Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 vtc 34 HB VTI

131mirafiori
22-08-2012, 14:20
Yürümez dediler yapamazsınız dediler tüm zorluklara rağmen yürüttük şu an araçta sadece 4-2-1 headers ve son susturucu vardır. P28 montajından sonra bir kaç otoban videosu çekip bu konu altında paylaşacağım.

Olumlu olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum...

http://img525.imageshack.us/img525/7788/27353625.jpg (http://img525.imageshack.us/i/27353625.jpg/)
http://img803.imageshack.us/img803/7715/82601380.jpg (http://img803.imageshack.us/i/82601380.jpg/)
http://img29.imageshack.us/img29/1643/68780059.jpg (http://img29.imageshack.us/i/68780059.jpg/)
http://img215.imageshack.us/img215/2014/84672376.jpg (http://img215.imageshack.us/i/84672376.jpg/)
http://img809.imageshack.us/img809/7939/86346064.jpg (http://img809.imageshack.us/i/86346064.jpg/)
http://img88.imageshack.us/img88/7418/29424928.jpg (http://img88.imageshack.us/i/29424928.jpg/)
http://img196.imageshack.us/img196/41/31191890.jpg (http://img196.imageshack.us/i/31191890.jpg/)

DENON
22-08-2012, 14:21
kumlalarda hatun gezdırecegıne otobanda sıksın bıraz görek

orhan_guney
22-08-2012, 14:23
:D sesli güldüm sağol .

golfcu0101
22-08-2012, 14:25
maşallah çok temiz olmuş kazasız belasız

BlackEmperor
22-08-2012, 14:47
Ne yalan soyliyım bende denk geldim bi kaç kere hatunlarla gezerken :)

Melih-Ö
22-08-2012, 14:49

Bende sesli güldüm :D

Maşallah araca çok güzel olmuş :)

131mirafiori
22-08-2012, 15:19

Adam genç senin gibi tek sosyal yaşamı otoban değil imam amca :D

Otobana elbet çıkacak dedikya p28 den sonra :)

131mirafiori
22-08-2012, 15:21
Ne yalan soyliyım bende denk geldim bi kaç kere hatunlarla gezerken :)

Reis yaptığı kötü bir şey mi ? :)

DENON
22-08-2012, 15:23

ulaa tek sosyal yaşamım otoban olsa kumlada nasıl göreyım o veleti ? :D

131mirafiori
22-08-2012, 16:05
ulaa tek sosyal yaşamım otoban olsa kumlada nasıl göreyım o veleti ? :D

Aile gezmeleri :D :D

Alper DEMİR
22-08-2012, 16:59
Geçen yanındaydık..Maşallahı var..Allah kaza bela göstermesin Semih abiye..

Mirafiori iki gün önce mesken taraflarındaydı rampa yukarı sıkıyorlardı :D

BlackEmperor
22-08-2012, 17:50
Reis yaptığı kötü bir şey mi ? :)

yok be semihi tanırım takılsın ;) biz bulamıyoz diye otobanda takılıyoz :D

otomania
22-08-2012, 18:45
maşallah kafa biraz daha basılsa harika olur.

h.savas
22-08-2012, 19:07
maşallah ..yürür videosunu bekliyorum....

MeRtCaN
22-08-2012, 20:23
Kaza boya varmi araçta ?

Skyhawk34
22-08-2012, 20:27
Zamanın ciğerlerinden VTC vtec Maşallah :)

ENGean
22-08-2012, 21:53
Kaza boya varmi araçta ?

arac normalde makyajsızdı, suan makyajlı.gercı cok uzun zamndr makyajlıya cevrılmıstı.önceden turboydu, daha sonra turbosuz sekılde ıst.da satılıktı. belkı hatırlarsın.:soru:

MeRtCaN
22-08-2012, 21:57
Yorum yapmayacağım ben :) Turbo iken binmiştim zevkli arabaydi :)

driftboy
22-08-2012, 22:02
Kaza boya varmi araçta ?

8 taklası var ortadan birleştirilmiş motor kaza anında uçmuş uçurumdan bulamamışlar motoru ortalıkta. b16 bulamayıp d16 koymuslar ? Önemlimi ?

Maşallah kelebeğimize..

131mirafiori
22-08-2012, 22:03
Geçen yanındaydık..Maşallahı var..Allah kaza bela göstermesin Semih abiye...

