Orijinalini görmek için tıklayınız : v2k swap spec R+
daredevil
17-08-2012, 23:22
herşeyi ile özenerek kendi yaptığı swap aracımı sizlerle paylaşmak istedim
yeni resimleri buraya ekleyeceğim ve azda olsa çektiği resimler için ERGİN kardeşime teşekkürler. tüm yorumlara açığım.
http://b1208.hizliresim.com/10/l/c08pq.jpg
http://a1208.hizliresim.com/10/l/c094s.jpg
http://a1208.hizliresim.com/10/l/c098w.jpg
çiçek çiçek maşallah:D tr'de tek bu olsa gerek ?
driftboy
17-08-2012, 23:29
abi km 12 binmiydi 23 binmiydi :)
golfcu0101
17-08-2012, 23:29
doğru söze ne hacet .maşallah:icon_tup:
daredevil
17-08-2012, 23:30
yok değil bu ikinci ama belki başkada çıkabilir:D burası techturkey:icon_tup:
daredevil
17-08-2012, 23:31
abi km 12 binmiydi 23 binmiydi :)
bu akşam baktım garaja koyarken 30200 dü :D
driftboy
17-08-2012, 23:32
bu akşam baktım garaja koyarken 30200 dü :D
ohhh 2 hafta önce 23 filan demiştin galiba :D :D çok zevkli gerçekten bi vtec 2 nin haykırarak gitmesi.. Maşallah abi aşığım arabana :)
TolgaCtk
17-08-2012, 23:38
Masallah, gercekten mükemmel olmus :) kazasiz belasiz kullanmalar dilegiyle.
Maşallah cok cok güzel geçen gecede aklıma düşmüştü bi düzgün fotosunu bulamamıştım :D Tekrar maşallah.
daredevil
17-08-2012, 23:40
ohhh 2 hafta önce 23 filan demiştin galiba :D :D çok zevkli gerçekten bi vtec 2 nin haykırarak gitmesi.. Maşallah abi aşığım arabana :)
yanlışın var 28800 demiştim ilk koyduğmuzda ;)
driftboy
17-08-2012, 23:41
yanlışın var 28800 demiştim ilk koyduğmuzda ;)
dogrudur abi km muhabbetinde uzaktaydım sonradan geldim yanına :D
daredevil
17-08-2012, 23:42
dogrudur abi km muhabbetinde uzaktaydım sonradan geldim yanına :D
manitaya bakarken :D
driftboy
17-08-2012, 23:49
manitaya bakarken :D
ahhahha :D yok bea abi turşucu degiliz :D
İlbey Dinçer
17-08-2012, 23:59
maşallah harika olmuş :)
Masallah kankacim.
Gule gule kullan sorunsuz ins.
akucukdogan
18-08-2012, 00:03
Harika olmuş gerçekten. sleeper aletler candır. Güzel bi iş yapmışsınız ellerinize sağlık.
Yolda 1.6 vtec2 zannedip gidişini gördükten sonra insanların yüzlerindeki ifade görülmeye değerdir :D
daredevil
18-08-2012, 00:08
ahhahha :D yok bea abi turşucu degiliz :D
batan geminin malları :D
daredevil
18-08-2012, 00:10
Masallah kankacim.
Gule gule kullan sorunsuz ins.
teşekkürler ömer'im;)
daredevil
18-08-2012, 00:11
Harika olmuş gerçekten. sleeper aletler candır. Güzel bi iş yapmışsınız ellerinize sağlık.
Yolda 1.6 vtec2 zannedip gidişini gördükten sonra insanların yüzlerindeki ifade görülmeye değerdir :D
teşekkürler yüz ifadesi paha biçilemez.:rolleyes:
Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah.ruhsat işini nasıl yaptınız?
daredevil
18-08-2012, 00:21
Allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip eder inşallah.ruhsat işini nasıl yaptınız?
amin sağol daha birşey yapmadık ilk iş içimize sinmesi sorun çıkarmaması :icon_tup:
::ZaFeR::
18-08-2012, 00:25
Project Cars'da konusunu görebilecekmiyiz acaba ? Bu arada kazasız belasız. :) Elin Malezyalılarından bizim neyimiz eksik :D
daredevil
18-08-2012, 00:26
Project Cars'da konusunu görebilecekmiyiz acaba ? Bu arada kazasız belasız. :) Elin Malezyalılarından bizim neyimiz eksik :D
resimler var ama konuyu burdan götüreceğim
Maşallah çok iyi olmuş Allah nazarlardan saklasın, güle güle kullanın
maşallah cok guzel olmus aracınız ıyı gunlerde kullanırsınz ıns ;)
teşekkürler yüz ifadesi paha biçilemez.:rolleyes:
Motorlu arkadaslarin nasil gaza geldigini gorduk sesden dolayi cok zevkli araba masallah kardesim Allah kaza bela vermesin son dyno ne olacak merakla bekliyorum.
