Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw-honda
evolutions
18-08-2012, 19:07
93 ve üstü 3.18 is mi
civic sportmu arkadaslar
kardeşimiz düşünüyor kararsız kaldık
sadikbeyazit
18-08-2012, 19:25
Bmw kıyaslanmaz bile..
318is ama 93 üstü demeyelim 96 ve üstü olursa. olmazsada civic demem başka alternatif düşünürüm.
aklımdan geçen iki arabayı yazmısınız bnde çok kararsızım eğer sorunsuzluk az yakıt ve görüntü istiyosanız azıcıkta egszdan ses gelsın dıyosanız civic ama ben bmwyı alırım on numara seklım olur vırajlarda yanlarım headersıda taktım mı benı tanımayan kalmaz ama bıgun anıden yolda kalmayı yada bı anda mılyarlarca masrafın altından kalkablrm dıyosanız bmw fakat bmwnın yorulmamısını bulmak coz zor bıde sole bsey dıyım cıvıc alırsanız sanıyıye bakım harıc ugramassınız
aklımdan geçen iki arabayı yazmısınız bnde çok kararsızım eğer sorunsuzluk az yakıt ve görüntü istiyosanız azıcıkta egszdan ses gelsın dıyosanız civic ama ben bmwyı alırım on numara seklım olur vırajlarda yanlarım headersıda taktım mı benı tanımayan kalmaz ama bıgun anıden yolda kalmayı yada bı anda mılyarlarca masrafın altından kalkablrm dıyosanız bmw fakat bmwnın yorulmamısını bulmak coz zor bıde sole bsey dıyım cıvıc alırsanız sanıyıye bakım harıc ugramassınız
Katiliyorum arkadasa. +1
ArasFırat
19-08-2012, 00:49
:D ona kalırsa yanlayım her köşede on numara şekil olsun virajlarda kıç attırıyım derseniz her araç sizi aniden yolda bırakır ve sanayide milyarlarca lira harcarsınız.. şu bmw çakallığı bi çıksa insanların aklından bmw den daha kaliteli bi aracın az olduğunu herkes anlar!! bmw o yanlayım diyenlere çok iyi bile dayanıyo..;) arabayı araba gibi kullanacak kişi. ;)
Bmw alırsanız temiz bişi alın. ömürlük olsun.. yok diyen yalan söyler war piyasada temiz 318is ler.. tabiki 93 vs almayın. 96 üstü olursa bmw.
Emrecan-R
19-08-2012, 00:53
model farkı var
Model farkindan dolayi sport secerim.
Hiç bi şekil sport düşünmezdim temiz bi e36 tadından yenmez , 96 üstü :)
sorunsuzluk,sağlamlık arıyorsan honda al.
93 ve üstü 3.18 is mi
civic sportmu arkadaslar
kardeşimiz düşünüyor kararsız kaldık
Ne amaçla alınacagı nı soleseydınız daha saglıklı yardım edılır :icon_tup:
driftboy
19-08-2012, 16:35
model, parça sıkıntısı ve fiyatı icin honda düsünün ikisi arasında..
Kutluhan
19-08-2012, 17:00
Brings Me Women
bende aynı kararsızlıkta kaldım 1. si o model bmw lere zaten gidip bakarsanız ciddi bakımsızlar 2. si model farkı var ve bu çok önemli. sonuç olarak gittim honda aldım şükrediyorum.
Eğer 318is temiz ise çok eğlenceli bir araba Tunç'un arabadan biliyorum.. Düz boruyla çıkan ses de inanılmazdı.. Temizini bulamıyorsanız civic sport alın..
ikiside farklı arabalar,,bmw temiz olmak şartıyla
honda ile bmw hiçbir şekilde kıyaslanamaz. kalite, güvenlik, performans, donanım, teknoloji, sürüş, yol tutuş, prestij, her konuda honda. ;)
honda ile bmw hiçbir şekilde kıyaslanamaz. kalite, güvenlik, performans, donanım, teknoloji, sürüş, yol tutuş, prestij, her konuda honda. ;)
Şimdi Honda Bmw'den daha kaliteli daha donanımlı daha güvenli ve daha teknolojik hatta aynı zamanda daha prestijli öyle mi? Siz Bmw ile Tata'yı karıştırdınız heralde. Dediğiniz doğru Honda ile Bmw hiç bir şekilde kıyaslanamaz. Şu anki sıfır fiyatlarına baktığımızda Hondanın en pahallı aracı 95binlira iken Bmwnin en pahallı modeli 832bin euro. Bir fark olmak zorunda.
