PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 97 AUDİ ve 2008 WV

samimi_1983
21-08-2012, 13:40
Arkadaşlar 97 model aA4 1,8t quattro aracımı ankaradan aldık yola koyulduk.Niğde otobana girmeden yaklaşık 160 km hızla giderken arka lastik patladı araç ne sağa ne sola ok gibi gitti.Aracı aldığım arkadaş stepne yok dedi ya da üstüne yattı.Petrolü sahibinden rica ettik ilerideki lastikçiye götürmek için.2008 passat tdi 4 motion bir de.Ama ister inanın ister inanmayın Audinin konforu çok farklıydı.Passatın o kasanın süspansiyonu çok kötü deyim yerindeyse kütük gibi bir araba.iki aracı da kullanan ya da binen varsa yorumlarını bekliyorum.Audi wvnin yanında beşik gibi

dirk
21-08-2012, 13:47
kullanım tarzına bağlı yürüyeni zarar görmüş olabilir... genelde aynı alt yapıyla yapılan araçlar fakat audi daha az hırpalanıyor..

Serhat Y.
21-08-2012, 14:08
Tamamen ayni altyapiya sahipmi degilmi bilgim yok iddia edemem ama passat ve a3 sahipi biri olarak soyleyebilirimki arada cok fark var konfor acisindan nedendiir bilmiyorum belki psikolojiktir ama audiye resmen asigim frenleri suspansiyon sistemi ic malzeme kalitesi nerdeyse sifira yakin ariza veya kronik ariza yoksunlugu hakkaten bikac tik onunde volkswagen in ust serilerinden bile.

dahan
21-08-2012, 14:11
a4 ü bende araştırıyorum.

FAGE12
21-08-2012, 14:34
Almanların bi sözü var '' biz mercedesi bmw yi vs... Satmak için audi yi binmek için üretiyoruz.... ''

samimi_1983
21-08-2012, 14:57
kullanım tarzına bağlı yürüyeni zarar görmüş olabilir... genelde aynı alt yapıyla yapılan araçlar fakat audi daha az hırpalanıyor..

Dostum bozuk bir yol değildi gittiğimiz yer düz yol. Süspansiyon sert zaten o kasanın özelliği imiş. Lastiği yaptırıp yola tekrar arabamla devam edince dünya varmış dedim