Orijinalini görmek için tıklayınız : 350Z Sorgulama
Yazık valla ya bu kadar üçkağıt olmaz.
Bunlar bizim bildiğimiz ilgilendiğimiz araçlar var asıl hile hurda işte A3 A4 E serisi C serisi bmw 3 4 5 neler oluyo hadi bu araçlar az zaten hemen buluyoruz hangi araba hangisi diye bu güne kadar ne biliyosam söyledim yazdım gerçekten başıma da çok ihale aldım ama zamanında 2 kere başıma bir işler geldi 1 tanesi de bu foruma üyedir eskiden çok yazar çizerdi artık sesi çıkmıyo o işi Allaha havale ettim zaten bildiğinizi yazın saklamayın arkadaşlar
Özellikle kupon araçlarda bunların belirtilmesi lazım bilgisi olanların gerçi herkes çorbasına baktığı için üçkağıt ve yalan dolana göz yumuluyor sonra Allah kitap namaz niyaz. Rezalet.
abi, o aracı gerçekten tekrar yapıp binip adamlar varmış..
" BÜYÜK BİR KAZA DARBE OLMAYIP TEMİZLİK BOYALARI VARDIR " çok açıkmışsın be hocam.
Gerçekten, içleri rahat ediyor mu şöyle arabaları satanlar çok merak ediyorum..
bir olayı daha aydınlattın Aren Reis :D
yalnız bu aracı hangi usta toplamış ya :D
bir olayı daha aydınlattın Aren Reis :D
yalnız bu aracı hangi usta toplamış ya :D
plaketi hak etmiş cidden.. Adam resmen aracın yarısını baştan yapmış
plaketi hak etmiş cidden.. Adam resmen aracın yarısını baştan yapmış
orası da ayrı handikap :D opel servisi gibi bir yer kesti koydu başka bir arabadan vs vs vs :D
Genelde böyle büyük kazalarda masum günahsız Türk plakası olmayan arabalar feda edilir :D
Turuncu da açıklama yaptığın gibi bunda da başına dert alma. Hoş doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler.
bu arabanın da kazası nasıl anlatılır ki yarımdı aldım ben tamamladım mı denir :D
adam gercen bir z uzmani, tesekkurler nimotech :)
adam gercen bir z uzmani, tesekkurler nimotech :)
Ne kadar Z bir erkek :)
victor32
21-03-2016, 08:44
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-forged-motors-nissan-350z-manuel-271491381/detay)
araç hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-forged-motors-nissan-350z-manuel-271491381/detay)
sanırım jap34 plaka aren bunuda açıklamıştı araç mertin e5te takla attığı araç yarısı yoktu toplamışlar
uzun süre ilanda kaldı bu galeri almış , görüldüğü yerde koşarak uzaklaşılması gereken Z'lerin başında gelir
eğer jap sa tabiki
aren gördüğü gibi açıklığa kavuşturur hiç merak etme :D
sanırım jap34 plaka aren bunuda açıklamıştı araç mertin e5te takla attığı araç yarısı yoktu toplamışlar
uzun süre ilanda kaldı bu galeri almış , görüldüğü yerde koşarak uzaklaşılması gereken Z'lerin başında gelir
eğer jap sa tabiki
bende tereddütte kaldım ama jap plaka areninkini replikasıydı - kanat falan vardı bunda yok ..
geçenlerde bende pendik de yıkamacıda gördüm jap 34 ü..
pendik satıcı da , jap olma olasılığıda var tabi ki
bende tereddütte kaldım ama jap plaka areninkini replikasıydı - kanat falan vardı bunda yok ..
geçenlerde bende pendik de yıkamacıda gördüm jap 34 ü..
pendik satıcı da , jap olma olasılığıda var tabi ki
Jap detailing :D
Anca müsait olabildim bilgisayarımın karşısına geçebilidim ,
Bu güne kadar sitede az çok tanımıştır üyeler bildiğim ne varsa özellikle de araç satışlarını en yakınım olsun tanımadığım olsun bir şeyi biliyorsam tüm gerçeği emin olduğumu yazarım ve bir ispatım kesinlikle vardır , Allah herkesin çarşısına pazar versin , fakat işin içine yalan dolan girdi mi insanın tadı kaçıyor zamanımda benim canımı yakanlar oldu bu yüzden bu konulara daha hassasım ,
34 JAP Plaka 350Z Mert GÜLAY 'ın takla attığı arabadır aracın tavanı bagajı çamurluğu vs (resimleri var ) değişmiştiştir bu yüzden bu tarz iddalı açıklamalar gereksiz gelelim ilana
10.000 TL DEĞERİNDE İSKENDER VAREX EGZOS KUMANDALI VE KADEMELİ BÖLE BİR SES HİÇ BİR ARAÇTA YOKKKKKK (iskender Lamboya bu paraya komple belki yapar üzerindeki eksoz bedel olarak kendini patlatsa 2000 TL yi geçmez ya da %10 max la geçer .
'09 8000K Bİ-XENON SİYAH ZEMİNLİ ORJİNAL FAR 5.500 TL TR'DE BAŞKA YOK!! Valla ne söyliyeyim zaten anlatmak istediği GEN 2 facelift head lights , sadece orjinal gen 2 6 tane araç var türkiyede 1 tanesi US Spec kişi ithalatı diğerleri Track ver. bayi ithalatı . zemini kendisi gayet boyamış şahsi fikrimdir olmamış ama bu işler görecelidir . not max kargo gümrük dahil 3000 TL ye getirirdim aslında :D o paradan aldıysa bir miktar kazık yemiş
K&N HAVA FİLİTRESİ SIFIR TAKILDI GARANTİSİ DURUYOR 2.500 TL
'09 LED'Lİ STOP 5.000 TL facelift stop 1500 TL kargo gümrük dahil gelir max 1600 :D bu da gol değil
NİSMO CARBON LİP 4.000TL . allllaaaakası yok replica nismo lip fiber üstü vakumlama aynısından bir araç kendine getirdi 500 600 tl lik lip
NİSMO CARBON SAĞ SOL AYNA KAPAKLARI 2.850 TL Taiwan 80 usd + 24 usd kargo ile geliyor geçtik zaten Nismoda böyle bir parça yok
3M CAM FİLMİ ÖN CAM DAHİL 400TL doğrudur
SIFIR YENİ TAKILAN 19'' VOLK TE37 JANT 5.000 TL 1000 TL olduğunu söylememe gerek yok sanırım
4 ADET SPACER 1.000 TL H&R çift aplikasyonsa doğrudur bilinmezliğini koruyor :D
SIFIR YENİ TAKILAN 275 LASTİK 3.500 TL yani trofeo R vs takmadıysa imkan yok 1500 1700 bandında gider gelir
SIFIR EXEDY STAGE-2 BASKI BALATA 1.850 TL yapmasaydın böyle bir şey 950 TL baskı balata bilye dahil fiyatı var isterse gece gündüz gelir :D
BOSE MÜZİK SİSTEMİ 5.800 TL Çooook daha pahalıdır fakat aracın standart donanımıdır buraya yazmak gereksiz olmuş
ALCANTARA İÇ DÖŞEME 3.500 TL Nerede yapıldı bilemem kim yaptı hangi kumaşla yaptı alkanta mu poly. süet mi bilinmez ama o paralara yapılmış olabilir
GERÇEK DERİ TARÇIN CUSTOM BENTLEY DERİ PASPAS 900 TL Bilinmez inanmak istiyoruz
GERÇEK DERİ TARÇIN ORTA KONSOL 1.650 TL
(KAPILAR - DİREKSİYON - ORTA KONSOL - VİTES KÖRÜĞÜ) KOMPLE ALCANTARA bu biraz sert olmuş yani total 6050 TL para harcadım diyor eğer verdiyse yazık ama samimi değil
Z LOGOLU ÖZEL YAPIM YARI DERİ YARI ALCANTARA ORJİNAL KOLTUKLAR zevk meselesi
BOSE MÜZİK SİSTEMİ Yazmıştık sanki bunu ?
ELEKTRİKLİ - ISITMALI KOLTUKLAR
KOMPLE TEMİZLİK BOYALI doğrudur
EN DİRİ EN DÜZGÜN 350Z DAHASI YOK!! Çok iddalı ve gereksiz
HİÇ BİR MASRAF KESİNLİKLE GEREKTİRMEMEKTEDİR ARACIMLA İDDİALIYIM BİR EŞİ DAHA YOK yani neye göre kime göre ?
