PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BEF 53 TDİ R yine yeniden en hızlısı TR de

TDİ-R esef
13-08-2012, 09:08
GM15FOlPB_c
8HBzPPnyUNQ
Kvgc_5u4Br4
RnM3CPp1FkE
IJck5t-M0NU
Kvgc_5u4Br4
5CIQlV0DBjg
keb8FuYlIsQ

tüm arkadaşlara çok teşekkürler denemeler dostça yapılmıştır.araçların speclerini kısaca belirteceğim
ug cupra steg2 plus
1,8 t leon 2876 r
subaru wrx sti kit
bef 53 tdi r .......

denemeler 80-90 km/h -240-270 kmh aralığında denenmiştir

emre_
13-08-2012, 09:11
maşallah araçlara cupranın specleri nedir ?

mechanic
13-08-2012, 09:13
izin alamadığım için ben gelemedim o gece :cool:

hikmetcubukcu01
13-08-2012, 09:20
maşşallah.

Eyup Duygun
13-08-2012, 09:22
maşallah araçlara cupranın specleri nedir ?

Kanka bence Stage2+ var desem ??

Maşallah deneyen araclara , pd tdi :icon_tup:

AhmetYılmaz
13-08-2012, 09:39
Maşallah maşallah.

aspava983
13-08-2012, 09:46
yürüyen demeyim de koşan her araca maşallah..
kazasız belasız

KeremDOGAN
13-08-2012, 09:51
Kocaman Maşallah

enginman01
13-08-2012, 09:57
araçlara tebrikler BEF herzamanki gibi formunda.

gurlekyasin
13-08-2012, 09:58
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:BEF toledoya maşallah diyorum,videoları izlemeden daha ne olduğunu anladım :):icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Harunde
13-08-2012, 10:05
maşallah araçlara
toledo baya güzel gidiyor maşallah

yasindamar
13-08-2012, 10:20
Masallah. Emeginize saglik BEF 53 iyi olmus :) BEF in icinden gelen degisik bi ses var o nedir merak ettim??

MKT
13-08-2012, 10:30
Maasallahi var busefer daha cok hizlanmis bef.cupra ile denerken arkadan izledim bukadarini beklemiyordum.son nokta olmus.birde dumandan onumuzu gorsek daha iyi olacak.birde kinkleri paylasabilirmisin abi.

BU®AK
13-08-2012, 10:38
Maşallah deneyen tüm araçlara ama özellikle toledoya ayrıca maşallah kazasız belasız...

CavitS
13-08-2012, 10:38
sizin aracınızın speclerı tam olarak nedir. hanı bu kadar hızlı olması normal beklenıcek bırsey mi yoksa sasırmalı mıyız ?

Selcuk_RoL
13-08-2012, 10:43
Link link link lutfen:)

Bayrampaşalı
13-08-2012, 10:47
Link link link lutfen:)

buyur canım :D

BEF 53 PD 150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GM15FOlPB_c)

BEF 53 TDİ R PD 150 - SUBARU WRX STİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8HBzPPnyUNQ)

BEF 53 - 34 TS LEON 2876 R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kvgc_5u4Br4)

BEF 53 PD 150- SUBARU WRX STİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnM3CPp1FkE)

BEF 53 PD 150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IJck5t-M0NU)

BEF 53 TDİ R -UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5CIQlV0DBjg)

BEF 53 PD150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=keb8FuYlIsQ)

alidinkcier
13-08-2012, 10:54
arkadaşlar subaru aracımda sorun oldugu için basmadık deneEdigimiz videolardRa belliki öne geçiyoruz BEF ile denedigimizde öne geçiyoruz sonra baskı balata çok kötüydü ve kaçıırıyordu herşey ortada hafyttaya aracımız hazır BEF İLE BAYRAMDAN SONRA DENEYELİM HER İKİ ARACADA MAŞALLAH .
SUBARU SPEC LER : STİ İNTERCOOLER , VF35 TURBO , FORGET MOTOR BLİTZ EKSOZ ARAÇDA BAŞKA EXTRA HİÇ BİRŞEY YOKTUR . AYRICA ARACIM STİ DEGİLDİR. ORJİNAL WRX ÜZERİNDE OYNANMIŞ HALİDİR STİ İLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR .bayramdan sonra tekrar deneyelim herkese kazasız sürüşler araçlara kocaman maşallah ...

Selcuk_RoL
13-08-2012, 10:54
buyur canım :D

BEF 53 PD 150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GM15FOlPB_c)

BEF 53 TDİ R PD 150 - SUBARU WRX STİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8HBzPPnyUNQ)

BEF 53 - 34 TS LEON 2876 R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kvgc_5u4Br4)

BEF 53 PD 150- SUBARU WRX STİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RnM3CPp1FkE)

BEF 53 PD 150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IJck5t-M0NU)

BEF 53 TDİ R -UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5CIQlV0DBjg)

BEF 53 PD150 - UG 969 CUPRA - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=keb8FuYlIsQ)
Eyv...

Massallah tdi show yapmis helal olsun kazasiz belasiz

ChtArdARSL
13-08-2012, 11:02
Masallahh ahh bıraz zaman ve maddı durumunm olsa bende boyle kosturcam ama kısmet..

Kazasız belasız pd farkı :).

