Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.6 V6 camaro Egzoz tavsiyesi
Arkadaşlar Camaromuza ses amaçlı cat back egzoz düşünüyoruz.
Amerikancıların tavsiyelerini bekliyorum.
Çok apaçi yüksek sesli cam titreten ses değilde, klasik amerikan gürlemesi olacak tok sese sahip bir egzoz istiyoruz.
Araç 2010 model chevy camaro
Flowmaster veya borla tavsiye edebilirim. Ama biraz farklı bir sese sahip ( daha tiz ) Corsa yıda gözardı etmeyin derim.
hakotech
15-08-2012, 14:47
corsa herzaman daha yırtık bi ses cıkarır hako..borla daha tok ve gürdür..dehşet verici bi ses istiyosanız parcalarcasına fakar ayagını gazdan cektıgın an sankı aracta egsoz yokmuscasına..corsa extreme serisini öneririm..çok memnun kalmıstım..şuan komple borla sıstemım var..hödö höde geziyorum cok tok cıkıyo..buda benı ayar ediyo :D
Ben de bir klişe (ya da klasik diyelim) olarak İskender ustayı tavsiye ederim :) hangi sesi istersen onu verir sihirbaz kişilik :)
İskender ustaya saygımız sonsuz ama istediğimiz her sesi verme mevzusuna pek katılmıyorum ben açıkcası.
Arkadaşlar saolun bilgiler için. Dayımın camarosuna da borla cat back taktık aynı hako senin dediğin gibi tok ve boğuk bi sesi var :) Aslında benim aradığımda o tarz bir şey yine ama dedim belki gözden kaçırdığım markalar vardır. Corsaya da bakıcam şimdi netten nasılmış oda bi alternatif olabilir.
Bu arada bu ezozları nerden temin edebiliriz arkadaşlar bunu da yazarsanız sevinirim. Dayım benden habersiz almış güzel bi para ödemiş maslaktan biryerden ama bana biraz tuzlu geldi fiyatı.
borla egzozları turkıye dısbırıtoru ıle ıletısıme gecırebılırım sızı cok sevdıgım bı abımızdır ıstersenız yardımcı olabılırım ?
TurboJDM
19-08-2012, 08:34
Borla ATAK catback var. Borla 140356 ATAK Cat Back Exhaust System Kit CHEVROLET CAMARO | eBay (http://www.ebay.com/itm/Borla-140356-ATAK-Cat-Back-Exhaust-System-Kit-CHEVROLET-CAMARO-/120953404749?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACamaro%7CSubmodel%3ALT&hash=item1c29627d4d&vxp=mtr#ht_3111wt_1139) ürünün ebay linki. buda tanıtım videosu sesini dinleyin bence v6nın hevesini doruğa çıkarıyor :)
bLackModeL
19-08-2012, 08:54
cherry bomb var tam amerıkan ısı bence . ***** video sitesine yazın orda goruceksınız orneklerını
dragon07
02-10-2012, 10:11
2012 camaro 6.2 için headers tavsiyeleriniz nelerdir ? araçta borla cat back var...
slp harici yalan diyim ve köşeme çekiliyim :)