Yine daha düzgün resimleri yüklüyorum ,
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/31B21F0A-4B73-49E7-A38A-CE6C53C76910_zpsveidbkje.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/31B21F0A-4B73-49E7-A38A-CE6C53C76910_zpsveidbkje.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/5950D721-1AA2-4E5A-BD24-0D93A8A81730_zpstc4zqmnw.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/5950D721-1AA2-4E5A-BD24-0D93A8A81730_zpstc4zqmnw.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/826CFD42-F6C7-4140-8CE7-B7F8DC6F7D31_zpskkvdjp9s.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/826CFD42-F6C7-4140-8CE7-B7F8DC6F7D31_zpskkvdjp9s.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/2032DCBE-DA35-4BB2-A0DA-F2BD098301F1_zpsa173uws4.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/2032DCBE-DA35-4BB2-A0DA-F2BD098301F1_zpsa173uws4.jpg.html)
ÇOK ÖNEMLİ NOT: Kimsenin aracına çamur atmıyorum belki alan arkadaş bunları bilmiyor fakat alıcak arkadaşlar bunu bilsin , aracım satılık değil kendime rant vs yaratma çabam yok ne ilanım var ne bir şey , bir çok arkadaşım abim kardeşim aracımı da istiyor satmıyorum bunu da dip not olarak düşerim
ilanlaara ne zaman turuncu bir araç çıksa taklalı olan bu mu diye soruluyor bu konuya da bence artık açıklık getirdiğime inanıyorum , araç sahibi yazıların ve resimlerin silinmesini isterse benim açımdan sorun yok yönetimin insiyatifindedir
Saygılarımla
Gökhan Kavuştu
21-03-2016, 12:17
İlandaki JAP plakalı araç ise konunun 7. sayfasına bakmanız yeterli.
bence bu araç o araç değil önünde lip vardı kanat vardı en son
aynen jap'ta kanat ve lip vardi, o olmayabilir. ama ayni zamanda blackline far tadinda bisey de vardi, ki bunda da var sanirim. kafa karistirici
Fatih Kavak
21-03-2016, 20:32
JAP 10krtr
bence bu araç o araç değil önünde lip vardı kanat vardı en son
Tanınmamak için sökülmüş olabilir
http://us.123rf.com/450wm/aleksander1/aleksander11101/aleksander1110100132/8677562-unprofitable-a-nose-mustaches-and-eyebrows-a-vector-illustration.jpg?ver=6
JAP 10krtr
Fatkav 'ım noktayı koymuş :D
arenimo reyiz olay yeri inceleme ekibinden farkın yok abi , maşallah bütün ifsaları bulmussun :D
Otto_Skorzeny
18-04-2016, 13:22
Sahibinden 350Z
İlan No: 261444988
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-350z-261444988/detay
Var midir bilen? Cer plaka vardi bu mu o?
Sahibinden 350Z
Nissan 350 Z 3.5 Coupe 2004 Model 119.750 TL Galeriden sat (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-350z-261444988/detay)
CEER manuel
Otto_Skorzeny
18-04-2016, 13:38
CEER manuel
Aynen simdi fark ettim kendimi tebrik ediyorum. :D
Sahibinden 350Z
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-350z-261444988/detay
2 sene önce ataşehirden satılık seyir halinde kaputu açılınca kaputla tavanı boyalı olan araba galba yanlış hatırlamıyosam
Otto_Skorzeny
18-04-2016, 16:20
2 sene önce ataşehirden satılık seyir halinde kaputu açılınca kaputla tavanı boyalı olan araba galba yanlış hatırlamıyosam
Net bilgi mi bu kardeşim. Ciddi alıcıyız o yüzden soruyorum, Aren Abi'ye instadan yazdım bakalım o görünce biliyordur zaten herşeyini.
Ankara retro motorstaki cabrio Z hakkında bilgisi olan varmı , cidden çok diri duruyor,
Eger denildiği gibiyse sağlam bir pazarlık yapıp almayı düşünüyorum
retro motorsun sahibi foruma üye dodo hamman nicki.
Ona da sorabilirsiniz.
350Z düşünmek istedim bi an fakat Sagolsun "Arenimo" bu arabadan soguttu valla beni deşifreleri ile :)
Tüm konuları inceledim ama sanırım benim isteyecegim ayarda temiz, manuel, 350z'e sanırım 180-190 lira isterler..
Ankara retro motorstaki cabrio Z hakkında bilgisi olan varmı , cidden çok diri duruyor,
dün satıldı sanırım o makina
instagram ' da istanbula hayırlı olsun demişti
Arkadaşlar temiz 350Z her zaman var 61 plaka olan araç ataşehirden ilanda olan araba otomatik komple boyalı düşünün ama boya çok problem değil sonuçta tıra vurup 3 bölünen bir araba değil bütcenize uyan bir araba bulursanız şase kule panel diff şanzıman motor 350Z de alın araba zaten ölümsüz ben vette ye bindim 350Z den sonra mutlu olamadım şu an E92 M3 var bende muhteşem bir araba her şeyiyle ama turuncu 350Z inanılmaz dikkat çekiyodu geri kalan herşeyde tabiki tartışmasız M3 ama ben sanırım yine bir 350Z alıp proje yapıcam :D
Arkadaşlar temiz 350Z her zaman var 61 plaka olan araç ataşehirden ilanda olan araba otomatik komple boyalı düşünün ama boya çok problem değil sonuçta tıra vurup 3 bölünen bir araba değil bütcenize uyan bir araba bulursanız şase kule panel diff şanzıman motor 350Z de alın araba zaten ölümsüz ben vette ye bindim 350Z den sonra mutlu olamadım şu an E92 M3 var bende muhteşem bir araba her şeyiyle ama turuncu 350Z inanılmaz dikkat çekiyodu geri kalan herşeyde tabiki tartışmasız M3 ama ben sanırım yine bir 350Z alıp proje yapıcam :D
dıdıdı dıınnnnnnn -- waiting new Projeler - kafamda deli sorular :D
DoDo_hamann
21-04-2016, 10:10
Aracımızı İstanbul'a verdik.
Uzun yıllar satmamak için aldık aracımızı, M3 sevdasına vazgeçtik :)
'Güzelin dedikosu çok olur' sözünü birebir yaşadık bu araçta, herkes birşeyler konuştu tabi ki sürekli pert olan bir ikizi var onla karıştırıldı insanlara sürekli laf anlattık.
Alıcı arkadaş geldi detaylı şekilde ekspertizi yapıldı ve yeni sahibine teslim ettik.
Ergenlerden mesajlar ve gelen S2000 takaslarıda böylece son bulmuş oldu :)
Türkiye'de o dirilikte başka bir z ancak birinin garajında unutulmuş olarak çıkar.
Ya da Aren gibi alıcaksınız baştan yaratıcaksınız :)
Aracımızı İstanbul'a verdik.
Uzun yıllar satmamak için aldık aracımızı, M3 sevdasına vazgeçtik :)
'Güzelin dedikosu çok olur' sözünü birebir yaşadık bu araçta, herkes birşeyler konuştu tabi ki sürekli pert olan bir ikizi var onla karıştırıldı insanlara sürekli laf anlattık.
Alıcı arkadaş geldi detaylı şekilde ekspertizi yapıldı ve yeni sahibine teslim ettik.
Ergenlerden mesajlar ve gelen S2000 takaslarıda böylece son bulmuş oldu :)
Türkiye'de o dirilikte başka bir z ancak birinin garajında unutulmuş olarak çıkar.
Ya da Aren gibi alıcaksınız baştan yaratıcaksınız :)
Zaten seni tanıyan öyle arabalar alıp satmayacağını bilir.
Ukala insanlara laf anlatmak zordur.
Alana da satana da hayırlı olsun..
selmansarac
22-04-2016, 10:43
Araç tarafımdan alınmıştır. Galerideki arkadaşlar ve Doğukan kardeşim çok yardımcı oldular çok düzgün esnaflar sağolsunlar. Aracı expertize götürdük beraberce, expertiz parasını bile bana ödetmediler. Aracı detaylı kontrol ettik. Herşeyiyle çok diri çok beğendim. Gerçekten düzgün ve temiz bakılmış. İnşallah aynı şekilde ben de binmeye devam ederim.
Hayırlısı olsun iki tarafa da.
Roadster a ısınamasamda güzel görünen bir araç almışsınız :)
selmansarac
22-04-2016, 11:35
Hayırlısı olsun iki tarafa da.
Roadster a ısınamasamda güzel görünen bir araç almışsınız :)
Teşekkür ederim. Çok sağolun
Roadster deneyimini 3 sene önce e89 z4 üm varken yaşamıştım. Özletti kendini :)
sweatcaptain
03-05-2016, 09:02
arkadaslar selamlar
bılenınız bılır ,uzun surelı arac kullanıcısıyım...son aracımı 2.5 sene kadar uzerıne sattım...su sıralar 350z alma planları ıcerısındeyım...s2k c5 e46m3 vs degerlendırdım ama kullanım tecrubelerıme ıstınaden z daha agır basıyor :D
guzel temız bır arac arıyorum...manuel olması oncelıklı tercıhım komple boya harıcı parca boya konusu sıkıntı olmaz... aracını satmayı dusunen veyahut degerlendırebılecegım bır arac tavsıyenız olursa sevınırım...
