Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot partner cruise control hk.
Arkadaslar 2011 peugeot partner tepee aracımız var ,cruise control taktıracaz mersindeki servis riskli oldugunu devreden cıkmadıgını v.s soyleyip biz takmayız diyor. Adana merkezdeki serviste aynı hikayeyi okuyor. Ankara abc getir takalım abi diyor nereden bulaştık bu peugeot a nedir ne değildir dışarıda taktırabilirmiyiz yardım pls. buarada araç 90 hp lik dizel
huseyinturk
15-08-2012, 14:12
Fark varmıdır bilmiyorum ama 2003 2007 vs model peugeotlara kolu takıp bilgisayardan aktif edince sıkıntısız çalışıyor.
İsin garip tarafi sifir alirken citroen cruise controlu hediye ediyodu en bos modelinde bile. Mersinden trabzona yola cikiyorum bu aksam yol bitmez artik ayak agrilariyla devam :))
Yardim edecek kimse yokmu
Takılmasına takılır ve sorunsuz çalışır merak etmeyin. Ancak, ufak ta bir ihtimal olsa, aracınızın ECU'suna yapılacak bir güncelleme ile devredışı kalabilir.
307'lerde bu durum olmuştu. Peugeot sonradan takılan cruise'ları iptal etmek için bir yazılım yayınladı ve sonradan taktıran herkesin cruise u çöp oldu. Bayiler paraları iade etmek zorunda kaldı vs.
Peugeot sonradan bu tavrından vazgeçti ama belli olmaz. Bayilerin de anlatmaya çalıştığı budur.
Takılmasına takılır ve sorunsuz çalışır merak etmeyin. Ancak, ufak ta bir ihtimal olsa, aracınızın ECU'suna yapılacak bir güncelleme ile devredışı kalabilir.
307'lerde bu durum olmuştu. Peugeot sonradan takılan cruise'ları iptal etmek için bir yazılım yayınladı ve sonradan taktıran herkesin cruise u çöp oldu. Bayiler paraları iade etmek zorunda kaldı vs.
Peugeot sonradan bu tavrından vazgeçti ama belli olmaz. Bayilerin de anlatmaya çalıştığı budur.
Ozaman sikintili bu sekilde soyleseler tabiki uzerinde okadar durmam cok tesekkurler garanti bitmeye yakin takicaz ozaman servise gitmezsekte sikinti olmaz sanirim cok tesekkurler yardiminiz icin durumu yeni anladim
alihan_27
16-08-2012, 20:31
Eğer partner com2000 ise, 307mden söktüğüm hız sabitleme kumanda kolum kolum duruyor uyguna veririm. Ama com2005 ise uymaz heralde.
Eğer partner com2000 ise, 307mden söktüğüm hız sabitleme kumanda kolum kolum duruyor uyguna veririm. Ama com2005 ise uymaz heralde.
Keske peugeottan okadar anlasam :)