Orijinalini görmek için tıklayınız : oto kiralama sorusu
M_PROJECT
10-03-2008, 00:46
arakdaslar , 1 ay belki biraz daha fazla oto kiralamayi dusunuyourum Turkiyeye geldigimde , tavsiye ediceginiz firmalar , tanidigi olanlar varmidir ? ankara esenboga alis ve teslim olcak sekilde . assagi yukari fiyatlar ne tutar , emin deilim ama dizel varsa dizelde kiralayabilirim . arac modeli cokonemli diil klimasi olsun yeter . kaliteli basimin agrimayacagi firma tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim .
arakdaslar , 1 ay belki biraz daha fazla oto kiralamayi dusunuyourum Turkiyeye geldigimde , tavsiye ediceginiz firmalar , tanidigi olanlar varmidir ? ankara esenboga alis ve teslim olcak sekilde . assagi yukari fiyatlar ne tutar , emin deilim ama dizel varsa dizelde kiralayabilirim . arac modeli cokonemli diil klimasi olsun yeter . kaliteli basimin agrimayacagi firma tavsiyesi olan varsa yazarsa sevinirim .
trde o kiralama olayı ordaki gibi deill
1 turlu dumen var
2 ben derimki ya cok tanıdık dostlardan kırala
3 dunyanında bildiği gibi AVIS den 5 kurus pahalı kırala .....
sen gelıosan pm at ayarlarız ne istiosan araba ...
M_PROJECT
10-03-2008, 00:54
ya avis sonadan benimde aklima geldi , gidip konusacam indigimde ordan bana teslim araba verebiliyorlarmi hic muhatab olmadan verim burdan parsini diorum . onlara gidicem kesin . kiralama sakat bi is o yuzden dedigin gibi ya cok saglam tanidik biri olcak yada buyuk firmalar .
valla istanbul olursa burda kolaylık sağlarız ama ankara için bişey diyemem
ya avis sonadan benimde aklima geldi , gidip konusacam indigimde ordan bana teslim araba verebiliyorlarmi hic muhatab olmadan verim burdan parsini diorum . onlara gidicem kesin . kiralama sakat bi is o yuzden dedigin gibi ya cok saglam tanidik biri olcak yada buyuk firmalar .
aynen ole ben yurtdısında avıs kullanıyorum gayet memnunum sorun sıkıntı yok araba hazır bınıp godoyorsun onceden oduyosun dıyelım emin oluyorsun araba orda her hava lımanında acentesı var bence hıc dusunme 5 kurus ucuz olur dıyerlerı ama 5 kurus fazla olsun Avis gibi olsun ....
PROMINENT
10-03-2008, 07:29
bende avis derim.. hiç uğraşma diğerleri ile
BosphorusBoys
10-03-2008, 07:39
Adana İni$li Olursan Arabanı Hawaalanında verir..
Hawaalanında ßiryerde ßir$€kile teslim alırım..
M_PROJECT
10-03-2008, 07:47
aynen ole ben yurtdısında avıs kullanıyorum gayet memnunum sorun sıkıntı yok araba hazır bınıp godoyorsun onceden oduyosun dıyelım emin oluyorsun araba orda her hava lımanında acentesı var bence hıc dusunme 5 kurus ucuz olur dıyerlerı ama 5 kurus fazla olsun Avis gibi olsun ....
bende avis derim.. hiç uğraşma diğerleri ile
sanirim avisten olcak gibi gorusucem en yakin zamanda , cok saolun
Adana İni$li Olursan Arabanı Hawaalanında verir..
Hawaalanında ßiryerde ßir$€kile teslim alırım..
sende sagol ama adana ile alakam yok , ankara da yasiorum .
selam,ben rent a car işiyle uğraşıyorum,ank-ist-ant-izm bdr-dlm-mrm ofislerimiz var,araçlarımız 2007-2008 model dizel grubunda c4 ve getz var,holiday autos türkiye temsilciyiz,avis europcar seviyesinde hizmet veriyoruz,düşünürsen yardımcı olurum.
anıl turan
10-03-2008, 09:10
galerilerden de kiralayabilirsin.. bir arkadaşım dizel 407yi aylık 1200 ytlye kiraladı....
Musti sen ne zaman geliyorsun kardeşim. Ne getircen bize :) :) . Vtec verelim sana.
CeSaNCeEm
10-03-2008, 09:39
Dynatech nickli Cem arkadaşımız oto kiralıyo bi konuş istersen...
Vts_Power
10-03-2008, 09:42
mustafa bi arkadaşımız uğraşıyo albe 1.2 klimalı araçları vardı en son fiyatlarını alayım tarih söylersen sanada uyarsa kiralarsın
foto makinası var tanıdıkda kiralıyo :icon_tup:
benim arkadaşımında ankarada oto kiralama şirketi var, istersen karar verdiğinde yardımcı olurum..
Galeriden güzel bi araba kirala bence
Avis abi direk yoksa kazıklayabilirler. Esenboğada yeri var.
M_PROJECT
11-03-2008, 07:19
Dynatech nickli Cem arkadaşımız oto kiralıyo bi konuş istersen...
pm attim , saol
mustafa bi arkadaşımız uğraşıyo albe 1.2 klimalı araçları vardı en son fiyatlarını alayım tarih söylersen sanada uyarsa kiralarsın
abi Cem abi den bahsediosan pmlesiyoruz , baska biriyse istersen pm at
benim arkadaşımında ankarada oto kiralama şirketi var, istersen karar verdiğinde yardımcı olurum..
suan icin iste arastirmadayim , kesinlesince tarih pm atarim
Avis abi direk yoksa kazıklayabilirler. Esenboğada yeri var.
kimsenin gunahini almak istemiyorum ama iste , araba kiralama biraz riskli is . bi kac kisi kaziklamaya kalkinca butun sektordeki insanlara yansiyor bu olay . avis secenekler arasinda