Gokberk611
03-05-2016, 09:51
arkadaslar selamlar
bılenınız bılır ,uzun surelı arac kullanıcısıyım...son aracımı 2.5 sene kadar uzerıne sattım...su sıralar 350z alma planları ıcerısındeyım...s2k c5 e46m3 vs degerlendırdım ama kullanım tecrubelerıme ıstınaden z daha agır basıyor :D
guzel temız bır arac arıyorum...manuel olması oncelıklı tercıhım komple boya harıcı parca boya konusu sıkıntı olmaz... aracını satmayı dusunen veyahut degerlendırebılecegım bır arac tavsıyenız olursa sevınırım...
isteyen olursa da ilanda olmayan ve yakın zamanda ilana giricek bir araba var ,
55000 km de siyah 2005 model 3 ya da 4 parça boyalı ama 3 biliyorum ,
içi yeni yapılmış elden geçmiş ce28 jantlı makyajlı far stop benim lipten var coiloverı da aldı daha takmadı yurt dışına çıkacağı için satıcak rakamı da piyasaya göre iyi olucak
aren abi şöyle bi yorum paylaşmıştı ama geçerliliği nedir bende bilmiyorum.
araç duruyor ama sahibi satıp satmama arasında
c180cupe yle takas durumu olabılırmı acaba
bahadırtelli
20-07-2016, 18:47
SAHİBİNDEN 2006 MODEL NİSSAN 350Z COUPE
İlan No: 321571966
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-2006-model-nissan-350z-coupe-321571966/detay
Bu araba agir kazasi olan mi
SAHİBİNDEN 2006 MODEL NİSSAN 350Z COUPE
İlan No: 321571966
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-2006-model-nissan-350z-coupe-321571966/detay
Bu araba agir kazasi olan mi
TIR a vuran araba eski cer yani 3 arabadan 1 araba topladılar baya kötü durumda
bahadırtelli
21-07-2016, 18:30
Fiyattan belli zaten de fakirin ekmegide umutmus :))
Aracın arkadan fotografına dıkkat edın, bıldıgın yamuk duruyor. Fotografta boyleyse yakından kımbılır nasıldır..
Bu aracı 10 km kullanmak ıstemezdım.
Aracın arkadan fotografına dıkkat edın, bıldıgın yamuk duruyor. Fotografta boyleyse yakından kımbılır nasıldır..
Bu aracı 10 km kullanmak ıstemezdım.
araç eğimli bir yerde sanki, ondan dolayı öyle çıkmış olabilir..
3 tane araçtan da 1 tane araç çıkarmak iyiymiş vallahi.
Eğimle hiç alakası yok kardeşim. Araba vıraj almıyor duz duruyor :)
Hıcbır arac bır tarafı kaldırımda olmadıgı surece bu sekılde durmaz.
Temiz araç yazmış bir de. Nasıl bi' seviyeye geldi temiz araç tabirimiz.
sweatcaptain
26-07-2016, 00:22
sevıp saydıgımız bır abımızın dukkanının önü defalarca gıtmıslıgımız var ve yola doğru egımlı :)
Yol eğimli eyvallah ama araç bir garip duruyor hakikaten.
Arenimo gerçekleri söyledikten sonra eğimli ya da eğimsiz ne anlamı var ? Adam gerekeni yazmış dedikleri de doğru çıkıyor bildiğini söylediği için . :)
Day Walker
27-07-2016, 08:37
Arenimo yakında kitap yazıcak modifik camiası karışacak yer yerinden oynayacak plaka plaka herşeyi deşifre edecek :D
Aren Avni diye hesap açıcam şimdi abi haha @daywalker XoR
Day Walker
29-07-2016, 10:44
Aren Avni diye hesap açıcam şimdi abi haha @daywalker XoR
Arenimo twitterdan takip ederiz :D
Sahibinden 350z ...
İlan No: 338212974
Loading site please wait... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-350z-338212974/detay)
Arkadaşlar arac hakkında bilgisi olan varmı ?
_driver_
18-09-2016, 23:28
Arenimo yu konuya bekliyoruz :)
Uzun bir süre hacizli yattı daha yeni çözüldü bir ağaç altında yatıyodu fotoğrafı var bulur atatım :) iyi göstermek lazım boyası ne durumda bilmiyorum içi biraz yıpranmış gibi ama sanki işleri sadece kozmetik gibi duruyor blinen kazası büyük çaplı yok gösterilip alınır
sürekli görüyorum antalyada geçen sanayide yanlıyordu hatta ama araç güzel duruyor sesi falan hoş
Uzun bir süre hacizli yattı daha yeni çözüldü bir ağaç altında yatıyodu fotoğrafı var bulur atatım :) iyi göstermek lazım boyası ne durumda bilmiyorum içi biraz yıpranmış gibi ama sanki işleri sadece kozmetik gibi duruyor blinen kazası büyük çaplı yok gösterilip alınır
tesekkürler arenim , sizdeki siyah duruyormu hala duruyorsa onun için pazarlıkmı yapsak seninle :)
tesekkürler arenim , sizdeki siyah duruyormu hala duruyorsa onun için pazarlıkmı yapsak seninle :)
satıldı :D herkes kötü kaçırdı o arabayı KM boya durumu ve üzerindeki parçalarla bedavaya gitti 140 K TL ye
SharpBlade
24-09-2016, 17:05
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ea-motors_2007-cikisli-33.500-mil-ilk-sahibinden-cabrio-350-z-311770944/detay)
Bu ilandaki araç hakkında bilgisi olan var mı merak ettiğim için soruyorum cevaplarsanız sevinirim iyi günler :)
Temiz manuel 350z var mi?
FG 350z satılık arkadaşlar, procharger kit ile beraber. Detaylı bilgi için bana ulaşmanız yeterlidir.
Arenimonun sattığı araçta satılık ben olsam onuda değerlendirirdim
eldorado
27-10-2016, 22:41
lemans sunset 350z aranıyor abilerim kardeşlerim:)
izmir deki kng plakalı 2006 siyah artık arkadaşımdadır, bizdedir
plakası AC olmuştur.
8 bin liralık oem parça siparişi ile yaklaşık 20 bin liralık restore işlemleri başlamıştır.
İçindeki karbon zamazingoların sıfır oem ile değişme süreci ile olacaktır
üzerinde japonya sipariş, ruhsata işli komple üst kapalı kapalı sandık motoru, 10 bin km önce takılmıştır bizden önce.
25.000 liralık faturası bizde.
aracı baktırdıgımızda kaput, tavan, bagaj ve direkler boyasız çıkmıştır.
sağ çamurlugu değişik çıkmıştır.
ahalinin bilgisine.
aracın gerçek satış bedeli ise geçen hafta 137.000 tl tutarında olmuştur. kesinlikle doğru rakamdır .
alpbodrum
30-11-2016, 14:45
Antalyada bulunan 350z araç hakkında bilgi vermek istiyorum . 168 Binde muayeneye girmiş,
Araç yattığı için bagaj ve tavan kısmında çürüme başlamış 10cm - 5 cm cam kenarından yürümüş çürükler var.
Ön tampon kırık
Çamurluklarda vernik atmış
Kaputta 25cm boyunda çizik var ve araçta muhtelif yerlerde göçükler mevcut.
Ön amortisörlerde ses var.
Şanzıman 5 e çok zor giriyor ve geçerken ses yapıyor.
Tavanda boya var.
Sağ tavan çıtası kırık ve eritilerek yapıştırılmış.
Baskı tamamen bitik kaçırıyor.
Arkadan gelen ciddi bir uğultu var porya rulmanı yada diff .
Telefonda bunlar söylenmediği için 500 km yol yaptırdılar bize sağolsunlar.
110 liraya alsan 25-30 bin tl restore ister o dediklerine bakacak olursak..
degmez
o paraya temizi var hazır ZZ plakalı
Furkan_z3
26-12-2016, 21:55
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-350z-manuel-le-mans-sunset-362850642/detay)
Arkadaşlar Merhaba
Araç hakkında bilgisi olan varmı?
ilan no: 362850642
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-350z-manuel-le-mans-sunset-362850642/detay)
Arkadaşlar Merhaba
Tufan Dumanlı' nın eski aracı sanırım. Yetkili kişi Aren ama bu aralar kendileri " tez " hazırlamak ile meşgul. Eski sahibine sor bence soracaklarını. 1-2 parça lokal boya vardı diye yazdı olarak hatırlıyorum.
Arkadaşlar Merhaba
Tufanın eski aracı değil
bu araç e-5'te mertin takla attığı, eski JAP plakalı araç bi kaç sayfa geride fotoları var, en son burak diye birindeydi alan kişi plakayla beraber bi kaç parçasınıda değiştirmiş fotolarda ok gibi duruyor fakat o paralara alınıp binilecek bir araç değil
Tufanın eski aracı değil
bu araç e-5'te mertin takla attığı, eski JAP plakalı araç bi kaç sayfa geride fotoları var, en son burak diye birindeydi alan kişi plakayla beraber bi kaç parçasınıda değiştirmiş fotolarda ok gibi duruyor fakat o paralara alınıp binilecek bir araç değil
eğer o ise en son Pendikte birindeydi bu araç Ondan sonra akibiyeti ne oldu bilmiyorum. 3 tane bir birine benzeyen var çünkü bununla birlikte :)
Aynen, bir kaç sayfa geride " araba diyecek şahit lazım " fotoları mevcut.
