Orijinalini görmek için tıklayınız : " The Evileye " 500 Sport
Herkese Selam;
Aracın fotoğraflarını .::EmrE::. daha önce paylaşmıştı , defalarca fotoğraf yüklememek için link olarak koyuyorum.
İlk Hali :
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/127247-enesys-500-a.html
Şuanki Halleri :
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/130136-emreakca-photoworks.html
http://s19.postimage.org/y2y0qn4lv/PNTX1949.jpg
Araç 2009 Model 41.000 km de 500 1.4 100hp Sport Orjinal rengi sedefli beyaz ,
Yapılan işlemler :
Protac Metalik Mavi Kaplama
Tavan ve Aynalar Piano black kaplama
* Konig İllusion 17" Jantlar
* 195 /40 / 17 Lastikler
* 5" Custom Yay
* App Plaka
* Amerikan Park Uygulaması
* Custom Ön Lip
* Aynada " esseesse " Sticker
* Orjinal Fiat Krom Egsoz Ucu
* Neon Blue Kaliper Boyama
Şu an yapılacak olan bir tek iskender egsoz var aklımda , polo gti tarzı çift çıkış olacak.
Önerilerinize açığım , cam filmi kesinlikle düşünmüyorum , eroin kaçakçısı gibi polis görünce saklanmak istemiyorum.
Cam filmi hariç tüm fikirlere olumlu ve özellikle olumsuz " yapıcı " eleştrilerinize açığım .
Special Thanks :
Fotoğrafları çeken , yardımını esirgemeyen ilkokul arkadaşım , EmreAkça 'ya ( .::EmrE::.)
Jantmaxx CEM abi'ye
Ank Amoritsör Engin abi'ye
Plakalar için Esnaf Holding CEO su EraYYümsel'e
Jantmax'ta bana gazı verip bi koşu jant lastik yay yaptıran " Dragger , Emre D. , Emr53 " e verdikleri yoğun gazdan dolayı
Teşekkür Ederim.
http://2.bp.blogspot.com/-J3S3UgYw1hI/Tfpk1Rl46AI/AAAAAAAAASw/gGbdw6JYMtU/s1600/Evil+Eye+3.jpg
Enes aracın maşşalahı var ama dediğin gibi jantlar aynen buna benziyor
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdNIJUsvZoxoHmtzUIAL-Eutahm46K5GOkZc0Nx0VqMTeRE2CK
Ertug_T.
15-08-2012, 17:14
Abarth 500 tamponlar gayet hos durur bence :)
Abarth arka tamponu insan gibi fiyata getiren olursa en cok istedigim o zaten :)
Maşallah kazasız belasız :)
Ertug_T.
15-08-2012, 17:23
Abarth arka tamponu insan gibi fiyata getiren olursa en cok istedigim o zaten :)
Servisler yoluyla yada ebay dan fiyat alinabilir :) bu arada abarth amblemlerde cok yakisir bence :)
Harun S.
15-08-2012, 17:28
Before/After arasında baya değişim göstermiş. Zevkinize emeğinize sağlık. Maşallah..
Enes, iyi günlerde kullan inşallah. Gerçekten temiz bir araçtı. Sahibinden'de ilanlarda görmüştüm. Sahibi meraklı ve titiz birine benziyordu. Fiyatıda gayet hesaplıydı. İyi bir seçim olmuş. Jantlarla ayrı beğendim bu arada. Güzel bir seçim olmuş. Aracın tadında bence, egzosttan sonra fazla oynama bana kalırsa. Tekrar güle güle kullanman dileğiyle. Kazasız, belasız. :)
Masallah cok guzel. aZcikta guclu motoru olsa efsane adayi
Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Maşallah gerçekten çok tatlı. Özellikle Rengi.
Siyah zeminli farları var mı bilmiyorum ama çok yakışırdır olsaydı.
maşallah gerçekten çok güzel olmuş araç,farları mercek yapabilirsiniz siyah zemine krom mercek kapaklı falan hoş durabilir
maşallah çok güzel görünüyor...
Abarth tampon ve bence jant değişikliği iyi olur,jantlar aslan abinin paylaştığı jantları anımsatıyor...
Masallah guzel degisiklik olmus :)
bence yapılabileceğinin en güzeli maşallah :)
Maşallah maviye, kazasız belasız :)
aac cok guzel krom yerler olmamıs bır butunluk yok bırde jantın rengı gercekten cok kotu aracta sıyah krom mavı gıbı renk karmasası var
benım fıkrım krom yerlerı plastı dıple kaplayın begenmezsenız sokersınız jantları gerckten daha acık bı fume renk yapabılırsınız
arka stoplara bırkat kırmızı cam boyası atıp daha guzl bı gorunum yakalanabılır ondekı ıkı far alt lı ustlu cok abes duruyr rally gorunumu verılıp orjın mavı folyoyla kaplanabılır sadece bır onerı kazasız belasız önede sfrane lıppı yada 307 lıpı
dikkat çekici bir araç maşallah kazasız belasız. sanırım geçen hafta batı ataşehir starbucksın karşısındaydı :)
bence orjinal jantlarıyla daha iyiymiş maşallah kazasız belasız
Jant harici çok iyi duruyor, renk seçimi çok iyi, maşallah :)
ya denk geleemdik bir türlü göremedik canavarı.)
kazasız belasız kardeşim gerçekten çok şık gözüküyor=)
yanliz bu basıklıkla oem tarzi bir jant daha yakişir gibi=)
tekrardan kocaman maşallah=)
Aracını gerçekten çok beğeniyorum herşey yerli yerinde olmuş Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah.
