Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara-Yenimahalle Kiralık Daire
Arkadaşlar Ankara-Yenimahalle'ye taşınıcam birdahaki ay.Üniversite sebebiyle.Kiralık daire arıyorum 1+1 ve doğalgazlı olmak kaydıyla.Kapıcı daireleri tercihim :D Ankara'da olan arkadaşlar eğer gelip geçerken gözünüz ilişirse haber ederseniz çok sevinirim.Sahibinden.com'a baktım fakat hepsi emlakçı ve kiranın 3 katı depozit istemekte.Şimdiden teşekkürler :)
http://d1208.hizliresim.com/10/q/c3vqs.jpg
ArasFırat
21-08-2012, 23:58
nekadar kira ödeyebilirsin. onu da ekle istersen bi kaç yer biliyorum..
hocam 300 350 civarı biryer arıyorum
Emek bahcelı taraflarına bak
benım arkadasım 2+1 de 500 tl ye tuttu
1+1 ler bıraz daha ucuzdur
CasabLanca
22-08-2012, 00:41
hangi okula gideceksin ona göre o güzergahta uygun yer söyleyelim
Ankara üniversitesi hocam fakat ben Yenimahalle istiyorum
Onurkk06
22-08-2012, 07:08
hocam yenimahalleyi boşver bahçeli taaraflarna bak derim :)
CasabLanca
22-08-2012, 07:50
hangi fakülte
Ragıp tüzün cad. oralarda bak
Dil Tarih Coğrafya fakültesi.Neden yenimahalle değilde Bahçelievler'i önerdin hocam ben hiç gelmedim Ankara'ya bilmiyorum oraları.Bana tavsiye ettiler
CasabLanca
22-08-2012, 09:58
dil tarihdeysen cebeci tarafı daha yakın düşer yürüyerek gider gelirsin
hem o taraflar kızılaya bahçeli tarafına daha yakın
ben de bahçelide oturuyorum ama bahçelide o rakamlara zor ötesi,ama bahçeli iyidir :)hareketlidir...
highpower
22-08-2012, 12:56
Dil Tarih Coğrafya fakültesi.Neden yenimahalle değilde Bahçelievler'i önerdin hocam ben hiç gelmedim Ankara'ya bilmiyorum oraları.Bana tavsiye ettiler
kim tavsiye ettiyse yanlış tavsiye etmiş ne alakası varmış okulunla
Tavsiye derken kira daha ucuz felan dediler.Nişanlım da Yenimahalle'de oturuyo Ragıp Tüzün mah.de.O'na yakın olmak istiyorum biraz da açıkcası
lnd_samet
22-08-2012, 16:52
yenimahalle nereee dil tarih neree Allah aşkına.
her gün dolmuş git gel yapmak zorundasın.
kassap demiş işte.
dil tarihse. cebeciye bak-kurtuluş-topraklık mis gibidir.
arkadaşınlada kızılayda buluşursun:D
Onurkk06
22-08-2012, 16:55
aynen cebeci topraklık taraflarında halamlar oturuyor dil tarihse orası hem güzell hemde öğrenci çoktur birde bu hamamönü fln hep öğrencilerin takıldığı güzel mekanlardır + olarak bahçeli kızılay nazaran mekanlara daha yakındır yenimahalleye gitmek istediğinde de olanak çok metro otobüs vs bence yenimahalleye bakma