daredevil
18-08-2012, 00:31
Motorlu arkadaslarin nasil gaza geldigini gorduk sesden dolayi cok zevkli araba masallah kardesim Allah kaza bela vermesin son dyno ne olacak merakla bekliyorum.
aynen kanka bende merak ediyorum ama gelişme büyük bu akşam belli etti kendini :D
Maşaallah mükemmel proje harika sonuç. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin:)
daredevil
18-08-2012, 00:35
Maşaallah mükemmel proje harika sonuç. Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin:)
amin allah herkesin gönlüne göre ve daha iyilerini nasip etsin
driftboy
18-08-2012, 00:39
bulusmadaki motordan bahsediyosan o bendim abi :D gaza gelme degil motorun debriyajda sıkıntı vardı sıkınca limitöre girip sonra topluyodu :p:p
daredevil
18-08-2012, 00:46
bulusmadaki motordan bahsediyosan o bendim abi :D gaza gelme degil motorun debriyajda sıkıntı vardı sıkınca limitöre girip sonra topluyodu :p:p
senden bahsetmiyor 1100 lük makinaları diyor toplantıda yoktu o :D
2007 de vtec2 mi aldigimizda hayalimdi k20 koymak hatta konusunu falanda acmistim siz araci yapinca kendim yapmis gibi sevinmistim birgun biri yapicakti. TR de boyle bir proje yapilmis olmasi cok guzel kasa sahane e motor zaten efsane Allah c.c yillarca agiz tadiyla binmeyi nasip etsin
daredevil
18-08-2012, 00:55
2007 de vtec2 mi aldigimizda hayalimdi k20 koymak hatta konusunu falanda acmistim siz araci yapinca kendim yapmis gibi sevinmistim birgun biri yapicakti. TR de boyle bir proje yapilmis olmasi cok guzel kasa sahane e motor zaten efsane Allah c.c yillarca agiz tadiyla binmeyi nasip etsin
amin cümlemize evet sizin konunuzu biliyorum takip etmiştim bazen aratınca halla karşıma çıkıyor.
tdipower
18-08-2012, 00:59
çok mantıklı olmuş konforlu huzur spec :) maşallah
kanashibari
18-08-2012, 00:59
Ellerine sağlık Yıldıray. Kafandaki projeyi bitirp yollara koyulman ve sürekli olması dileğiyle.
Güle güle kullan.
daredevil
18-08-2012, 01:04
Ellerine sağlık Yıldıray. Kafandaki projeyi bitirp yollara koyulman ve sürekli olması dileğiyle.
Güle güle kullan.
herşeyin hayırlısı allahtan ercanım acelem yok inanmak başarmanın yarısıdır.
overblack
18-08-2012, 01:08
4 kapı tayyar olurmu be yaaa :) yıldo adam gibi foto paylaşsana şurda 3 tanemi fotosu var bu arabanın.yapılırken felan yokmu
maşallah
ama bizi videosuz bırakmayın hiç göremioruz arabanın videolarını :)
maşallah elinize emeğinize sağlık :) motor tamamen stock mu acaba
TurboJDM
18-08-2012, 01:33
Hani video, Hani Dyno? olmuyor böyle :D maşallah diyelim kazasız belasız. fotoyu ilk gördüğümde ne oluyoruz dedim typer motoru görünce :D
valla en sevdiğim kasa vtec2 en sevdiğim renk ve en sevdiğim motor hepsi bir arada toplanmış ya daha ne olsun abi allah kaza bela vermesin çok ama çok güzel görünüyor MAŞALLAH
daredevil
18-08-2012, 01:37
4 kapı tayyar olurmu be yaaa :) yıldo adam gibi foto paylaşsana şurda 3 tanemi fotosu var bu arabanın.yapılırken felan yokmu
aile spec ne yaparsın yoksa uğraşam alırdım typer mis gibi var var elimden geldiği kadar çektim cd yaptım bulamıyorum şimdi :D
daredevil
18-08-2012, 01:40
maşallah
ama bizi videosuz bırakmayın hiç göremioruz arabanın videolarını :)
allah izin verirse bayram sonrası video ekleyeceğim in car :icon_tup:
daredevil
18-08-2012, 01:42
Hani video, Hani Dyno? olmuyor böyle :D maşallah diyelim kazasız belasız. fotoyu ilk gördüğümde ne oluyoruz dedim typer motoru görünce :D
dyno var ama birkaç eksik vardı onları gideriyorum tekrar binip her ikisinide ekleyecğim
daredevil
18-08-2012, 01:43
maşallah elinize emeğinize sağlık :) motor tamamen stock mu acaba
sadece headres ve ekzoz var birde filitre geri kalan tamamen stock ecu dahil
Painkiller
18-08-2012, 01:45
Maşallah, güzel gözüküyor, emeğinize sağlık. Daha çok foto görmek isteriz.:) Kazasız belasız.