Konuyu soran arkadaş bile realist davranmış 93 318is mi yoksa Civic sport mu diye. Birinin 93 Modeli diğerinin 2005 modeliyle denk gidiyor. Sizde her konuda Honda diyorsunuz.
Burda apaçileri görüyorsunuz da ondan kalitesiz geliyordur. Bunu inanarak söylediğinize inanmıyorum.
yukarıdakileri hangi niyetle yazmışımdır? :)
Ben anladım hangi niyetle olduğunu : klasik hondacı kafasıyla :D
JusticeForAll
22-08-2012, 01:39
Şimdi Honda Bmw'den daha kaliteli daha donanımlı daha güvenli ve daha teknolojik hatta aynı zamanda daha prestijli öyle mi? Siz Bmw ile Tata'yı karıştırdınız heralde. Dediğiniz doğru Honda ile Bmw hiç bir şekilde kıyaslanamaz. Şu anki sıfır fiyatlarına baktığımızda Hondanın en pahallı aracı 95binlira iken Bmwnin en pahallı modeli 832bin euro. Bir fark olmak zorunda.
Konuyu soran arkadaş bile realist davranmış 93 318is mi yoksa Civic sport mu diye. Birinin 93 Modeli diğerinin 2005 modeliyle denk gidiyor. Sizde her konuda Honda diyorsunuz.
Burda apaçileri görüyorsunuz da ondan kalitesiz geliyordur. Bunu inanarak söylediğinize inanmıyorum.
gene honda fanatikliği konuda hakim. honda konularını okuyunca çok gülüyorum devam. ayrıca apacılık mevzusuna gelırsek ankarada oturuyorum ve o kadar iğrenc civicler görüyorum ki borbetli civicler bile var. arabayı bınen apacı oldukca her arabanın adını çıkarabılır ama honda ile bmw hiç bi şekilde kıyaslanamaz.
:icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :icon_tup: :cool:
peşin parayla alacaksanız BMW 96 üstü dolusu , yok kredi çekilcek derseniz HONDA ... bende çok kararsız kalmıştım. ama sonuçta memnunum. ALLAH gönlüne göre versin diyelim.
ilovedrifting
22-08-2012, 08:14
Bmw nin gösteriş ve konforu daha iyi çünkü almanlar fodul :D Konfordan kastım kesinlikle süspansiyon değil sadece izolasyon. İzolasyonu adamlar yapmış içeriye çıt gelmiyor. Honda da izolasyon biraz zayıf. Mesela bizde 2005 crv var arkadaşımda 2005 x3. X3 te izolasyon çok iyi yol sesi hiç yok gibi su birikintisine giriyorsun ses yok sadece direksiyonda hissediyorsun ama süspansiyon berbat yoruyor insanı. Honda da ise izolasyon o kadar iyi değil ama süspansiyon o kadar başarılı ki saatlerce sürsende yormuyor. Alman ile japon arasında genel olarak bu fark her zaman var. Bir örnek daha bi arkadaş memlekete 2010 520d si ile geldi. E doğal olarak sağa sola gezmeler falan. Bu arabanın arkasına kim bindiyse midesi bulandı. Japon ise mühendisliğinde araç tutma konusuna da yer veriyor bu konuda acayip çalışmalar yapıyor.