Rıca etsem spaclerı yazarmısınız? Stock motormu kapak,blok vs?

mechanic
13-08-2012, 11:02
Masallah. Emeginize saglik BEF 53 iyi olmus :) BEF in icinden gelen degisik bi ses var o nedir merak ettim??

alet gergin ya o ses ondan :D:icon_tup:

TDİ-R esef
13-08-2012, 11:04
G22 turbo su soğutmalı
Bosio 783 enjektör
seat sport eksantrik
greddy intercool 9 lt
snow performance methanol injectıon kit stage 3
üst kapak port polish
custom eksoz manifold
iskender eksoz
tm chiptuning custom yazılım steg 3
tmchiptuning box sistem düzenleyici
no risk % 80 performans kullanılmıştır.
by ESEF ŞİMŞEK -adana

TDİ-R esef
13-08-2012, 11:09
arkadaşlar subaru aracımda sorun oldugu için basmadık deneEdigimiz videolardRa belliki öne geçiyoruz BEF ile denedigimizde öne geçiyoruz sonra baskı balata çok kötüydü ve kaçıırıyordu herşey ortada hafyttaya aracımız hazır BEF İLE BAYRAMDAN SONRA DENEYELİM HER İKİ ARACADA MAŞALLAH .
SUBARU SPEC LER : STİ İNTERCOOLER , VF35 TURBO , FORGET MOTOR BLİTZ EKSOZ ARAÇDA BAŞKA EXTRA HİÇ BİRŞEY YOKTUR . AYRICA ARACIM STİ DEGİLDİR. ORJİNAL WRX ÜZERİNDE OYNANMIŞ HALİDİR STİ İLE HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR .bayramdan sonra tekrar deneyelim herkese kazasız sürüşler araçlara kocaman maşallah ...

evet istediğiniz zaman tekrar deneyebiliriz .
dostça denemelere herzaman varız

shele
13-08-2012, 11:10
güzel bi geceydi, BEF'in yeni turbo gerçekten dayanıklı çıktı , 150km. boyunca o basınçta kırılmadı. turboya da şimşeklere de helal olsun....

alidinkcier
13-08-2012, 11:12
evet istediğiniz zaman tekrar deneyebiliriz .
dostça denemelere herzaman varız

evet esef abi dostca denemelere herzaman bizler acıgız bayramdan sonra deneyelim güzel bir yarış olacagından şüpem yok.:)

FET
13-08-2012, 11:21
BEF Toledo 'ya maşallah çok başarılı beni hiç şaşırtmadı :)
kadran videosunu izledikten sonra tüm soranlara BEF 'i geçmek oldukça zor demiştim inanmadılar :D

Sayın Esef ve Hüseyin ŞİMŞEK kardeşler sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

TDİ-R esef
13-08-2012, 11:28
BEF Toledo 'ya maşallah çok başarılı beni hiç şaşırtmadı :)
kadran videosunu izledikten sonra tüm soranlara BEF 'i geçmek oldukça zor demiştim inanmadılar :D

Sayın Esef ve Hüseyin ŞİMŞEK kardeşler sizleri tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

tüm arkadaşlara çok teşekkürler

yasindamar
13-08-2012, 12:24
alet gergin ya o ses ondan :D:icon_tup:

o kesin de tam olarak bilemedim neresinden çıkıyor o ses :beuj:

ChtArdARSL
13-08-2012, 12:44
G22 turbo su soğutmalı
Bosio 783 enjektör
seat sport eksantrik
greddy intercool 9 lt
snow performance methanol injectıon kit stage 3
üst kapak port polish
custom eksoz manifold
iskender eksoz
tm chiptuning custom yazılım steg 3
tmchiptuning box sistem düzenleyici
no risk % 80 performans kullanılmıştır.
by ESEF ŞİMŞEK -adana

Tsk ederım bılgıler ıcın
Aracınız kac bınde hıc motor yapıldımı? Yataklar vs kontrol yapıldımı herkes korkma dıyor ama genede duusnuyorum

AL Tdi
13-08-2012, 12:59
Maaşallah bef' e Allah kaza bela vermesin

cagdash10
13-08-2012, 13:37
Adanamın makinaları Ctesi geceleri otobanda show yapıyor adeta.ayagınıza saglık hepinizin.kazasız,belasız.Kara trene de ayrıca tebrikler BEF 53.

TDİ-R esef
13-08-2012, 14:36

2.ci demede yanlış anlaşılmasın ben 5.viteste bastığım için öne geçtiniz .

Burhan Type R
13-08-2012, 15:06
2.ci demede yanlış anlaşılmasın ben 5.viteste bastığım için öne geçtiniz .

subarunun balatası ciddi anlamda kaçırıyor gerçekten yoksa o akşam ben sürecektim aracı bef ve 34 ts ile denemek için ama çok kötü kaçırıyor diye vazgeçtik.balata siparişi verilecek biraz önce savaş paşaoğlu ile görüştim eksikler giderilsin deneriz sıkıntı yok hepimiz dostuz

TDİ-R esef
13-08-2012, 15:15
eyvallah kesinlikle şüphem yok tekrar bayraman sonra buluşalım...

smtkrglu
13-08-2012, 15:24
maşallah toledoya az dönerek çok gidiyor :)

ümitech
13-08-2012, 15:45
maşallah araclara..bef bu defa gerçekten iyi olmuş emeklerinize saglık şimşek kardeşler :)
bu arada belirtmek isterim cupranın sahibi mehmet abi arabasına çok yabancı ve hayatında ilk defa rolling yaptı o yüzden aracını saglıklı kullanamadı 2 videoda da. sonrasında ben gectim direksiyona ve saglıklı bir deneme o zaman oldu arkadaşlar o da cupranın baya bi önde gittiği videodur ,, 270 e kadar denedik, bilginize..şimşek abilerim beni sakın yanlış anlamayın ,insanları aydınlatmak namına bunları yazmak istedim , takdire şayan uğraşlarınız var büyük emekler veriosunuz bef e ..başarılarınızın devamını dilerim..

TigeR
13-08-2012, 15:56
gelecektim antepe gitme işi çıkınca kaldı artık bidahaki sefere inşallah bef'e ve diğer araçlara maşallah hepsinde emek var

TDİ-R esef
13-08-2012, 15:59
söylediklerine katılıyorum son denemede gerçekten methanol bitmiş farkında değildim çünkü ilk defa tdi de methanol kulanıyoruz acemilik...ama sen arabayı gerçekten 10 numara kullanıyorsun vites atışlarından eminim arabanın bile haberi olmuyor....mükemmel.hak yememek gerekir. bef 53 ün stage 2 leri geçmek gibi bir amacı yok onlarala birlikte sonuna kadar yüremesi bile bizi mutlu ediyor. kendi sınıfında lider olması yeterli...mehmet kardeşimin de eline koluna sağlık bizi kırmadı çok güzel denemeler oldu...