Furkan_z3
27-12-2016, 16:48
Tufanın eski aracı değil
aynen bende dün johnie'nin yazdığı posttan sonra instagram hesaplarına stalk yaptım fakat bu araç Tufanın eski aracı değil çünkü o satarken başkası ile el sıkışmış ... Artı ilandaki alcantra döşeme açıklaması benımde aklıma direk JAP ı getirdi o yüzden sorgulama yapayım dedim..
BOM bildiğim kadarıyla takla atan.
VE Aren'in ki ZER plaka oldu.
Tufan naptı bilmiyorum :D
Bogacaynaci
02-02-2017, 14:00
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-track-edition-siyah-350z-361069940/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mıdır acaba ?
mukremin
03-02-2017, 22:41
milletçe araba binmeyi beceremedik,yabancılarda bakıyorum ilanlara,arabalar mermi gibi duruyo,adamlar gözü gibi bakmış.bizde öylemi değişik değişik şekiller olur olmadık yerde basmalar illa ispatlıcaz kendimizi sonra araba ararkende aklımız başımızdan gidiyo.yazık milli servet bunlar.
http://i.hizliresim.com/kk8dqy.png (http://hizliresim.com/kk8dqy)http://i.hizliresim.com/a5NrV7.png (http://hizliresim.com/a5NrV7)http://i.hizliresim.com/8gLRVA.png (http://hizliresim.com/8gLRVA)
Profiller kapanmadan önceki konuşma....
Arenimo, abi orda bu kozmetikte bu güzellikte başka araç yok varsa buyursun gelsin gibi birşey demiş orda. #ızzet'ten haberleri varmı kafama takıldı :D
eldorado
05-02-2017, 22:50
350z arıyorum arkadaşlar hali hazırda düzgün edepli kullanılmış düşük km arıyorum :)
Muhammet Uğur
06-02-2017, 17:52
https://www.youtube.com/watch?v=Q-TuCqmVCwI
Galiba gürcü plakalı araç tam bilgisi olan var mı?
alpbodrum
09-02-2017, 22:08
https://www.youtube.com/watch?v=Q-TuCqmVCwI
Galiba gürcü plakalı araç tam bilgisi olan var mı?
Kesinlikle gürcü plakalı araç biliyorum.
110 liraya alsan 25-30 bin tl restore ister o dediklerine bakacak olursak..
degmez
o paraya temizi var hazır ZZ plakalı
35 ZZ tarafımızca alınmıştır :D yuvaya geri döndü herkes yağ yakıyo falan diyo söküyoruz bu hafta ya da haftaya bakalım ne çıkıcak şimdiden tüm parçaları sipariş ettik bir 350Z daha doğacak ama asla satılmayacak :D hahaha
35 ZZ tarafımızca alınmıştır :D yuvaya geri döndü herkes yağ yakıyo falan diyo söküyoruz bu hafta ya da haftaya bakalım ne çıkıcak şimdiden tüm parçaları sipariş ettik bir 350Z daha doğacak ama asla satılmayacak :D hahaha
şimdiden çıkar talipler satıyormusunuz diye :) ama satarsanız haber ver :D
bilgehanbykhan
02-03-2017, 20:34
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-tr-tek-farki-yasa-farkini-yarat-daha-iyisi-yok-405493167/detay)
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce sosyal medyada gördüm ama bilgim yok. Twin Turbo filan ne kadar tutar?
Fiyata boyayı yapan kör çocuğun ameliyat masrafları dahil mi?
BOM54 kuzenin e60 m5 teydi buna geçmiş..Şanslı plaka iyi arabaların üstünde hep :)
BOM54 kuzenin e60 m5 teydi buna geçmiş..Şanslı plaka iyi arabaların üstünde hep :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-posh-motors_2005-nismo-350z-manuel-401662114/detay)
eldorado
03-03-2017, 10:09
Arenimo izzetten sonra tekrar hayırlı olsun bi konu açta patlasın :)
Projesi olacak, güzel olacak :)
Gerçekten yapılı bir siyah çok gaddar duruyor Z'de.. :)
eldorado
03-03-2017, 10:17
Kekuti* ok gibi duruyor maşallah bana önermişti alabilirsin diye ama turuncu daha bi güzel geliyor bana hayırlısıyla bende gidip alıcam bakalım
alpbodrum
03-03-2017, 21:08
Hayırlı olsun , Antalyadaki aracıda ben aldım :) Şimdiden Baskı, Volant, Amortisörler 10 binlik oldum daha bir 10 bin daha gidecek sanırım, S2000 den sonra kendime kızıyorum neden salak gibi baştan 350z almamışım diye, Önceden arkadaşlar abartıyorlar diyordum ama hakikaten 350z çok keyifliymiş Allah herkese nasip etsin inşallah.
Berkelyum
03-03-2017, 21:45
sizin aracınız da hayırlı olsun
Hayırlı olsun abi , yalıkavak gökçebeli gene inleteceksin😀
ali_utku
03-03-2017, 23:55
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-tr-tek-farki-yasa-farkini-yarat-daha-iyisi-yok-405493167/detay)
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı? Daha önce sosyal medyada gördüm ama bilgim yok. Twin Turbo filan ne kadar tutar?
Araç Konya'da ki evimin bulunduğu caddede duruyor sürekli.Kaporta durumu çok kötü.Boyada dalgalanmalar vs. bolca mevcut.
Basladik :)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/E8494B60-F519-493B-B7B6-A60C46FEFE8B_zpsao2ntfzg.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/E8494B60-F519-493B-B7B6-A60C46FEFE8B_zpsao2ntfzg.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/EB9A3D39-7908-4F27-8365-A3CCEC4A7479_zpslo4soqtv.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/EB9A3D39-7908-4F27-8365-A3CCEC4A7479_zpslo4soqtv.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/B8B8F63B-53F9-4F0D-BB34-12980AE7EF72_zpsgbanx18v.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/B8B8F63B-53F9-4F0D-BB34-12980AE7EF72_zpsgbanx18v.jpg.html)
Basladik :)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/E8494B60-F519-493B-B7B6-A60C46FEFE8B_zpsao2ntfzg.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/E8494B60-F519-493B-B7B6-A60C46FEFE8B_zpsao2ntfzg.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/EB9A3D39-7908-4F27-8365-A3CCEC4A7479_zpslo4soqtv.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/EB9A3D39-7908-4F27-8365-A3CCEC4A7479_zpslo4soqtv.jpg.html)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/B8B8F63B-53F9-4F0D-BB34-12980AE7EF72_zpsgbanx18v.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/B8B8F63B-53F9-4F0D-BB34-12980AE7EF72_zpsgbanx18v.jpg.html)
kolay gelsin umarım istediğin gibi olur,geçen sana sordum sattım dedin yetişemedim, bu sefer sattığında ben alıcam inşallah :)
Gokberk611
04-03-2017, 12:09
zx6r abi alacak kişi zaten belliymiş heralde, aren abi snapchatte bir paylaşımında demişti her şeyini baştan yapıp Ankara'da bi koleksiyonere (E92 M3'ü sattığı kişi) gidecekmiş araç
eldorado
04-03-2017, 12:34
Arenin aldığı araçlara +30bin koyun üstüne hahah@Arenimo
http://i.hizliresim.com/R0Ykn7.jpg (http://hizliresim.com/R0Ykn7) düşünen olursa elimde mevcut seibon
2007 civarı Antalya kirmizitas nissanda bi 350 z vardı. Plakası sg 350 idi. Ne oldu araç?
FurkanGokkaya
05-03-2017, 17:56
Eski MUR 99, fotoğraflar yardımcı olur sanırım.
http://s7.postimage.org/gefncpb8b/544045_4140232147675_1058306372_n.jpg
http://s9.postimage.org/9qi6as3r3/555384_4140229347605_912138890_n.jpg
Furkan_z3
05-03-2017, 19:41
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-manuel-125bin-de-396609307/detay)
alpbodrum
07-03-2017, 14:04
Hayırlı olsun abi , yalıkavak gökçebeli gene inleteceksin😀
Sağol kardeşim, elimizden geldiğince sessiz :)
sizin aracınız da hayırlı olsun
Çok sağolun.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-manuel-125bin-de-396609307/detay)
Ya al geç kardeşim 350z işte makina diyorum sana dinlemiyorsun bak Mx5 falan alırsan çok fena dalga geçerim , Gelirim 350z ile yanına bakar üzülürsün.. :))
Furkan_z3
07-03-2017, 14:23
Sağol kardeşim, elimizden geldiğince sessiz :)
Çok sağolun.
