zordur tüyler evde sorun olmaz kedi gibi kendilerini temizleyebiliyolar galiba :D
arabasızadam
10-08-2012, 23:31
Bence almışken büyük bi hayvan alın ele avuca gelicek bişi bahçenizde varmış , ben olsam bi alman kurdu alırdım ;)
1 aydır komsumun husky sine bakiyorum. Yikadim temizledim falan :D hatta bahceliye piyasa yapmaya bile gittik :D
ben bulurum istersen tanıdık bi çiftlik sahibi var bizim yazlığın yakınında sorarım fiyatını uygun paraya alırım istersen
Zahmet olucak , haber bekliyorum sizden :)
Bence almışken büyük bi hayvan alın ele avuca gelicek bişi bahçenizde varmış , ben olsam bi alman kurdu alırdım ;)
Buyuk istemiyorum. Arabaya bindirmesi biyerlere goturmesi sıkıntı oluyor .
Aliyim kopegimi goturebilcegim heryere goturcem :)
Beyler bende ciddi sekilde pug ariyorum bakicagim son yer tech olurdu bir arkadasinki ciftlesicek diye 1 sene bekledik tik yok 1500 tl den assagi bulamiyorum bulabilen varsa lutfen mesaj atsin. arkadasin konusuna dadandim direk ama sorun olmaz insallah :D mesaj bekliyorum bulanlardan.
güncelll.. yokmu sağında solunda pug olan . köpek olanından :D