Orijinalini görmek için tıklayınız : Amfisiz Mid Takımı
Pioneer 3050ub teyp aldım.
Pioneer TS-A6992S 460W hoparlör takımı aldım.
Bunları bağlatmadan birde kapılara mid takımı alsam diyorum.
Kapılarda 13cm hoparlör mevcut , 16cm mid takımı almayı düşünüyorum , merak ettiğim mid takımını bağlatmak için amfi almalımıyım ??
Evet kesinlikle almalısın diyen var , almasanda olur diyen var ,teybin çıkışlarını yakarsın diyen var ne yapmalıyım ?
İlla amfi almam gerekiyorsa , 2.el 100tl gibi fiyatlarda amfi tavsiyesi alabilirmiyim , bu işlerden anlamadığım için karar veremiyorum.
ata55ata
11-08-2012, 22:03
Daha temiz ve kaliteli bir ses için mid tavsiye edilir ve güzelde olur, bunun için anfi almanız gerekir. O fiyatlara Jameson alınabilir, kullandım sorun yaşamadım. Ama bence asıl sorun 16cm olayında, çünkü bunu yerleştirmek için kapı içlerinde kesme işlemi gerekecektir ki bu bazı araçlarda problem yaratmaktadır. En basit sorun yanlış ellerde mid takımın yağmur yada yıkama suyu alabilir.
Daha detaylı bilgileri arkadaşlar verecektir.
Bu arada aracınızı güle güle kullanın.
tdipower
11-08-2012, 22:05
2x150 watt harward amfi var bende düşünürsen mid takımı ile kullanabilirsin boyuda ufak istedğin yere gizlersin
driftboy
11-08-2012, 22:06
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527195_10151092327968514_2047919484_n.jpg
Daha nereye koycan kanka yer yok ki :D
Amfisizde rahat calis normal hoparlor gibi seviyede ses olur ama daha dolgun tabiki.ben kullandim 3150 ile jbl mid
Daha temiz ve kaliteli bir ses için mid tavsiye edilir ve güzelde olur, bunun için anfi almanız gerekir. O fiyatlara Jameson alınabilir, kullandım sorun yaşamadım. Ama bence asıl sorun 16cm olayında, çünkü bunu yerleştirmek için kapı içlerinde kesme işlemi gerekecektir ki bu bazı araçlarda problem yaratmaktadır. En basit sorun yanlış ellerde mid takımın yağmur yada yıkama suyu alabilir.
Daha detaylı bilgileri arkadaşlar verecektir.
Bu arada aracınızı güle güle kullanın.
Teşekkür ederim , 16cm yaparız dediler konuştuğumuz yer sorun çıkacağını sanmıyorum ..
2x150 watt harward amfi var bende düşünürsen mid takımı ile kullanabilirsin boyuda ufak istedğin yere gizlersin
2 yollu mu oluyor ? :D almışken 4 yollu istiyorum ilerde ufak bass koyma ihtimalim var
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/527195_10151092327968514_2047919484_n.jpg
Daha nereye koycan kanka yer yok ki :D
Hayvan herif :D
Amfisizde rahat calis normal hoparlor gibi seviyede ses olur ama daha dolgun tabiki.ben kullandim 3150 ile jbl mid
Sonuç olarak amfisiz de mid olur ama verimsiz çalışır .
Amfi alcaz madem , 150tl ye kadar amfi tavsiyesine ihtiyacım olabilir :)
free-hifi
14-08-2012, 12:54
Eğer düşünürsen elimde XETEC Vector 200.4 amfi var ilk başta 2 mid 2 hoparlör takarsın bas alırsan Kicker ler in es serisi 125-150 RMS olanlarıda bu amfiye sürebilirsin, sonra da pioneer hoparlörleri teybe bağlarsın köprülü bağlarsan teybe amfi çıkışı kadar ses alabilirsin istediğim rakam 100 tL murtaş etiketli sıkıntısız