Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerlik konusunda bilgisi olan ?
peugeotefe
14-08-2012, 01:43
Merhaba arkadaşlar askerlikle alakalı bir sorum var inşallah cevap veren çıkar.1991 doğumluyum ticaretle uğraştığımdan dolayı askerliği 1 sene kadar astım eylül ayında askere gitmeyi düşünüyorum merak ettiğim olay direk askerlik şubesine gidince direk yollarlarmı ? 3-5 gün sonra mı yollarlar.Bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler..
subeye gidersin muayne olursun celp donemınde gidersin
asker kacagı degılsın yoklama kacagısın suanda
muayne olmadıysan sıkıntı olmaz gider muayne olur en yakın celp'le birligine teslim olursun
eğer memleketin 1 falan gönderiyosa askeriyeye gittikten 2 3 gün içinde yollarlar askere,ha eğer 4 gidiyosan 4 tertiplerle gidersin.
peugeotefe
14-08-2012, 01:51
bu celp nedir ne kadar sürede gelir acaba ben eylül ayı içersinde gitmek istiyorum
bu celp nedir ne kadar sürede gelir acaba ben eylül ayı içersinde gitmek istiyorum
atıyorum senın suben beyoglunda subat ayında gonderıyo bu sene orası sen o donemı gectıgın için en yakın donemde yanı agustosda gidiceksın
senın suben 4 tertip yanı kasımda gonderıyosa muayne olursun kasımda askere gidersin
peugeotefe
14-08-2012, 01:57
Desenize ozaman eylül de göndermiyosa benim şubem eylülde gidemiycem ozaman
Desenize ozaman eylül de göndermiyosa benim şubem eylülde gidemiycem ozaman
erken gitmek ıstersen dilekçe veriyosun erken alıyorlar diye biliyorum
xx sebeplerinden dolayı silah altına alınmak istiyorum diye bi dilekçe yazıyosun hop yaylalar yaylalar :D
peugeotefe
14-08-2012, 02:01
Peki memleketimi belirterek kaç tertip gönderdiğini öğreniceğim bi site varmıdır
S.Özeren
14-08-2012, 02:03
benim arkadaş gitmişti muayne'e girmemişti kaçaktı yani , gittiğinde 2 gün sonra aldılar biraz şansına bağlı sanırım
efe kaçışın yok kanka gittinmi hemen paket servis yapıyolar merak etme :) geleli 5 yıl oldu tecrübelerime dayanarktan söylüyorumm :D
ulu_cupra
14-08-2012, 03:04
20 yasini doldurduktan sonra 2 sene tecil hakkin var zaten
Gidersin askerlik subesine tecil durumuna gore eger tecilin varsa iptal edersin ve ilk donemde gitmek istedigine dair dilekce verirsin.Ben bu sekilde yaptim affetmeden gonderdiler 10 aydir askerim.
Eger senin haberin olmadan askerlik kararin alindiysa bakaya oluyosun iste o zaman aninda goruntu :)