PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YGZ Typer vs BK Typer --Percussionali--

percussionali
14-08-2012, 04:06
YGZ Typer vs BK Typer

4EMYdxs0eIk

LİNK= YGZ Typer vs BK Typer---Percussionali--- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=4EMYdxs0eIk)

_LQ9v6A4tOo

BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_LQ9v6A4tOo)

Trance-R
14-08-2012, 04:23
denemeler güzel olmuş fakat çok trafik var yolda , tam net bi deneme ortaya çıkmamış gibi.

araçlara maşallah ,

DOGAN__
14-08-2012, 04:36
iki araca da maşallah matkap gibiler ...

alikosar
14-08-2012, 07:49
Maşallah denemeler güzel olmuş ama trafik çok yoğun olduğu için erken bırakılmış

BerkayKamaci
14-08-2012, 07:54
Geçenki denemelerden farklı olarak ygz bariz hızlanmış ek olarak bı degısıklık yapıldı mı yasın abı?
ıkı aracada maasallah

B.Battal
14-08-2012, 08:04
Trafik yüzünden basamamışsınız bir türlü. İki arabaya da Maşallah gördüğüm kadarıyla YGZ hızlanmış:icon_tup:

spesific
14-08-2012, 08:15
YGZ speclerine göre çok iyi gitmiş BK da iyi sayılır yinede

orcunnn
14-08-2012, 08:20
ygz kesinlikle hızlanmıi maşallah yasin ygz izlemek her zaman keyif veriyor ....

3rk4n
14-08-2012, 08:26
Maşallah araçlara. Geçen denemelerden bu yana ygz ye ne yapıldı bu kadar hızlandı.

yasin_R
14-08-2012, 08:32
Ali maslaga gidiş yolunda net videolar vardı bunlar hepsi dönüş videoları genelde 200 210 gibi bırakmak zorunda kaldık. Hakan mami abi ayaklarınıza saglik.
Ygz ye tek bisiy yapılmadı gecen denemeye göre kilo farkı vardı ciddi boyutta suan hemen hemen kilolar eşit. ama ciddi hızlandı. gazlayarak Düzce'ye gidip geldim isim icabi baskada birsey yapılmadı ayar la oynanmadı.

D.CaN
14-08-2012, 08:38
Maşallah iki aracada YGZ hızlanmış :)

percussionali
14-08-2012, 08:39
Ali maslaga gidiş yolunda net videolar vardı bunlar hepsi dönüş videoları genelde 200 210 gibi bırakmak zorunda kaldık. Hakan mami abi ayaklarınıza saglik.
Ygz ye tek bisiy yapılmadı gecen denemeye göre kilo farkı vardı ciddi boyutta suan hemen hemen kilolar eşit. ama ciddi hızlandı. gazlayarak Düzce'ye gidip geldim isim icabi baskada birsey yapılmadı ayar la oynanmadı.

o zaten gidiş yasin başkada video yok hem gidiş hem dönüş ikiside orada başka video yok;)

KMR2-GT
14-08-2012, 08:41
ygz hızlanmış maşallah:)

mert1612
14-08-2012, 08:47
ygz hızlanmıs gibi neler yapıldı? masallah araçlara trafik olmasa daha zevkli olcakmış :)

Burhan Type R
14-08-2012, 08:48
maşallah ygz typer a ve Bk typer a

Alp'R
14-08-2012, 08:55
Maşallah iki aracada:)YGZ hızlanmış tebrikler.

Transit nedir öyle emniyet şeridinde kaptırmış kendini:D

CESUR
14-08-2012, 09:00
İki araca da massalh ygz hizlanmis ama trafik biraz kalabalik bk ayri bi guzelll

Patisever
14-08-2012, 09:01
ikiside mükemmel ama kırmızı oldugundanmı nedir yzg daha bir güzel geliyor gözüme videoya gelecek olursam daha geç saat olsaymıs güze lolacakmıs birde ***** ataşehirin gözünü seveyim 1. rollıng yolu:)

tugrul
14-08-2012, 09:03
ygz'yi herkes biliyor zaten ama ben bk'ya maşallah diyorum. ciddi emek harcanmış arabaya. şu piyasa'da kimle oturup konuşsan ya DBS diyor ya da Ygz... ama şimdi Bk kendini hissettiyor. geçen denemelere nazaran ygz ciddi anlamda hızlanmış, trafik olmazsa kafa burun gitmişler. iki araca da maşallah..

yasin_R
14-08-2012, 09:05
o zaten gidiş yasin başkada video yok hem gidiş hem dönüş ikiside orada başka video yok;)

percoşanım çektiğimi zannediyor olupta kayıt tuşuna basmamışta olabilirim:(

neyse hakanda şarjı bitene kadar cekti ekler buraya oda.

-HAKTAN-
14-08-2012, 09:17
Yasin'im maaşallah Ygz'ye ne yedirip ne içirdiysen ciddi anlamda hızlanmış tebrik ediyorum :D
Eski denemelerimize göre bağriz 4-5 boy hızlanmışsın

yasin_R
14-08-2012, 09:26
Yasin'im maaşallah Ygz'ye ne yedirip ne içirdiysen ciddi anlamda hızlanmış tebrik ediyorum :D
Eski denemelerimize göre bağriz 4-5 boy hızlanmışsın

hakanım hiçbişiy yedirip içirmedim mami abiyle 2 gün öncede baktık birbirimize süper ölçü olduk şu zamana kadar, farkı oda gördü. arabam ciddi hızlanmış körlük sağırlık gitmiş. su bi gercekki typer arabasını yatırıp gazlamadın mı hakikaten köreliyor bastıkça namussuz gidiyor, 0 motor var bende düzceye giderken cok sıktım uzun süreli motorda artık kendini hissettirmeye başladı diyebilirim...

ama seninle maslak değilde kumburgaz yada atasehir yapsaydık uzun uzun bassaydık, 4 sonu190 200 gibi önüne cıkıyorum ben 5 atınca geliyo gibi oluyorsun bende 5 atar atmaz bırakmak zorunda kalıyoruz. çok keyif aldık gene ayaklarınıza sağlık tekrardan. müsait birgünde karsıya geceriz inşallah.
hakan sendeki videolarıda eklersen sevinirim:)

onursoytam
14-08-2012, 09:42
maşallah araçlara
sağlıklı deneme olunca kafalarda BK da egz olmadığı belli oldu :)

yaşar
14-08-2012, 09:51
0:22 de başlayıp 0:28 de biten sürücü faktörü iyiymiş :)

Diğer videolarda hemen hemen aynı ,ayağınıza sağlık yasin.

Hakan geçen geldim dükkanda yoktun :)

Cliosportve
14-08-2012, 09:53
Araçlara maşallah
Hem içerden hem dışardan değişik ve güzel olmuş

SeRKaN
14-08-2012, 09:58
Yanlış anlaşılmasın ama ygz denemelerde bk nın olduğu şeride çok yanaşıyor trafikten dolayımıdır acaba?

Metin Bilen
14-08-2012, 09:59
maşallah araclara yasın YGZ gercekten cok ii yurumus.. egzatrıksız bu kadar yurumesii çok çok iii hafta sonu anadolu yakasına gelınde burdada bı DBS-YGZ-BK yapalım bseyler ;)

chiefkadir
14-08-2012, 09:59
Keyifli denemeler olmuş, sizdeki trafik burda olsa çıkmayız bile :)

B.Aktepe
14-08-2012, 10:01
Haftasonu bayram arefesi yollarda dikkatli olun beyler.

Metin Bilen
14-08-2012, 10:03
Haftasonu bayram arefesi yollarda dikkatli olun beyler.

bak onu hıc hesaplamadım..

