Orijinalini görmek için tıklayınız : subaru jant sorunsalı
arkadaslar 2000 model 2.0 gt impreza, dört pistonlu kaliperli tip araca 15inç sac jant oturuyor mu deneyen var mı? mesela 2012 VW polodan çıkma jant... yada bu janta sahip 2012 polosu olan varsa eryaman yakınlarında denemem için yardımcı olmak isteyen...
96-97-98 lere her turlu 15 jant oturur ama 99-00 in ön kaliperlerine oturmaz. yada oturtmak icin jantın icini almak gerekebilir..
sac jant düşünüyorum, alabileceğimiz kadar bi et kalınlığı olacağını sanmam, zaten sac olmazsa alaşımı içini alsan da olmaz muhtemelen.
evet yok mu kesin bilen, ben taktım oluyo diyen...
sac jant konusundaki düşüncem sanırım yanlış çıktı, jantın göbek kısmı içe doğru kıvrılıp jant çemberine ortadan kaynaklı olmasından dolayı baya bi alanı daraltıyor, ve kaçınılmaz son kalipere değiyor :( galiba kolları jant çemberinin en dış yüzeyine bağlı (misal o.z supertorismo) bi alaşım jant olur gibime geliyo.
amacın ne arkadasım diye içinden geçiren varsa, amaç kar performansı uygun bi lastik seçimi için ;)
Kara jantlarım var denemek istersen verebilirim.. 18 o.z SuperTrismo Jantlarımda var ama 18 olması sanırım sıkıntı
flanş ile taksan ?
bicon saplamalarını uzat falan, bol uğraş bol sıkıntı flanş işi.
Kara jantlarım var denemek istersen verebilirim.. 18 o.z SuperTrismo Jantlarımda var ama 18 olması sanırım sıkıntı
kara jant hangi markaya ait, bugun VW denedim, dediğim gibi göbeğin çembere kaynaklandığı kısım sürtüyo kalipere. 18 sıkıntı evet :)
polo son kasa denediğinin aynısı sanırım abi...
polo son kasa denediğinin aynısı sanırım abi...
golf 4 idi denediğim ama yapılarını inceledim, aynılar :icon13:
yok mu 5x100 15 inç supertourismosunu denetmek isteyen :)