Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yokohama Lastik Kullananlar

ToNy
20-08-2012, 21:46
Merhaba arkadaşlar,
Aracımda şuan Kumho lastikler var,
yol tutuşundan neredeyse hiç memnun değilim... Araç savrum savrum savruluyor... :(
Bi kaç gündür baya bir araştırma yaptım,
Sonuç olarakta 195/50/15 Yokohama c drive 2 almayı düşünüyorum...
Bu lastiği kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum mümkünse,
Biraz hızlı ve sert araba kullanıyorum,
acaba yol tutuşu nasıldır?
Ülkemizdeki çukurlu yollarda balon yapma durumu var mı?
Lastik eskiyince sertleşme ve özelliğini kaybetme gibi durumlar olabilir mi?
vb.
Bahsettiğim marka ve modeli kullanan arkadaşlardan lütfen yardım bekliyorum...
Teşekkürler...

ToNy
21-08-2012, 11:19
Sabah günceli olsun...

ACTPK
21-08-2012, 11:40
Lastik hakkinda bir bilgim yok kullanmadim ama aracla ilgili tecrubem oldukca fazla:) Clionun arkasini slick lastik bile tutamiyor soyliyeyim (tecrubeyle sabit) :) e30 ruhu var aracta.

murat_ileri
08-09-2012, 13:09
Lastik hakkinda bir bilgim yok kullanmadim ama aracla ilgili tecrubem oldukca fazla:) Clionun arkasini slick lastik bile tutamiyor soyliyeyim (tecrubeyle sabit) :) e30 ruhu var aracta.

arka çok hafif geldiğinden dolayı çabuk bırakıyor, ben iz genişliğini arttırarak birde müzik sistemiyle halletmiştim sorunu :D

levent
08-09-2012, 14:39
her lastik eskidikçe , yol tutuşunu ve özelliğini kaybeder. ben kullanmadım yoko ama okuduğum yorumlar kötü değildi, gerçi denildiği gibi clio nun arkasını tutmak zor zanaat cidden :)

crisis
08-09-2012, 18:53
ben 2008den beri c drive kullanıyorum yokohamaların kullandığı kauçuk malzemesi çok özel olduğundan lastiğin yoltutuşu bence muazzam ilk olarak vtec2 de kullandım sonra delsolüme taktım her iki aracımdada çok memnun kaldım lastik diğer lastiklere göre konfor açısından biraz sert gelebilir onunda nedeni lastik yanaklarındaki ekstra güçlendirmeler yani seni sorduğun balon yapma jant yamulması bu lastiklerle biraz zor c drive 2 lerde yeni teknoloji onların dahada güzel olacağını düşünüyorum maddiyat el veriyorsa düşünmeden al derim

by_vtec
08-09-2012, 23:12
bende takmayı dusunuyorum,yorumlar ıcın takıpteyım..

DC2-R
09-09-2012, 10:09
Tr yol şartlarını bilmiyorum ama c drive typer da kısa bir donem kullandm, memnundum. Fakat mesele köşelerde yola tutunma ise Bridgestone adrenalin re01-r önerebiliirm. Yada yokohama neova ad08

fsunnetci
09-09-2012, 10:38
clio ile o lastiğin performansını alamazsın çünkü clio HB gibi araçlar o lastiği ezemiyor bile sanırım arka lastikler ondan tutunamıyor sende yoksa yokohama kullandım o kadar da kötü lastik değiller ama fiyatına göre bence yeterli bir kalitesi var...