Arenimo
14-08-2012, 10:06
2 aracada maşallah fakat YGZ acayip derecede BK nın şeridine giriyo arka tamponuna tutunuyo bir videoda özellikle artk sol şeride giriyo benim şahsi fikrim budur tünelinden geliyo gibi gördüm daha sağlıklı bir yolda ve bu kadar dip dibe basılmadan daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır DBS ile kapısında yürüyen BK nasıl olur YGZ ye geçilir bildiğim kadarı ile yasinin eksikleride var diğer araçlara göre ciddi eksikleri ile bu kadar yürüdü ise helal olsun

Ö.öztüRk
14-08-2012, 10:16
maşallah 2 aRacada allah kaza bela vermesin

_muhaRRem
14-08-2012, 10:31
ygz bu kadar nası hızlandı bunuda açıklasın ateistler :)

maşallah denemeler güzel olmuş ama BK typeR da mıknatıs var sanki :D

yaşar
14-08-2012, 10:37
ygz bu kadar nası hızlandı bunuda açıklasın ateistler :)

maşallah denemeler güzel olmuş ama BK typeR da mıknatıs var sanki :D

laa muharrem sen nasıl bir adamsın :) :D :D :D :D :hahaha: :hahaha:

Mıknatıs değil bildigin tünel :)

orcuns
14-08-2012, 10:44
hastayım şu gazlayarak motor açanlara :) ya arkadaslar bu tamamen psikolojik arabayla kaç km yaptın yasin yani fiziki olarak bir mantığı yok bu işin mekanik olarakta bir matığı yok senin arabayı fazla sıkıstırman arabanın performansını değil arabanın ömründen alır inanmayın böyle şeylere şunu kabul et senin araban aynı siz sadece kilolaraı eşitlemişsiniz yani bk plakalı typer yavaşlamış yoksa senin araban zaten stabil gidiyo.adamlar 400 hp atmosferık yapıyolar yarıştan yarışa çıkarıyolar arabalarını ıkı yarış arası nerden baksan 3-4 ay ozaman bu adamların arabaları gitmesi gerektiği gibi gitmiyomu :) bence bu orantı çok komik

_muhaRRem
14-08-2012, 10:58
hastayım şu gazlayarak motor açanlara :) ya arkadaslar bu tamamen psikolojik arabayla kaç km yaptın yasin yani fiziki olarak bir mantığı yok bu işin mekanik olarakta bir matığı yok senin arabayı fazla sıkıstırman arabanın performansını değil arabanın ömründen alır inanmayın böyle şeylere şunu kabul et senin araban aynı siz sadece kilolaraı eşitlemişsiniz yani bk plakalı typer yavaşlamış yoksa senin araban zaten stabil gidiyo.adamlar 400 hp atmosferık yapıyolar yarıştan yarışa çıkarıyolar arabalarını ıkı yarış arası nerden baksan 3-4 ay ozaman bu adamların arabaları gitmesi gerektiği gibi gitmiyomu :) bence bu orantı çok komik

motor açmak psikolojikse bu forumda çok psikolojik deli var :)

yasin_R
14-08-2012, 11:06
2 aracada maşallah fakat ygz acayip derecede bk nın şeridine giriyo arka tamponuna tutunuyo bir videoda özellikle artk sol şeride giriyo benim şahsi fikrim budur tünelinden geliyo gibi gördüm daha sağlıklı bir yolda ve bu kadar dip dibe basılmadan daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır dbs ile kapısında yürüyen bk nasıl olur ygz ye geçilir bildiğim kadarı ile yasinin eksikleride var diğer araçlara göre ciddi eksikleri ile bu kadar yürüdü ise helal olsun

aren arkamızdan özgünler takip ediyordu solumda bk sağımda ng mami abi vardı ve yol acaip dardı mami abi sıfır yanımda ben sola yanaştıkça o da yanıma geliyordu orda biraz sıkışıklık oldu dikkat ediniz dışardan çekimlere mami abinin yanımızda oluşuna ve otobüsten dolayı gazı bıraktığına ve benim seridime girdiğime tünel vs aklımdan gecmedi, ortaya polemik yaratmayınız. Hakan gelirse kimse arabasına bir cöp takmadan gelinirse karsı tarafta uzun uzun birdaha denenir görülür. Arac sahibi tebrik ediyor ve farkın kendisi bile farkında iken tünel vs vs vs işim olmaz benim işim değil en azından. Sözüm arenim sana değil böyle düşünen herkeze.

yasin_R
14-08-2012, 11:07

orcun 30 kg fark 3 4 boy yapmaz dimi kardeşim:) benim araba stabilize değil bunu en iyi mami abi biliyo ve canlı canlı yasadık. Hatta hakan bile fark etti.

Arenimo
14-08-2012, 11:08
aren arkamızdan özgünler takip ediyordu solumda bk sağımda ng mami abi vardı ve yol acaip dardı mami abi sıfır yanımda ben sola yanaştıkça o da yanıma geliyordu orda biraz sıkışıklık oldu dikkat ediniz dışardan çekimlere mami abinin yanımızda oluşuna ve otobüsten dolayı gazı bıraktığına ve benim seridime girdiğime tünel vs aklımdan gecmedi, ortaya polemik yaratmayınız. Hakan gelirse kimse arabasına bir cöp takmadan gelinirse karsı tarafta uzun uzun birdaha denenir görülür. Arac sahibi tebrik ediyor ve farkın kendisi bile farkında iken tünel vs vs vs işim olmaz benim işim değil en azından. Sözüm arenim sana değil böyle düşünen herkeze.

Yasin polemik yaratmak tabikide deiğil amaç gördüğümü yazdım arkadaşlarda yazmışlar zaten daha temiz yolda denemek çok daha iyi olacaktır en azından hayatınız için daha iyi olucaktır 1 anlık hata ile geri dönüşü olmaz fakat bu sıkışma seni bir miktar ileriye attığıda aşikar

orcuns
14-08-2012, 11:09
motor açmak psikolojikse bu forumda çok psikolojik deli var :)

bana hiç bir rektefiyeci yada bu işi profesyonel anlamda yapan insan arabayı 3-5 gün kullanmazsan yavaşlar sonra bu arabayla tam gaz gazlıcaksın motor açman lazım demedi 0 km motorlarda rodaj bir kere yapılır segmanlar çalışma yüzeyinde bir yer edinir bütün materyal ler birbirine alışır sonra aracın yağını,suyunu,muzunu düzenli değiştirirsin bitti gitti biz böyle biliyoruz bilimsel olarak varsa öyle olmaz böyle olur diyen dogru olan oysa onu yaparız.

orcuns
14-08-2012, 11:17
orcun 30 kg fark 3 4 boy yapmaz dimi kardeşim:) benim araba stabilize değil bunu en iyi mami abi biliyo ve canlı canlı yasadık. Hatta hakan bile fark etti.

yasin ben anlam veremedim bu işe sen öyle diyosan öyledir. yani senın araba bır gun 150 hp bır gun 160 hp mi çıkarıyo ?

BMK TypeR
14-08-2012, 11:20
Yasin ve Hakana Maşallah, trafik daha az oldugu zamanlarda deneme yapın rıske hiç gerek yok,

_muhaRRem
14-08-2012, 11:21
bana hiç bir rektefiyeci yada bu işi profesyonel anlamda yapan insan arabayı 3-5 gün kullanmazsan yavaşlar sonra bu arabayla tam gaz gazlıcaksın motor açman lazım demedi 0 km motorlarda rodaj bir kere yapılır segmanlar çalışma yüzeyinde bir yer edinir bütün materyal ler birbirine alışır sonra aracın yağını,suyunu,muzunu düzenli değiştirirsin bitti gitti biz böyle biliyoruz bilimsel olarak varsa öyle olmaz böyle olur diyen dogru olan oysa onu yaparız.

araba yattığı yerde yavaşlar demedim , yeni bi motor veya gazlanmamış bi motoru açabilirsin gazladıkça araba daha iyi gider. bunu çok defa tecrübe ettik

RCkid
14-08-2012, 11:25
Oem ecularda kullanim tarzina gore ateslemeyi ve afryi optimize ediyor yakit kalitesine iat vs. e gore zamanla?
kpro ile bu mumkun mu?

percussionali
14-08-2012, 11:30
Bir işi,
Bilen yapar.
Az bilen akıl verir.
Bilmeyen eleştirir.
Yapamayan çamur atar.
- Nokta-

Murat Cantürk

yasin_R
14-08-2012, 11:36
araba yattığı yerde yavaşlar demedim , yeni bi motor veya gazlanmamış bi motoru açabilirsin gazladıkça araba daha iyi gider. Bunu çok defa tecrübe ettik

orcunum 150 160 hp meselesi değil tamamen anlatmak istediğim bu.

ardacngns
14-08-2012, 11:38
guzel bır deneme olmus bence yasın egzantrıklerı takıp ayar yaptın mı okumadım oncesı solemıs olabılırsın

genelde vıraj dısı kalmıssın ama sonuc aynı gucte gıbıler hafıf farklar var ıkınızede masallah

orcuns
14-08-2012, 11:43
orcunum 150 160 hp meselesi değil tamamen anlatmak istediğim bu.

yasinim senin motorun gazlanmamış mı ?

yasin_R
14-08-2012, 11:43
guzel bır deneme olmus bence yasın egzantrıklerı takıp ayar yaptın mı okumadım oncesı solemıs olabılırsın

genelde vıraj dısı kalmıssın ama sonuc aynı gucte gıbıler hafıf farklar var ıkınızede masallah

tünel vb şeyler söyleyenler bu hesabı yapmıyor tabi:)

yok egzantrikleri takmadım daha conta bekliyorum hala...

yasin_R
14-08-2012, 11:44
yasinim senin motorun gazlanmamış mı ?