Ya al geç kardeşim 350z işte makina diyorum sana dinlemiyorsun bak Mx5 falan alırsan çok fena dalga geçerim , Gelirim 350z ile yanına bakar üzülürsün.. :))
Alıp böyle birşey haline dönüştürürsem sadece beni motor hacim açısından üzersin :) Mx-5 RF modeli için görüşme yapıyorum bayi ile Türkiye'ye ne zaman gelecek filan diye... 350z olayını bu gidişle siliyorum kafadan...Ama sen gene izmire gelince gel yanıma beklerim :)
http://i1031.photobucket.com/albums/y373/REV9Autosport/by_raymond_zpsmtx8ua25.jpg
Furkan abi seni tanımıyorum ama alıp böyle bir şekle bile soksan 350z yine üzer yine üzer :)
sen s2000'E o paraları verme ,350 z bile o rakamlarda değildi zamanında ama ***** piyasa en azından donanımlı ve kalite.
Furkan_z3
07-03-2017, 16:17
Furkan abi seni tanımıyorum ama alıp böyle bir şekle bile soksan 350z yine üzer yine üzer :)
sen s2000'E o paraları verme ,350 z bile o rakamlarda değildi zamanında ama ***** piyasa en azından donanımlı ve kalite.
Cevaplarınla Alp'e direk prim vermişsin üzer filan diye :) Bende aslında cabrio merakı var bütün aldığım araçlar RCZ dışında cabrioydu.. Seçeneklerim arasında 1. sırada 350z vardı ama 2-3 arabaya baktım ve hayal kırıklığı yaşadım.Şimdi diğer seçeneklere bakıyorum e89 kasa z4 - s2000 veya yeni miata... Ama bir yandan halen 350z 'de arıyorum...Bakalım artık yakın zamanda belli olucak...
i-vtec07
07-03-2017, 16:25
2007 civarı Antalya kirmizitas nissanda bi 350 z vardı. Plakası sg 350 idi. Ne oldu araç?
Turuncuydu dimi ? Satış müdürünündü araç sanırım .
eldorado
08-03-2017, 10:50
Furkan_z3 cabrio dıyosan 350z ya da s2k alman mantıklı olur bizim burada bi arkadaşımız aldı kız arabası gıbı geldı bıraz bana sürdüğümde gidişi hiç memnun etmedı benı
Turuncuydu dimi ? Satış müdürünündü araç sanırım .
aynen. Diziye felan çıkmıştı. Show aracı gibi birşeydi. O zamanlar test etme fırsatım olmuştu. Bu turunculardan herhangi biri sanırım başına bir iş gelmediyse :D
alpbodrum
08-03-2017, 17:44
Alıp böyle birşey haline dönüştürürsem sadece beni motor hacim açısından üzersin :) Mx-5 RF modeli için görüşme yapıyorum bayi ile Türkiye'ye ne zaman gelecek filan diye... 350z olayını bu gidişle siliyorum kafadan...Ama sen gene izmire gelince gel yanıma beklerim :)
http://i1031.photobucket.com/albums/y373/REV9Autosport/by_raymond_zpsmtx8ua25.jpg
Valla kardeşim bu hale getirirsen elinde kalır söyleyeyim özellikle ben bu işi biliyorsam bu aracın sol ön çamurluktan kazası olduğuna adımı basarım :) Ayrıca araç kibrit kutusu gibi asla bir 350z Asaleti ve heybeti olamaz bunda . Arkası çok kısa birazda Z3 ü andırıyor belki ondan hoşuna gitmiştir. Birçok spor araçta yapılan hata kullanıcının burunun görememesi rezilliği bundada yapılmış aracın burnu düşmüş, Daihatsu coupen vardı bir zamanlar , aynı segmente düşer 3 yıl sonra bu araç ve çok zarar edersin.
Senin Z4 bu aracı bozardı ayrıca eski olarak düşünme onların asaleti , ön çamurluktaki sinyal detayları , arka çamurluğun şişkin olması , Kapılarındaki kordonlar 2003 ' de üretildiği düşünülürse Mx5 tam bir düş kırıklığı.
Furkan_z3
09-03-2017, 10:06
Valla kardeşim bu hale getirirsen elinde kalır söyleyeyim özellikle ben bu işi biliyorsam bu aracın sol ön çamurluktan kazası olduğuna adımı basarım :) Ayrıca araç kibrit kutusu gibi asla bir 350z Asaleti ve heybeti olamaz bunda . Arkası çok kısa birazda Z3 ü andırıyor belki ondan hoşuna gitmiştir. Birçok spor araçta yapılan hata kullanıcının burunun görememesi rezilliği bundada yapılmış aracın burnu düşmüş, Daihatsu coupen vardı bir zamanlar , aynı segmente düşer 3 yıl sonra bu araç ve çok zarar edersin.
Senin Z4 bu aracı bozardı ayrıca eski olarak düşünme onların asaleti , ön çamurluktaki sinyal detayları , arka çamurluğun şişkin olması , Kapılarındaki kordonlar 2003 ' de üretildiği düşünülürse Mx5 tam bir düş kırıklığı.
Sakin ol şampiyon :) dur 2 dakka ne salladın arabaya :) ben zarar kar çok düşünmüyorum dişime göre araç bulsam alacağım ticaret kafası ile bakmıyorum olaya..Sorunsuz beni yormasın arabadan soğutmucak araç arıyorum...Biliyorsun ben günlük kullanıyorum habire sorun çıkarcak araca yanaşmam bir köşede aylarca yatsın diye bakmıyorum ki artık 350z bakmaktan ciğerim soldu :)
mannerboy
09-03-2017, 10:09
alpbodrum abi hayırlı olsun çok iyi makinaydı valla nokta atışı olmuş samanlıktan çıkardın
alpbodrum
11-03-2017, 12:29
alpbodrum abi hayırlı olsun çok iyi makinaydı valla nokta atışı olmuş samanlıktan çıkardın
Sağolasın kardeşim , çok şükür ilk defa aldığım bir araçtan dönüş yolunda pişman olmadım genelde hep niye aldım lan ben bu arabayı ne gerek vardı bu kadar para vermeye derdim ama bu sefer değdi , Allah herkese 350z nasip etsin.
alpbodrum
11-03-2017, 12:41
Sakin ol şampiyon :) dur 2 dakka ne salladın arabaya :) ben zarar kar çok düşünmüyorum dişime göre araç bulsam alacağım ticaret kafası ile bakmıyorum olaya..Sorunsuz beni yormasın arabadan soğutmucak araç arıyorum...Biliyorsun ben günlük kullanıyorum habire sorun çıkarcak araca yanaşmam bir köşede aylarca yatsın diye bakmıyorum ki artık 350z bakmaktan ciğerim soldu :)
Ben sana dışarıdan biri olarak söylemiyorum bunları bir boyasız göçük ustası olarak yazıyorum. Bu araçlar gitgide azalıyor ve değerleniyor Şu aralar eğer 350z bulamazsan 1-2 sene sonra duvarına posterini asarsın.
Galeriden ilanda olan kırmızı 350z nedir ne degildir varmi bilen?
Arkadaşlar varmı temiz 350z satan, çevresinde olan
ozyt1000
05-10-2018, 13:38
Selamlar,
aracı bilen varmı ?
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-src-motors-dan-nissan-nismo-350z-588656064/detay)
Selamlar,
aracı bilen varmı ?
Sorry, you have been blocked (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-src-motors-dan-nissan-nismo-350z-588656064/detay)
Arenimo bey danışmaya lütfen, siteye geliyorsanız :D
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / SRC MOTORS'dan NİSSAN NİSMO 350Z sahibinden.comda - 588656064 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-src-motors-dan-nissan-nismo-350z-588656064/detay)
Araç hakkında bilgisi olan var mı?
Nissan 350z lerin Tr'deki 2.el fiyatını görse, tekrardan 2.0 turbo motorla falan üretime başlar. :)
Nissan 350z lerin Tr'deki 2.el fiyatını görse, tekrardan 2.0 turbo motorla falan üretime başlar. :)
Gerçekten bu ilanlardaki fiyatlara satılıyor mu acaba aylardır takip ediyorum satılıp ilanı kalkan çok nadir ilanda sorduğum araçta 205.000 den 190.000e düştü
ozyt1000
22-01-2019, 12:46
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / SRC MOTORS'dan NİSSAN NİSMO 350Z sahibinden.comda - 588656064 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-src-motors-dan-nissan-nismo-350z-588656064/detay)
Tam emin olmamakla beraber geçmişte aracı sorgulattığımızda taklalı toplatılan meşhur araç olabileceği söylenmişti.
Tam emin olmamakla beraber geçmişte aracı sorgulattığımızda taklalı toplatılan meşhur araç olabileceği söylenmişti.