ümitech
13-08-2012, 16:15
söylediklerine katılıyorum son denemede gerçekten methanol bitmiş farkında değildim çünkü ilk defa tdi de methanol kulanıyoruz acemilik...ama sen arabayı gerçekten 10 numara kullanıyorsun vites atışlarından eminim arabanın bile haberi olmuyor....mükemmel.hak yememek gerekir. bef 53 ün stage 2 leri geçmek gibi bir amacı yok onlarala birlikte sonuna kadar yüremesi bile bizi mutlu ediyor. kendi sınıfında lider olması yeterli...mehmet kardeşimin de eline koluna sağlık bizi kırmadı çok güzel denemeler oldu...

teşekkürler abicim kullanmaya çalışıoruz bakalım elimizden geldiği kadarı ile :)aynen abi bende duydum methanolünün bittiğini o yüzden tam anlamıyla saglıklı bi deneme olmamaış diyebiliriz..bu haftaiçi beyaz ug ile bef i birdaha deneyelim tam anlamıyla bakalım fark ne oluyor görelim hep birlikte :) haberleşelim bu hafta içi bir deneme daha yapalım :) öpüorum ikinizide şimşeklerim benim :D

ilkerrss
13-08-2012, 16:17
TÜRKİYENİN ve ADANAMIZIN gururu BEF e ve diğer tüm araçlara kocaman maşallah.çok zevkli bir geceydi.sonuçta dizel klasmanında hüseyin ve esef abi bayrağı en tepeye diktiler.emeklerine ellerine sağlık.işallah emklerinizin karşılığını hep böyle alırsınız.Başarılarınızın devamını diliyorum.

ilkerrss
13-08-2012, 16:19
sizi izlemeye devam ediyoruz :)

can0001
13-08-2012, 16:33
yaa bu BEF beni görmesee yürümezzzz size söylüyorum şimşek kardeşlerrrr denemesi bedava :)) bu arada STİ için BEF'imiz fazla gelebilir benimle denesin STİ :D Maşallah BEF'imizeeee...

CocoRe
13-08-2012, 16:45
Araçlara Maşallah..

Bizim arabadan sonra yürüyen dizel görmek sevindirici...

kendi sınıfında lider olması yeterli...

derken??

dizel toledolar içinde lider olmasını kastettin sanırım?

TDİ-R esef
13-08-2012, 17:12
Araçlara Maşallah..

Bizim arabadan sonra yürüyen dizel görmek sevindirici...

derken??

dizel toledolar içinde lider olmasını kastettin sanırım?

Yaptıklarınızı takdir ediyorum 0-400 de emeğe saygı....
80 km/h 270 km/h roling de pd 130 ve pd 150 de iddalıyım..
biz nos kullanmıyoruz... NOSSUZ GÜÇ GERÇEK GÜÇ

BY ESEF ŞİMŞEK
TDİ-R

zafa38
13-08-2012, 17:21
Maşallah Araçlara Adanaya hayranım..

alidinkcier
13-08-2012, 17:27
yaa bu BEF beni görmesee yürümezzzz size söylüyorum şimşek kardeşlerrrr denemesi bedava :)) bu arada STİ için BEF'imiz fazla gelebilir benimle denesin STİ :D Maşallah BEF'imizeeee...

sorun degil bizim için deneriz mustafa can seninlede beflede dostca denemelera herzaman hazırız

CocoRe
13-08-2012, 17:33
80 km/h 270 km/h roling de pd 130 ve pd 150 de iddalıyım..

elbette nefes alan herkezin bir iddiası vardır bu dünyada
sizide iddianızdan dolayı tebrik ederiz.

şayet, bir iddia varsa noslu nossuz
o bittigini anlamadığınız şey neydi onlu onsuz
ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den
sonunu görene kadar denemeye hazır aracımız bulunmaktadır

not: denemek için ortada buluşabiliriz.
dip not: sagda solda en hızlı, en güçlü yazmakla bu işler olsa ne süre ölçümü olurdu ne drag nede pist yarışları olurdu.

hayırlı akşamlar..

TDİ-R esef
13-08-2012, 18:03
[QUOTE=raufz;6124239]elbette nefes alan herkezin bir iddiası vardır bu dünyada

ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den

dip not: sagda solda en hızlı, en güçlü yazmakla bu işler olsa ne süre ölçümü olurdu ne drag nede pist yarışları olurdu.

BEN EMEĞİNİZE İŞİNİSE SAYGI DUYUYORUM....
ama bef 53 sağda solda değil gerektiği her yerde tr de en hızlı pd 150 olduğunu iddaa ettim tekrar yine söylüyorum ve lafımın arkasındayım.
emeğe saygı istiyorum ilk önce
sizinde rolling vedeolarını görelim hangi arabaya nekadar tutunduğunuzu kadran videolarınızı görelim hangi arabayı nasıl geçtiğinizi görelim ....... varmı ???? gören
daha iyisini görünceye kadar ben konuşurum.......

inşallah bir orta yol buluruz
sizinlede rolling YAPARIZZ...90/270 KM/H.......................

ChtArdARSL
13-08-2012, 18:29
Edıt:

Aracınız kac bınde hıc motor yapıldımı?
Yataklar vs kontrol yapıldımı herkes korkma dıyor ama genede duusnuyorum sızden bılgı almak ısterım?