Splendour
18-08-2012, 02:45
maşallah çok güzel olmuş kasası çok hoşuma gidiyor vtec2 lerin swaplada tadından yenmez.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
Mantıklı mı değil mi tartışılır lakin, kesinlikle binilesi-harika bir araç olmuş. : ) Ellerinize sağlık.
işte olay budurya allah gönlüne göre verdi sonunda hayaldi gerçek oldu tampon altı ekinde mükemmel hep almak istemiştim kısmet olmadı böyle temiz bir kasaya bu motor nokta olmuş
maşallah yıldıray...
Murat Özcan
18-08-2012, 03:54
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
maşallahh çok başarılı olmuş
maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
Cok cok begendim hep oldugunu biliyorduk ama goremiyorduk maasallah:)
Baskan eline koluna saglik sonunda emeginin karsiligini alma zamani geldi.buarada sadece motor fotograflarini koymussun,nerde koltuk fotograflariyla taban halisinin fotograflari? :)
Kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin allah.kocaman masallah.
EmrahERKAN
18-08-2012, 07:45
Maşallah Yıldıray abi Gerçekten çok güzel bir proje. Eline emeğine sağLık. Senin gibi bir ilki de ben gerçekleştirmek istiyorum. Sedan EK kasaya k20 swap düşünüyorum.
maşallah şaka makinası olmuş ...
34tb9544
18-08-2012, 08:32
Maşallah Valla harika ötesi o motorun o araçta olması saka makinası olmustur herhalde yolda yanasan gazlayan araçlara şimdiden acıyorum :):)
dev maşallah!!!
daha detayli fotolar bekliyoruz=)
kazasiz belasız inşallah..
sadece headres ve ekzoz var birde filitre geri kalan tamamen stock ecu dahil
Tekrardan hayırlı olsn hayırlı olsun :D
Maşallah aga allah kaza bela göstermesin inşallah... araban cok güzel oldu
jetboy444
18-08-2012, 10:08
maşallah çok fena...
Ö.öztüRk
18-08-2012, 10:23
maşallah allah kaza bela vermesin.
İlerde birde turbo oldugunu dusunemiyorum bile :D
maşallah gerçekten hayalimdeki swap araçlardan birisi , çok güzel olmuş güle güle bin inş
blowofff
18-08-2012, 10:39
maşaallah kazasız belasız bin abi ...
ErmanArseven
18-08-2012, 10:44
masallah cok güzel kazasız belasız sürüşler :) sanırım motor k20a hatırladığım kadarıyla detaylı foto ve video bekliyoruz :)
çok zevklı olmustur elınıze saglık maşallah.vıdeolarını beklıyoruz:)
Fırtına_siR
18-08-2012, 11:35
Maşallah Yıldıray abi harikulade olmuş gerçekten hayran kaldım Allah kaza bela ceza vermesin inşallah en kısa zamanda bursaya gelip canlı canlı görmeyi ümit ediyorum abi :D :D
maşallah Allah kaza bela vermesin :)
Cankaraca
18-08-2012, 12:09
Fena :) Kazasız belasız.
maşallah hayaldi gerçek oldu:icon_tup:
OkanVtec
18-08-2012, 22:11
masallah kardesım allah kaza bela vermesın motor u bu hale getırmek ne kadar tutdu acaba
ChtArdARSL
18-08-2012, 22:41
Emegıne saglık masallah..
D16 motorun k20 herhangı kullnıla bılen bır seyı warmı? Yoksa herseyın degsmesımı gerekıyor elektrık tesısatı ws..
Bırde kulaklar,sanzıman ve motor vs dırek otuyormu yoksa yenıdenmı sızmı tasarladınız bazı seylerı halı hazırda kıtlerı warmı ek gıbı..
Emrecan-R
18-08-2012, 22:52
maşallah.....
daredevil
18-08-2012, 23:20
Baskan eline koluna saglik sonunda emeginin karsiligini alma zamani geldi.buarada sadece motor fotograflarini koymussun,nerde koltuk fotograflariyla taban halisinin fotograflari? :)
Kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin allah.kocaman masallah.
onlarıda koyacam kanka güzelcene çekip az kaldı :icon_tup:
daredevil
18-08-2012, 23:27
Emegıne saglık masallah..
