PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hesaplı detaylı temizlik ?



tuvalrones_23
11-08-2012, 01:18
arkadaşlar herkese meraba , 2-3 hafta önce carisma gdi aldım koyu yeşil renk . boyada solma yok fakat hiç canlı durmuyor .

yakın zamanda temizledikten sonra sadece sonaxın parlatıcı cilasını attım , yine de istediğim gibi olmadı . sanırım ilk önce pasta yapmam gerekli .

özellikle motor kaputunda nokta nokta delikler var ve bazı yerlerinde yine nokta şeklinde boya kalkmış çürüme var gibi hadi onları kafama takmıyorum rütüş ile gider ama boyanın canlanmasını istiyorum . birde boyanın üstünde , üstünüze yağ döküldügünüzde lekesi kalır ya aynı onun gibi boyanın üzerinde daha açık renkli lekeler var .

öncelikle polisaj makinası alacagım , bunların yanında hesaplı olmak kaydıyla hangi ürünleri tercih etmeliyim pasta kil glaze .. hangi markalardan uzak durayım hangilerini tercih edeyim.

tuvalrones_23
14-08-2012, 01:13
http://imageshack.us/photo/my-images/842/dsc07330t.jpg/
dediğim açık renkli leke http://imageshack.us/photo/my-images/717/dsc07338uy.jpg/
boyanın genel durumu

parıldaması için nerden başlıyayım hangi ürünleri kullanayım agır pasta hafif pasta çizik giderici pasta cila kil vs vs. Yardımlarınız bekliyorum .

tuvalrones_23
14-08-2012, 01:33
http://imageshack.us/f/717/dsc07338uy.jpg/

bskone
14-08-2012, 02:33
bu konuda yani pasta-cila vb işlerde deneyiminiz yoksa gidin güzel bi oto kuaförüne yaşadıgınız yerde hangisi varsa sonax.meguiars.3m vs veya bu malzemeleri kullanan işinde iyi kişilere orda dataylı bir temizlik pasta.cila.boya koruma artık aracınıza ne gerekiyorsa yaptırın daha sonrasında profesyonellik gerektirmeyen ürünlerle kendi temizliginizi yapın derim ben.

_driver_
14-08-2012, 02:51
daha önceden deneyiminiz yoksa polisaj yaparken boyayı yakma riskiniz olacaktır
deneyimli kişilere yaptırmanız sizin açınızdan daha avantajlı olur

tuvalrones_23
16-08-2012, 00:00
arkadaslar pasta yapmaktan simdilik vazgectim , daha baska bir zamanda kailteli polisaj makinasi alıncaya kadar yapacaklarımı listeliyorum yanlışım eksigim varsa siz düzeltin

-nigrin cilalı şampuan ile yıkama

-clay bar ile detaylı temizlik

-3M çizik giderici ile çizikleri giderme

-Daha sonra da Sonax super parlatıcı ile wax