Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault twingo 98 benzin pompası sorunu
Konu başlığını eksik yazdığım için yeniden açtım konuyu kusura bakmayın.
Abilerim merhabalar. Kuzenim twingo 98 model 1.2 araba aldı. Fakat benzin pompası ağrızalı çıktı. benzin azken araba çalışmıyor, benzin çekmiyo. ama 20 liralık benzin olunca benzini çekebiliyor ve çalışıyor araba. bu benzin pompası şamandrayla beraber mi satılıyor? yoksa ayrı ayrımı satılıyor. Servisteki fiyatı 800 tl. Bunun yan sanayisi, çıkması , yada başka araçla uyumlu bir modeli var mı? örnek clio 1.4 benzin pompasıyla aynı gibi. bu konuda bana yardımcı olursanız, beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Samandira pompa tek parca takimdir. Pompa bozuldugunda yansanayi pompa uydurunca dedigin gibi olmasi normal. Bende bir tane orj cikma var. Bakariz birebir aynisi ise satabilirim
Teşekkür ederim. Peki şu aracınkiyle aynı dediğiniz var mı? mesela clio 1.4 ile aynıdır bunun gibi?
Bir de şöyle bir şey duyduk Eren abi, bize serviste söylemişlerdi. bunların 98 modelinden sonra başka pompaya geçmişler sanırım. yani 98 üstü modellerin ki olmaz demişlerdi. bir tane ilan vardı sahibinden de, adamın arabası 99 modeldi benimki olmaz dedi bize. 98 den sonra elektrikliye geçildi gibi bir şey söyledi.
Nightfish
18-08-2012, 18:44
2 hafta önce aynı sıkıntıdan yolda kaldım :D Yan sanayi benzin pompası var ucuz yollu, ondan bulun idare etmesi için derim.
Kardesim twingo 1.2lerin hepsi elektrikli pompa. Neyle birebir ayni bilmiyorum. Deneme yanilma yaparak anca bulursunuz cikmasini. Direk twingo cikma diye ararsaniz bulmaniz cok zor. Dusunursen bendekini deneyebiliriz.
Kardesim twingo 1.2lerin hepsi elektrikli pompa. Neyle birebir ayni bilmiyorum. Deneme yanilma yaparak anca bulursunuz cikmasini. Direk twingo cikma diye ararsaniz bulmaniz cok zor. Dusunursen bendekini deneyebiliriz.
Peki senin elindeki şamandrasıyla birliktemi abi?bize şamandra da lazım çünkü. bir de diyelim ki uydu bizim arabaya. Fiyat olarak ne düşünürsün? bir de sana kartla falan ödeme şansımız var mı? öyle olursa bizim için daha iyi olurda.
Peki senin elindeki şamandrasıyla birliktemi abi?bize şamandra da lazım çünkü. bir de diyelim ki uydu bizim arabaya. Fiyat olarak ne düşünürsün? bir de sana kartla falan ödeme şansımız var mı? öyle olursa bizim için daha iyi olurda.
Pm attim kardesim