D16 motorun k20 herhangı kullnıla bılen bır seyı warmı? Yoksa herseyın degsmesımı gerekıyor elektrık tesısatı ws..
Bırde kulaklar,sanzıman ve motor vs dırek otuyormu yoksa yenıdenmı sızmı tasarladınız bazı seylerı halı hazırda kıtlerı warmı ek gıbı..
d serisinde ne varsa söküyorsunuz motor elektirik tesisatı motor beşiği radyatör fan sonrada hazırda kullak var aks var motor beşiği ep3 veya dc5 takıp motor direk kesip biçmeden oluyor birde ufak tefek elektirik ve elektonik işleri var tabi şuan için elimizde parçalar tamamı olsa koyup çalıştırmak 2gün öğle diyeyim 1gün sök 1gün tak:icon_tup: soru soracak arkadaşlar çekinmesin herşeyi cevaplayabilirim elimden geldiğince yardımcıda olurum
araç daha öncede N/A olarak doluydu diye hatırlıyorum ama görüyorumki kesmemiş sizi :) bir vtec2 kullanıcısı olarak bu kasaya olan azminize şapka çıkartıyorum :) Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
maşallah renkte çok güzelmiş
şanzıman ısını ne yaptınız stock sanzımanmı yoksa farklı bı sanzımanmı kullandınız bıde yuruyenını hangı aracın yuruyenı ellerınıze saglık bu arada gercek anlamda jdm ve cok kalıtelı
Mustafa Toprak
19-08-2012, 08:43
Maşallah kazasız belasız inşallah :)
Allah kazasiz belasiz kullanmayi naip etsin mayk, bayramdan sonra su bg isini konusalim.
GokhanE.
19-08-2012, 09:17
Renk de cok guzelmis, ama kaput orjinal rengine donse daha asil durur. Masallah.
emeginize saglık inş kazasız belasız günlerde kullanırsınız eger mümkünse proje konusu acıp araç ile ilgili nelere yapıldıgını anlatan bir konu açarsanız ileride yapmak isteyen arkadaşlara güzel bir konu olur düşüncesindeyim.
m. ali öz
19-08-2012, 09:59
kaput orjinal renge dönse çok iyi olur yada farlar karartılsa.
bu arada bursa çok uzak video isteriz :)
daredevil
20-08-2012, 10:48
şanzıman ısını ne yaptınız stock sanzımanmı yoksa farklı bı sanzımanmı kullandınız bıde yuruyenını hangı aracın yuruyenı ellerınıze saglık bu arada gercek anlamda jdm ve cok kalıtelı
şanzıman stock k seri yürüyende vtec2 nin yürüyeni ama komple güçlendirilmiştir.
daredevil
20-08-2012, 10:49
Allah kazasiz belasiz kullanmayi naip etsin mayk, bayramdan sonra su bg isini konusalim.
allah razı olsun görüşelimde adamlar telefonu açmıyor yanına gidip görüşeceğiz.:icon_tup:
tamam mayk sen gitçeksen görüşürsün, ayarlayabilirsek beraberde gideriz.
melihyilmaz
20-08-2012, 11:13
yıldıray abi çok güzel gözüküyo masallah allah kaza bela vermesin
video nerde kaldı hocam sabırsızlanıyoruz :D
Masallah kusursuz guzellık :)
Çok başarılı gözüküyor. Maşallah :)
maşallah cok güzel bir proje.
motoru al tak yaptın abi anladığım kadarıyla daha hiç acmadınız kapak vs.?
port polish ince conta egzantrik vs. düşünüyor musun? bi ep3 kasaya göre gidişi nasıl abi ben eksi herhangi bi gidiş olcağını sanmıyorum ama :S
ayrıca iç mekan fotolarını da bekliyoruz en kısa zamanda
TurboJDM
22-08-2012, 00:37
Maliyeti Pm Alabilir miyim sakıncası yoksa :)
Motor Acura'dan mı EP3'ten mi çıkma. Hidrolik direksiyonunuz ne alemde. Elektrikliye mi döndünüz. Yoksa Acura motorundan galiba eski tip kayıştan çalışan pompada çıkıyordu galiba.
tr deki vtec2 ler zaten elektrikli direksiyona sahip, o yüzden o konuda sıkıntı olmamıştır.
maşallah mayk hayallerin gerçekleşti , sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız kullanırsın inşallah
maşallah mayk hayallerin gerçekleşti , sorunsuz sıkıntısız kazasız belasız kullanırsın inşallah
sende benim hayallerimi gerçekleştirsen :D
Motor Acura'dan mı EP3'ten mi çıkma. Hidrolik direksiyonunuz ne alemde. Elektrikliye mi döndünüz. Yoksa Acura motorundan galiba eski tip kayıştan çalışan pompada çıkıyordu galiba.motor acura dc5 k20a , direksıyon pompası ıptal eps oldugundan sıkıntı olmadı
civic@ef
22-08-2012, 08:50
bu kasanın hakkı bu motor :) maşallah
tr deki vtec2 ler zaten elektrikli direksiyona sahip, o yüzden o konuda sıkıntı olmamıştır.