Bulut Y.
13-08-2012, 18:44
gardas yolun ortası konya, konuşun anlasın sehirlerarası bol mazotlu bir roll izleyelim.

araclara masallah adana tayfasıda dizel konusunda iddalı.

alidinkcier
13-08-2012, 19:28

mustafa bu arada subaru STİ degil WRX dir :) araç bitsin deneriz seninlede sen bize az gelirsin :D sonrada bef ile deneriz farkları görürüz allah araçlara zevaş vermesin maşallah diyelim :))

mechanic
13-08-2012, 20:12

ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den

hayırlı akşamlar..

bu kadar lafın altında kalmak da var...

adamlar gitmiş, geçmiş veya geçilmiş, videolarını da koymuş, bütün adana da şahit mi_?

şu aracınızı bir görelim, baya atarlı, merak ettik videolarını..

chiefkadir
13-08-2012, 20:41
gardas yolun ortası konya, konuşun anlasın sehirlerarası bol mazotlu bir roll izleyelim.

araclara masallah adana tayfasıda dizel konusunda iddalı.Buluttcum ist-adana tam orası Ankara olur :D

Deneyen araçlara maşallah , Esef kardeş ,Ahmet KARAGÖZ kardeşimiz ortak tanıdığımızmış Adanaya selam olsun... Sizin konuya gelince :) En hızlı benim demek için önce diğer illerdeki arabalar ile denemek lazım ,Eğer Adananın en hızlı pd.. si benim dersen belki kabul görür yoksa böyle tartışmalara girip havanda su dövülür:icon_tup:

Bulut Y.
13-08-2012, 20:44
kadir abi cok haklısın :)

adres enkaya kaydı sanırım adananın aracı hazır sanırım rauf sizin arac ne durumda ?

TDİ-R esef
13-08-2012, 21:15
Bef 53 hazır
Yanlış anlaşılmak istemiyoruz .daha iyileri elbette vardır .yayınlansın burada bizde izleyelim takdir edelim.ben burada çok video izledim aralarında bef 53 kadar güçlüsünü görmedim.
Lütfen 350 -400 hp lik araçlarla denenmiş pd 130 veya pd 150 veya pd160 görmek istiyorum...
Herkese iyi seyirler

can0001
13-08-2012, 22:42
mustafa bu arada subaru STİ degil WRX dir :) araç bitsin deneriz seninlede sen bize az gelirsin :D sonrada bef ile deneriz farkları görürüz allah araçlara zevaş vermesin maşallah diyelim :))

kardeş ben latife yaptım ama heralde farklı anlaşıldı bu arada ben STİ olarak biliyordum aracınız bittiği dakika ölüm vs vs olmadığı sürece her zaman her saat hazırım ki turboda ne takarsanız takın vf serisi 30 serisi hiç fark etmez...

ümitech
13-08-2012, 23:28

ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den

hayırlı akşamlar..

bekir sen misin ? doğrumu biliorum ?
kardesim beni sakın yanlıs anlama ama bef cidden çok iyi yürüyen bi pd150
ben bilemem tr de en hızlımı değil mi ama yürürü takdire şayan ..
bu arada ben drag dısında adanadaki bef ve al tdi dısında hiç tech de kadran veya rolling videosu olan dizel görmedim :icon_wack varsa öle bi iddianız ki bak yine sölüorum burası yanlıs anlasılmaya çok müsait biryer koyun videolarını izleyelim veya dbn alın şimşek kardeşlerde dbn alsınlar tr deki en hızlı dizeli belirlemiş olalım dimi ama ?

ümitech
13-08-2012, 23:30
Bef 53 hazır
Yanlış anlaşılmak istemiyoruz .daha iyileri elbette vardır .yayınlansın burada bizde izleyelim takdir edelim.ben burada çok video izledim aralarında bef 53 kadar güçlüsünü görmedim.
Lütfen 350 -400 hp lik araçlarla denenmiş pd 130 veya pd 150 veya pd160 görmek istiyorum...
Herkese iyi seyirler

aynen insanlar sussunda videolar konuşsun saglıklı olanıda bu bence..
bizde belki yanlıs bilioruz tr nin en hızlısını...öğrenmiş oluruz ...tamamen iyi niyetli bi yaklaşım benimki..

mechanic
14-08-2012, 09:22
abi ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş, olmuyor işte.
ben gidecem başkasının konusunun ortasına atar yapacam dalga geçerek.
bence ayıp. kim ne derse desin.
belli neyin ne olduğu da işte...
özleden pm atarsın, herkesin tlfnu belli.
şu hobinin tutkunun tadını çıkaracağımıza hakaret yeteneğini klavyeyle birleştirmiş gidiyoruz.. nereye kadar giderse artık?

mechanic
14-08-2012, 09:23
Araçlara Maşallah..
.....?

araçınızın yazılımını kim yapıyor?

samet15
14-08-2012, 10:18
tdi showw :D

AL Tdi
14-08-2012, 10:31
Olaya müdahil olmak pek istemiyorum ama şuda bir gerçekki arabada ne olduğu çok önemli değil( noslu nossuz ) anlamında arabanın gideri iyi olsun kim geçtikten veya geçildikten sonra yok senin arabanda nos var benim arabanda nos yok ister nos kullan ister methanol kullan bunların önemi yok önemli olan hangi aracın geçtiği sonuç olan ve esas olan budur şartlar eğer eşit değilse yarışmassın olur biter.

( bizde eğer geçilirsek! demeyiz senin turbon bizimkinden büyük, sende methanol var, manifold var diye mazeretlere gerek yok Helal olsun der geçeriz)
tekrar söylüyorum Bef gerçekten iyi yürüyor ama Esef abi artık bunları geçelim diye düşünüyorum arabada ne olduğu önemsiz yürür önemli olan.
Herkese saygılar Bef' e helal ;);););)

Unutmadan ortada buluşulursa bende varım ;)

TDİ-R esef
14-08-2012, 11:05
Olaya müdahil olmak pek istemiyorum ama şuda bir gerçekki arabada ne olduğu çok önemli değil( noslu nossuz ) anlamında arabanın gideri iyi olsun kim geçtikten veya geçildikten sonra yok senin arabanda nos var benim arabanda nos yok ister nos kullan ister methanol kullan bunların önemi yok önemli olan hangi aracın geçtiği sonuç olan ve esas olan budur şartlar eğer eşit değilse yarışmassın olur biter.

