Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayram Trafigi Guncel Bilgilendirme Konusu !!!!
onursumer
18-08-2012, 21:02
bugun istanbul superdi bomboş heryerde park yeri var vs donmeyin arkadaş geri :D
bide bu yolun donuşu var :D
CasabLanca
18-08-2012, 23:53
İstanbul ataşehir tarafına gelmeyi düşünüyorduk 1. günü akşamı bu yoğun trafik sonucu gözümüz korktu güzel ankaramızda kalalım :D
gsi_club
18-08-2012, 23:57
dün aksam belçika dan uçakla 3 saatte geldik karsidan anadolu yakasina 3 saatte geçtik.ne trafikti öyle...
Heryer bombos cadde bile ilginc.yalniz kartal civari sahilde cepte sahinler lastik yakiyodu sanirim baya kalabalik vardi.
Boost Up
19-08-2012, 00:15
bende aksamustu 15.30-16 gibi istanbuldan çıktım, sapancaya geldiğimde saat 19.30 du. ama izmit-sapanca arası boştu hatta 1-2 saat öncesine kadarda sapanca-adapazarı arasıda boştu. sonrası meçhul
SekoLive
19-08-2012, 00:18
arkadaş gümüşhaneye gidiyordu radyo trafikde birisi diyorki şile ağva kandıra izmit yapın buralar boş adama uyup yolu değişiyolar izmite kadar rahat gitmişler sonrasunda boluya kadar olan trafiğe takılmslar.
dönüşde bu güzergahın tersi aklınızda olsun belki işe yarayabilir
S.Özeren
19-08-2012, 01:16
bugün istanbuldan anadoluya doğru geçiş izmit vs de boşmuş
KA®ANLIK
19-08-2012, 01:36
Vallahi sansliydim sanirim,
Aksam 18:30 da mehmetcik vakfindan ciktim gebzeden.
Feribota hic bulasmadan korfezi dondum.
Otobanda yer yer tarfige girdik
Dilovasina kadar trafik yoktu, dilovasinda durdu tarfik ama yavas yava akacak sekilde, izmit dogu cikisina kadar yer yer 120 ile yol gitti, yer yer 20-30 ile.
Velhasil kelam, yalovadan bursaya dondum, yemek icin durdugumuzda saat: 21:45 civariydi...
Bursadan sonra sifir trafik zaten.
Su anda aydin otobanindayim, aydina 90km var...
Simdi istanbulda olmak vardi galiba, 3 gundur her gun o kadar insan bosaldi ise, bu istanbulda en az 20milyon insan yasiyor (:
S.Özeren
19-08-2012, 01:59
valla istanbul çok rahat hergün kilit olan fix yerler bile açık bugün 1 kere bile dur kalk a kalmadım hatta 50 nin altına ana yollarda düşmedim bile :D
Sabah 6.15 gibi atasehirden bursaya dogru ciktim. Korfezden gidiyorum. Golcuk ve karamurselde isiklar hharicinde durmadim. Su an karammursel cikisinda ilerliyorum
Trance-R
19-08-2012, 06:45
o değilde ; şimdi heryer boş deniliyor ...
metrobüs kalabalık olacak o koyuyor insana :(
istanbul şu an tam gazlamalık
İstanbul süper gidenler gelmesin:)
Murat Özcan
19-08-2012, 07:49
Dün akşam tekirdağ,malkara,çanakkale yolu kilitti bilginiz olsun beyler
onursumer
19-08-2012, 16:57
yarım saat sonra bakırkoyden çıkıp pendik tarafına gidicem allah yardımcım olsun :D
sadece körü girişleri biraz yoğun abartmayın gençler :D
S.Özeren
20-08-2012, 00:20
bayramın 1. günü diyedir bugün olan yoğunluk ki yine heryer boştu normal zamana göre :D miss oldu
Bugün öğlenden sonra Gölcük'e gittim akşam İstanbul'a dönüş yaptım. Yollar bomboştu.
cuma günü istanbula gitmiştim bizim yol bomboştu boş olan tarafı e5e versinler 6 şerit istanbuldan çıkış olsun dedim.şimdi istanbula dönüş yolunda izmit bölümünde öyle yapılacakmış bakalım sonuç ne olacak :)
Tatil dönüşü İstanbullular'a müjde en son haber (http://www.ensonhaber.com/tatil-donusu-istanbullulara-mujde-2012-08-19.html)
Boost Up
20-08-2012, 00:32
herşey iyide sapakları nası yapacaklar:D kargaşa çıkar yine
bayramın ilk günü itibariyle öğle saatlerinde bağdat caddesinden fren kullanmadan geçerek eve gittim yol durumuna katkım olsun :D
timucintt
20-08-2012, 02:30
ankara yönünü kapayıp 6 şerit saçma olur patlayan patlayana mala bağlar millet... onun yerine kamyonları çıkarmasınlar dönüşte yeterli olur.... bide o anlamsız saçma sapan yol çalışmalarına ara versinler açsınlar kapadıkları şeritleri bozuk dahi olsa yol millet hızını azaltır ama trafik yinede akar....