Mirafiori iki gün önce mesken taraflarındaydı rampa yukarı sıkıyorlardı :D

Ne lan bu heryerde gözetmen gibi :D

yok be semihi tanırım takılsın ;) biz bulamıyoz diye otobanda takılıyoz :D

Askerede gidicek zaten otoban ona göre değil bu aralar :)

maşallah kafa biraz daha basılsa harika olur.

Basılıcak basılıcak :) Teşekkürler :)

maşallah ..yürür videosunu bekliyorum....

P28 den sonra yüklerim yürür videosunu:) Teşekkürler :)

Kaza boya varmi araçta ?

Sınav sorusumu?

Zamanın ciğerlerinden VTC vtec Maşallah :)

Eyvallah kardeşim :)

arac normalde makyajsızdı, suan makyajlı.gercı cok uzun zamndr makyajlıya cevrılmıstı.önceden turboydu, daha sonra turbosuz sekılde ıst.da satılıktı. belkı hatırlarsın.:soru:

Aldığımızda komple beyazdı biz sadece tavanı ve bagaj kapağını boyatıp orjınal stop aldık taktık... Biz izmitten aldık aracı orda yürütememişler burda koşturucaz inşallah :)

Yorum yapmayacağım ben :) Turbo iken binmiştim zevkli arabaydi :)

Abi senin bildiklerini bizede bildirsen fena olmaz...

tunceR
22-08-2012, 22:05
maşallah güzel duruyo kazasız belasız. beyaz yakışmış.

silent furious
22-08-2012, 22:18
vtec te de vtc plaka bi başka oluyo yaw maşallah :bravo:

16EC813
22-08-2012, 22:20

o nasıl söz laa adam benimle kumlalarda geziyo ,daha nasıl sosyal olacak :D

bu arada araca maşallah

Alper DEMİR
22-08-2012, 22:55
edit yanlış mesaj :D

Fatih_
22-08-2012, 23:16
Maşallah araçta emek var ne olursa olsun ,

başkasının yürütemediği aracı yürütmek dahi sahibini keyiflendirir.

TC_VTEC
22-08-2012, 23:21
Maşallah maşallah kazasız belasız

brs_odbs
22-08-2012, 23:45
maşallah kazasız belasız

Tuncay
23-08-2012, 00:24
Yürütmek kolay iş maddiyata bakar maşallah güzel duruyor

PashaVTS
23-08-2012, 16:07
Siyah Beyaz olsun daha ne olsun kazasız belasız

131mirafiori
24-08-2012, 14:23
maşallah güzel duruyo kazasız belasız. beyaz yakışmış.

Teşekkürler :)

vtec te de vtc plaka bi başka oluyo yaw maşallah :bravo:

Plakasını o yüzden 16 yapmadık :) Teşekkürler :)

bu arada araca maşallah

Sağol ehtiyar :)

Maşallah araçta emek var ne olursa olsun ,

başkasının yürütemediği aracı yürütmek dahi sahibini keyiflendirir.

Keyifle biniyor zaten kardeşim biliyosun :)

Maşallah maşallah kazasız belasız

maşallah kazasız belasız

Yürütmek kolay iş maddiyata bakar maşallah güzel duruyor

Tek sıkıntı olan maddiyattı bizim için o yüzden 3 ay beklemek zorunda kaldık :) Teşekkürler :)

Siyah Beyaz olsun daha ne olsun kazasız belasız

Bir BJK taraftarı havası sezdim :) Teşekkürler :)

DENON
24-08-2012, 14:28

bu arada araca maşallahheç işte hariçten gazel okuyo

bılmıyolar senın için kumlaya gıdıp suyun kaldırma kuvvetının sana yarayıp yaramayacağını görmeye gittiğimizi

su bıle kaldıramadı be ehtiyar :D

DENON
24-08-2012, 14:34
motoru bıtmeye yakın yazılımsız , hıdır lı sedan vtı ıle denermısınız koray sor bakalım semıhe ?

edit@ ben sordum gelecek akşama yansın otoban :D

efendı gıbı sıkacaklarda bıze katılabılır , çekirge seyirbahcede olacagız

131mirafiori
24-08-2012, 14:43
motoru bıtmeye yakın yazılımsız , hıdır ve emmelı sedan vtı ıle denermısınız koray sor bakalım semıhe ?