3 bin küsür km lerde

orcuns
14-08-2012, 11:45
tünel vb şeyler söyleyenler bu hesabı yapmıyor tabi:)

yok egzantrikleri takmadım daha conta bekliyorum hala...

kanka bende bır apart var bulursam bugun yollıyım sana kapak sokmeden yay şapkayı tak egzantrikleride takabilirsin.

ardacngns
14-08-2012, 11:46
bole seler olabılır yasınım bıdahıkıne daha duz bı yolda denersınız dostca deneme olmus takarsın egzantrıgını bıdaha denersın farkı gormus olursun en azından

yasin_R
14-08-2012, 11:47
kanka bende bır apart var bulursam bugun yollıyım sana kapak sokmeden yay şapkayı tak egzantrikleride takabilirsin.

gönderebilirsen gönder deneyelim kanka.

orcuns
14-08-2012, 11:49
3 bin küsür km lerde

yani artık 0 km değil ve surekli gazlayarak kullanıyosun filan falan yasinim amacım senin tezini çürütmek yada ukalalık değil bunlar teknoloji ve hesap kitap işi tamamen bana komik geliyo paylaşmak istedim herkez herşeye inanamakta özgür sakın beni yanlış anlama severim seni biliyosun ama bu teori doğru bir teori değil.

yasin_R
14-08-2012, 11:50
bole seler olabılır yasınım bıdahıkıne daha duz bı yolda denersınız dostca deneme olmus takarsın egzantrıgını bıdaha denersın farkı gormus olursun en azından

yok hakikaten hakanla tanıştıktan sonra aramızda sorun olucağına ihtimal bile vermiyorum. Neyse o zaten o gecti ben tebrik ettim ben önüne cıktım o tebrik etti. Bu iş böyle keyifli.

yasin_R
14-08-2012, 11:51
yani artık 0 km değil ve surekli gazlayarak kullanıyosun filan falan yasinim amacım senin tezini çürütmek yada ukalalık değil bunlar teknoloji ve hesap kitap işi tamamen bana komik geliyo paylaşmak istedim herkez herşeye inanamakta özgür sakın beni yanlış anlama severim seni biliyosun ama bu teori doğru bir teori değil.

fikrine saygı, bak arabayı 2-3 hafta kullanmayıp sonra cıkardığım oldu, ve coğu kez bıraktığım gibi gelmedi bana:) neyse uzar gider

gökh@n_gr
14-08-2012, 12:14
ygz şanzıman farkından boy kaybı var bence maşallah iki aracada

Selcuk_RoL
14-08-2012, 12:34
her ikisinede maşşallah kafalar karışık gecenin tartışması hep hızlandı hızlanmadı oldu zaten:D yasin ilk geldi arabam bugünde geçen geceki gibi değil dedi:D baktıkki öyle bşy yok bu iş birazda kesinlikle piskolojik neyse denemeler güzedi en azından biz baya eğlendik hem izlerken hemde denemeden sonraki kritiklerde baya güldük ikiside hızlı araçlar eski denemede kilo farkı daha fazlaydı sanırım bk ygz ye göre 30 40 kg daha hafifti şuandada ygz bk ya göre 30 40 kg hafif sanırım buda olayı açıklayıcı hale getiriyor hee belkide daha önce bk da stak'mıydı neydi kaputtan çıkan o vardı şimdi aem filtre kiti var bk yı buda eksiye götürmüş olabilir yada olmayabilir?

neyse 41 kere maşşallah YGZ ve BK (laf aramızda kırmızıda bi başka be yasin:icon_tup: )

Patisever
14-08-2012, 12:34
2. rollde ygz uzamış sanki bir adım öne cıkıyor gibi

Patisever
14-08-2012, 12:36
her ikisinede maşşallah kafalar karışık gecenin tartışması hep hızlandı hızlanmadı oldu zaten:D yasin ilk geldi arabam bugünde geçen geceki gibi değil dedi:D baktıkki öyle bşy yok bu iş birazda kesinlikle piskolojik neyse denemeler güzedi en azından biz baya eğlendik hem izlerken hemde denemeden sonraki kritiklerde baya güldük ikiside hızlı araçlar eski denemede kilo farkı daha fazlaydı sanırım bk ygz ye göre 30 40 kg daha hafifti şuandada ygz bk ya göre 30 40 kg hafif sanırım buda olayı açıklayıcı hale getiriyor hee belkide daha önce bk da stak'mıydı neydi kaputtan çıkan o vardı şimdi aem filtre kiti var bk yı buda eksiye götürmüş olabilir yada olmayabilir?

neyse 41 kere maşşallah YGZ ve BK (laf aramızda kırmızıda bi başka be yasin:icon_tup: )

sen denemedinmi kardeş

-HAKTAN-
14-08-2012, 12:40

Valla kanka ilk dbs-bk denemesinde stp kullanırken benden 40 kg ağır olduğu için dbs'ye 3 boy geçildi ben kullandığımdada dbs'nin 1 çamurluk boyu önde gittim bunu direk o gece yaşadık.

Kg baya fark ediyor.

Dün benim arabamın sadece stepnesi ve arka koltuk sırtlığı söküktü.

Sen kilo olarak kaput koltuk ve kemerlerden dolayı daha hafiftin.

Ayrıca videoları dikkatli inceleyince baya tünel yapmışsın tünelden yürüyememişsimki

Bide biliyosun bk'nın ayarı velocity stack'a göre ayarlıydı stack'ta 100kph hava alıyodu arabayı orjinale çevirip aem v2'ye döndüm üzerine hiç bi ayar yaptırmadım illaki ordan kaybım vardır.

Dünkü denemede kesiklikler oldu sanada söyledim yakıttan aldıktan sonra kesme yapmadı ama k-pro'nun tekrar kalibrasyon etmesi için biraz kullanım zamanına ihtiyacı var.

mtcvtc
14-08-2012, 12:42

düzceye gelirseniz tekrar haber verin hem tanışırız hem ygz'yi yakından görmüş oluruz maşallah buarada araçlarınıza....

luca55
14-08-2012, 12:51
ygz ve bk ya söylenecek birsey yok zaten oyuzden transite maşallah,iyi yürümüş :D

mami_makinen
14-08-2012, 12:54
Tünel :) la bunlarin cogunda tunel var yasin simdi iZleyince daha net belli

-HAKTAN-
14-08-2012, 12:55
ygz ve bk ya söylenecek birsey yok zaten oyuzden transite maşallah,iyi yürümüş :D

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvnhm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kanka transitte ahm vardı muhtemelen ygz'ye nos takviyesi yapıyordu:D:D

-HAKTAN-
14-08-2012, 12:56
Tünel :) la bunlarin cogunda tunel var yasin simdi iZleyince daha net belli

Aynen abi senden iyi tünel yapmış valla :hahaha:

RsErdi
14-08-2012, 12:58
maşallah tayyarlara

Metin Bilen
14-08-2012, 13:02
Bir işi,
Bilen yapar.
Az bilen akıl verir.
Bilmeyen eleştirir.
Yapamayan çamur atar.
- Nokta-

Murat Cantürk

etkili...:icon_tup::icon_tup:

ErtugruLBayaR
Ikı aracada masallah, birbirine yakin giden araclari seyretmek iyi oluyor, Allah kazadan beladan korusun.

mami_makinen
Aynen abi senden iyi tünel yapmış valla :hahaha:

Simdi izleyince fark ettim bilmedende yapmis olabilir ama kesinlikle tunel var cunku ben tunel profuyum :)

Selcuk_RoL
14-08-2012, 13:06
sen denemedinmi kardeş

Sonucu belli olan demeye araba çıkarıp kalabalığa gerek yok ya:) ben bk nin en hızlı haliyle denedim geçildim:)

Metin Bilen
14-08-2012, 13:06
Valla kanka ilk dbs-bk denemesinde stp kullanırken benden 40 kg ağır olduğu için dbs'ye 3 boy geçildi ben kullandığımdada dbs'nin 1 çamurluk boyu önde gittim bunu direk o gece yaşadık.