( bizde eğer geçilirsek! demeyiz senin turbon bizimkinden büyük, sende methanol var, manifold var diye mazeretlere gerek yok Helal olsun der geçeriz)
tekrar söylüyorum Bef gerçekten iyi yürüyor ama Esef abi artık bunları geçelim diye düşünüyorum arabada ne olduğu önemsiz yürür önemli olan.
Herkese saygılar Bef' e helal ;);););)

Unutmadan ortada buluşulursa bende varım ;)

teşk ediyorum.
haklısın bundan sonra güçlü olan kazansın

AL Tdi
14-08-2012, 11:23
teşk ediyorum.
haklısın bundan sonra güçlü olan kazansın

Eyvallah abi:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

AL Tdi
14-08-2012, 11:30
Bef 53 hazır
Herkese iyi seyirler

Abi unutmadan bizim videoları seyretmedin galibaa:soru:

http://www.techturkey.com/forum/videolar/124946-al-toledo-tdi-amp-fr-stage3-amp-cupra-stage2.html

ilkerrss
14-08-2012, 11:58

ister sıfırdan
ister 70den
ister 170den

hayırlı akşamlar..
Buraya herkez vidyosunu koyuyor yaptığı çalışmalarla ve yarıştığı araçlarla ilgili.Ortada herhangi bir görsel doneniz olmadan neden başkasının emeğine çabasına karşı böyle bir yaklaşımda bulunduğunuza anlam veremedim?Mekan sahibi ticaret yapan biri olarak da meslektaşınıza böyle bir tavırla yaklaşmanızı doğru bulmadım.
Karşınızdaki kişileri konuşup anlamadan çok rahat eleştirdiğiniz için yazdım.Umarım sizde aynı incelikle eleştiriye açıksınızdır.
Artık bu kadar konuşmaya sizde kendinize göre iyi saydığınız bir video koyarsınız bizde görebiliriz.

TDİ-R esef
14-08-2012, 12:22
Abi unutmadan bizim videoları seyretmedin galibaa:soru:

http://www.techturkey.com/forum/videolar/124946-al-toledo-tdi-amp-fr-stage3-amp-cupra-stage2.html

daha önce izledim senin arabanada maaşallah......
ne varsa adana da var
inşallah senin araban ilede bir gün deneme fırsatımız olur.

josefsalvatini
14-08-2012, 12:40
Bekir Paşaoğlu Ibiza Tdi - Tegrahawk Integra Turbo / Rpm Drag Race / Akhisar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kVtRVKjtDoc&feature=youtube_gdata_player)

Akhisar ısınma videosu

Ayrıca sorun yok benim anladığım Ankara'da bulunup denenecek zaten
İlk postta belirtilmiş herzaman denenir diye

CocoRe
14-08-2012, 12:45
Arabanin specginin vs nin onemli olmadigini herkez biliyor. Eger en hizli benim diyorsan arabaya ne bastigin ne taktigin teferruattir.
Konuya sagdan soldan dahil olanlarda teferruattir.

Onceki yazimda gayet acik yazdigimi dusunuyorum deneme ile ilgili anlamayanlar tekrar okusun, halen iddiasi olanlar..

Dizel konusunda mutevazi davranacak durumda degiliz kusura bakilmasin

Mehmet Gazihan
14-08-2012, 13:18
Ortada buluşulursa Görür Türkiye en hızlı TDI ı..

TDİ-R esef
14-08-2012, 13:19
Bekir Paşaoğlu Ibiza Tdi - Tegrahawk Integra Turbo / Rpm Drag Race / Akhisar - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=kVtRVKjtDoc&feature=youtube_gdata_player)

Akhisar ısınma videosu

Ayrıca sorun yok benim anladığım Ankara'da bulunup denenecek zaten
İlk postta belirtilmiş herzaman denenir diye

sıkıntı yok aracmızda rolling hazırız.. bayramdan sonra ortak tarih belirleriz...
bef 53 hazır
biz daha hızlısını yapıncaya kadar en hızlısı bu.....

NOTTTT : tüm kendine güvenen tdi pd lerde gelsin aynı muhabbet başa sarmasın
güçlü olan kazansın

Mehmet Gazihan
14-08-2012, 13:23
http://3.bp.blogspot.com/_0XAjY2BoO0Y/SuHNS55g-2I/AAAAAAAAAM8/Y7penzHXki0/s400/abdurrahmancelebi2.jpg

mechanic
14-08-2012, 13:25
http://3.bp.blogspot.com/_0XAjY2BoO0Y/SuHNS55g-2I/AAAAAAAAAM8/Y7penzHXki0/s400/abdurrahmancelebi2.jpg

bu nedir şimdi?

Mehmet Gazihan
14-08-2012, 13:27
abdurrahman çelebi - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abdurrahman+%C3%A7elebi)

josefsalvatini
14-08-2012, 13:48
sıkıntı yok aracmızda rolling hazırız.. bayramdan sonra ortak tarih belirleriz...
bef 53 hazır
biz daha hızlısını yapıncaya kadar en hızlısı bu.....

NOTTTT : tüm kendine güvenen tdi pd lerde gelsin aynı muhabbet başa sarmasın
güçlü olan kazansın

Yanlışın var galiba sen fazla atarlanmissin
Benim pd falan yok video demissin video koydum ortada buluşalım demissin buluşalım demişler

Ha birde arabınıza Masallah ama kendi kendinizi kral ilan etmeden etrafınıza bakın her yerde ciddi pd ler var

En azından Ibiza nin tescillenmis dereceleri var ....