Vtec2'lerin elektrikli direksiyon olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler bilgi için.
Maşallah kazasız belasız... tekerine taş değmesin
süper proje maşallah aracın yürürken videosu var mı nereden ulaşabilirim çok merak ettim... :)
süper proje maşallah aracın yürürken videosu var mı nereden ulaşabilirim çok merak ettim... :)bır ıkı tane küçük detay kaldı vıdeolar yakında eklenır
suprolla
22-08-2012, 16:22
vay maşallah rengine efsaneymiş :)
daredevil
22-08-2012, 16:25
Maşallah Yıldıray abi Gerçekten çok güzel bir proje. Eline emeğine sağLık. Senin gibi bir ilki de ben gerçekleştirmek istiyorum. Sedan EK kasaya k20 swap düşünüyorum.
allah gönlüne göre versin daha iyilerini allah sizlere nasip etsin .
daredevil
22-08-2012, 16:40
inşallah mayk allah daha iyilerini sana nasip etsin allah gönlüne göre versin:icon_wave
daredevil
22-08-2012, 16:41
süper proje maşallah aracın yürürken videosu var mı nereden ulaşabilirim çok merak ettim... :)
DENON KANKAMIN dediği gibi 1 kaç güne eklerim. video
denon arkadaşımın dediği gibi 1 kaç güne eklerim. videocaps lock please
daredevil
22-08-2012, 16:45
Motor Acura'dan mı EP3'ten mi çıkma. Hidrolik direksiyonunuz ne alemde. Elektrikliye mi döndünüz. Yoksa Acura motorundan galiba eski tip kayıştan çalışan pompada çıkıyordu galiba.
honda integradan çıkma araçta arkadaşlarımın dediği gibi hidrolik olmadığından pompayı iptal ettim onu yerine ktuned kit kullandım klimada iptal artık :D ama takacam çok sıcak :)
Allah kaza bela vermesin abi klima istediğinde değişiriz sorun değil haber vermen yeterli :D
daredevil
22-08-2012, 16:49
caps lock please
editledim kanka:icon_tup:
daredevil
22-08-2012, 16:51
Allah kaza bela vermesin abi klima istediğinde değişiriz sorun değil haber vermen yeterli :D
arabalarımı ibo' cum hemen gel al o zaman:p
daredevil
22-08-2012, 16:52
Maşallah kazasız belasız... tekerine taş değmesin
amin cümlemize
daredevil
22-08-2012, 16:54
Renk de cok guzelmis, ama kaput orjinal rengine donse daha asil durur. Masallah.
orjinal renge dönmesi için ruhsat değişmesi gerek :D
maşallah Allah kaza bela vermesin..
Gökhan Bilgin
27-08-2012, 00:32
daha detaylı fotoğrafları artık çekelim
Vtec nickli abime selamlar :D
çok mantıklı bi iş bence vtec2 ye k20 swap, cebinize zevkinize sağlık.
inşallah uzun ömürlü sıkıntısız şekilde iyi günlerde binmek nasip olur :)
hocam seneler önce konunuza bakmıştım. Bu arka süspansiyon sistemine özel japonyadan parça ekleyip sadece haftasonları keyif için binilen Civic mi_?
sadece keyfiyen mi swapladınız_? orjinal motoru sağlıklı mı_?
Birde ruhsat işi tamam mı yoksa polislerle dertli mi_?
Saygılar
bu k20 yi anlatmak çok zor yaşamak lazım ,tabi bide saglam kalp :D
maşallah diyim yıldo içinde olmak tarif edilemez bi zevk ,dabıldaki videolarda insanı ayrı bi baya heyecanlıdıryo laa :D
Alper DEMİR
27-08-2012, 01:39
Maşallah muhabbeti geçmişti..
emeklerinize sağlık..maşallah..kim, ne zaman yapar acaba diye düşündüğüm bi projeydi. bu motoru fazlasıyla hakeden güzellikte bir kasa..eski bir vtecII kullanıcısı olarak konuyu takipteyim videoları merakla bekliyorum..Allah kaza bela vermesin...
daredevil
27-08-2012, 22:58
daha detaylı fotoğrafları artık çekelim
Vtec nickli abime selamlar :D
a.s. inşallah çekeriz yakında işten zaman bulamıyorumki :icon_tup:
daredevil
27-08-2012, 23:01
hocam seneler önce konunuza bakmıştım. Bu arka süspansiyon sistemine özel japonyadan parça ekleyip sadece haftasonları keyif için binilen Civic mi_?
sadece keyfiyen mi swapladınız_? orjinal motoru sağlıklı mı_?