Kg baya fark ediyor.

Dün benim arabamın sadece stepnesi ve arka koltuk sırtlığı söküktü.

Sen kilo olarak kaput koltuk ve kemerlerden dolayı daha hafiftin.

Ayrıca videoları dikkatli inceleyince baya tünel yapmışsın tünelden yürüyememişsimki

Bide biliyosun bk'nın ayarı velocity stack'a göre ayarlıydı stack'ta 100kph hava alıyodu arabayı orjinale çevirip aem v2'ye döndüm üzerine hiç bi ayar yaptırmadım illaki ordan kaybım vardır.

Dünkü denemede kesiklikler oldu sanada söyledim yakıttan aldıktan sonra kesme yapmadı ama k-pro'nun tekrar kalibrasyon etmesi için biraz kullanım zamanına ihtiyacı var.

önümdemi gittin..:)

DBS den bakıncada farklı gorunuyodu demekkı cam fılmınden kaynaklanıyo..

Selcuk_RoL
14-08-2012, 13:07

Haydiiii politik başlasın mahf olduk:)

percussionali
14-08-2012, 13:09

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvnhm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kanka transitte ahm vardı muhtemelen ygz'ye nos takviyesi yapıyordu:D:D

pişşt evet Transit de benim AHm kullanıyodu Onuda o yaptı
2.2 stroker
orjinal Turbo pal büyütümü
Yzılım Olmadı olacak :D ben ciddiyim:D

Metin Bilen
14-08-2012, 13:14
Haydiiii politik başlasın mahf olduk:)

yok yok.. tartısma yok bundan sonra.. iddası olan kıvırmadan cıkıp dener..vıdeo konusturalım bundan sonra...;)

-HAKTAN-
14-08-2012, 13:17

Evet Metin 6'ya çekip yürüdüğümüz ve 1 çamurluk önünde olduğum video sende var...
Hatırlarsın senin camera ayağını benim araca takıp senin telden çekim yaptık konuda 1 saat yayınlandı sonra hem konudan hem youtube'dan sildin.İçten çekilen video senin telden çekildi bende sadece dıştan video var buyur izle Metin
BK TypeR - DBS TypeR Dıştan çekim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TIabsY5FFII&feature=youtu.be)

Metin Bilen
14-08-2012, 13:21
Evet Metin 6'ya çekip yürüdüğümüz ve 1 çamurluk önünde olduğum video sende var...
Hatırlarsın senin camera ayağını benim araca takıp senin telden çekim yaptık konuda 1 saat yayınlandı sonra hem konudan hem youtube'dan sildin.İçten çekilen video senin telden çekildi bende sadece dıştan video var buyur izle Metin
BK TypeR - DBS TypeR Dıştan çekim - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=TIabsY5FFII&feature=youtu.be)

bu tartısmalara gırmem daha.. gercegı sende bılıyosn bende..

varsa gecıyorm onunde gıderım dıe bi iddan cıkarsın denerız..

kac kere tmm cıkıyorz dıe sozlestık hep bı sorun cıktı nedense.. gelemedin bı anadolu yakasına..

hersey acık ve net cıkalım YGZ-BK-DBS bu ıse dbs de ok dıo ygz de ok dıo bk dan ses beklıyorzz..??

bu arada YGZ ıle denemende sımdı sonuc ne ..? YGZ mı gecıyo senmı..?

-HAKTAN-
14-08-2012, 13:27
bu tartısmalara gırmem daha.. gercegı sende bılıyosn bende..

varsa gecıyorm onunde gıderım dıe bi iddan cıkarsın denerız..

kac kere tmm cıkıyorz dıe sozlestık hep bı sorun cıktı nedense.. gelemedin bı anadolu yakasına..

hersey acık ve net cıkalım YGZ-BK-DBS bu ıse dbs de ok dıo ygz de ok dıo bk dan ses beklıyorzz..??

bu arada YGZ ıle denemende sımdı sonuc ne ..? YGZ mı gecıyo senmı..?

Gerçeği biliyorum tabikide son denememizde önceki denememiz ortada videolar var herşey kanıtlı.

Arabamı 1-2 güne kadar eski haline getircem ondan sonra hepimiz buluşalım çıkalım deneyelim.

Videoları görüyosun ortada tünel ve ağırlık farkı olmasına rağmen yanyana gittik

Emre İlbi
14-08-2012, 13:35

Çığlığı atan kim abi? :D
maşallah

-HAKTAN-
14-08-2012, 13:38
Çığlığı atan kim abi? :D
maşallah

Stp Selçuk :D

Emre İlbi
14-08-2012, 13:46
Stp Selçuk :D

o zaman emeklerin karşılığını aldık çığlığı abi, Maşallah :)

-HAKTAN-
14-08-2012, 13:48
o zaman emeklerin karşılığını aldık çığlığı abi, Maşallah :)

Aynen Emre zafer sevinç çığlığı :D:D

evolutions
14-08-2012, 14:10
velocity stack lu olmazsa bk ygzde derecelileri takıp gelirse dbs zaten hazır şahsi fikrim geride kalırsınız

-HAKTAN-
14-08-2012, 14:29
velocity stack lu olmazsa bk ygzde derecelileri takıp gelirse dbs zaten hazır şahsi fikrim geride kalırsınız

Kısmet ;)

percussionali
14-08-2012, 14:30
_LQ9v6A4tOo

BK Typer HAKTAN OTO vs YGZ Typer --Percussionali-- - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_LQ9v6A4tOo)

osman 1.8t
14-08-2012, 14:36
her iki aracada maşallah yasinim senin yüzünden evc ,methanol alıyorum araca bunların parasını senden çıkarıcam :))))

Patisever
14-08-2012, 14:39
bknin 1-2-3 can alıcı ygzninde 4-5 arası öyle

osman 1.8t
14-08-2012, 14:40
arkadaşlar araçlarınızda şu bir gerçek typer larda tork çok az var aracınızı yürüten hp burda kilo devreye giriyor 50 kg sizin araçlarınızda çok şey farkediyor 3 boy kadar oynata biliyor bende tork var 50 kilo söksemde sanki üzerimden tşörtü çıkarmış gibi oluyorum çamurluk boyu farkediyor :)

siyahinci34
14-08-2012, 14:52
Araçlara Maşallah. Osman sen ne yaparsan yap yasını gecemiceksin.ama sizi izlemek keyifli :)

Selcuk_RoL
14-08-2012, 15:06
_LQ9v6A4tOo

Hesap dogru alicim videonun hep en sonunda ygz kadrajda:)

VA_VTİ
14-08-2012, 15:20
maşallah araçlara.

percussionali
14-08-2012, 15:24
Hesap dogru alicim videonun hep en sonunda ygz kadrajda:)

yok kanka kastım BK 3 4 boy geçeri diye ama baya yakın gittiler ;)

-HAKTAN-
14-08-2012, 15:29
yok kanka kastım BK 3 4 boy geçeri diye ama baya yakın gittiler ;)

Ali gear emin olmak için yarım saat önce mami'yle rolling yaptık tünel yapmasını istedim ve tünel yapınca 220'ye kadar geçemedim :D

Millet dumansız hava sahası istiyor bende tünelsiz rooling istiyorum isteyenle her şartta denerim

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvuf9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Efsane geri döndü :D
http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvur7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ozgur-07
14-08-2012, 15:31
ıkı aracada masallah