Alın dbn lerinizi konusun ben sadece izleyiciyim
Bir gun bir pd sahibi olursam ayrı :)

TDİ-R esef
14-08-2012, 13:48
[ımg]http://3.bp.blogspot.com/_0xajy2boo0y/suhns55g-2ı/aaaaaaaaam8/y7penzhxki0/s400/abdurrahmancelebi2.jpg[/ımg]

ortalık boş kalınca çelebi kendini kralda zannedermiş soytarıda.. Taki eline ayna alıp bakıncaya kadarrr

TDİ-R esef
14-08-2012, 13:53
Yanlışın var galiba sen fazla atarlanmissin
Benim pd falan yok video demissin video koydum ortada buluşalım demissin buluşalım demişler

Ha birde arabınıza Masallah ama kendi kendinizi kral ilan etmeden etrafınıza bakın her yerde ciddi pd ler var

En azından Ibiza nin tescillenmis dereceleri var ....

Alın dbn lerinizi konusun ben sadece izleyiciyim
Bir gun bir pd sahibi olursam ayrı :)

benim atarım 0-400 de yok ..onları daha öncede tebrik ettim.
atar da yok ben bir araba yaptım yarıştım rahatsız olanlar atarlandı yarışalım dediler tamam dedim kimse kocunmasın

josefsalvatini
14-08-2012, 13:56
benim atarım 0-400 de yok ..onları daha öncede tebrik ettim.
atar da yok ben bir araba yaptım yarıştım rahatsız olanlar atarlandı yarışalım dediler tamam dedim kimse kocunmasın

Ok sorun çözüldü o zaman merakla denemeleri bekliyoruz artık

İyi olan kazasın tdi ler ortalığı senlendirsin..

TDİ-R esef
14-08-2012, 14:03
Mehmet Gazihan;6126770]abdurrahman çelebi - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abdurrahman+%C3%A7elebi)[/QUOTE]

BN_VQVPmkhg&feature

bu da en iyi arabanızdı..
demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu

Mehmet Gazihan
14-08-2012, 14:09
Mehmet Gazihan;6126770]abdurrahman çelebi - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abdurrahman+%C3%A7elebi)

BN_VQVPmkhg&feature

demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu[/QUOTE]

Çingenelik yapıp Adamın arabasından Tüpü söktürmüşsün, G.t korkusu dimi ? NOs basılan arabada basınc dusuk ayarlanır , 2 barla anca bu kadar gecebiliyorsun bizi, geçilceksin ya.. Nosluymuş nossuzmuş komiksiniz..

O kadar çingenelik yap sonra gel bu videoyu paylaş..

Araba arabadır içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, en hızlıyım diyorsan bakmıcaksın kaputun altına..

Bekle az kaldı Seni o taht zannettiğin tabureden indirmeye..

mechanic
14-08-2012, 14:09
..
:eek::eek: taht kavgası başlamış :D

Mehmet Gazihan
14-08-2012, 14:18
http://www.iskecemuftulugu.com/xadmin/_files/newspublish/c1d72_kadir_gecesi.jpg

Selametle..

TDİ-R esef
14-08-2012, 14:24
burada kimseye kabalık ve seviyesizlik yapacak değilim buna kişiliğim uygun değil.
arabalarda ne var ilgilenmiyorum....
hazır olunca irtibata geçersin istersen gel kendiin kullan .geç beni mutlu ol..

can0001
14-08-2012, 18:36
Mehmet Gazihan;6126770]abdurrahman çelebi - ek_i sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=abdurrahman+%C3%A7elebi)

BN_VQVPmkhg&feature

demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu[/QUOTE]

Mehmet Gazihan Beyefendiye ve Adanada'ki yancılarına kalırsa Stg 4 cupra geçiyorlardı geçeceklerdi falandı filandı aaa oda ne k04'lü FR'ı unuttular :heyoo:

Dayı2
14-08-2012, 23:15
BEF e tebrikler... gene gerekeni yapmış

mehmet0101
15-08-2012, 03:23
maşallah tüm araçlara bef gayet başarılı :)

berkay_aydin
15-08-2012, 03:54
Bef hangi firma yapımı ? Hiç reklam yapılmamış ?

TDİ-R esef
15-08-2012, 08:05
Bef hangi firma yapımı ? Hiç reklam yapılmamış ?

slm
simsekchip tuning
şimşek motorlu araçlar otomotiv-adana
vw -seat-skoda-audi yedek parça +chiptuning

by ESEF ŞİMŞEK

ilkerrss
15-08-2012, 08:57
BN_VQVPmkhg&feature

demiştin ya noslu nossuz her türlü geçerim ......video yu unuttunuz galiba bu video yu

Mehmet Gazihan Beyefendiye ve Adanada'ki yancılarına kalırsa Stg 4 cupra geçiyorlardı geçeceklerdi falandı filandı aaa oda ne k04'lü FR'ı unuttular :heyoo:[/QUOTE]

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
AĞZINA SAĞLIK MUSTAFA.....

AL Tdi
15-08-2012, 09:16
Mehmet Gazihan Beyefendiye ve Adanada'ki yancılarına kalırsa Stg 4 cupra geçiyorlardı geçeceklerdi falandı filandı aaa oda ne k04'lü FR'ı unuttular :heyoo:

AĞZINA SAĞLIK MUSTAFA.....[/QUOTE]

Acık olun arkadaşlar ne demek istiyorsunuz ( bu videoyu koyarak) yazılarınızı yazarken dikkatli olunnn, :soru:
Kimi kastettiğinizi anlayalım dediğim gibi delikanlı ve açık olunnn

ümitech
15-08-2012, 16:55

Acık olun arkadaşlar ne demek istiyorsunuz ( bu videoyu koyarak) yazılarınızı yazarken dikkatli olunnn, :soru:
Kimi kastettiğinizi anlayalım dediğim gibi delikanlı ve açık olunnn[/QUOTE]

daha açık nasıl yazılabilirdi ki mansur abi ???

