Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 gti (egsoz boru filtre)
valeryzone
14-08-2012, 16:58
Selam hetkeze.bugun 2002 model gti sahibi oldum.daha once araclarikda egsoz headers filtre vs seylerb hep kullandim.sesi cok seven bi insanim ama arada ailemde kullandigi icin silencerli bisey bakiyorum. 2.0 motor arabada ne ne degildir tam bilmiyorum.kaclik boru kullaniyim kitin ucuna hangi filtre takiyim egsoz olarak ne onerirsiniz simdiden herkeze tesekkurler
low&slow
14-08-2012, 19:54
Simota Filtre + ss magnum replika :)
JusticeForAll
14-08-2012, 23:20
öncelikle hayırlı olsun. arkadasn dediği gibi simota flitre veya mantar flitreyi bi ara boruyla port cinsinden tampondan çıkarabilirsin. egzoz olarak bende ss kullanıyorum sesi çok tatmin edici boru olarak ben orjinal boru kullanıyorum ama yakında 60lık düz boru yapcam
bende de 206 gti var ben kendim 60lık düz boru+kat iptalı ve HKS kullandım kesinliklen HKS diyorum zaten sesini dinledinmi direk aşık olacaksın sesine emin ol haa tabi zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı benim hoşuma giden senin hoşun gitmeyebilir.
E.Bozoglu
15-08-2012, 01:54
Bendede 206 gti var k&n filtre kullanıyorum gayet memnunum kat iptal + 60lık boru + Otto kullandım sesi gayet tatmın edici tercih meselesi Otto HKS ss :)
low&slow
15-08-2012, 02:33
Hks'lerde bıldıgım kadarıyla slıncer yok. 4bin devirden sonra ses baslar. Bastan sona duz boru masraflı olur sadece orta susturucu ıptalı ve ss magnum replıka takarsanız cok guzel ses alırsınız sımota veya k&n takabılrsnz bende k&n vardı cok cok ıyıydı ses sımotalarda guzel karar sızın ss magnum replıkayı blackmodel'de vardı satılmadıysa tabi. 206larda yenilerde borular 48mm zaten eskılerdede aynı sanırım yenıden duz boru cekmeye gerek yok bence fazla bı ses almak ıstemıyorsunuz sanırım :) İlla duz boru cekıcem dersenız 60lık krom düz potsuz boru + ss magnum veya otto tadından yenmez :)
VtecDream
15-08-2012, 05:54
buraya gelirsen komple düz boruyu 160 tlye yaparız işçilik dahil :)
valeryzone
15-08-2012, 07:54
Bende titanyum otto dusunuyodum arkadasin dedigi gibi hksde silencer yok tek sorunum o :-(
bLackModeL
15-08-2012, 09:00
teşekkürler ömerim gerekenler soylenmıs zaten hadi insallah istedigin gibi olurr
alisahin
15-08-2012, 14:43
bence otto cok abartılı ses veriyo en mantıklısı hks , simota kit bencede idealdir filtre için :)
stok araca 60 düz boru ve sona spor susturucu önermiyorum. alt devirlerini çok düşürecek ve boşa yakıt israfı yapmanın yanı sıra tatsız bir sürüş yaşatır.
motorda oynama yapmayacaksan ve egzoz sistemindeki borular sağlıklı düzeyde ise ortayı iptal etmeden, sadece kat içini boşaltıp, sona bir hks koyarsan altları öldürmemiş olursun ve üstlerde tatlı bir ses alırsın.