JDM VTİ
14-08-2012, 15:41
@haktan

abi filtre kullanıyormusun yoksa boruyla direk stack'tan havayı mı veriyorsun?

ben 104kpa gördüm beyin kullanırken 306ım da ciddi hava cekiyormuşum demek ki typerdan fazla çektiğine göre...

percussionali
14-08-2012, 15:59
Ali gear emin olmak için yarım saat önce mami'yle rolling yaptık tünel yapmasını istedim ve tünel yapınca 220'ye kadar geçemedim :D

Millet dumansız hava sahası istiyor bende tünelsiz rooling istiyorum isteyenle her şartta denerim

http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvuf9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Efsane geri döndü :D
http://c1208.hizliresim.com/10/g/bvur7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

valla kanka 3 4 ya araban geride yada ygz ileride sonucta
dbs ile ygz nin durumu nekadar gectigi belli seninle dbs nin nasil gittigi belli ama ygz butun
hesaplari yikti salikli bi deneme daha istiyo herkez kusansin
gelsin ;)

nemonomani
14-08-2012, 16:03

selçuk iyi dileklerin için sağolasın yavru:) ama benim koltuklar orgınal koltuklardan sadece koltuk bası 1 bucuk kilo haifif, on kaput defalarca tartısıldı 30 kilo mu ediıyor
dün bk da da bendede arka sökük kilolarımıza gelince belki 10 kilo kadar daha haff olabilirim daha fazlasıda imkansız yok diye düşünüyorum,
videolarda ise bilinçli yaptığım birsey yok, mami abi yanımda dibimde basıyor hatta gece güldükte baya bu tünel için. dün gece gibi aynen arabalarla oynanmadan uzun uzun basılma taraftarıyım tünelsiz münelsiz ne istiyorsanız.

yasin

nemonomani
14-08-2012, 16:08
Gerçeği biliyorum tabikide son denememizde önceki denememiz ortada videolar var herşey kanıtlı.

Arabamı 1-2 güne kadar eski haline getircem ondan sonra hepimiz buluşalım çıkalım deneyelim.

Videoları görüyosun ortada tünel ve ağırlık farkı olmasına rağmen yanyana gittik

hakan tünel ve ağırlık konusunda aramızda sende arabamı mami abide gördü çok büyük bir fark yok. kilo olarak. arabamın hızlandığı aşikar ama yanyana gittiğimiz konusunda hemfikir değilim,

2-3 yarım boy cıkıyorsun 4 sonu 190 gibi gelip seni 1 boy önüne cıkıyorum. 5 e atıp durmak zorunda kalıyoruz. bunu 3-4 denemem de bağriz sekilde gördük.

yasin

nemonomani
14-08-2012, 16:12
her iki aracada maşallah yasinim senin yüzünden evc ,methanol alıyorum araca bunların parasını senden çıkarıcam :))))

kanka seni kırmadım (anladın sen onu) sende beni kırma birdaha benimle deneme ehuehueh git nif le dene deneyecek baska araba bul:) saplıyorum saplıyorum doymuyorsun kanka bu nasıl bir damardır:)

yasin

-HAKTAN-
14-08-2012, 16:21
hakan tünel ve ağırlık konusunda aramızda sende arabamı mami abide gördü çok büyük bir fark yok. kilo olarak. arabamın hızlandığı aşikar ama yanyana gittiğimiz konusunda hemfikir değilim,

2-3 yarım boy cıkıyorsun 4 sonu 190 gibi gelip seni 1 boy önüne cıkıyorum. 5 e atıp durmak zorunda kalıyoruz. bunu 3-4 denemem de bağriz sekilde gördük.

yasin

O zaman bk-ygz-dbs yarin gece cikalim noktayi koyalim.
Stack takip koltuklarimi sokup gelicem...

siyahinci34
14-08-2012, 16:22
Bende tünel yaparım artık :) duy sesimi perişan ali

-HAKTAN-
14-08-2012, 16:23

yasin

Herkes bos depo gelsin ayni pompadan yakit koyucaz.

percussionali
14-08-2012, 16:26
Bende tünel yaparım artık :) duy sesimi perişan ali

sana diyom bana tunel yapma diye kackere ayiramiyom seni:D

percussionali
14-08-2012, 16:29
Herkes bos depo gelsin ayni pompadan yakit koyucaz.

ooooww haraket var desene yani sartlar esit olsun kafalarda sendr su bende su olmasin
benzinide ayni pompadan alirsiniz tam esitlik olur:icon_tup:

siyahinci34
14-08-2012, 16:29
sana diyom bana tunel yapma diye kackere ayiramiyom seni:D

Aksam köfteye gidiyormuyuz org ne oldu

-HAKTAN-
14-08-2012, 16:34
ooooww haraket var desene yani sartlar esit olsun kafalarda sendr su bende su olmasin
benzinide ayni pompadan alirsiniz tam esitlik olur:icon_tup:

Bu akşam olmaz kanka daha arabaya ayıracak vaktim olmadı kaput felan kaportacımda yarın gidip alıcam işlerimi bitirir akşam ***** yerde olurum.

Metin Bilen
14-08-2012, 16:35
araclar sokulecekmii..??

tabı yıne yarın dıyıp cıkılmıyacaksa hıc ugrasmıyalm..

percussionali
14-08-2012, 16:36
hergece e 6da isim ne benim
hep rolling videsu koymak zorundamiyam
zorundamiyam zorundamiyam:D

aksama köfteciye gitmek zorundamiyam:)
koftedeyiz o_O

Patisever
14-08-2012, 16:38
film başlıyor

-HAKTAN-
14-08-2012, 16:45
araclar sokulecekmii..??

tabı yıne yarın dıyıp cıkılmıyacaksa hıc ugrasmıyalm..

Metin yine başlama kardeşim

BK'nın ön arka koltuklarını kemerlerini söküp kaputumu ve filtremi takıp gelicem.

Yarın teknik bi aksaklık olmazsa orda olucam.

osman 1.8t
14-08-2012, 16:49
Araçlara Maşallah. Osman sen ne yaparsan yap yasını gecemiceksin.ama sizi izlemek keyifli :)

mustafa abi beni delirtmeyin 5000 tl ye bakar bu iş sende çok iyi biliyorsun bir turbo değişimi herkez yalan olur vallaha basmayın damarıma :icon_tup:

osman 1.8t
14-08-2012, 16:52
kanka seni kırmadım (anladın sen onu) sende beni kırma birdaha benimle deneme ehuehueh git nif le dene deneyecek baska araba bul:) saplıyorum saplıyorum doymuyorsun kanka bu nasıl bir damardır:)

yasin

yasin takıcam 2871 turboyu en son onu istiyosunuz ondan sonra sende damarda kalmıycak suratta :D:D:D

Tolga-R
14-08-2012, 17:00
Yav yasini tanımasam tünel diyenlere hak vericem ama anlamaz tünelden falan :) yap desen yapamaz.

Bu arada herkes ygz-bk-dbs 3 lüsüne odaklanmış durumda ama ben ba nında bu denemelerde olması gerektiği düşününüyorum. Sonucta 100-200 süre ölçümünde en hızlı ba typer diye hatırlıyorum.

'K20A2'
14-08-2012, 17:23
deneyen iki aracada maşşalah.
ygz dıger vıdeolara nazaran baya hızlanmış maşallah :)

-HAKTAN-
14-08-2012, 17:27
Yarın akşam YGZ ve DBS kesin geliyormusunuz?
Ona göre aracı sökücem beyler
Enes'te gelmek isterse başımızın üstünde yeri var :)

Enes-x
14-08-2012, 17:28
Yav yasini tanımasam tünel diyenlere hak vericem ama anlamaz tünelden falan :) yap desen yapamaz.

Bu arada herkes ygz-bk-dbs 3 lüsüne odaklanmış durumda ama ben ba nında bu denemelerde olması gerektiği düşününüyorum. Sonucta 100-200 süre ölçümünde en hızlı ba typer diye hatırlıyorum.