Mehmet Gazihan
15-08-2012, 17:00

Kim söylemiş Stg4 geçicez diye, benim ağzımdan mı duydun bunu ?

Vay arkadas ne adanaymıs adamın dibide orda pi.ide..

can0001
15-08-2012, 23:17

Ateş olmıyan yerden duman tütmez Mehmet Bey bak hala Bey diye hitap ediyorum istersen benim yazdığım şeylere cevap verirken daha usturup ol yoksa ne karşılıklı saygı bırakırım ne beyefendiliği şimdi sen diceksin sana yazmadım üstüne alınmak istiyen alınsın diye bir daha uyarmam bozarım saygıyımı heralde kendini ağzı bozuk sanıyorsun daha öncede G.t korkusu yazdın şimdi de adamın pi.ide yazdın terbiyesizlik yapmanın klavyeden küfür arz etmenin gereği yok bir daha benim yazdığım şeylere cevap yazarken küfür kullanma senden ilk ve son ricam değil bu sitede değil telefonda nerde istersen nerde olursa olsun sana karşı küfürün ALLAH'ını ederim bilmiş ol... şimdi dersin sen klavye delikanlısına bak ne söylemek istersen söylersin o senin kanaatin şimdi sağlıcakla hıı bu arada bunlar sana tehdit diil küçük bir rica......

can0001
15-08-2012, 23:19

Kimi kastettiğinizi anlayalım dediğim gibi delikanlı ve açık olunnn[/QUOTE]

benim sözüm sana diil mansur sen zaten adamın bayiliğini yapıyorsun benim nereye kime karşı yazdığımıda iyi biliyorsun...Delikanlılık gibi derin şeylere girme istersen herkes kimin ne kadar Delikanlı olduğunu iyi bilir ben yeri geldiğinde kimin yüzüne ne söyliceğini iyi bilirim sen sıkma tatlı canını...

ümitech
16-08-2012, 00:09
BN_VQVPmkhg&feature

Çingenelik yapıp Adamın arabasından Tüpü söktürmüşsün, G.t korkusu dimi ? NOs basılan arabada basınc dusuk ayarlanır , 2 barla anca bu kadar gecebiliyorsun bizi, geçilceksin ya.. Nosluymuş nossuzmuş komiksiniz..

O kadar çingenelik yap sonra gel bu videoyu paylaş..

Araba arabadır içinde ne olduğu kimseyi ilgilendirmez, en hızlıyım diyorsan bakmıcaksın kaputun altına..

Bekle az kaldı Seni o taht zannettiğin tabureden indirmeye..[/QUOTE]

yeminle kimsenin kılıcını çekmiyorum ama sana bu kadar rahat ve belaltı konuşma lüksünü kim veriyor by gazihan ??? 2 posttada aynı g.ttür p.çtir biraz serin gel ya ,bunalttın ??? ne bilim vallaha iyiki adanada değilmişsin uzakta olmanın rahatlığı var heralde sende :heyoo:

devilboy
16-08-2012, 00:35
mustafa ümit gerginliğe gerek yok KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE YAKIŞIR boşverin

dirk
16-08-2012, 00:42
Bu araba şimdi Türkiyede'ki En Hızlı Dizel mi ? ? ?

berkay_aydin
16-08-2012, 00:46
Paşaoğlu ibizayla denemesini çok merak ediyorum...

ümitech
16-08-2012, 00:48
Bu araba şimdi Türkiyede'ki En Hızlı Dizel mi ? ? ?
bi belirsizlik var , bizde dioruz ki 2 tarafta dbn alsın yayınlasın tech de ..er meydanı burası sonuçta ;)

Paşaoğlu ibizayla denemesini çok merak ediyorum...
bende bekliorum bekir keşke dbn yapsa arabaların ortada buluşulup basılması olayı hayal alemi :) kimse kimse için 500 km yol tepmez :)

tolga900
16-08-2012, 00:48
gene adana gene memlekete rezil oluyoruz:mad: adanadaki arabalar birde çeneler kadar çalışsa vallaha dünya rekorları gelir...:Deli:

ümitech
16-08-2012, 00:50
gene adana gene memlekete rezil oluyoruz:mad: adanadaki arabalar birde çeneler kadar çalışsa vallaha dünya rekorları gelir...:Deli:

kim rezil oluyo tolga abi biz mi mehmet gazihan mı ???
gazihan belden aşşagı vurmasa kimse ona bişey yazmazdı rezil olunuyosa böyle olunsun..
hepimiz birbirimizi tanıyoruz adanada böle kelimeleri insanlar birbine sarfetse bildiğin kavga çıkar sende biliosun yanlış mı düşünüyorum ?
herneyse umarım daha fazla uzamaz konu bende daha bişey yazmicam..

TDİ-R esef
16-08-2012, 07:15
ARKADAŞLAR lütfen buarada daha fazla yazmayalım ...
bizim burada rezil olduğumuz falan yok ADANA ile gurur duyuyoruz ..
Bizler adanalı olarak kimin nereli olduğuna değil insanlığına beyefendiliğine hörmet ederiz..
misafir perverliğimizi anlatmama gerek yok herhalde selam verene yemeğini yedirir çayını içirir misafir ederizz.. ( her adana lının birde adana lıyık versiyonu var onu ben degil dünya elem bilir..)

not: mehmet bey lütfem mütevazılığınızı koruyun...arkasında duramayacağınız kelimeler etmeyin lütfennn...

yarışa gelince 500 değil 1500 km gideriz ...biz bizden iyileri tebrik etmesini yenilmesini 2 direk yedik demesini biliriz..kazanırsakta emeğe saygı bekleriz ama kesinlikle saygısızlık bizim kitabımızda yok...

mechanic
16-08-2012, 08:33
esnafın birine bak nasıl yazıyor diğerine bak nasıl yazıyor... sabah sabah adana değil istanbul rezil olmuş diye düşünüyorum ben. dbn bağışı için hesap no'su versem mi ki artık...

