Orijinalini görmek için tıklayınız : ANTALYA> Bayramın 1.Günü Rakı-Et-Balık MEKAN TAVSİYESİ hk.
ozgurluk
11-08-2012, 10:31
Merhabalar,
Her ne kadar Antalyalı olsam da , rakı balık konusunda pek fazla mekan-restaurant bilgim yok. Bayramda misafirlerim olacak ve rakı balık et tarzı bir yere gitmeyi düşünüyoruz bayramın 1.günü akşamı..
Velasıl kelam müzikli, eğlenebileceğimiz laga luga olmayan bir mekan arayışı içerisindeyim.
Aşağı yukarı 10 kişi olunacak.
Bu bilgiler ışığında, tavsiye edebileceğiniz yer veya yerler varsa , yardımcı olmanızı rica ederim..:)
konyaaltı lara balık evine gideceksin akşam üstü üste cıkacaksın miss yaş üzüm rakını yudumlayacaksın mezeni balıgını yiyeceksin sonra meyveni yiyeceksin muhabbet gırla bak keyfine
ozgurluk
11-08-2012, 10:38
konyaaltı lara balık evine gideceksin akşam üstü üste cıkacaksın miss yaş üzüm rakını yudumlayacaksın mezeni balıgını yiyeceksin sonra meyveni yiyeceksin muhabbet gırla bak keyfine
Tavsiye için teşekkürler.
Ocakbaşı tarzı yerler bilen varsa onlarda mümkün, ***** misafirlerin çoğu et olsun bi tarafıma girsin modunda çünkü :D
ozgurluk
11-08-2012, 10:49
Atan park otele fasıla giden oldumu ? giden varsa yorumlarını alayım , zira orayı söyleyen bir kaç kişi oldu. Sizlerinde görüşlerini bilmek isterim.
O konyaaltı lara balık evi desin ben iş yapıyorum hamııına
Gözümüz yok Allah daha fazlasını versin amaaa bi kaç defa gidelim dedik ayakta kaldık lan o kadar kalabalık
ozgurluk
11-08-2012, 11:07
O konyaaltı lara balık evi desin ben iş yapıyorum hamııına
Gözümüz yok Allah daha fazlasını versin amaaa bi kaç defa gidelim dedik ayakta kaldık lan o kadar kalabalık
Konyaaltı balıkevindemi yaşadınız bu durumu ?
Lara balıkevi
Sandal balık
Rayb
Atan Park
Alara
Mezem
7 Mehmet
ozgurluk
11-08-2012, 11:12
Atan park'a giden yokmudur ?
Konyaaltı balıkevindemi yaşadınız bu durumu ?Evet dostum konyaaltı LARA balık evinde.:o
serdar_07
11-08-2012, 11:25
valla benim tavsiyem ulupınar olur köşkte altında buz gibi su akıyo... üsttünde sen rakı-balık.. 100 numara oluyo benim tavsiyem ulupınar..
ozgurluk
11-08-2012, 11:28
valla benim tavsiyem ulupınar olur köşkte altında buz gibi su akıyo... üsttünde sen rakı-balık.. 100 numara oluyo benim tavsiyem ulupınar..
Evet orası da çok güzel bir yer , fakat akşam ulupınar nasıl olur bilmiyorum.
Hala atan park otel hakkında arayışlardayım olumlu bir kaç yorum aldım, sizlerden de bekliyorum
serdar_07
11-08-2012, 11:31
Evet orası da çok güzel bir yer , fakat akşam ulupınar nasıl olur bilmiyorum.
Hala atan park otel hakkında arayışlardayım olumlu bir kaç yorum aldım, sizlerden de bekliyorum
ben gündüz hiç gitmedim hep akşam gittim güzel oluyo tabi tercih sizin...