Birde ruhsat işi tamam mı yoksa polislerle dertli mi_?
Saygılar
evet o araçtır. evet keyiften denebilir. orjinal motor çok çok sağlıklı durumda ruhsatla ilede ilgili sorun yok allaha şükür.:icon_tup:
daredevil
27-08-2012, 23:03
bu k20 yi anlatmak çok zor yaşamak lazım ,tabi bide saglam kalp :D
maşallah diyim yıldo içinde olmak tarif edilemez bi zevk ,dabıldaki videolarda insanı ayrı bi baya heyecanlıdıryo laa :D
sağol gürsel abi iyi dileklerin için double yeni videolar ekledim çok sağlam:D
daredevil
27-08-2012, 23:06
emeklerinize sağlık..maşallah..kim, ne zaman yapar acaba diye düşündüğüm bi projeydi. bu motoru fazlasıyla hakeden güzellikte bir kasa..eski bir vtecII kullanıcısı olarak konuyu takipteyim videoları merakla bekliyorum..Allah kaza bela vermesin...
video için herşey hazır kamerada sorun vardı haloldu otobana çıkmak kaldı artık;)
Onur typer
27-08-2012, 23:08
Ellerine sağlık maşallah
daredevil
27-08-2012, 23:15
Ellerine sağlık maşallah
teşekkür ederim
hayalimdeki proje :) Alah nazarlardan saklasın , 41 kere maşalaaah :)
daredevil
29-08-2012, 00:05
hayalimdeki proje :) Alah nazarlardan saklasın , 41 kere maşalaaah :)
teşekkürler darısı sizin başınıza :)
daredevil
29-08-2012, 00:06
video çektimi yapıldı elime gelir gelmez ekleyeceğim bilginize
video çektimi yapıldı elime gelir gelmez ekleyeceğim bilginize
Kanka inşallah sana atarım ozaman yüklersin
28. August 2012 14:37 | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10151054927731025&oid=352280848181284)
orda da yazdım burda da yazayım o arabanın debrıyajı değişsin bence yıldıray hızlanma döndüğü devire göre yavaş
araba k2o mı yanlıs anlama ies gıbı dönmüş devır hocam debrıyajda sıkıntımı var
maşallah cok güzel,aracı zonguldakta görme ihtimalim varmı 3 4 ay önce falan ? aynı renk görmüştüm plakası aklımda değil ama egzoz sesi mükemmeldi
Mehmet Gazihan
29-08-2012, 10:52
Hız göstegesi hatalı sanırım..
ali elbasan
29-08-2012, 11:22
hondaya ne yapsan yakışıyor kac hp makına ?
daredevil
29-08-2012, 20:46
orda da yazdım burda da yazayım o arabanın debrıyajı değişsin bence yıldıray hızlanma döndüğü devire göre yavaş
debriyajda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum 3 vites atarken bile sarıyor. ahmet ilk defa kullanıyor onun biraz acemiliği olabilir ama youtube ta birçok video var bakıp karşılaştırma yapılabilir bence gayet normal:D
daredevil
29-08-2012, 20:59
araba k2o mı yanlıs anlama ies gıbı dönmüş devır hocam debrıyajda sıkıntımı var
debriyajda sıkıntı yok böyle devir dönen n/a ies varsa alalım hemen:D
daredevil
29-08-2012, 21:02
Hız göstegesi hatalı sanırım..
hız göstergesi gayet sağlıklı testi yapıldı hatalı kanısına nasıl vardınız
daredevil
29-08-2012, 21:03
maşallah cok güzel,aracı zonguldakta görme ihtimalim varmı 3 4 ay önce falan ? aynı renk görmüştüm plakası aklımda değil ama egzoz sesi mükemmeldi
araç bursada zonguldağa hiç gelmedik benzeri sanırım :icon_tup:
hızlanma yavaş geldi bana da, denediniz mi bi araçla,
km ibresi ağır kalkıyor belki km göstergesinde bi problemde olabilir yoksa gidiş eyiii valla :D
kadir jdm civic
29-08-2012, 21:13
Kanka inşallah sana atarım ozaman yüklersin
28. August 2012 14:37 | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10151054927731025&oid=352280848181284)
maşallahı var aracın çok guzel lmuş kullanan arkada viteslerde daha iyi lursa çok daha farklı bir video seyredebiliriz...