AL Tdi
16-08-2012, 08:40

benim sözüm sana diil mansur sen zaten adamın bayiliğini yapıyorsun benim nereye kime karşı yazdığımıda iyi biliyorsun...Delikanlılık gibi derin şeylere girme istersen herkes kimin ne kadar Delikanlı olduğunu iyi bilir ben yeri geldiğinde kimin yüzüne ne söyliceğini iyi bilirim sen sıkma tatlı canını...[/QUOTE]

Kardeşim sana burda laf yapacak değilim benim videomu koyup altına buna yazarsan ben bunu kendime alırım sonrada döner açık olun isim yaz derim eğer benle alakası yoksa benim videomun altına yazmassın... başkalarına senin dediğin gibi yancılık yaparak video üstüne yorum yapmazlar Umarım anlamışsındır . Ayrıca sende benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu bilirsin diye düşünüyorum.
Yazıları yazarken dikkatli olalım !!!

AL Tdi
16-08-2012, 08:45

daha açık nasıl yazılabilirdi ki mansur abi ???[/QUOTE]

Ben anladımda Ümit inkar edildimi olmuyor işte :heyoo:

ozan cpr
16-08-2012, 09:39
maşallah şimşek kardeşliği ...kazasız belasız çok başarılı olmuş bef 53 ,ayrıca gazıhan arkadaşında ellerine saglık burda herkes yüzyüze bakıo küfür içerikli konuşmalar bir esnafın agzına yakışmaz , araba işi hobi ise bırakın mıllet izlesın bugün bef 53 gecıosa yarın al toledo gecer ... kım emek harcıosa karşılıgını mutlaka alır...

tolga900
16-08-2012, 10:00
öffff üstün birde sos dökün adanalılar işinize bakın diyorum bak hepinizi tesbih boncuğu yaparım :Deli:saçma sapan konuşmayın

ozan cpr
16-08-2012, 10:07
öffff üstün birde sos dökün adanalılar işinize bakın diyorum bak hepinizi tesbih boncuğu yaparım :Deli:saçma sapan konuşmayın

D.S.İ ..........hocam..:)

TaGo
16-08-2012, 10:07
Eskiden driftbox 1000tl di birde İngiltereden getirtmek zordu. Şimdi telefonlar bile o ayara geldi nerdeyse, boxlar zaten iice ucuzladı. Altı üstü denemeler yapılacak niye hala klavyeler yarışıyor. Burası Türkiye her iliyle birlikte. Kimsenin birbirini karalaasına gerek yok diye düşünüyorum.

fth001
16-08-2012, 13:16
Konu çok hararetlenmiş, Adanalı hemşerilerim biraz sakin olalım zaten adımız çıkmış :)

Ama o BEF ve AL videosunu gerçekten kınıyorum. Video koyup, eksik anlatıp, yorum yapmaya gerek yoktu. Adam benim aracım noslu, ayarları da ona göre yapıldı dedi, BEF buna yanaşmadı. AL 'den nos söküldü bu videodaki deneme o şekilde gerçekleşti. Ardına 2. deneme nos takılı yapılacaktı, BEF'in turbo arızası yüzünden deneme yapılmadı. O gece orada olan herkes de buna şahit. İspat olarak bu videoyu koymak, üzerine de yorum yapmak hiç yakışık almamış. Amaç araca güvenmekse kaputun altı kimseyi ilgilendirmez. Nos buna engel değildi. İsteyen istediği gibi yürütür aracını. Orada nosu söktürmek bir kere yanlıştı.

Ben burada tarafsız konuşuyorum, kimseyi savunduğum falan yok ama olayın bu şekilde gerçekleştiğini de lütfen atlamayalım. O gece hepimiz oradaydık.

brs_odbs
16-08-2012, 16:44
maşallah araçlara

ümitech
16-08-2012, 16:50
Eskiden driftbox 1000tl di birde İngiltereden getirtmek zordu. Şimdi telefonlar bile o ayara geldi nerdeyse, boxlar zaten iice ucuzladı. Altı üstü denemeler yapılacak niye hala klavyeler yarışıyor. Burası Türkiye her iliyle birlikte. Kimsenin birbirini karalaasına gerek yok diye düşünüyorum.

agzınıza sağlık :icon_tup::icon_tup:

ÜmiTCaN
16-08-2012, 20:52
adananın bütün hızlı arabalarıyla gurur duyuyorum BEF e de AL yede bütün benzinli dizel araçlarımızın hepsine maşallah,bizler düşman değiliz zevk için araba yapıp gazlıyoruz yarın birgün birimiz kaza yapsa diğeri üzülmicekmi?gereksiz şeyler bunlar Allah hiçbirimize kaza bela vermesin zevk almaya bakalım sağlıcakla kalın..

shele
17-08-2012, 14:02
adananın bütün hızlı arabalarıyla gurur duyuyorum BEF e de AL yede bütün benzinli dizel araçlarımızın hepsine maşallah,bizler düşman değiliz zevk için araba yapıp gazlıyoruz yarın birgün birimiz kaza yapsa diğeri üzülmicekmi?gereksiz şeyler bunlar Allah hiçbirimize kaza bela vermesin zevk almaya bakalım sağlıcakla kalın..

:Bravoo:
bu iş adana , istanbul meselesi değil. sadece rakiplerin konuya girişleri çok sert olmuş.
herkese başarılar....

Burhan Type R
17-08-2012, 19:05
bukadar tartışmaya negerek var arkadaşlar denicek olan vatandaş ararlar birbirlerini ankaradamı buluşur istanbuldamı buluşur mardin demi buluşur denerler.hızlı olan kazansın:)