By_MuGeN
22-08-2012, 11:31
kesinlikle bmw 97 98 model m44b19 motor kodlu 318 is 140 hp 175 nm
TurboJDM
22-08-2012, 12:40
Uykumda bile Civic aldım Civic diye sayıklayan bi insan olarak Civic. :D
Eg siR diorum başka bişey demiyorum :D
kesinlikle bmw 97 98 model m44b19 motor kodlu 318 is 140 hp 175 nm
kesinlikle bmw diyorsun avatarın dahi honda :beuj:
konuyu açan arkadaşım bin içine gez turla hangisi güzel geliyorsa onu al :)
@OMTech, @JusticeForAll ve @FAGE12, arkadaşlar siz forumu ne kadar takip ettiğinizi bi gözden geçirin bence. :)
@ilovedrifting; bmw kullanırken yoruyo, honda yormuyo ve bmw mide bulandırıyo, honda bulandırmıyo diyosun. hem de bunları x3 ile 5 serisine ithafen yazıyosun. ya sen dünyayı tersten yaşıyosun ya da bugün forumda bi gariplik var. :)
h.guroglu
23-08-2012, 01:13
bu konuda kavga çıkar ben den sölemesi :D:D siteyi biraz araştırın honda ile bmw karşılaştırmalarında genellikle hep kavga çıkmıştır
severek izliyoruz :D:D
Trabant en kralı bırakın bmw yi hondayı
bu tür honda konularının bilinçli açıldığını düşünür oldum. a3 1.8t ile ies arasında kalmalar, e36 ile civic arasında kalmalar falan... yahu bi insan nasıl bu araçlar arasında kararsız kalabilir? lokantada masaya oturup "dürüm ile iskender arasında kararsızım" demek gibi...
ilovedrifting
23-08-2012, 07:49
@OMTech, @JusticeForAll ve @FAGE12, arkadaşlar siz forumu ne kadar takip ettiğinizi bi gözden geçirin bence. :)
@ilovedrifting; bmw kullanırken yoruyo, honda yormuyo ve bmw mide bulandırıyo, honda bulandırmıyo diyosun. hem de bunları x3 ile 5 serisine ithafen yazıyosun. ya sen dünyayı tersten yaşıyosun ya da bugün forumda bi gariplik var. :)
Benim demek istediğim honda ile bmw arasında bu tip farklar her zaman var. Alırsın bi honda benzinini yağını koyar gidersin. Alırsın bi bmw uğraşır gidersin. En iyi araba sorunsuz araba.
tabi kardeş, bmw'ler dökülür. araba mı ki bmw Allah aşkına? bütün honda sahipleri yağını suyunu koyar gider. bmw'liler de bir gün yolda, üç gün sanayide. en iyi araç sorunsuz araç. alalım bi lada. hiç elektronik melektronik yok, bomboş. ne arıza verir ne birşey, en iyi araç lada. vay arkadaş...
Gözden geçirecek bi konu olduğunu sanmıyorum.Kaldıki bahsi geçenler kullandığım araçlar. Temiz bakımlı bmw insana zevk verir. Bmw ciyim. BMW hastasıyım hatta 332i turbo kullanıcısıyım ancak BMW nin nankör bir araba olduğunu her zaman söylemişimdir. Bu konu biraz farklı hondacılar Honda Bmw ciler Bmw diyecek tabiki:icon_tup: normalide bu:)
hala anlamamışsın kardeş. bmw-honda hakkında yazdıklarım için ciddi olduğuma inanmışsın, neyse. :)
***** Türkçe esnek bi dil.Ne taraf çekersen:))))
gerçekte benim için honda, bmw'nin yanında pek bi anlam ifade etmez. honda motor yapar, bmw o motorun üstüne sürüş zevkini de katar. ;)
gerçekte benim için honda, bmw'nin yanında pek bi anlam ifade etmez. honda motor yapar, bmw o motorun üstüne sürüş zevkini de katar. ;)
İşte ilk mesaj yerine bu yazılsaydı hiç bunları demezdik. Ben sizi şahsen tanımıyorum ki ciddi mi söylediniz ironi mi yaptınız bileyim. Yazdığınız ilk mesajı inana inana yazan bir çok kullanıcı var forumda :) Bilinçli yazanda var bilinçsiz yazanda ama görüşlerinede saygı duyuyorum tabi..
engin_acr
23-08-2012, 18:28
ben alıcak olsam honda alırdım sebebı de bmw ın yas ıtıbarı ıle metal yorgunlugu var ama masrafı goze alıyorsan bmw tabıkıde.