Yanına gidicem birazdan sorarım o zaman amcam

E0041
24-08-2012, 14:47
bizde motoru yapmadan önce aracımızı görelim yaptıktan sonra bir daha deneriz

(sizin motor yeni yapıldı o yüzden denememiz güzel olacak ölçü alıcaz)

16EC813
24-08-2012, 14:56
offf ekşın mı var laa otobanda :D

Semii
24-08-2012, 15:13
gelirim diip yalancı çıkmak istemiyorum yine :D

edit: buarada aracın neyi vardı,kim yürütemezsiniz dedi sonunda aracı kim yapıp yürüttü :) nedir bu aracın olayı la ?

131mirafiori
24-08-2012, 18:52
gelirim diip yalancı çıkmak istemiyorum yine :D

edit: buarada aracın neyi vardı,kim yürütemezsiniz dedi sonunda aracı kim yapıp yürüttü :) nedir bu aracın olayı la ?

Bir kaç kişi dedi almayın yapmayın yürümez vtec açmaz saksı olur ondan falan filan :)

Yürüdü çiçek açtı özel serviste toplandı motor.

Ahmet.S
24-08-2012, 21:39
Maşallah güzel olmuş araç hızlı koşsun inşallah

M.Güleç
25-08-2012, 11:13
dün akşam deneme yapıldımı acaba ?

16EC813
25-08-2012, 11:24
Bir kaç kişi dedi almayın yapmayın yürümez vtec açmaz saksı olur ondan falan filan :)

Yürüdü çiçek açtı özel serviste toplandı motor.

keşke gece otobana gelseydi de çiçegi nasıl açtıgı görseydik laa :D

eyup58
25-08-2012, 11:46
maşallah sade ve güzel fazlasına gerek yok zaten kazasız belasız

Semii
25-08-2012, 11:55

dayı sen otobanda bilet falan kesmiyosun dimi ? yada evi orayamı taşıdın ? :D

131mirafiori
25-08-2012, 14:34
Maşallah güzel olmuş araç hızlı koşsun inşallah

Amin inşallah o günleride görücez :)

Sanki siz çıktınız da otobana ehtiyar :D

maşallah sade ve güzel fazlasına gerek yok zaten kazasız belasız

M.Güleç
25-08-2012, 14:34

biz otobanda yaşıyoruz hacı abi sen bilmiyomusun :D hahahah

M.Güleç
25-08-2012, 14:35
Bu akşam bi ekşın olsun bari :) otoban sessiz kaldı :)

driftboy
25-08-2012, 15:05

kaçak et kesmeye çalışıyo sadece otobanda :D kenarda mezbahane kurmuş :D :D

tolgaaydın
25-08-2012, 15:08
Bu akşam bi ekşın olsun bari :) otoban sessiz kaldı :)

parmak kırık falan ama hiç etkilemiyor heralde :)

E0041
25-08-2012, 15:09
dün biz çıktık otobana dedik denemeye araba bulamıyoruz bari gölgemizle sıkalım videoda çektik ama çok karanlık çıkmış :)

M.Güleç
25-08-2012, 17:05
parmak kırık falan ama hiç etkilemiyor heralde :)

küllüğü çıkartınca sıkıntı yok bitek oraya çarpıyo hahahahah :D :D :D

dün biz çıktık otobana dedik denemeye araba bulamıyoruz bari gölgemizle sıkalım videoda çektik ama çok karanlık çıkmış :)
araba gölgesine bile 3 boy saplıyo beaaa :D

Murat Özcan
26-08-2012, 01:54
kazasız bealsız

DENON
27-08-2012, 11:15
bu arabanın otobana cıkacagı falan yok , sadece face de ve sahıbınden de görebileceğiz anlaşılan , tabıı face te falan yurumez dedıler yuruttuk koşturduk laflarını , ona sokarız buna saplarız laflarını haketmek için bır kere otobanda yanında bır rakıple yürümesi lazım kendi kendine boş boş sıkarak resımlerın altına yazılanlar hakedilmiyor yeğenler

( laflarım sert gelirse sirkeye yatırın yumşasın birde öyle okuyun)

Semii
27-08-2012, 11:17
bu arabanın otobana cıkacagı falan yok , sadece face de ve sahıbınden de görebileceğiz anlaşılan , tabıı face te falan yurumez dedıler yuruttuk koşturduk laflarını , ona sokarız buna saplarız laflarını haketmek için bır kere otobanda yanında bır rakıple yürümesi lazım kendi kendine boş boş sıkarak resımlerın altına yazılanlar hakedilmiyor yeğenler

dip not bitirdi.hürmetler DENON bey.