dün gece değişiklik olsun 1. köprüden döneyim dedim, 3 kere 2. köprü yoluna kaçmak isterken buldum kendimi, alışmışım fsm tabelası gördün mü dalacak gibi oluyorum yola, :D
Onurkk06
20-08-2012, 10:06
Sol seritte mal gibi tingir tingir gidenlere ceza yazsalar yeter ne kadar mal insan var trafikde 50 60 la soldan gidiyor adam
emresener
20-08-2012, 10:08
Sol seritte mal gibi tingir tingir gidenlere ceza yazsalar yeter ne kadar mal insan var trafikde 50 60 la soldan gidiyor adam
kesinlikle katılıyorm akşam silivriye gittim o tarafa gidiş kalabalık adam otobanda 90a bağlamış solda gidiyor.
orta şeritte olan önünde araba yok sola geçiyor sol seritte dahamı az yakıyor bu araclar nedir anlamadım gittti
makas atıncada selektörler bilmemneler inip ders veresim geldi kaç kere...
kesinlikle katılıyorm akşam silivriye gittim o tarafa gidiş kalabalık adam otobanda 90a bağlamış solda gidiyor.
orta şeritte olan önünde araba yok sola geçiyor sol seritte dahamı az yakıyor bu araclar nedir anlamadım gittti
makas atıncada selektörler bilmemneler inip ders veresim geldi kaç kere...
o yola gıcıgım kanka ben tekirdağa doğru otoban heleki 2 şeride düştükten sonra o sol şeritte gidenler önüne zıplayan kamyonlar basıyo valla adamı :)
Saat 16:30 da çağlayan`dan çıktım 16:45te kasımpaşa shell den benzin aldım 18:30 da üsküdar capitol önündeydim çocuklu bir akrabamın aracını aldım o çocuklara bakması gerektiğinden.. 2 araba yola çıktık ya da biz öyle sandık saat 22:00 de otobanda ki burger king`teydik otobanda el frenini çekip yarıkm saat bekledik hendek' i geçince trafik açıldı açıldı dediğim 50 ile gitmeye başladık baktım ileride kaza var araba yabancı gelmiyor benim arabamın ta kendisiydi babam kaza yapmış bariyerlere girmiş sağ taraftan ışık yok hiç birşey yok ters dönmüşler lastik yarık fln tırcı bir arkadaş çok yardımcı oldu lastiğimize kadar değiştirdi su fln verdi sağolsun Allah' tan kendilerine bir şey olmadı.. Saat 02:00 'yi geçiyordu bolu merkez'e vardığımızda.. Rezillik başka bir şey değil.. Dinlenmeden yorulduk tekrar..
yavuz364
20-08-2012, 20:51
az önce silivriden geldim, trafik çok fena kilit oldu olacak durumda ama ortalama 90-100 ile gelebildik...
Çok yoğundu ama..
Bugun öğlen Boğaziçi köprüsünden 200le gectim ahahahah İstanbul hep böyle olsa keşke.
avrupaya gecıs fsm kilitt bugece
giderkende 8 saatte gıttım atasehırden yalovaya 3 saattede atasehıre gectım dur kalk mala bagladıkkk
deeperblack
21-08-2012, 04:21
trabzondan saat 16:30 da ciktim 1.5 saat mola dahil 4:30 da eve geldim. iyiki bir gün erken çıkmışım.
EmreAygun
21-08-2012, 09:27
Cookies cok geçmiş olsun .
Bizde Bugun altinoluktan cikicaz yola içimden bi ses bile bile lades olacağımızı söylüyor ama Hadi hayırlısı
MertDuman
21-08-2012, 11:50
1 2 saate kadar sakaryadan istanbula dönüş yapıcazvar yollar suan nasıl yogunluk varmıdır bilgisi olan varmı
drummer582
21-08-2012, 18:43
İstanbul-ankara Son durumdan bilgisi olan varmi yola cikmadan bilgilenelim
Bunların yapıca işi , adam gibi bilgi yok tabela yok sabahtan beri bağıyorlar kartepe ununçiflik çıkışından başlıyor diye alakası yok kandıra çıkışından giriliyor sadece ek şeride aklınızda olsun öyle ankaradan gelirken öyle boğaz köprüsünden geçer gibi karşı şeride geçmek yok gene mal gibi sıkışık trafikten geldim medyayada inanmayın
cok kılıt olmaz ya mıllet hep yıllık ızınlerle bırlestırdı pazartesıye kadar
EmreAygun
21-08-2012, 19:45
Arkadaslar balikesirden ciktik iki saat once Su an karacabey tarafindayiz trafik yogunlasti. yaklasik otuz km hizla akiyor ortalama bilginiz olsun
Onurkk06
21-08-2012, 19:57
ters yönü de açmışlar eve yeni geldik bazı yerlerde sıkışmalar vardı onun haricinde akıcıydı da millet ters yöne nerden girdi onu anlamadım :D
erhanarici18
21-08-2012, 20:32
adapazarı dönüşünde tünellerde yol biraz tıkanıyor öncesi ve sonrasında sıkıntı yok
EmreAygun
21-08-2012, 21:36
Yalovaya girmek uzereyiz su anda burda akici bi trafik var. Feribot ve korfez hakkinda bilgisi olan varmi?