Biz artık yaşladık abi :)

Tolga-R
14-08-2012, 17:38
Biz artık yaşladık abi :)

vay şanpiyonlar ligi naber :)

imprez30r
14-08-2012, 17:42
yaw boncuk gibi arabalariniz var nedir bu hirs anlamiyorum. biriniz birinizi yarim boy bi boy gecsin arada saniye oynamaz. bu kadar yogun trafikte basmanin manasi ne. ikinizinde arkada sevenleri var onlari dusunun yaw. bu kadar yogun kamyonun bol oldugu trafikte basmayin gerek yok. bir boy yarim boy gecip king olmak icin bu kadar risk almaya degmez.

Kelalper

Metin Bilen
14-08-2012, 17:54
Yarın akşam YGZ ve DBS kesin geliyormusunuz?
Ona göre aracı sökücem beyler
Enes'te gelmek isterse başımızın üstünde yeri var :)

kesın derken hakan ılkonce sen kesın gelıcekmısın.. kac kere konustuk kesın dıe.. bı ıkı hafta once soyledım toplama tekrar burda denıyelm dıe tmm dedın sonra aradın kank ben arabayı topladım dedın.. sonra bende topladım tmm kantar yaparz dedım.. sonra arabayı boyaya verdım dedın yıne yalan oldu..
yanı ben ne zaman dersem o zaman orda olurum sıkıntı yok..

Metin Bilen
14-08-2012, 18:06
bu arada aracı topla dedın hakan sokmeden denıyelım topladık bı daha sokmem..

-HAKTAN-
14-08-2012, 18:12
kesın derken hakan ılkonce sen kesın gelıcekmısın.. kac kere konustuk kesın dıe.. bı ıkı hafta once soyledım toplama tekrar burda denıyelm dıe tmm dedın sonra aradın kank ben arabayı topladım dedın.. sonra bende topladım tmm kantar yaparz dedım.. sonra arabayı boyaya verdım dedın yıne yalan oldu..
yanı ben ne zaman dersem o zaman orda olurum sıkıntı yok..

Yarın Yasin'de gelirse bende gelirim hep beraber çıkalım deneyelim.Yasin konuya girince yazar zaten.Gelirse bende yarın akşam geliyorum.

-HAKTAN-
14-08-2012, 18:17
bu arada aracı topla dedın hakan sokmeden denıyelım topladık bı daha sokmem..

Ben sadece koltukları ve kemerlerimi sökücem.

Zor bişey değil 15dk iş.

Sen bilirsin ben sökük gelicem sen ister sök ister sökme benim için farketmez.

SeRKaN
14-08-2012, 18:19
Hazir ise bs fn2 de gelse guzel olur aslinda.

Metin Bilen
14-08-2012, 18:24
Ben sadece koltukları ve kemerlerimi sökücem.

Zor bişey değil 15dk iş.

Sen bilirsin ben sökük gelicem sen ister sök ister sökme benim için farketmez.

sana göre araba sökemem daha yaptım olmadı.... 15 veya 20 okadar kısaysa daha once nıe sokmedın..

tmm sen sök gel anca eşit olur zaten..

-HAKTAN-
14-08-2012, 18:46
sana göre araba sökemem daha yaptım olmadı.... 15 veya 20 okadar kısaysa daha once nıe sokmedın..

tmm sen sök gel anca eşit olur zaten..

Nasıl istersen...

Patisever
14-08-2012, 18:53
ba type r da hosuma gider bellimi olur gelse sampiyonlar ligindekı lyon hesabı olur :)

Mehmet-a
14-08-2012, 19:23
MAŞALLAH Type-R lara Güzel denemeler olmuş kazasız belasız..

Alper_
14-08-2012, 19:30
maşallah kazasız belasız..

yasin_R
14-08-2012, 20:44
hakan metin ben arabamı sökmüyorum dün nasıl denendiyse o şekilde denenmesini rica ediyorum, yan koltuk takılı arka koltuk ve istepne yok. ben denemelerimi hep bu şekilde yaptım, hiç ir zaman emniyet kemeri silecek motoru arka demir ön demir vs vs sökmedim. dün arabalarımız hakan seninle kilolar hemen hemen eşitti benim kilom 87-88.

bu sartlarda ben cıkar istediğiniz sartlarda denemeye hazırım. bunun dışında yan koltuk sökücem bakalit sökücem emniyet kemeri söökücem silecek motoru sökücem demirleri sökücem ben arabama bu kadar kıyamam tek söktüğüm arka koltuk onuda depo anahtarı kayıp olduğu için yerine takamıyorum.

dünki gibi geliceksen hakan denerim dbs de toplu zaten filtre sistemini ne şekil istiyorsan yap. ama bendede v2 dbs dede v2 var. adaletli olmasını istiyorsan sende v2 ile cık gel. yan koltuk kemer memer sökme. şartlar o zaman esit olmuş olur.

zaten bi ciddi deneme den sonra ıkıncı deneme olmazsa sasarım ve iddea hırs olmadan mütevazi şekilde tekrarlansa şaşarım... gerek yok arkadaş.

ben ilk sizlerle denedikten gecildikten sonra hiç gocunmadım hrs yapmadım ertesi güne aynı haftaya birdaha deneyelim demedim arabamda sorun var demedim kilolarınız benden 30 kilo eksik diye buraya yazmadım, şu kadar söküksünüz yazmadım, zaman geçti nasip oldu birdaha denedik. keyif aldık. yok tünel oldu yok şu oldu bu oldu, şunu sökücem bunu takıcam bunu kırıcam. eğer sökükücekseniz ben denemem. bilginiz olsun...

ayrıca ba typer eneside aramızda görmekten mutluluk duyarız:)

Metin Bilen
14-08-2012, 20:49
hakan metin ben arabamı sökmüyorum dün nasıl denendiyse o şekilde denenmesini rica ediyorum, yan koltuk takılı arka koltuk ve istepne yok. ben denemelerimi hep bu şekilde yaptım, hiç ir zaman emniyet kemeri silecek motoru arka demir ön demir vs vs sökmedim. dün arabalarımız hakan seninle kilolar hemen hemen eşitti benim kilom 87-88.

bu sartlarda ben cıkar istediğiniz sartlarda denemeye hazırım. bunun dışında yan koltuk sökücem bakalit sökücem emniyet kemeri söökücem silecek motoru sökücem demirleri sökücem ben arabama bu kadar kıyamam tek söktüğüm arka koltuk onuda depo anahtarı kayıp olduğu için yerine takamıyorum.

dünki gibi geliceksen hakan denerim dbs de toplu zaten filtre sistemini ne şekil istiyorsan yap. ama bendede v2 dbs dede v2 var. adaletli olmasını istiyorsan sende v2 ile cık gel. yan koltuk kemer memer sökme. şartlar o zaman esit olmuş olur.

ben varım benım ıcın sorun yok...

mami_makinen
14-08-2012, 20:55
Bende varim ama bende sokcem arka koltulari :)
Ama benim arabada filtre sistemi aemv2 degil :)

halilkarakas
14-08-2012, 20:59
vay şanpiyonlar ligi naber :)

yaşa be abi :) :icon_tup:

ÜmiTCaN
14-08-2012, 21:01
Maşallah iki araçda mermi gibi..Allah kaza bela vermesin

B.Aktepe
14-08-2012, 21:04
n/a king m3 ü de çağırsanıza :)

ygtwrx
14-08-2012, 21:07
maşallah iki araçta çok özenli kazasız belasız inşallah..

yasin_R
14-08-2012, 21:12
Bende varim ama bende sokcem arka koltulari :)
Ama benim arabada filtre sistemi aemv2 degil :)

abi tünel diyonda allah aşıkına biz sıkarken sende yanımızdan sıkmadın mı:) yapışık üçüz olmadık mı sonradan gülmedikmi:) benim kasıtlı yaptığım bişi yok ki. farkıbdaysanız arkamıza gectiğin anda hemen kendimi sağa atıyorum. özgün şahittir:)

Metin Bilen
14-08-2012, 21:22
n/a king m3 ü de çağırsanıza :)

o bıraz sıkıntı olur ya..:) ama gelırse yok demeyız..