Selamlar abi,sağlam pert olan araçlardan ikisi de güncel rengi turuncu.Biri eski mur99 biri şuan dediğim gibi turuncu renkte mur99 dan sonraki plakası yes79 bir diğeride taklalı olan rol88 plakalı (hala aynı plakalı) araç.Mur99 un diğer z'lerden farkı carbon orta konsol vardı değişiklik yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum.Ama her halukarda ağır hasar geçmişi mevcut.İlandaki aracın eski plakasına ulaşıldığı taktirde ağır hasarlı olup olmadığı garantileşmiş oluyor bir nebze.
bu fiyatlara satılmıyor aylardır ilanda çoğu vede satılmayacak merak etmeyin böyle bir fiyat yok
nsanlarda akıllandı artık bu araçlara bu paraları vermiyorlar
çok şükür ki s2000 e de 350z yede gerçekten arabayken bindim aldım sattım, şuan bu piyasada bu fiyatlar içler acısı
ozyt1000
22-01-2019, 14:48
Selamlar abi,sağlam pert olan araçlardan ikisi de güncel rengi turuncu.Biri eski mur99 biri şuan dediğim gibi turuncu renkte mur99 dan sonraki plakası yes79 bir diğeride taklalı olan rol88 plakalı (hala aynı plakalı) araç.Mur99 un diğer z'lerden farkı carbon orta konsol vardı değişiklik yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum.Ama her halukarda ağır hasar geçmişi mevcut.İlandaki aracın eski plakasına ulaşıldığı taktirde ağır hasarlı olup olmadığı garantileşmiş oluyor bir nebze.
üşenmedim sorgulattım eski plakaları göstermiyor ama sırasıyla istanbul, Bursa, Istanbul, Kayseri, Ankara, Trabzon ve tekrar istanbul plakalarını almış.
by_hayali
22-01-2019, 15:46
ozyt1000 Ozan abi 350z arıyorsan Yasin'in arabasına bakmalısın kesinlıkle eksiksiz ve tamamen kaliteli parçalarda dolu bir 350 gtr aldığı için satıyor arabayı Aren'in eski arabası
Olay aydınlatma için yazıyorum antalyadaki araç mur plakalı araç değil olayı aydınlattık.Aracın eski rengi bh plaka çıtırdan kayıt var araçta.Siyahtan turuncuya renk değişimi var.
Emre İlbi
22-01-2019, 16:01
Olay aydınlatma için yazıyorum antalyadaki araç mur plakalı araç değil olayı aydınlattık.Aracın eski rengi bh plaka çıtırdan kayıt var araçta.Siyahtan turuncuya renk değişimi var.
Siyahtan turuncu olduysa, ve Kayseri plakalı hali siyah ise, buradayken önden patlamış, hava yastıkları falan açılmıştı, kazalı olarak satılmıştı diye hatırlıyorum
Siyahtan turuncu olduysa, ve Kayseri plakalı hali siyah ise, buradayken önden patlamış, hava yastıkları falan açılmıştı, kazalı olarak satılmıştı diye hatırlıyorum
Orasini bilemiycem ama arac kaza oluyor toplaniyor siyah sekilde kullaniliyor sonrasinda (tahminimce) satista daha on planda olsun diye boyamislar.mantiken sacma geliyor ama satis politikasi malesef :)
infinity G35 hatta G37 bu araçların yarı fiyatına varken neden nissan fanları iki hatta 3 misli para verip 350Z alır ? S2000 ve 350Z ler neden hakettiği rakamın 2-3 misline satılır ? hadi o rakamları isteyen varda alan neden var ? iç desen içi kötü dış desen tartışılır bence G daha seksi daha karizmatik,motor cc/hp oranı desen artık güncel değil 2litre turbo araçlar elek yapıyo eski teknolojiyi..bu paralara 4.28 ler A45AMG ler PDK lı porsche cayman S ler neler var neler..yarı parasına 3.35 ler e46 m3 ler falan varken japon bakalitine bu paraları vermek çok enteresan.. fanlık ayrı bi level demekki...
şu dolandırıp kaçan her yerde yan gitmeye çalışıp arap driftciler gibi saçma saçma yanlayan galerici arkadaş nissan 350Z den harunda S2000 den epey bi insanı soğutmuştur sanırım..
tiMachine
12-06-2019, 11:26
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / -WRC GARAJ-2004 NİSSAN 350 Z MANUEL KAZASIZ TRAMERSİZ sahibinden.comda - 666839028 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-wrc-garaj-2004-nissan-350-z-manuel-kazasiz-tramersiz-666839028/detay)
geçmişini bilen var mı ?
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / -WRC GARAJ-2004 NİSSAN 350 Z MANUEL KAZASIZ TRAMERSİZ sahibinden.comda - 666839028 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-wrc-garaj-2004-nissan-350-z-manuel-kazasiz-tramersiz-666839028/detay)
geçmişini bilen var mı ?
geçmişini bilmem de ,200 binlik arabasatış ilanında bi tane içiinin resmi olmaz mı be arkadaş ??
tiMachine
12-06-2019, 14:07
geçmişini bilmem de ,200 binlik arabasatış ilanında bi tane içiinin resmi olmaz mı be arkadaş ??
abi araç içinde çok bir opsiyon yok zaten de, bu arabalarda kazasız ve motoru ölü değil ise içinden çıkacak masraf hiçbir şey bence :d
geçmişini bilen var mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam Bakırköy gümrükte satılan araç.
tiMachine
13-06-2019, 00:13
Yanlış hatırlamıyorsam Bakırköy gümrükte satılan araç.
Yani hocam, piyasa tarafından tanınan çok ellenmiş bir araç mıdır?
https://youtu.be/fLZQ0ZsCf10
bu araba olma ihtimali var gümrüktekiyse :D
Bu daha geçen haftalarda gümrüğe düştü abi,sınırda araç şuan sahibi yurtdışı kimlikli birine satmaya çalışıyordu 7000 dolar gibi bir fiyata.Bu ilandaki 1-2 senedir istanbulda ilanlarda :)
CloudGrey
13-06-2019, 09:11
o bu değilde video çok iyi ahahah :D :D
adam her yerde yatırıyor arabayı hahahaha çok eğlendim.
bi e39 m5 alabilsem bende böyle gezerim sokaklarda.
İzmirde adamın atmadığı makas kalmadı nasıl bir kullanışsa iyi patlamadan kapattı defteri.
enes_srb
13-06-2019, 09:58
Abi iyi hosta boylede surmezsin :D bende yabanci kimlik var 5 bine hayirli olsa mi bize :D
Yani hocam, piyasa tarafından tanınan çok ellenmiş bir araç mıdır?
O konuda bilgim yok maalesef
geçmişini bilen var mı ?
Bakırköy gümrük den alınma , otomatik den dönme .
adam yanlamıyo direksiyonla arabayla kavga ediyo bildiğin..dirft performansı yüksek bi arabayla yapılmış en kötü drifttir bu heralde benim bu güne kadar izlediğim..insanları nissandan soğutmak için S2000 cilerin oyunu olabilir :soru:
tiMachine
13-06-2019, 12:58
@Kekuti abi attığın videoyu seyrederken içim gitti, pes ettim bakmıyorum arkadan itiş araba ya hepsini sıka sıka öldürmüşler
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / SAHİBİNDEN 2004 NİSSAN 350Z NİSMO SUPERCHARGER 450 HP sahibinden.comda - 711710129 (https://sahibinden.com/711710129)
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / SAHİBİNDEN 2004 NİSSAN 350Z NİSMO SUPERCHARGER 450 HP sahibinden.comda - 711710129 (https://sahibinden.com/711710129)
Trabzon'da Alper Abideydi sanırım. Güzel duruyor, ama geçmişi geleceği nedir bilmiyorum..
Siyah gerçekten iyi duruyor bu arabada
Furkan_z3
16-08-2019, 15:48
Bir ara 06 RUN plaka olan araç aslında otomatikti sonra manuele çevrildi. Bilinçli insanların elindeydi . Bir ara tekrar ankarada bir arkadaşım almıştı. Youtube a Nissan 350Z | 400 hp Supercharger Modifiyeli Japon yazarsanız videosu eski sahibinden anlatımı çıkıyor. Güzel araçtır.
he bir de ek olarak, parçaları Aren verdi diye biliyorum :)
D2 fren, Supercharger kiti falan..
gürcü elemana çok özenmiş.. Sonra böyle araç alınca x kişi maganda olarak göze batıyor.
Bu daha geçen haftalarda gümrüğe düştü abi,sınırda araç şuan sahibi yurtdışı kimlikli birine satmaya çalışıyordu 7000 dolar gibi bir fiyata.Bu ilandaki 1-2 senedir istanbulda ilanlarda :)
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / TURKİYE NİN EN UNLU 350Z Sİ sahibinden.comda - 723029839 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-turkiye-nin-en-unlu-350z-si-723029839/detay)
Ben tek ünlü 350 Z bilirim, o da Aren'in yaptığı.
Otto_Skorzeny
19-08-2019, 01:18
Bir ara 06 RUN plaka olan araç aslında otomatikti sonra manuele çevrildi. Bilinçli insanların elindeydi . Bir ara tekrar ankarada bir arkadaşım almıştı. Youtube a Nissan 350Z | 400 hp Supercharger Modifiyeli Japon yazarsanız videosu eski sahibinden anlatımı çıkıyor. Güzel araçtır.