İşte ilk mesaj yerine bu yazılsaydı hiç bunları demezdik. Ben sizi şahsen tanımıyorum ki ciddi mi söylediniz ironi mi yaptınız bileyim. Yazdığınız ilk mesajı inana inana yazan bir çok kullanıcı var forumda. :) Bilinçli yazanda var bilinçsiz yazanda ama görüşlerinede saygı duyuyorum tabi.
kardeş en azgın honda'cı bile yazmazdı o kadar. :)
JusticeForAll
23-08-2012, 20:12
FATİH sanırım adınız abi diyeceğim 25 yaşındayım o yüzden. size sormak istediğim şey daha önce kaç kere bmw kullandınız veya şuanda ki aracınız nedir öğrenebilir miyim
30 yaşındayım, hiç aracım olmadı kardeş. bmw'yi ise almanya'dan gelen akrabaların sayesinde tadabildim. neden sordun, sende mi yanlış anladın beni yoksa? :)
b.ustaoglu
23-08-2012, 20:29
civic sport ne ya :D kaç model oluyo hangi kasası bahsi geçen civic :)
318 is fena değilde 320i ses bakımından çok daha iyi :) 97-98 320i olsa mesela fena olmaz gibi :)
JusticeForAll
23-08-2012, 21:10
30 yaşındayım, hiç aracım olmadı kardeş. bmw'yi ise almanya'dan gelen akrabaların sayesinde tadabildim. neden sordun, sende mi yanlış anladın beni yoksa? :)
yok abi dedim ki büyük ihtimalle aracı honda o yüzden fanatiklik yapıyor. bizim komşumuzdada honda civic var 1.4 is biz bi türlü ısınamadık forumda nedense herkes honda honda diye konuşuyor konuyu açan arkadaş firar etmiş yanlız biz boşuna konuşuyoruz :D
o mesajdan sonraki mesajları okuyunca da anlamışsındır aslında ne anlatmak istediğimizi. :) zaten bu honda-bmw konuları açanlar genelde kaçıyolar, ortalığı kızıştırıp. :)
o mesajdan sonraki mesajları okuyunca da anlamışsındır aslında ne anlatmak istediğimizi. :) zaten bu honda-bmw konuları açanlar genelde kaçıyolar, ortalığı kızıştırıp. :)
bmw hondadan iyi bir araç olabilir konu hakkındada birşey demiyorum sadece sizin tavrınızı merak ettim
edit
ilovedrifting
24-08-2012, 07:57
Bmw araba mı ya. Honda hayat onda.
sıkıntı yok herkez istediği araca binsin
hiç otomobilim olmadı. ailemi sorarsanız hiçbir otomobil fabrikasına ortak falan da değil. dolayısıyla honda'yı çekemeyecek bi durum da oluşmadı içimde arkadaş. olur da bir gün param olursa, temizini bulup aklıma yatan denk gelirse, şöyle güzel bi accord tercih edebilirim. legend'i de birçok araçtan daha fazla severim.
yalnız 3.18 almak varken, honda'nın da yüzüne bakmam şahsen. ne anlarsanız anlayın. konu sahibi için hayırlısını diliyorum. ;)
böyle de canımızı ye fakat dışardan bakınca sürekli saldırıyorsun gibi görünüyor
yıkıcı değil, yapıcıyım. editleyelim arka sayfadaki mesajları. zaten bu aralar vatanın milletin tadı yok, biz de burada üfürükten püfürükten şeylerle birbirimize düşmeyelim kardeş. ;)
konuyu şöyle ele alalım
performans mı? konfor mu? motor dayanıklılığımı? kasa dayanıklılığımı? donanım mı ? parça ve bakım fiyatları mı ? hemen satılabılırlık mı ?
performans= honda
konfor: bmw
motor dayanıklılığı= honda
kasa dayanıklılığı : bmw
donanım = bmw
parça ve bakım fiyatları = honda
çabuk satılabılırlık = honda
kökten fanatik bir hondacı olduğumu benı tanıyan herkes bılır , tamamen objektif olarak baktım olaya , mesajımdan alıntı yapılarak polemiğe sokmayın lütfen beni :D