Orijinalini görmek için tıklayınız : karabükten selamlar
merhabalar.ne zamandır foruma üyeyim ama tanışmak b güne nasipmiş :) ismim seçgin lise matematik öğretmeniyim. 2009 siyah 1.6 seat leon stylance aracım var.ona aşığım :D
Hoşgeldın hemşerım :) bende eflanılıyım
Hoşgeldın hemşerım :) bende eflanılıyım
teşekkürler.eflanide öğretmendim 2 hafta öncesine kadar şimdi karabük merkeze tayinim çıktı :)
Hoşgeldiniz
teşekkürler..
Hoşgeldin. Keyifli forumlarr
Hemşerim Hoşgeldin Eskipazarlıyım
Hoşgeldin. Keyifli forumlarr
teşekkürler..
Hemşerim Hoşgeldin Eskipazarlıyım
sağolasın hemşerim.bende yeniceli olmakla birlikte karabük merkezde otruyorum yıllardır..
emresener
11-08-2012, 12:55
hemşeri kelimesini artık anca böle konularda söyler yazar olduk. eskiden ne kadar çok kullanılırdı oysaki..
Hoşgeldiniz.. Safranbolu eskiçarşılıyım bende :D bayramda o civarda denk gelebiliriz
yeşil vw vento çıtırdan yere yakın :D
Vayyy hemserımm hosgeldın.. Bayramda gelecem ınsallah..
hemşeri kelimesini artık anca böle konularda söyler yazar olduk. eskiden ne kadar çok kullanılırdı oysaki..
Hoşgeldiniz.. Safranbolu eskiçarşılıyım bende :D bayramda o civarda denk gelebiliriz
yeşil vw vento çıtırdan yere yakın :D
teşekkürler..hemşerim kelimesinin bu konularda kullanılması da işe yarıyor bak hemşerim yoksa nasıl tanışacaktık :) takıldığım yerler safranboludadır hep karşılaşma ihtimalimiz yüksek :)
Vayyy hemserımm hosgeldın.. Bayramda gelecem ınsallah..
sağolasın hemşerim.ne kadar çok karabüklü varmış burada :)
bu arada sanki silinen mesajlar olmuş yanılıyor muyum ?
Sweet Vagabond
11-08-2012, 15:26
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Kastamonu'luyum bende. 3 sene boyunca gidip geldim o yollardan :D
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Kastamonu'luyum bende. 3 sene boyunca gidip geldim o yollardan :D
teşekkürler.bende acemiliği gölköy de yapmıştım.kastamonuya da sık giderdim bi ara da nezzamandır yolum düşmedi :)
Hoşgeldin Seçkin.
Bende Kütük Bartın ama doğduğum yıllarda Babamlar Karabük'teylermiş. Haliylede doğum Karabük.
Hoş tam olarak köy Kumluca belki bilirsin :) Arada sırada giderken o taraflardan geçeriz :)
Hoşgeldiniz
teşekkürler ;)
Hoşgeldin Seçkin.
Bende Kütük Bartın ama doğduğum yıllarda Babamlar Karabük'teylermiş. Haliylede doğum Karabük.
Hoş tam olarak köy Kumluca belki bilirsin :) Arada sırada giderken o taraflardan geçeriz :)
teşekkürler.bilmezmiyim benim kütük te bartın ulus :) kumulucaya çok yakın köyüm.akören köyündenim . ama doğma büyüme karabüklüyüm.
Hayda... Akörende bizim Kumlucaya bağlı :) hatta yengelerimden birisi Akören li :)
Hayda... Akörende bizim Kumlucaya bağlı :) hatta yengelerimden birisi Akören li :)
akraba çıkabiliriz :) başol benim soy adım. yengen akörenli ise kesin bilir bizi.dereköylü derler :)
Ahaha :D Yengemde Başol :) Şahin Muhtar dı galiba babası :)
Ahaha :D Yengemde Başol :) Şahin Muhtar dı galiba babası :)
aha işte demiştim akraba çıktık :) demek şahin abinin kızı yengen :)
aha işte demiştim akraba çıktık :) demek şahin abinin kızı yengen :)
Aynen. Şimdi Zonguldak'talar :)
Gidiyormusun Kumluca taraflarına :)
Aynen. Şimdi Zonguldak'talar :)
Gidiyormusun Kumluca taraflarına :)
ancak bayramdan bayrama gidiyorum.böyle olunca ancak büyükleri tanıyoruz yeni nesile gözümüz pek aşina değil :(
extraVTS
11-08-2012, 16:59
hocam hosgeldın keyıflı forumlarr :D:D
ancak bayramdan bayrama gidiyorum.böyle olunca ancak büyükleri tanıyoruz yeni nesile gözümüz pek aşina değil :(
Aynen. bende geçen ay düğün için gittim. Artık durum olursa Kurbanda oralarda olurum. İnşallah görüşürüz :)
crazydog
12-08-2012, 16:00
hemşerim hoşgeldin :D
amma karabüklü varmış forumda :D
hemşerim hoşgeldin :D
amma karabüklü varmış forumda :D
sağol hemşerim. aynen epey varmış bizim memleketli :)
Harun S.
12-08-2012, 16:09
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar..
hocam hosgeldın keyıflı forumlarr :D:D
teşekkürler..
Hoşgeldiniz. Keyifli forumlar..
teşekkür ederim..
Hoşgeldiniz.
Karabük'te okuyorum ben de :)
Sizden gezilcek, görülecek, gidilecek mekan önerileri bekliyorum :D
Hoşgeldiniz.
hangi bölümdesin.gezilecek görülecek yerler safranbolu da :) ne tarz bi yer istiyorsun sen ona göre söyliyeyim :)
Caneration
13-08-2012, 03:24
hoşgeldin ben de safranbolu myo'da okudum 4 sene safranboluyu çok severim çok güzel yer ;)
mehmetelt
13-08-2012, 04:05
seçgin hocam hoş geldin. bu arada tayinin hayırlı olsun. her gün o yolları gitmekten kurtuldun. birde al al artık 18 jantları ve 5 lik yayı :)
Hoşgeldiniz.
Safranbolu en başta.
Yenice taraflarında güzel mesire yerleri varmış.
Ayrıca günübirlikte Bartın Amasra- İnkumu (sahil) Güzelcehisar(sahil) gibi yerlere gidebilirsiniz
seçgin hocam hoş geldin. bu arada tayinin hayırlı olsun. her gün o yolları gitmekten kurtuldun. birde al al artık 18 jantları ve 5 lik yayı :)
mehmet hocam nerdesin ya görünmüyosun ortalıklarda :) geçen çağdaşla konuştuk biraz o da dedi kayıp bu aralar diye :) sağolasın valla kurtuldum git gel sıkıntıydı. 18 jant 5 lik yaydan korkuyorum ya :) 17 jant 3,5 yay uymaz mı :) bu konuda yardımına ihtiyacım var :)
hoşgeldin ben de safranbolu myo'da okudum 4 sene safranboluyu çok severim çok güzel yer ;)
teşekkürler.şirin güzel bir ilçedir :)