131mirafiori
27-08-2012, 11:34

Elin şeyiyle gerdeğe girilmez imam amca yap kendi arabanı çık meydana kim iyi kim kötü belli olsun...

Biz arabayı yürüttük dedik hiç bir zaman koşturduk demedik bunuda iyice belleyin...

Senin lafların bize sert gelmez yaşına saygımız var ;)

DENON
27-08-2012, 11:50
Elin şeyiyle gerdeğe girilmez imam amca yap kendi arabanı çık meydana kim iyi kim kötü belli olsun...

Biz arabayı yürüttük dedik hiç bir zaman koşturduk demedik bunuda iyice belleyin...

Senin lafların bize sert gelmez yaşına saygımız var ;)elın arabası kendı araban mı var evladım sizin otobanda sıkmaya g.tünuz yoksa

konusunu açtıgın arabanın senın olmadıgını düşünürsek elin şeyiyle gerdeğe kim giriyor daha belli ;)

sizin benım yaşıma saygınız var , bende sizin bu yaptıgınız daha doğrusu yapmaya korktugunuz denemeleri cahilliğinize vereyım de ortam yumşasın

hatunlara yapınmak için vti toplanmaz bunu da unutmayın :icon_tup:

despe
27-08-2012, 11:57
elın arabası kendı araban mı var evladım sizin otobanda sıkmaya g.tünuz yoksa

konusunu açtıgın arabanın senın olmadıgını düşünürsek elin şeyiyle gerdeğe kim giriyor daha belli ;)

sizin benım yaşıma saygınız var , bende sizin bu yaptıgınız daha doğrusu yapmaya korktugunuz denemeleri cahilliğinize vereyım de ortam yumşasın

nie olum iesler zaten vti parasına satılıyo, bence araç sahibi lan iese verceeme okadar para bari vti alırım demiştir :D

DENON
27-08-2012, 11:58
nie olum iesler zaten vti parasına satılıyo, bence araç sahibi lan iese verceeme okadar para bari vti alırım demiştir :Dyahu onun bıle bı usulu var

derler kı : ımam amca bız arabayı satacaz bır reklam denemesı yapalım sız ıkı boy gerıde kalıverın ona da ok :D :D

herkesin yaptığı gibi :D

despe
27-08-2012, 12:01
bizde motoru yapmadan önce aracımızı görelim yaptıktan sonra bir daha deneriz

(sizin motor yeni yapıldı o yüzden denememiz güzel olacak ölçü alıcaz)

bence bütün sorun bu yukardaki arkadaşın bu şekilde yorum yapmasından kaynaklanıyo,

adam bizim motor bitik geçersiniz hesabı yazmış işte, ama ya geçilirse :soru: :soru:

131mirafiori
27-08-2012, 12:10
elın arabası kendı araban mı var evladım sizin otobanda sıkmaya g.tünuz yoksa

He amk diyim semihe ver lan arabayı otobana çıkıcam ben sıkıcam otobanda yaa amca bırak bu işleri VTI araba değil mi karı kız binemezmi VTI a ???

Senin bizim yanımızda olman gereken yerde sen bizi s.kmeye kalkıyosun!

Bu arada Hatunlar ne VTI dan anlar ne Hondadan bunu sende çok iyi biliyosun...

Ayrıca ben konuyu otomobilleriniz kısmına açmadım farkındaysan fotoğraflarınız konusunda ;) Senin arabanın fotoğrafını çekeyim yine buraya koyarım çünkü benim değil ;)

driftboy
27-08-2012, 12:15
He amk diyim semihe ver lan arabayı otobana çıkıcam ben sıkıcam otobanda yaa amca bırak bu işleri VTI araba değil mi karı kız binemezmi VTI a ???

)

hayır işte sen bilmiyosun arabası olan herkes otobana cıkmak mecburiyetinde haberin yokmu bundan ?

Yusuf abi bu aralar bize kaldırdı hayır olsun inşallah. Koyulaştırdıgım yere tamamen katılıyorum.

Bide bilmedigin araba sanki yusuf abi adamın neyi eksik ne yapıldı ne zaman nasıldı biliyon durumu bilmesen tamam dicem.

DENON
27-08-2012, 12:16

Bu arada Hatunlar ne VTI dan anlar ne Hondadan bunu sende çok iyi biliyosun...

