Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkesir Akçay da tatil
melihyilmaz
20-08-2012, 15:06
arkadaslar kısmetse 25.08.2012 yani bu cumartesi günü akçaya gidicem kız arkadasımla beraber 1 haftalığına ev tuttuk önerebileceğiniz yer varmıdır oralarda gidip gezilebilecek yerler bide sarımsaklı ayvalık çok uzakmı gitmeye değermi gezip görmek için giden arkadaslar tavsiyede bulunurlarsa sevinirim
Sarimsakliya git bence guzel yerdir cunda seytan sofrasi gezersin ben hersene gidiyorum akcaydan 40dk gidersin
melihyilmaz
20-08-2012, 15:36
9. ay Eylul ayi.
düzeltim teşekkür ederim
Sarimsakliya git bence guzel yerdir cunda seytan sofrasi gezersin ben hersene gidiyorum akcaydan 40dk gidersin
sarımsaklı zaten aklımda var plajı çok güzel diyolar
sarımsaklı zaten aklımda var plajı çok güzel diyolar
en guzel plaj zaten o bolgede sarimsaklida cunda da lokma yemegi unutma gun batimina seytan sofrasina cikarsin yine cundada balik yersin
cundada sahilde papalina ve lokma
ChtArdARSL
20-08-2012, 16:02
Ben suan ayvalıktayım..
Tekneyle cık koyları gez,
Sarımsaklıda eglence yerlerı war. Sahıl gzl,
Seytan sofrası cok gzl mnzara ozellıkle,
Patrıcka koylarını mutlaka gez yolları toprak ama,
Cundada gecelerı gzl olur dondurma rakı-balık..
Ben mesala suan teknedeyım :)
Ben suan ayvalıktayım..
Cahit yazlıkmı oralarda insan bizi de çağırır :D Bizim mekanlar oralar :)
Assosu öneririm, Türkiyede Assostan daha temiz denizi olan yer görmedim sanırım akçaydan assosa 135 kmydi, sarımsaklıda güzeldir.
phoenixs
20-08-2012, 17:48
Hocam ben bı kere gittim oraya kafa dinlemek icin güzel
Bı yer :) geceler i tekne kalkıyor üst taraf kopmalik alt taraf canlı müzik :) güzel yer ama plajı güzel
Degil bide diger tatil yerleri kadar güzel degil şahsi fikrim
melihyilmaz
20-08-2012, 22:49
cundada sahilde papalina ve lokma
ekledim listeye
Ben suan ayvalıktayım..
tekneler ayvalıktamı ve ne kadar tur şeklindemi oluyor
Assosu öneririm, Türkiyede Assostan daha temiz denizi olan yer görmedim sanırım akçaydan assosa 135 kmydi, sarımsaklıda güzeldir.
135 km uzak biraz bana tatilim yollarda geçsin istemiyorum ama genede ekledim listeye
Hocam ben bı kere gittim oraya kafa dinlemek icin güzel
Bı yer :) geceler i tekne kalkıyor üst taraf kopmalik alt taraf canlı müzik :) güzel yer ama plajı güzel
Degil bide diger tatil yerleri kadar güzel degil şahsi fikrim
akçayda tam nerde bu tekne turları
en guzel plaj zaten o bolgede sarimsaklida cunda da lokma yemegi unutma gun batimina seytan sofrasina cikarsin yine cundada balik yersin
seytan sofrasınıda ekledim listeye bol bol foto çekerim güzel olur benim için
phoenixs
20-08-2012, 23:53
zaten 1 tane tekne turu var en son :) gece 12 yada 1 de kalkıyor yazın oraya lunapark tarzı bi yer kuruluyor :) en aktif oldugu bölge de tekne turuda :) ama güzel u şeklinde sahili var yani benim hoşuma gitti :) taş lı ama huzur dinlemeye bire bir :)
ibratice
21-08-2012, 00:43
senin yaş gurubuna çok hitap etmiyor esnafları tamamen para tuzağı bir senesinde cundada sadece girişe 2 kişi 40 lira para verdim önceki sene alanya dim çayında yedik içtik yüzdük arabamıda yıkamışlar 45 lira vermiştim daha ayak bastı 40 lira baya koydu sadece sessiz doğal güzellikleri ve bu güzellikleri iyi değerlendiren esnafları var .
StyleALP
21-08-2012, 12:18
Genellikle her sene ailecek gittiğimiz güzel bir yer Akçay. Ne aşırı aileci ne aşırı genç işi. Orta seviyede nezih bir ortamı var bana göre. Çarşısıda yeterli, gece hayatıda orta nebzede. Plajı güzel, denizi güzel beklentilerini karşılayacak bir yerdir.