KA®ANLIK
21-08-2012, 21:40
insanların çoğu birleştirdi herhalde tatili,
herkes döneydi iyiydi ya (:
ben yarın gece çıkıyorum yola bakalım
drummer582
21-08-2012, 23:46
Yollar bombos kopruyu falan kolayca gectim sakaryayi geciyorum yola cikacaklarin bilgisine
peugeotefe
22-08-2012, 12:10
hala boludayim:D
http://f1208.hizliresim.com/10/l/c0m5u.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kanka bende arife günü bu yoldaydım sağda gördüğün su kanalı çok işe yarıyo(pembe tshörtlü adamın yürüdüğü kanal ) bi dünya yol gittim :) hatta orayı trafiğe ben açtım
gsi_club
22-08-2012, 23:44
ben bir daha yolum düsmedigi takdirde gitmem körfezden degmez o yola.bugün çinarciktan döndüm pendigi kaçirdim topculardan geçtim.akiciydi fazla beklemedim.içeride insaat oldugu için direk gemiye bindiriyorlardi.
KA®ANLIK
24-08-2012, 19:07
Evet beyler,
1-2 saat sonra Aydin'dan yola cikacagim, datçadan buraya geldim simdi, oldukca rahatti yollar ama tabi asil onemli olan balikesirden sonrasi (:
Varmi bugun istanbul yönüne giden bu taraflardan, feedback lazim (:
Yandex olması lazım sende..
an itibariyle baktım, senin güzergah bomboş, gebze ist arası da dahil :)
oh 3 gün superdı kopruler falan ama hafta sonu pert olur
KA®ANLIK
24-08-2012, 19:49
Yandex olması lazım sende..
an itibariyle baktım, senin güzergah bomboş, gebze ist arası da dahil :)
Ya yandex var da kullanmadim hic,
Sari ile gosterdigi yerlerse trafik mi var simdi onu cozemedim (:
Caps li bir bilgi paylasirsan cok sevinirim.
Yandexte renkler o anda yolda bir araba varsa onun hizini gosteriyor.
Soyle soyliyim mesela Ramazan'da sahur vakti Emirgan Sutis'in onunde 100 metrelik bolge kirmizi olurdu, geri kalan yerler yesil :D
TEM'de yesilden asagisi yogun denilebilir sehirlerarasi bolgede, Kavacik-Umraniye arasi icin bos demek sayilir tabi :D
O sekil yani :) Ara yollari sokaklari falan da gosteriyor o an veri geliyorsa oradan, ara sokaklarin ve caddelerin yesil olmasini beklemiyoruz tabi sari olmasi yeterli oluyor.
Benim kullanirken anladigim bu ve hicbir zaman Istanbul'un hicbir yerinde yanilmadi. FSM'de kopru calismasi oldugu zamanlarda (10 agustos) Beykoz Trafik'ten Bagcilar Trafik'e verdigi sure dk'si dk'sina tutmustu :D Yolda basarsan sure de dusuyor falan tabi
KA®ANLIK
24-08-2012, 22:13
Eyvallah Tarik,
Sari ise korkmuyoruz o zaman pek (:
Birazdan aydin izmir otobanina giricem, belki izmirin icinde guzel bir kokorec yerim (:
İzmit yalova tarafindaki arkadaslardan guncel bilgi olursa da degerlendiririm (:
Bugun sivastan istanbula dondum. Yollar boludan sonra biraz kalabalik ama cok sorun yok gidise gore bir saat fazla surdu yol
KA®ANLIK
25-08-2012, 06:15
İzmit otobAni su saniye itibari ile bombos...
oldukca rahat bir sekilde ilerliyorum (:
altinoluktan cikicam bende birazdan, sabah erkenden cikmaya niyetim vardi ama yolculari kaldiramadik :D
Nightfish
25-08-2012, 08:59
Ankara içinde inanılmaz bi trafik var. Hafta içi bu kadar kalabalık değildi.
RottingChrist
25-08-2012, 09:53
istanbuldan kaçan tatilciler lütfen geri gelmeyin. :)