hayr anlamadıgım şanzumanmı kısa araba bastınız okdr anca 1oo yaptı yanlıs anlama hocam merk edıyrm garıp geldı
hayr anlamadıgım şanzumanmı kısa araba bastınız okdr anca 1oo yaptı yanlıs anlama hocam merk edıyrm garıp geldı
gökhan videoda ben kullanmıştım 1,2,3 yaptım saldım kendimi zaten ilk kullanışım vitesler filan değişik geldi 180 de kesiyo beyin lazım 4 bitiyo 5 e atıyosun hemen bitiyo.
makine saglam devirleniyo arkadaşlar sıkıntı 180 de bitmesi yakında beynini takınca çıldıracak :D 3 te sarıyo namussuz :D
daredevil
29-08-2012, 22:33
makine saglam devirleniyo arkadaşlar sıkıntı 180 de bitmesi yakında beynini takınca çıldıracak :D 3 te sarıyo namussuz :D
canlı şayit gürsel abi konuş :D kamerayı sağlamlayıp çekilse daha iyi olacak sanırım
daredevil
29-08-2012, 22:36
şanzıman kısa evet siz dedikten sonra youtube bu kasada yapılanlara baktım bir sıkıntı göremedim kendim kullanıp bir video çeksem iyi olacak :D
beni otobana götür yıldoooo ,yeni videolar çekek laa :D dabılındaki saglam klip eşliginde :D
daredevil
29-08-2012, 22:39
hızlanma yavaş geldi bana da, denediniz mi bi araçla,
denedik ama öğlesine en kısa zamanda deneyeceğiz tekrar
daredevil
29-08-2012, 22:40
beni otobana götür yıldoooo ,yeni videolar çekek laa :D dabılındaki saglam klip eşliginde :D
götürem gürsel abi ne geldiyse double yüzünden geldi zaten :D
daredevil
29-08-2012, 22:41
km ibresi ağır kalkıyor belki km göstergesinde bi problemde olabilir yoksa gidiş eyiii valla :D
km göstergesine taş bağladım :hahaha:
daredevil
29-08-2012, 22:43
gökhan videoda ben kullanmıştım 1,2,3 yaptım saldım kendimi zaten ilk kullanışım vitesler filan değişik geldi 180 de kesiyo beyin lazım 4 bitiyo 5 e atıyosun hemen bitiyo.
ben onu öğle yapan japonun ellerini öpeyim kanka :D
götürem gürsel abi ne geldiyse double yüzünden geldi zaten :D
bu sefer ben sıkayım laa bak gör nasıl yatırıyom kadranı :D dabıl eşliginde :D
şanzıman kısa evet siz dedikten sonra youtube bu kasada yapılanlara baktım bir sıkıntı göremedim kendim kullanıp bir video çeksem iyi olacak :D
hocam yanlıs anlama sakın araba cok özel bı araab emegıne saygı garıp geldı sadece:)
gokcell13
30-08-2012, 00:30
Off K20 yaa bide vtec 2 allahım sen koru.Maşşallah.
Gökhan Bilgin
30-08-2012, 01:47
inandık bekliyoruz :D
SPECLERİNİ YERİM SENİN :D kankaa masaalah be vallaa ıcım bı hos olduu trde bole araclar gormek cok guzel kazasız belasız ınsaalah...
Off K20 yaa bide vtec 2 allahım sen koru.Maşşallah.
gokselımmmmm noldu kankııı yaaauu elın ayan kesıldı dımıı :D :D :D vtec2 k20 yı gorunceeee :icon_tup::icon_tup:
denedik ama öğlesine en kısa zamanda deneyeceğiz tekrar
yarın gece bi araç var seninle yürümek istiyor ,araç şaka makinesi yanlız :D
8.000rpm
30-08-2012, 22:19
Maasallah
Emeklerinize saglik , allah kazasiz belasiz sikintisiz kullanmayi nasip etsin insallah :):)
Bu arada su haliyle arac kac kilo geliyor?