Ayrıca ben konuyu otomobilleriniz kısmına açmadım farkındaysan fotoğraflarınız konusunda ;) Senin arabanın fotoğrafını çekeyim yine buraya koyarım çünkü benim değil ;)
ben sizin yanınızdayım olm bunu cok iyi biliyon sen ,

ama araba yaptık yürüttük cart curt asıp kesmek için cidden birileriyle yürümen lazım

deneme davet edıyoruz o aracın sahibi dik tüylü egsozcu çırağı akşama gelirim abı dıyor , adamlara akşama gelecek dıyorum arıyorum bu arabanın sahıbını ee abı yan yattı çamura battı , denemeye poposu yoksa gelırım demesın kımse benı yalancı cıkarmasın mıllete

hatunlar vtı mı 1.4 mü anlamıyosa çin işkencesi çekip dağınık arabayı toplamak için çaba harcamaya gerek yok

madem yarışmıcaksın hiç bir yerde içindeeeeeeen geçerim , üstünden atlarım yazmayacaksın bu işin kuralı bu ciğerim

DENON
27-08-2012, 12:17
hayır işte sen bilmiyosun arabası olan herkes otobana cıkmak mecburiyetinde haberin yokmu bundan ?

Yusuf abi bu aralar bize kaldırdı hayır olsun inşallah. Koyulaştırdıgım yere tamamen katılıyorum.

Bide bilmedigin araba sanki yusuf abi adamın neyi eksik ne yapıldı ne zaman nasıldı biliyon durumu bilmesen tamam dicem.p28 eksikmiş , oem ecu ıle yürümüyomu olum bu araba ??? vtc ye rakıp olarak gelecek arabada da p28 yok nasıl olcak ???

siz kimseyle deneme falan yapamazsınız konu kapansın

driftboy
27-08-2012, 12:20
p28 eksikmiş , oem ecu ıle yürümüyomu olum bu araba ??? vtc ye rakıp olarak gelecek arabada da p28 yok nasıl olcak ???

ben o aksam için konusmuyorum abi, hatta koray beni aradı cıkacaklarmı bizde gidicez galiba nerdeler diye. Ben sadece arabayı yaparken bu adama sen yardım ettin en ufak bişeyde olsa bi yardımın dokundu semih abinin durumunuda biliyosun yapmaya calıstıgınıda burda da laf söylüyosun. Bursada millet seni büyük biliyo haksızsam söyle ? Madem böyle bi sorun var millet gelip sana laf yaptı gelip burda herkesin önünde laf sokup ezecegine yerini yurdunu telefonunu biliyosun ara git orda söyle ben bu yasıma kadar böyle bildim

DENON
27-08-2012, 12:21
ben o aksam için konusmuyorum abi, hatta koray beni aradı cıkacaklarmı bizde gidicez galiba nerdeler diye. Ben sadece arabayı yaparken bu adama sen yardım ettin en ufak bişeyde olsa bi yardımın dokundu semih abinin durumunuda biliyosun yapmaya calıstıgınıda burda da laf söylüyosun. Bursada millet seni büyük biliyo haksızsam söyle ? Madem böyle bi sorun var millet gelip sana laf yaptı gelip burda herkesin önünde laf sokup ezecegine yerini yurdunu telefonunu biliyosun ara git orda söyle ben bu yasıma kadar böyle bildimyanlış bilmişin kimse benı gelmeyecekse rezil edemez :ofk:

driftboy
27-08-2012, 12:22
yanlış bilmişin kimse benı gelmeyecekse rezil edemez :ofk:

o zaman abi sende kimsenin lafıyla kimseyi cagırmasaydın semihi arabayı yanına alıp öyle cagırsaydın milleti

DENON
27-08-2012, 12:24
o zaman abi sende kimsenin lafıyla kimseyi cagırmasaydın semihi arabayı yanına alıp öyle cagırsaydın milletiozan sen necisin bu olayın neresındesın koçum hele bi deyiver bana ????

gecende de deiğim gibi sen sadece hariçten gazel okursun , senın işin geyik laf sokma vs...

senınle alakası olmayan ikili ilişkiler içine girme bence daha fazla

driftboy
27-08-2012, 12:26
evet abi ben hariçten gazel okurum geyik yaparım laf sokarım sende kardeşlerini sikersin taşak geçersin milletin önünde böyle ;)

DENON
27-08-2012, 12:28
evet abi ben hariçten gazel okurum geyik yaparım laf sokarım sende kardeşlerini sikersin taşak geçersin milletin önünde böyle ;)haketmeyin , kardeşlerim beni rezil etmesin kimseye ne zaman laf ettim ?