250 olsa direk alınacak araba bence. Çok hoşuma gitti.
250 olsa direk alınacak araba bence. Çok hoşuma gitti.
250 derken fiyatından mı bahsettin ,1 saattir ilana bakıyom fiyatı 245 bin yazıyo da kafam karıştı :D
Furkan_z3
19-08-2019, 09:55
250 derken fiyatından mı bahsettin ,1 saattir ilana bakıyom fiyatı 245 bin yazıyo da kafam karıştı :D
Bende ilk kafam karıştı . Ama şöyle demek istedi sanırım yani 250 bin olsa kenarda alırım gibisinden :)
Otto_Skorzeny
19-08-2019, 14:09
Benim kafa inanılmaz karışmış :D.
Nissan / 350 Z / 3.5 / Coupe / -LİON MOTORS-2006 NİSSAN 350Z 3.5 COUPE SUPERCHARGER 480HP sahibinden.comda - 695072114 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-lion-motors-2006-nissan-350z-3.5-coupe-supercharger-480hp-695072114/detay)
bu araçtan bahsediliyor sanıyordum
motoru birebir aynı olan infinity G35 veya G37 ler 100 liraya satılamıyoken ki iç kalitesi nissanı 8e katlar, bu 350Z ler infinity ye göre nasıl 2-3 misli para edebiliyor çok enteresan..bana göre 350Z de değil 370Z muadili G37 olması gerekenin %30-40 altında..nissanlar da olması gerekenin %40-50 üzerinde rakamlarda şu an..
motoru birebir aynı olan infinity G35 veya G37 ler 100 liraya satılamıyoken ki iç kalitesi nissanı 8e katlar, bu 350Z ler infinity ye göre nasıl 2-3 misli para edebiliyor çok enteresan..bana göre 350Z de değil 370Z muadili G37 olması gerekenin %30-40 altında..nissanlar da olması gerekenin %40-50 üzerinde rakamlarda şu an..
konuyu biraz açarrmısınız :D
turbo&quattro
19-08-2019, 14:22
konuyu biraz açarrmısınız :D
Infiniti nissanin lux sinifindaki markasi. Guzellik goreceli kavram ancak G3x Z den cok daha kaliteli ve donanimli.
Infiniti nissanin lux sinifindaki markasi. Guzellik goreceli kavram ancak G3x Z den cok daha kaliteli ve donanimli.
+/- yönleri nelerdir peki
bence kaliteye takılmıyor alan kişiler diye düşünüyorum.Motor mekanik aynı olabilir ama görsel olarak z açık ara önde .. orası kesin.Bu da fiyat artışının bi sebebi olabilir , verilir mi verilmez mi o paralar orası muamma tabi (:
tam olarak bunu mu demek istediniz :D
Infiniti / G / G37 S / INFINITI G37s IPL sahibinden.comda - 695762701 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-infiniti-g37s-ipl-695762701/detay)
turbo&quattro
19-08-2019, 14:38
+/- yönleri nelerdir peki
Incik boncuk haric ayni motor iste. G lerde arka koltuk var, ici cok daha kaliteli. Ne bileyim navigasyondu, elektrikli koltuklar vs..
turbo&quattro
19-08-2019, 14:43
Infiniti / G / G37 S / INFINITI G37s IPL sahibinden.comda - 695762701 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-infiniti-g37s-ipl-695762701/detay)
G35 2008 de g37 oldu ve makyaj yedi. Motor 3.5 den 3.7 ye cikti 30/40 bg fln daha guclu. Tr de satilamamasinin sebebi motor hacminden dolayi heralde.
evet tam olarak bu.. 2010 hatasız 102bin liraya geçen hafta vardı..ilanı kalkmış..yeniden çıkar satılmadıysa.. 150 isteyenlerede güzel bir pazarlıkla uygun fiyata alabileceğine inanıyorum...vergisi bi tık yüksek, onun harici nissanı net bozar her yönden...ilanı kalkan aracın linki ekleyemiyorum ilanda yazan şekli aşağıdaki gibiydi..
SON 1 HAFTA Sahibinden hatasız Kazasız Boyasız 320 hp V6
VasıtaOtomobilInfinitiGG37 S
102.500 TL
Yayında Değil
İlandaki araçla alakalı lüzumsuz bir not :): Benim bildiğim, Infiniti markasının performans departmanı, 2010 yılında "Infiniti Performance Line" (IPL) adını aldı ve IPL ilk G37 uygulamasını 2011 yılında yaptı. Bu nedenle, ilandaki 2008 model G37 fabrika çıkışı IPL değildir. Ya sonradan çevirmedir ya da aslında "Infiniti S" dir.
İlandaki araçla alakalı lüzumsuz bir not :): Benim bildiğim, Infiniti markasının performans departmanı, 2010 yılında "Infiniti Performance Line" (IPL) adını aldı ve IPL ilk G37 uygulamasını 2011 yılında yaptı. Bu nedenle, ilandaki 2008 model G37 fabrika çıkışı IPL değildir. Ya sonradan çevirmedir ya da aslında "Infiniti S" dir.
çok degerli bilgilendirme için sagol,peki arasında ki bariz farklar nelerdir bu s veya ıpl nin
Aslına bakarsanız, 2011 model yılından önceki G37'lerin, fabrikasyon modifiyeli olanı var mı emin değilim. Benim demek istediğim, eğer böyle bir araç varsa, o aracın arkasında "IPL" rozeti değil, "Infiniti S" rozeti olmalı. Çünkü 2010'dan önce o departmanın adı "IPL" değil, "Infiniti S" :)
Bir ara sık sık ilanlara girip çıkan bir manuel G35 vardı. Benim Infiniti markası ile ilgili yüzeysel bilgilerim de, o araca niyetlendiğim zaman yaptığım araştırmalardan kalma. G35,G37 bence de, fiyat avantajı nedeniyle, kesinlikle 350Z'den daha mantıklı bir alternatif. Ancak, ne yazık ki, otomatik fobim yüzünden şahsen ben, bu avantajdan faydalanamıyorum :)
Tam olarak sizin sorduğunuz sorunun cevabı değil ama, standart bir G37 ve IPL tarafından yapılmış bir G37'nin teknik farklılıkları ile ilgili birkaç linki aşağıda bulabilirsiniz.
Access Denied (https://www.motortrend.com/cars/infiniti/g37/2011/2011-infiniti-performance-line-g-coupe/)
Preview: IPL (Infiniti Performance Line) G37 Coupe (https://www.roadandtrack.com/new-cars/a1525/preview-ipl-infiniti-performance-line-g37-coupe-16202/)
Bu arada, G37'nin 2011 yılındaki Türkiye satış fiyatı 94.000 euro imiş.
Infiniti G37 S Coupe - TEST MERKEZİ (http://otomobil.haber3.com/infiniti-g37-s-coupe-haberi-718.htm)
Aslına bakarsanız, 2011 model yılından önceki G37'lerin, fabrikasyon modifiyeli olanı var mı emin değilim. Benim demek istediğim, eğer böyle bir araç varsa, o aracın arkasında "IPL" rozeti değil, "Infiniti S" rozeti olmalı. Çünkü 2010'dan önce o departmanın adı "IPL" değil, "Infiniti S" :)
Bir ara sık sık ilanlara girip çıkan bir manuel G35 vardı. Benim Infiniti markası ile ilgili yüzeysel bilgilerim de, o araca niyetlendiğim zaman yaptığım araştırmalardan kalma. G35,G37 bence de, fiyat avantajı nedeniyle, kesinlikle 350Z'den daha mantıklı bir alternatif. Ancak, ne yazık ki, otomatik fobim yüzünden şahsen ben, bu avantajdan faydalanamıyorum :)
Tam olarak sizin sorduğunuz sorunun cevabı değil ama, standart bir G37 ve IPL tarafından yapılmış bir G37'nin teknik farklılıkları ile ilgili birkaç linki aşağıda bulabilirsiniz.
Access Denied (https://www.motortrend.com/cars/infiniti/g37/2011/2011-infiniti-performance-line-g-coupe/)
Preview: IPL (Infiniti Performance Line) G37 Coupe (https://www.roadandtrack.com/new-cars/a1525/preview-ipl-infiniti-performance-line-g37-coupe-16202/)
Bu arada, G37'nin 2011 yılındaki Türkiye satış fiyatı 94.000 euro imiş.