vtec 2de bunu görmek gerçekten mutlu etti beni emeklerine çabana sağlık allah utandırmasın kazası belasız kullan
daredevil
30-08-2012, 23:26
yarın gece bi araç var seninle yürümek istiyor ,araç şaka makinesi yanlız :D
yarın akşam düğündeyim malesef
daredevil
30-08-2012, 23:27
vtec 2de bunu görmek gerçekten mutlu etti beni emeklerine çabana sağlık allah utandırmasın kazası belasız kullan
sağol yasin allah herkesin gönlüne göre versin
yarın akşam düğündeyim malesef
dügünden sonra gel laa ,zaten erken çıkınca çok kamyon oluyo
daredevil
30-08-2012, 23:39
2 gün önce gece çıktıkta ne oldu daha çok kamyon var :D
2 gün önce gece çıktıkta ne oldu daha çok kamyon var :D
saat erkendi laa :D
5 yol bıttı sımdı kaymoncularla oy oy oy :D:D:D:D
daredevil
30-08-2012, 23:50
saat erkendi laa :D
tamam ama turbo kitini bekleseydik iyi olurdu :icon_tup:
tamam ama turbo kitini bekleseydik iyi olurdu :icon_tup:
harama gerek yok laa :D
daredevil
31-08-2012, 00:00
harama gerek yok laa :D
yok ya sadece devir hızlansın gürsel abi :hahaha:
yok ya sadece devir hızlansın gürsel abi :hahaha:
hadi hayırlısı bakalım ,noldu tırstın mı yoksa benden laa :D
daredevil
31-08-2012, 00:16
hadi hayırlısı bakalım ,noldu tırstın mı yoksa benden laa :D
yok beaa tırsan senin gibi olsun :D yeni proje var onla ilgileniyorum ilk olacak sanırım gene;) bu arada jant lastik satılık haberin olsun
yok beaa tırsan senin gibi olsun :D yeni proje var onla ilgileniyorum ilk olacak sanırım gene;) bu arada jant lastik satılık haberin olsun
ehh hadi hayırlısı diyelim,jantlara vade yapta alam laa biliyon cep delik :D
daredevil
31-08-2012, 00:23
ehh hadi hayırlısı diyelim,jantlara vade yapta alam laa biliyon cep delik :D
12 taksit yapabilirim K.K. tına:icon_tup:
maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmek nasip etsin
otomania
31-08-2012, 01:54
maşallah harika duruyo
12 taksit yapabilirim K.K. tına:icon_tup:
eywallah ,bide fiyatını duyak :D
painkller
31-08-2012, 09:09
Maşallah Allah nazardan saklasın
happyson
31-08-2012, 19:16
kocaman maşallah, güzel güzel fotolarını görmek isterim. vtec 2 kullanıcı olarak...
Maşallah kazasız belasız , hiç denk gelemedim :)
driftboy
31-08-2012, 19:40
Maşallah kazasız belasız , hiç denk gelemedim :)
dağyolunda içmeyi bırakıp gelseydin gizli bahçeye çağırdığımızda görürdün canım :D
daredevil
31-08-2012, 23:53
dağyolunda içmeyi bırakıp gelseydin gizli bahçeye çağırdığımızda görürdün canım :D
adamın dibisin :D
brs_odbs
01-09-2012, 00:10
maşallah kazasız belasız
8.000rpm
01-09-2012, 00:18
Bizim soru arada kaynamis , mevcut haliyle arac kac kilo?
ben daha hiç dağ yolunda içmedim , bak bunu da farkettim şuan :D
Demiyosunki k20 swap vtec2 var diye , gelelim :)
Bizim soru arada kaynamis , mevcut haliyle arac kac kilo?
1180kg şuan araç sökülürse 1000 lere rahat düşer diyo Yıldıray
AhmetDncr
01-09-2012, 08:00
Maşallah ya, en mantıklı swap projelerinden. Rabbim kazadan beladan korusun
daredevil
02-09-2012, 23:19
Maşallah ya, en mantıklı swap projelerinden. Rabbim kazadan beladan korusun
teşekkürler cümlemize
Low-Rider
02-09-2012, 23:21
maşallah
bu kasaya aşığım ve hep hayalimdi böyle bir proje.
daha detaylı fotoğrafları yok mu?
Gökhan Bilgin
03-09-2012, 00:00
maşallah
bu kasaya aşığım ve hep hayalimdi böyle bir proje.
daha detaylı fotoğrafları yok mu?
yıldıray abi işten güçten fırsat bulursa çekicez ama bekliyoruz
http://i763.photobucket.com/albums/xx273/focusn70/7CA675ED-BA7C-4B32-A0C6-41857BD15FBF.jpg (http://s763.photobucket.com/user/focusn70/media/7CA675ED-BA7C-4B32-A0C6-41857BD15FBF.jpg.html)
Maşallah yıldo son hali iyi oldu Allah kaza bela vermesin
Güldür güldür'deki Bilal'in lafı geldi aklıma :D :D :D
"hassssstttaaaaaa bbbiiişşşiiiii :D
Buna bide s2000 gosterge tamam :D
arabasızadam
11-08-2015, 14:20
Çok güzel maşallah k20 mi vardı araçta?
chopstick
12-08-2015, 00:17
Güzel olmuş.Maşallah :)
en begendiğim vtec2 maşallah