Enes aracın maşşalahı var ama dediğin gibi jantlar aynen buna benziyor
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdNIJUsvZoxoHmtzUIAL-Eutahm46K5GOkZc0Nx0VqMTeRE2CK
Jantları boyatıcam en sonunda valla :)) normalde 10 kollu bir jant könig illusion , ama siyah olduğu için belli etmiyo kendini.
Maşallah kazasız belasız :)
Teşekkürler
Servisler yoluyla yada ebay dan fiyat alinabilir :) bu arada abarth amblemlerde cok yakisir bence :)
Orjinal abarth amblemler aklımda bayadır , hesap kesim tarihini bekliyorum :)
Before/After arasında baya değişim göstermiş. Zevkinize emeğinize sağlık. Maşallah..
Teşekkürler , çok sağolun.
Enes, iyi günlerde kullan inşallah. Gerçekten temiz bir araçtı. Sahibinden'de ilanlarda görmüştüm. Sahibi meraklı ve titiz birine benziyordu. Fiyatıda gayet hesaplıydı. İyi bir seçim olmuş. Jantlarla ayrı beğendim bu arada. Güzel bir seçim olmuş. Aracın tadında bence, egzosttan sonra fazla oynama bana kalırsa. Tekrar güle güle kullanman dileğiyle. Kazasız, belasız. :)
Sahibi titiz ama çok meraklı değil , resimleri gönderdim dün inanamadı ne olmuş ya buna diye :))
Masallah cok guzel. aZcikta guclu motoru olsa efsane adayi
Bu motor benim beklentimi karşılıyor açıkcası , 900 kg dan daha hafif 100 hp yetiyor. Ama illa efsane olsun dersek Abarth500 esseesse , Tributo ferrari , tributo maserati var yurtdışında :)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin güle güle kullanın
Çok teşekkürler
Maşallah gerçekten çok tatlı. Özellikle Rengi.
Siyah zeminli farları var mı bilmiyorum ama çok yakışırdır olsaydı.
maşallah gerçekten çok güzel olmuş araç,farları mercek yapabilirsiniz siyah zemine krom mercek kapaklı falan hoş durabilir
Teşekkürler yorumlarınız için
Far karartmadan çok hoşlanmıyorum ben :( Pırıl pırıl tertemiz farı seviyorum :)
maşallah çok güzel görünüyor...
Abarth tampon ve bence jant değişikliği iyi olur,jantlar aslan abinin paylaştığı jantları anımsatıyor...
http://b1208.hizliresim.com/10/j/by20k.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Jantların rengi ile alakalı biraz , canlı görüldüğünde başarılı bir jant bence ama uzaktan kötü gerçekten.
Masallah guzel degisiklik olmus :)
bence yapılabileceğinin en güzeli maşallah :)
Maşallah maviye, kazasız belasız :)
Allah razı olsun arkadaşlar , Teşekkürler
aac cok guzel krom yerler olmamıs bır butunluk yok bırde jantın rengı gercekten cok kotu aracta sıyah krom mavı gıbı renk karmasası var
benım fıkrım krom yerlerı plastı dıple kaplayın begenmezsenız sokersınız jantları gerckten daha acık bı fume renk yapabılırsınız
arka stoplara bırkat kırmızı cam boyası atıp daha guzl bı gorunum yakalanabılır ondekı ıkı far alt lı ustlu cok abes duruyr rally gorunumu verılıp orjın mavı folyoyla kaplanabılır sadece bır onerı kazasız belasız önede sfrane lıppı yada 307 lıpı
yorumların içim çok teşekkür ederim.
Jantlar sıfır daha 1 ay olmadı kıyamıyorum boyatmaya ama gunmetal var aklımda. Herkes jant kendini göstermiyor diyor
Farlara dokunmam hayatta farlarımı seviyorum :)
Lipi mecburiyetten değiştiremiyorum , şu anki lip kauçuk yani tamamen esnek , top haline getirip tekrar eski haline getirebiliyorum. Sadece oturduğum sitede 9 tane devasa kasis var , sürtünce ıslak bezle silip devam ediyorum , sert lipin ömrü 20 dakika , siteden çıkmadan kırarım.
dikkat çekici bir araç maşallah kazasız belasız. sanırım geçen hafta batı ataşehir starbucksın karşısındaydı :)
anadolu yakasındayım , genelde ataşehirde oluyorum.
bence orjinal jantlarıyla daha iyiymiş maşallah kazasız belasız
Teşekkürler , orjinalleride bende sıkılırsam değiştiririm valla , orjinal jantlı basık halinin denemedim hiç onu da deneyeceğim.