Infiniti G37 S Coupe - TEST MERKEZİ (http://otomobil.haber3.com/infiniti-g37-s-coupe-haberi-718.htm)
demek 600 binlik kafa yaşıycaz desene :D
pekki bu s lerden hangisinini tercih edersin sen olsan coyote şuan ki ilanlardakiler bunlar
Infiniti / G / G37 S / AUTOSTORE 2010 INFINITI G37 S - 120.000 KM sahibinden.comda - 691895427 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-autostore-2010-infiniti-g37-s-120.000-km-691895427/detay)
Infiniti / G / G37 S / SAHİBİNDEN 2010 MODEL YER UCAGI sahibinden.comda - 635486802 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-sahibinden-2010-model-yer-ucagi-635486802/detay)
pekki bu s lerden hangisinini tercih edersin sen olsan coyote şuan ki ilanlardakiler bunlar
Infiniti / G / G37 S / AUTOSTORE 2010 INFINITI G37 S - 120.000 KM sahibinden.comda - 691895427 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-autostore-2010-infiniti-g37-s-120.000-km-691895427/detay)
Infiniti / G / G37 S / SAHİBİNDEN 2010 MODEL YER UCAGI sahibinden.comda - 635486802 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-sahibinden-2010-model-yer-ucagi-635486802/detay)
fazla paylasma şimdi bak bunlarında piyasası yükselcek :(
dedik ya şimdi kesin bunlarda yükselir :D
pek aynı araç değil aslında. Daha lüks ve Amerikan pazarına yapılmış bir araç kendileri..
Z biraz daha sürücü odaklı geliyor bana, tabii herkes de Colin Mcrae değil ama :D
Bir dönem bende baktım bütçeye göre alınabilir geldi. Sonra bir kaç kişiden elektroniği fazla, pek yatkın olmayabilir modifiyeye yorumu gelince yorgun düştüm :D
Bundan dolayı da tutmuyor olabilir, yoksa 37 güzel bir araç. :)
Göstergede yazan kilometreler ne kadar doğrudur tartışılır ama, her iki araç da benzer kilometrelerde, aynı renk, aynı donanımlara sahipler. Bana göre, birinin galeriden satılık olma handikapı var ama, sahibinden olanın ilanındaki "yer uçağı" ifadesi, durumu eşitliyor :) Sanırım ancak, her iki araca yapılacak detaylı ekspertiz incelemesi sonrasında bir tercih yapılabilir.
Infiniti / G / G35 / EYMEN MOTORS 2005 MODEL INFINITI G35 SIYAH İCİ BEJ EMSALSİZ sahibinden.comda - 777775095 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-eymen-motors-2005-model-infiniti-g35-siyah-ici-bej-emsalsiz-777775095/detay) şu aracı almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı km değilde mil galiba
PiscocuK
27-02-2020, 12:08
Infiniti / G / G35 / EYMEN MOTORS 2005 MODEL INFINITI G35 SIYAH İCİ BEJ EMSALSİZ sahibinden.comda - 777775095 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-eymen-motors-2005-model-infiniti-g35-siyah-ici-bej-emsalsiz-777775095/detay) şu aracı almayı düşünüyorum bilgisi olan varmı km değilde mil galiba
bende sadece tramer bilgisi var mesaj atmıştım
5 kaza 750/2018+17330/2008+17455/2008+1789/2007+1574/2006 TL
Her yıl kaza yapmış neredeyse sonra bi 10 sene ES vermiş gibi duruyor..
bende sadece tramer bilgisi var mesaj atmıştım
5 kaza 750/2018+17330/2008+17455/2008+1789/2007+1574/2006 TL
Her yıl kaza yapmış neredeyse sonra bi 10 sene ES vermiş gibi duruyor..
10 sene tramer yoksa benım aklıma 2 şey geliyor ya kazalı şekilde uzun süre bekledi yada alan şahıs aracı yatırdı o zman şöle söliyim bu aracı kaça almak mantıklı ve otomatik almak riskmi olur
Plaka ya bakınca son sahiplerinin direk nargileyi çok seven suriler geldi gözüme.
yabancı plaka bu yabancıdan yabancıyadır
PiscocuK
27-02-2020, 14:27
ilanlardaki tüm 350z ve g35 lerin tramer raporu mevcut :) ihtiyaç olursa yollarım arkadaşlar
1 aydır kırmış aramıştım bulamadım gönlüme göre kısmet olmadı
g35 - g37 ve 350z alırken ilk bakacağınız, motor soğuduktan sonra yağ çubuğunu çekmek,
PiscocuK
27-02-2020, 15:47
g35 - g37 ve 350z alırken ilk bakacağınız, motor soğuduktan sonra yağ çubuğunu çekmek,
Neye bakmamız gerekiyor yada ne olmalı/olmamalı
biraz daha detay verir misin ben g35 alma arifesindeyim
Neye bakmamız gerekiyor yada ne olmalı/olmamalı
arkadaşlar araca düzgün bakılmamış ise yağ yakıyor, o yüzden bakacağınız araca motor soğuduktan sonra bakım km / milini sorun ve direk yağ çubuğuna bakıp kontrol edin yağ eksikliği varmı diye
beyler manuel g35 yok bulamıyorum bu 350z ve g35 lerin otomatikten manuele dönme maliyeti nedir ?
1 tane vardı, kim bilir nerde şimdi...
ama yakın tarihte bir arkadaş o işi yaptırdı ama beyin arıza kodlarıyla ilgili sorunlar yaşadı, son durum nedir bilmiyorum...
ghibli06
03-03-2020, 16:21
TÜM Oto erkan ustaya gelen bir G35 sanırım düze çevrilmişti ama sıkıntılıydı diye hatırlıyorum...
TÜM Oto erkan ustaya gelen bir G35 sanırım düze çevrilmişti ama sıkıntılıydı diye hatırlıyorum...
bahs ettiğim aynı araç muhtemel...
sarı renk mi araç bi ara ilandaydı ?
O araç orjinal manuel diye biliyorum.
bu oem manuel olan, YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=LsayBiabvKM)
otomatikten manuele çevrilen siyah ve g37...
ghibli06
04-03-2020, 10:07
hayır siyah...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-hks-motorsdan-hatasiz-tramersiz-786361638/detay
Daha onceden soruldu mu göremedim. Aracı bilen var mı ?
Hatasız diyorlar ama ?
_driver_
21-03-2020, 06:05
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-hks-motorsdan-hatasiz-tramersiz-786361638/detay
Hatasız diyorlar ama ?
7 yıllık galerici olup cabrio aracı coupe girmek :bravo::bravo:
PiscocuK
21-03-2020, 06:54
Bazi araclarda sahibinden otomatik secim yapiyor belki onun azizligine ugramistir ama yanlis giren % si daha cok
350z sahipler araclarini gtr saniyor :) okadar arac aradim kimseyle duzgun iletisim kuramadik ����
Hatasız diyorlar ama ?
Bu mudur?
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/226707-tokyo_night_350z_roadster.html
yusufcan_k
21-03-2020, 14:40
Bu mudur?
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/226707-tokyo_night_350z_roadster.html
sonradan hatası falan ortaya çıkmıştı ama
Bu mudur?
ne eğlenceli konuymuş arabayı merak edip girdim 10 sayfa okudum :D
bende okudum valla. Üstüne konunun patladığı konuyu buldum onuda okudum..
yusufcan_k
24-03-2020, 13:54
ama işte bi mağdur ben oldum konuda :D
Drive Fast
24-03-2020, 21:11
bende okudum ama patlayan konuyu bulamadım gözümden mi kaçtı acaba
sonradan hatası falan ortaya çıkmıştı ama
Forumca seni 350z sahibi yaptık.Daha ne olsun ahahhaha
ulan yaa seviyom ben bu forumu :D
yusufcan_k
25-03-2020, 09:58
Forumca seni 350z sahibi yaptık.Daha ne olsun ahahhaha
olm nerde hani :D alamadık ki z yi :D neyse karıştırm ortalığı dur
SpeedlinE™
25-03-2020, 10:13
bende okudum ama patlayan konuyu bulamadım gözümden mi kaçtı acaba
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/227194-siyah_350z_sahibine_.html
ahahsha
PiscocuK
30-05-2020, 12:35
Selam beyler
Arac hakkinda bilgisi olan varmi
-YILDIZOĞLU AUTO-2006 MODEL ORJ. MANUEL
İlan No: 822934958
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-yildizoglu-auto-2006-model-orj-manuel-822934958/detay
Hatasız diyorlar ama ?
Araç hakkında bilgim yok ama en fazla 3 hafta 1 ay falan önce 285k idi diye hatırlıyorum.
Araç hakkında bilgim yok ama en fazla 3 hafta 1 ay falan önce 285k idi diye hatırlıyorum.
Evet o civardı da neyse zaten feleğin çemberinde best time editionmuş öğrendiğimiz kadarıyla
PiscocuK
02-06-2020, 06:06
Evet o civardı da neyse zaten feleğin çemberinde best time editionmuş öğrendiğimiz kadarıyla
Cok merak ettim aciklasana biraz belkide yanlis bir araci ogrenmissinizdir
sweatcaptain
18-07-2020, 13:36
Bir zamanlar kirmizi cabrio anl plaka bir 350z vardi . Guncel durumu vs hakkinda bilgisi olan varmi nerdedir kimdedir vs ?