Orijinalini görmek için tıklayınız : ankarada vw ustası. Acıl yardım
mevlut-S
16-08-2012, 01:03
nıgdeye gıderken tam olarak su anda golbasını gecınce yolda kaldım. Araba 2006 passat 2.0 tdı. Muhtemelen motor kılıtledı. Kaskoyu aradım sımdı cekıcı beklıyorum. Ankarada servıs dısında kıme gosterebılırm aracı. Kımı tavsıye edersınız yaptırmak ıcın. Sabah yaptırıp yenıden yola cıkmam gerek. Yardım edın lutfen :(:(:confused:
sadece vw bakmıo ama işi çok iyidir kendi ustamı tavsiye edebilirim istersen
mevlut-S
16-08-2012, 01:12
sadece vw bakmıo ama işi çok iyidir kendi ustamı tavsiye edebilirim istersen
sadce vw yapmasına gerek yok. Vw den anlasa yeter :) tavsıye cok ıyı olur valla
tamam numarasını veriyim sana özelden yol tarifi felan istersen burdan yardımcı olurum sana :)
tüm oto erkan usta vw ustasıdır isterse özelden nosunu pm atıyım
mevlut-S
16-08-2012, 01:17
tamam numarasını veriyim sana özelden yol tarifi felan istersen burdan yardımcı olurum sana :)
hangi semtte hangi sanayide filan yazarsan çok iyi olur ankarayi pek bilmiyorum :) ona göre çektirm arabayi ben de. Hatta 05327253369 benim numaram arayabilirsen daha hoş olur. Mobilden yazmak zor oluyor açıkçası :(
mevlut-S
16-08-2012, 01:19
çekici en çankaya dan daha uzağa çekemeyiz dedi kasko dahilinde. Çankaya ya ne mesafede sizin ustalar. Kusura bakmayin valla hiç bilmiyorum ankarayi ya.
ivedik organize sanayi merkez sanayisi 21.cadde 537.sokak no:17 yenimahalle ankara rs performance veya güneş motorlu araçlar diye geçiyo dükkanın adı
öncelikle geçmiş olsun cankayada servis yookki hepsi sanayi bölgelerinde :D Yetkili servise cekecem de aydoğanlara sabah bi şekilde halledersiniz. O nasıl cekici anlamadım ki evi cankayada heralde
mevlut-S
16-08-2012, 01:25
çankaya doğuş oto ya çekebiliriz dedi. Ben de servis istemiyorum dedim. O zaman aynı mesafede başka yere çekeriz dedi anlamadım kı beni mı öpüyorlar. Çankayada servis var mı yok mu ondan da emin değilm. Ama söylediklerine göre varmış.
Abi araç kaskolu değil mi km sınırı felan mı war ? hangi servise istersen ona götürmek zorunda diye biliyorum... ?? Ara sigorta şirketine sor gideceğim yere götürmüyor neden diye ?
sigorta şirketleri kaldıgı noktadan en yakın nerde sanayı yada servıs warsa oraya çeker istediğin yere çekmez sana pm den no attım sana mantıklı kim geliyosa ona git ama bizimkiler gerekeni yaparlar
Abi araç kaskolu değil mi km sınırı felan mı war ? hangi servise istersen ona götürmez zorunda diye biliyorum... ?? Ara sigorta şirketine sor gideceğim yere götürmüyor neden diye ?
aynen öle kasko şirketini bi ara nedicekler bakalım.Ama çankayada servis yok die biliorum ben
mevlut-S
16-08-2012, 01:51
herkese teşekkür ederm. Çekici olayı sigorta şirketinde çalışan müşteri temsilcisinin iş bilmezliği çıktı. Gelen arkadaşla konuştuk. Aracı istanbul yolu gençaydınlar otomotive çekiyoruz forumdan bir arkadaşin tavsiyesi üzerine. Hepinizden de Allah razı olsun. Bu forumu ve forumdakı insanları sevdiğimi bi kez daha söylemek istiyorum.
mevlut-S
16-08-2012, 03:02
aracı gençaydınlarin önüne çektik simdi. Aoç ye kokoreç yemeye geldik gamsiz gamsiz :) tekrar teşekkürler herkese.
Hadi cook geçmiş Olsun... Ve afiyet olsun...
geçmiş olsun moruk nazarmı değrdirdim km ye maşallah deyince anlamadım:D
mevlut-S
16-08-2012, 04:25
geçmiş olsun moruk nazarmı değrdirdim km ye maşallah deyince anlamadım:D
hiç sorma ortak ya senle birlikte kısa zaman içinde 5, 6 kişi göz koydu nazara geldik :)
Atom Ali diye bilinir İvedik organize sanayide dükkanı
Ali ustanın ortağı Ercan usta 0536 655 86 45
Orhan yönlendirdi dersen elinden geleni yapar
Geçmiş olsun
ONURRBAKI
22-01-2014, 22:10
konuyu arattırdım en yakın bu konuyla karşılaştım..
Arkadaşlar 97 model Passat 1.8 aldım. araç otomatik vites ve lpg li. Aracın cumartesi günü atından su akıttığını farkettim. 2 lt antifiriz ekledim. birkaç saat sonra yeniden 1 avuç akıttığını farkettim. Elimde 12- 13000 Tl para varken 16000 Tl civarına bu aracı aldığım için fazla nakitim kalmadı aslında. Tavsiye edebileceğiniz bi Volkswagen servisi varmı???
ilk sayfanın son postunda atom aliden bahsedilmiş kardeşide vw audi ustasıdır başkent oto sanayide en sağ üst köşede dükkanı var ustanın adı ismail babamın çok yakın arkadaşıdır ayrıca, numarasını bulamadım şimdi bulursam eklerım
ONURRBAKI
22-01-2014, 22:24
pm de alabilirim cumartesi şaşmaz ve başkente gitmeyi planlıyorum
Gimatta nam oto Ali temel usta vardır .işinin piridir tavsiye ederim
ONURRBAKI
22-01-2014, 22:29
Peki ihtiyacım olan parçaları hangi parçacılardan alıyorsunuz?
ONURRBAKI
22-01-2014, 22:39
Bİrde aracın benzin ve hararet göstergesi çalışmıyor. bu konuda Şaşmazdaki anka dan başka nerde yaptırabilirim?
gecmıs olsun umarım sorun cozulur bu arada afiyet olsun :)
ONURRBAKI
22-01-2014, 22:46
afiyet olsun derken :))
aracı gençaydınlarin önüne çektik simdi. Aoç ye kokoreç yemeye geldik gamsiz gamsiz :) tekrar teşekkürler herkese.
bu mesaja yazdım :)
fasterhan
23-01-2014, 00:07
Erciyes Sanayi sitesi Nam Oto Ali usta ve Niyazi usta... Gerçekten esnaflık , insanlık ve ustalık bakımından tavsiye edilecek bir yer...
CasabLanca
23-01-2014, 01:40
Şaşmaz sanayide Özen Volkswagen var Murat Usta, forumdan nicki murat çelik
ONURRBAKI
23-01-2014, 07:57
Cumartesi öğleden sonra araştırmamı yapıp haftaiçi otomobili bırakacağım. teşekkürler :)
Erciyes sanayide yahya usta(aydoğdu vw) var bizim fabianın garanti sonrası tüm bakımlarını kendisi yapmıştır.Gayet ilgili..