Jant harici çok iyi duruyor, renk seçimi çok iyi, maşallah :)
Teşekkürler :)
ya denk geleemdik bir türlü göremedik canavarı.)
kazasız belasız kardeşim gerçekten çok şık gözüküyor=)
yanliz bu basıklıkla oem tarzi bir jant daha yakişir gibi=)
tekrardan kocaman maşallah=)
Ne oldu köftemeeting :)
Gelmiyosunki köfteciye , ayran eşliğinde goygoylayalım :)
Aracını gerçekten çok beğeniyorum herşey yerli yerinde olmuş Maşallah kardeşim kazasız belasız inşallah.
Çok teşekkürler
Ö.öztüRk
16-08-2012, 09:26
maşallah araca çok iyi olmuş yaa allah kaza bela vermesin..
knka kiz arkadaşim bendeydi bir haftadir ambargo koydu resmen.) bgn gitti yapçaz köfte meetingi merak etme=)
maşallah araca çok iyi olmuş yaa allah kaza bela vermesin..
Çok teşekkürler , Allah hiçbirimize kaza bela vermesin inşaAllah
knka kiz arkadaşim bendeydi bir haftadir ambargo koydu resmen.) bgn gitti yapçaz köfte meetingi merak etme=)
Kız arkadaşın gittiyse 3 çeyrek bol soğanlı :))
Emeğine sağlık. Yapılan dokunuşlarla araç daha da güzelleşmiş. Sadece krom parçalar da piano black kaplanabilir diye düşündüm ön ve arkadaki.:)
Emeğine sağlık. Yapılan dokunuşlarla araç daha da güzelleşmiş. Sadece krom parçalar da piano black kaplanabilir diye düşündüm ön ve arkadaki.:)
Bayram dan sonra gerekli şefkati göstericem kromlara :)
maşallah çok hoş görünüyor yan profil resmi çok güzel...
Çok çok güzel olmuş. Yapılan işlemler tam yerinde bana göre ne bir eksik ne bir fazla. Allah kaza bela göstermesin :)
burkaykalyon
16-08-2012, 12:40
fiat 500 almaya karar verdim :D maşşallah çok çok güzel hem renk hem de yapılan işlemler.eline emeğine sağlık... :)
AhmetYılmaz
16-08-2012, 13:23
Maşallah allah kaza bela vermesin. :)
SekoLive
16-08-2012, 13:38
maşallah enes :)
maşallah 500e çok şık :) sizin evileye ile benim abarthı aynı karelerde görmek hoş olur bigün kısmet olursa :)
koray ozan
16-08-2012, 14:42
oz racing superturismo nun jantlarını takıp komple abarth a cevrilse nokta olur. bu haliylede cok tatlı maşallah
oz racing superturismo nun jantlarını takıp komple abarth a cevrilse nokta olur. bu haliylede cok tatlı maşallah
Komple abarth parçaları getiricek bir yer var ise ve fazladan kenara sıkışmış bir 10.000 TL olursa neden olmasın ;)
maşallah kazasız belasız
Çok Sağolun :)
maşallah çok hoş görünüyor yan profil resmi çok güzel...
Çok çok güzel olmuş. Yapılan işlemler tam yerinde bana göre ne bir eksik ne bir fazla. Allah kaza bela göstermesin :)
Çok teşekkürler :)
fiat 500 almaya karar verdim :D maşşallah çok çok güzel hem renk hem de yapılan işlemler.eline emeğine sağlık... :)
Tavsiye ederim valla 500 ü :) Teşekkürler iyi dilekler için.
Maşallah allah kaza bela vermesin. :)
Amin cümlemize
maşallah enes :)
Eyvallah Serkan ; yaylar senin kadar basamıyor ama olsun :))
maşallah 500e çok şık :) sizin evileye ile benim abarthı aynı karelerde görmek hoş olur bigün kısmet olursa :)
Sizin aracın da fotolarını bekliyoruz.
Bayramdan sonra biyerde buluşup fotoğraflayabiliriz.
Bir kaç konu da da fikir alıcam sizden.
kaliteli resim işini beceremediğim için aracın bi iki resmi var :) Biyerde buluşup fotoğraflama işinden memnun olurum.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
500 sport dün itibari ile yeni sahibinin oldu , Alana hayırlı olsun inşallah.
özgüre mi sattin ya yoksa=)
ahaha=)
hayirlisi olsun kardeşim daha iyilerine inşallah..
AtmoSpheriC
23-09-2012, 22:01
masallah nazarlık
özgüre mi sattin ya yoksa=)
ahaha=)
hayirlisi olsun kardeşim daha iyilerine inşallah..
Yok , forum dışından birine gitti ama alan arkadaş iyi bakıcak belli :)
daha noterden çıkar çıkmaz sanayiye gidip amerikan park modülü taktırdık , bütün ampulleri yeniledik vs vs :)