ozgurluk
11-08-2012, 11:39
Tavsiyen için saol, listeye aldım ;)
arabam kısmını silermisin birader yada sold yazarmısın hatta herşey tayyar için yaza bilirisin bu arada hayırlısı olsun kardeşim konuyla alakalı ben hep salaş mekanları seviyorum kalite yerde kasım kasım kasılan herifler benim sinirimi bozuyo bana sorarsan eski sanayide bi ocak başı var 1 kuşbaşı ile 1 büyük içersin o derece :icon_tup:tabikide tavsiyede bulunayım
1. Ali asker (kaleiçi)
2. Elit ocakbaşı (eski lara yolu)
ozgurluk
11-08-2012, 11:46
arabam kısmını silermisin birader yada sold yazarmısın hatta herşey tayyar için yaza bilirisin bu arada hayırlısı olsun kardeşim konuyla alakalı ben hep salaş mekanları seviyorum kalite yerde kasım kasım kasılan herifler benim sinirimi bozuyo bana sorarsan eski sanayide bi ocak başı var 1 kuşbaşı ile 1 büyük içersin o derece :icon_tup:tabikide tavsiyede bulunayım
1. Ali asker (kaleiçi)
2. Elit ocakbaşı (eski lara yolu)
Hepinizin tavsiyeleri için teşekkür ederim. Şimdi mekanı değerlendirirken, mekan çıkışı eve gidiş nasıl olur , ***** alkollü olunacak ve 3 araba olacağız. Haliyle bayramı hüsrana çevirmeden eğlenmek gerek :)
Elit ocakbaşı tam olarak eski lara yolunda nerededir ? fasıl-müzik varmıdır ?
Kaleiçi olayını direkt eliyorum, zira gecenin devamında eve yürüyerek dönebiliriz ^^
Lara balık evi gerisi boş
Bulut Y.
11-08-2012, 11:56
MEZEM i boş geçmeyin.
birde aquaparkın içinde park meyhane var orasıda güzeldir.
Uzun zamandır Antalya'da değilim ancak Uygulama Oteli arkasındaki Boğazköy Balık evi halen duruyorsa tavsiye edebilirim, fakat varlığından haber değilim söylediğim gibi :) Fasıl olarak, servis olarak çok hoşumuza gitmişti. Süslü püslü bir mekan değil ancak keyifli bir gece geçirmenizi sağlayabilir. Geri dönüş yolunda da Uygulama Oteli'nin arkasındaki yoldan Ring Otel'in önüne çıkabilirsiniz, sonrası zaten alt geçit, alt geçit kullandığınız sürece B.Onat'a kadar çevirmeye yakalanabileceğinizi sanmıyorum. Tabi ki tüm tahminlerim Dedeman-Lara tarafında oturuyorsanız geçerli. Ayrıca o gece için Falez Otel'in önünden Konyaaltı caddesine inmeyin kesinlikle çevirme olur otel önünde.
ocean0636
11-08-2012, 11:57
Atan park'a giden yokmudur ?
Atan park arkadasimin yeri biz kisin surekli gidiyoruz, oldukca guzel eglenirsiniz. Yemekleri de col guzeldir, fiyatlarida eger fix menu anlasirsaniz asiri pahali olmaz..
ozgurluk
11-08-2012, 12:09
Atan park arkadasimin yeri biz kisin surekli gidiyoruz, oldukca guzel eglenirsiniz. Yemekleri de col guzeldir, fiyatlarida eger fix menu anlasirsaniz asiri pahali olmaz..
Muhtemelen orası olacak, lokasyon olarak mantıklı , eğlence olarak da sıkıntı yok gibi görünüyor. limitsiz içecek + fix menü kişi başı 60 dediler . Mantıklı gibi görünüyor.
Eve yakınlığı açısından kafama yatıyor, eski lara yolundan ışıklara çıkmak sağlıklı olacaktır.
ozgurluk
11-08-2012, 12:10
Uzun zamandır Antalya'da değilim ancak Uygulama Oteli arkasındaki Boğazköy Balık evi halen duruyorsa tavsiye edebilirim, fakat varlığından haber değilim söylediğim gibi :) Fasıl olarak, servis olarak çok hoşumuza gitmişti. Süslü püslü bir mekan değil ancak keyifli bir gece geçirmenizi sağlayabilir. Geri dönüş yolunda da Uygulama Oteli'nin arkasındaki yoldan Ring Otel'in önüne çıkabilirsiniz, sonrası zaten alt geçit, alt geçit kullandığınız sürece B.Onat'a kadar çevirmeye yakalanabileceğinizi sanmıyorum. Tabi ki tüm tahminlerim Dedeman-Lara tarafında oturuyorsanız geçerli. Ayrıca o gece için Falez Otel'in önünden Konyaaltı caddesine inmeyin kesinlikle çevirme olur otel önünde.
Evet hala duruyor orası ama pek hareketli bi yer gibi görünmüyor dışardan :)
Jön Türk
11-08-2012, 12:32
Atan Park +1
Abdullah Çınar
11-08-2012, 13:14
MEZEM i boş geçmeyin.
birde aquaparkın içinde park meyhane var orasıda güzeldir.
mezem :icon_tup:
ozgurluk
11-08-2012, 13:16
mezem :icon_tup:
Tavsiye üzerine Mezem'ide listeye dahil ediyorum. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.