B.Aktepe
14-08-2012, 21:25
o bıraz sıkıntı olur ya..:) ama gelırse yok demeyız..

bence belli olmaz. güzel deneme olurdu.

yasin_R
14-08-2012, 21:28

typer lar piyasada bmw yı karıştırmayalım şimdi:) çok araba oldu mu boku cıkıyor yol ne olursa olsun.

emre_
14-08-2012, 21:41
maşallah r lara :)

mami_makinen
14-08-2012, 21:47
abi tünel diyonda allah aşıkına biz sıkarken sende yanımızdan sıkmadın mı:) yapışık üçüz olmadık mı sonradan gülmedikmi:) benim kasıtlı yaptığım bişi yok ki. farkıbdaysanız arkamıza gectiğin anda hemen kendimi sağa atıyorum. özgün şahittir:)

Kasitli yapmadigini zaten biliyorum
Ama videolara bakinca tunel izlenimi var yoksa ben sana bilerek tunel yaptin demiyorum oyle bisey olsa 50 kere denedik 1 tane videomuz yok buda aramizdaki samimiyetden dolayi bi daha denersiniz araya 1 serit koyarsiniz olur biter

Serhat Y.
14-08-2012, 22:04

zaten bi ciddi deneme den sonra ıkıncı deneme olmazsa sasarım ve iddea hırs olmadan mütevazi şekilde tekrarlansa şaşarım... gerek yok arkadaş.

ben ilk sizlerle denedikten gecildikten sonra hiç gocunmadım hrs yapmadım ertesi güne aynı haftaya birdaha deneyelim demedim arabamda sorun var demedim kilolarınız benden 30 kilo eksik diye buraya yazmadım, şu kadar söküksünüz yazmadım, zaman geçti nasip oldu birdaha denedik. keyif aldık. yok tünel oldu yok şu oldu bu oldu, şunu sökücem bunu takıcam bunu kırıcam. eğer sökükücekseniz ben denemem. bilginiz olsun...

ayrıca ba typer eneside aramızda görmekten mutluluk duyarız:)

güzelll:icon_tup:

yasin_R
14-08-2012, 22:06
Kasitli yapmadigini zaten biliyorum
Ama videolara bakinca tunel izlenimi var yoksa ben sana bilerek tunel yaptin demiyorum oyle bisey olsa 50 kere denedik 1 tane videomuz yok buda aramizdaki samimiyetden dolayi bi daha denersiniz araya 1 serit koyarsiniz olur biter

bu hesaba göre sende bana mı tünel yapmış oluyorsun puhahaheheuh :):):)

abi yarın akşama eger yan koltuk bakalit emniyet kemer vs vs sökülecekse denemem açık açık söylüyorum. yoksa yarına her türlü 11 den sonra haberleşiriz. istedikleri yerde deneriz.

mami_makinen
14-08-2012, 22:09
bu hesaba göre sende bana mı tünel yapmış oluyorsun puhahaheheuh :):):)

abi yarın akşama eger yan koltuk bakalit emniyet kemer vs vs sökülecekse denemem açık açık söylüyorum. yoksa yarına her türlü 11 den sonra haberleşiriz. istedikleri yerde deneriz.

Sokme konusunu bana diyosan ben daha arabami sokmedim
Zaten tam anlamiyla soksem emin ol 200 e kadar typerlar pokemon olur :) ama sokme konusunu bk ile dbs ye diyosan benim yazima niye alinti yaptin anlamadim

Patisever
14-08-2012, 22:10
buragın na m3 kalın gelir r lara

_muhaRRem
14-08-2012, 22:16
maplerde aynı olsunmu :)

_muhaRRem
14-08-2012, 22:20

m3 leri benDE severim , m3 gelirse belki bende gelirim :cool:

yasin_R
14-08-2012, 22:20
Zaten tam anlamiyla soksem emin ol 200 e kadar typerlar pokemon olur :) ama sokme konusunu bk ile dbs ye diyosan benim yazima niye alinti yaptin anlamadim

yok abi sana demedim:) senin yazına alıntı yapasım geldi bi anda :):)

_muhaRRem
14-08-2012, 22:24

pokemon deme ya aklıma pokeimam geliyo :D :D

mami_makinen
14-08-2012, 22:25
yok abi sana demedim:) senin yazına alıntı yapasım geldi bi anda :):)

Eyvallah kardesim sikinti yok :) kategorimde araba yok bende sizle deniyorum illaki gecmek istesem o arabayi 700 kg indirmem 3 saatimi alir :) ama ben boyle mutluyum denedigim araclar istanbulun en hizli k20 leri buda bana zevk veriyor ..

mami_makinen
14-08-2012, 22:26
pokemon deme ya aklıma pokeimam geliyo :D :D

Hahhaha bu lafta takildi gitmiyo :)

_muhaRRem
14-08-2012, 22:28
Hahhaha bu lafta takildi gitmiyo :)

lilalilladan sonra pokemon hit oldu :)

mami_makinen
14-08-2012, 22:32
lilalilladan sonra pokemon hit oldu :)

Ne gunlerdi bee :) ver yansin :)

yasin_R
14-08-2012, 22:42
Eyvallah kardesim sikinti yok :) kategorimde araba yok bende sizle deniyorum illaki gecmek istesem o arabayi 700 kg indirmem 3 saatimi alir :) ama ben boyle mutluyum denedigim araclar istanbulun en hizli k20 leri buda bana zevk veriyor ..

zaten baska bir adamla bu kadar keyif almıyorum. bir tek osmandan zevk alıyorum puhahah ehueheueh :):):):)

yasin_R
14-08-2012, 23:35
Yarın gece için anlaşıldı mı eyy cemaati müslimin:) anlaşılmayan bir konu var mıdır_?

Metin / hakan

emniyet kemer yan koltuk vs vs sökülmeyecek arka koltuk istepne dışında hiçbirsey sökülmeyecek...

Adalet isteniyorsa herkez v2 si ile gelecek, ŞARTLAR EŞİTLENMİŞ OLACAK BU ŞEKİLDE yanlışım varsa düzeltiniz...

Metin Bilen
14-08-2012, 23:39
Yarın gece için anlaşıldı mı eyy cemaati müslimin:) anlaşılmayan bir konu var mıdır_?

Metin / hakan

emniyet kemer yan koltuk vs vs sökülmeyecek arka koltuk istepne dışında hiçbirsey sökülmeyecek...

Adalet isteniyorsa herkez v2 si ile gelecek, ŞARTLAR EŞİTLENMİŞ OLACAK BU ŞEKİLDE yanlışım varsa düzeltiniz...

Bana uyar :)

Selcuk_RoL
14-08-2012, 23:47

Metin / hakan

Yasin sökme konusuna neysede abi ne alaka herkes v2 takacak:):) oldu o zaman dbs egz soksun sen kapağını işletttin fln specc olarak istediğini takar adam o zaman Enes'te gelemez kardesimin arabasında grup m var olmazmı yani:):)

yasin_R
14-08-2012, 23:53
Yasin sökme konusuna neysede abi ne alaka herkes v2 takacak:):) oldu o zaman dbs egz soksun sen kapağını işletttin fln specc olarak istediğini takar adam o zaman Enes'te gelemez kardesimin arabasında grup m var olmazmı yani:):)

yok ona bişi demedik te hani v2 ile gelse denk olur dedim:) ben dbs bk üçümüzdede v2 olmuş olurdu.

bk nın kapağı benimkinden daha cok işli sıkıştırması daha daha iyi.

enes serbest istediği gibi gelsin canım:) üstümüzden atlayacaığını bilsekte. ki geleceğini sanmıyorum

Selcuk_RoL
14-08-2012, 23:56
yok ona bişi demedik te hani v2 ile gelse denk olur dedim:) ben dbs bk üçümüzdede v2 olmuş olur.

bk nın kapağı benimkinden daha cok işli sıkıştırması daha daha iyi.

enes serbest istediği gibi gelsin canım:) üstümüzden atlayacaığını bilsekte.

Ya kapağı fln lafın gelişi söyledim hani parça bu isteyen istediğiniz takar dener denemez kanka bak sen egzantirikli araba ile deniyorsun v2 ninmi lafını yapıyorsun ona gülüp şaşırdım

Neyse cnm bana ne bı deneyip hızlı yı bulunda herkes rahat etsin:)

Metin Bilen
14-08-2012, 23:59
Ya kapağı fln lafın gelişi söyledim hani parça bu isteyen istediğiniz takar dener denemez kanka bak sen egzantirikli araba ile deniyorsun v2 ninmi lafını yapıyorsun ona gülüp şaşırdım

Neyse cnm bana ne bı deneyip hızlı yı bulunda herkes rahat etsin:)

Hızlı arkadaşı kaybettik onu arıyoruz gören duyan varsa lütfen yarın aksam ***** bölgede aksam saatlerinde bekliyoruz:)

JDM VTİ
15-08-2012, 00:03
bence de v2 olayı abartı olmuş eşitleme açısından.

bk typerda dese ki siz de böyle yapın kardeşim filtrenizi diye:)

ki ben olsam yapardım o şekilde bi filtre sistemi.

Metin Bilen
15-08-2012, 00:05
bence de v2 olayı abartı olmuş eşitleme açısından.

bk typerda dese ki siz de böyle yapın kardeşim filtrenizi diye:)

ki ben olsam yapardım o şekilde bi filtre sistemi.

Ona bakarsan ikisindeki kaputda benden hafif yasının koltuklar farklı ben takılmadım filtre işine adamın arabası öyle yürüyor öyle yapsın ama sökme işinde anlaşmak lazım biri hafif digeri ağır olmaz...

Vlkn
15-08-2012, 00:08
Maşallah araçlara. trafik birazdaha yogun olmasaydı daha güzel sonuçlar olurdu.

GokhanErol
15-08-2012, 00:44
bk yada ygz yede maşAllah denemeler keyifli olmuş...
bana göre bk 5te duvar olmuş bütün demelerde aynı yerde asılı kalmış afr zengine çekmiş gibi kg farkı ctrda önemli faktör ama üst hızlarda yarım boy geriden 1 boy öne çıkartıcak kadar değil burdaki fark 10-15kg varsa arada hafif olan daha çabuk hızlanır modeli...:D
ki ygznin 5. dişli uzundu değişmediyse daha önceki denemelerinde stock 5e göre önce geriye düşüp sonradan gelip geçiyordu...
dün ygz nin günüymüş...:)

Patisever
15-08-2012, 01:09
dbs ve ygz yi beğenen biri olarak bk sanırım velocity stack'a göre ayarlı v2 ile gelirse madara olur hakan arkadasda gözgöre göre geçilir böyle olursa

yasin_R
15-08-2012, 08:55
bana göre bk 5te duvar olmuş bütün demelerde aynı yerde asılı kalmış afr zengine çekmiş gibi kg farkı ctrda önemli faktör ama üst hızlarda yarım boy geriden 1 boy öne çıkartıcak kadar değil burdaki fark 10-15kg varsa arada hafif olan daha çabuk hızlanır modeli...:D
ki ygznin 5. dişli uzundu değişmediyse daha önceki denemelerinde stock 5e göre önce geriye düşüp sonradan gelip geçiyordu...

5ci dişli uzun hala değiştirmedim benim her vitesim uzun aslında 2 3 4 5

yasin_R
15-08-2012, 08:56
tamam yahu bende o kadar takmamıştım aslında v2 olayını üstün körü bi söyledim:)

Tolga-R
15-08-2012, 09:09
bi Allah ın kuluda ne v2 si demiyor. o taktıgınız cai dir v2 değil

src106
15-08-2012, 09:15
maşallah ygz ye

-HAKTAN-
15-08-2012, 10:22
Aksam ordayim genclik deponuz bos gelin stack takip arka koltugumu stepnemi sokup gelioyorum:heyoo:

yasin_R
15-08-2012, 11:08
aksam ordayim genclik deponuz bos gelin stack takip arka koltugumu stepnemi sokup gelioyorum:heyoo:

arka koltuk ve istepne zaten söküktü:)

Ferhat
15-08-2012, 11:19
Masallah yasin bariz hizlanmissin. Ama yaptigin olay istekli veya isteksiz tunel gardasss :D

-HAKTAN-
15-08-2012, 11:20
arka koltuk ve istepne zaten söküktü:)

Sizden sonra takmıştım :D

-HAKTAN-
15-08-2012, 11:25

Ayarı stack'a göre yaptığımız için aem cai'de ciddi sorun yaşadım yürüyen araba yürümez oldu :D

Ferhat
15-08-2012, 11:31
Ayarı stack'a göre yaptığımız için aem cai'de ciddi sorun yaşadım yürüyen araba yürümez oldu :D

O zaman ygz hizlanmamis desene :D

-HAKTAN-
15-08-2012, 11:35
O zaman ygz hizlanmamis desene :D

Valla bu akşam görücez :D:D

orcuns
15-08-2012, 12:56
:) herkez arabalarını sokuyosa sokmenın ne anlamı var alemsiniz ya :) sökmeden öyle gazlayın aynı şey

yasin_R
15-08-2012, 15:07
Valla bu akşam görücez :D:D

ailem ve nişanlımın ailesi ile iftar yeemeğinde olacağım için gecikicem ben aramadan aramzsanız sakata düşmem:):)

hızlandım mı hızlanmadım mı anlayamadım ben de mami abi gibi pskolojimden oldum:)

imprez30r
15-08-2012, 15:21
Yaw rica edicem ama bu akşam gazlamasanız. Sabahtan beri heryerde sağlam kaza oluyor. Trafik bombok. Sizin deneyeceğiniz saatte de boş olucakmış gibi durmuyor. Ricadır.

Kelalper

Metin Bilen
15-08-2012, 17:04
ailem ve nişanlımın ailesi ile iftar yeemeğinde olacağım için gecikicem ben aramadan aramzsanız sakata düşmem:):)

hızlandım mı hızlanmadım mı anlayamadım ben de mami abi gibi pskolojimden oldum:)

Hahahaha aksam bak nasil ariyorum konu ac butun denemelerde yakit kullandim de yoksa aksam ararim bbm de yazarm msj atarim evi basarim yengeye soylerimmmm

Ek.Civic_Spoon
16-08-2012, 08:25
MaşAllah R 'lara gece tekrar deneme yapıldımı ?

BoraRS
16-08-2012, 10:13
Yaw rica edicem ama bu akşam gazlamasanız. Sabahtan beri heryerde sağlam kaza oluyor. Trafik bombok. Sizin deneyeceğiniz saatte de boş olucakmış gibi durmuyor. Ricadır.

Kelalper

Alper yine ucmus :hehe:

yasin_R
16-08-2012, 10:30
Hahahaha aksam bak nasil ariyorum konu ac butun denemelerde yakit kullandim de yoksa aksam ararim bbm de yazarm msj atarim evi basarim yengeye soylerimmmm

Bu yuzden telfnumm sessizdi vay adı herif vay:):):)

-HAKTAN-
16-08-2012, 12:30
Alper yine ucmus :hehe:

Kendini banlandıktan sonra bi haller oldu bu adama yahu :D:D

Patisever
16-08-2012, 17:45
dün gece deneme yapıldımı hakan kardeş

imprez30r
16-08-2012, 22:36
Kendini banlandıktan sonra bi haller oldu bu adama yahu :D:D

Yaw bana ne olucak. Ben iyiliğinizi düşünüyorum Hakan. Boncuk gibi arabalarınız var taş gelse üzülürüm. BK çok sevdiğim arabadır diğerleride aynı şekilde. Başkalarının üzüntülerinden kendime mutluluk çıkaracak insan değilim. Kimsenin kılına zarar gelsin istemem hobisi ile uğraşırken.

Normalde sözüm var Buğraya yazmayacaktım bu nickle ama yaziim dedim bundan sonra eylüle kadar sadece okuyucu olarak devam edeceğim. Buğra keserim çükünü dedi korktum. :D

-HAKTAN-
16-08-2012, 23:00
Yaw bana ne olucak. Ben iyiliğinizi düşünüyorum Hakan. Boncuk gibi arabalarınız var taş gelse üzülürüm. BK çok sevdiğim arabadır diğerleride aynı şekilde. Başkalarının üzüntülerinden kendime mutluluk çıkaracak insan değilim. Kimsenin kılına zarar gelsin istemem hobisi ile uğraşırken.

Normalde sözüm var Buğraya yazmayacaktım bu nickle ama yaziim dedim bundan sonra eylüle kadar sadece okuyucu olarak devam edeceğim. Buğra keserim çükünü dedi korktum. :D

Saolasın Allah razı olsun Alper