131mirafiori
27-08-2012, 12:43
Amcacım git semihe söyle bunları benimle mi muhattap oldun o gece sen ? HAYIR e o zaman burda bana niye kabarıyosun gel akşama kerim abinin oraya konuşalım niye yazışıyoruz :D Sayenizde 10 parmak klavye öğrendim :D

DENON
27-08-2012, 12:46
Amcacım git semihe söyle bunları benimle mi muhattap oldun o gece sen ? HAYIR e o zaman burda bana niye kabarıyosun gel akşama kerim abinin oraya konuşalım niye yazışıyoruz :D Sayenizde 10 parmak klavye öğrendim :Dsana yazmıyorum olum , sen savunmaya geçtiğin için muhattab senı aldık mecburen , bana bu arabanın sahıbının yaptıklarını yazayımda onada yalan deyin baari

günlerce 0 ölçü krank arattı , pazarlık ettık telefonda 2 saat 1000 tl ye alıyorum dedım adama al abı dedı ( kıvırdı rezıl olduk)

debriyaj çatalı bul abı bana dedı 2 saat pazarlık ettık bulduk alıyorum bak dedım , al abı dedı ( kıvırdı rezıl olduk)

olum bak denemek ısteyenler var dedım tamam abı bu gece gelırım dedı ( kıvırdı rezil olduk)

bunların bırı yalansa yazın bana allah aşkına lan

131mirafiori
27-08-2012, 12:48
ya tamam bunlar doğru da sahibinle arabanın ne alakası var :D

Param olsada alsam keşke VTC yi piyasa rahatlasa :D

despe
27-08-2012, 12:58
ne vti mış arkadaş :D

16EC813
27-08-2012, 13:19
konu çiçek açmışş :D

Semii
27-08-2012, 13:20
konu çiçek açmışş :D

bende bi eksiklik var diodum,şimdi oldu

nerdesin dayı sen yaaaa :D

16EC813
27-08-2012, 13:26
bende bi eksiklik var diodum,şimdi oldu

nerdesin dayı sen yaaaa :D

çelige su veriyodum yigenn :D

Semii
27-08-2012, 13:27
çelige su veriyodum yigenn :D

aman amaaan hava bugün cok sıcak güneşe çıkma :D

Emrecan-R
27-08-2012, 13:31

off güldüm yaa

16EC813
27-08-2012, 13:34
aman amaaan hava bugün cok sıcak güneşe çıkma :D

gece saat 10 :30 dan sonra çıkıyom ben ava :D

kerem_euk34
27-08-2012, 13:42
araç atmosferikmiydi?? yürüyorsa dediğiniz gibi bi ara denemek isterim :D

M.Güleç
27-08-2012, 14:12
araç atmosferikmiydi?? yürüyorsa dediğiniz gibi bi ara denemek isterim :D

Atmoferik değil ama P28 var :) olmazmı ?

M.Güleç
27-08-2012, 14:14
gece saat 10 :30 dan sonra çıkıyom ben ava :D

ya gürsel abi beni koparıyosun ya :D hadi tak su stageleride bari biz çıkak otobana baksana kımse çıkmıyo :D

overblack
27-08-2012, 14:15
ya gürsel abi beni koparıyosun ya :D hadi tak su stageleride bari biz çıkak otobana baksana kımse çıkmıyo :D

dükkandamısın nan ? çay ısmarla bana:)

M.Güleç
27-08-2012, 14:17
dükkandamısın nan ? çay ısmarla bana:)
Buyur gel abi :)

overblack
27-08-2012, 14:23
tamam geliyom :) insan abisini ayağına çağırırmı heyvan :D bi karşı sokağa geççen

131mirafiori
27-08-2012, 15:45
Konunun içine sıçan herkese sonsuz teşekkürler başta BURSA ekibine...
Bi gidin msn den yazışın konuşun:heyoo:

despe
27-08-2012, 16:01
sıçmamışlar ama çiçeği sulamış keratalar :D

16EC813
27-08-2012, 19:54
konuya çiçekli kilitt :D

E0041
27-08-2012, 20:27
vallahi konuyu şimdi görüyorum ama bursa ekibi derken ?

bursa ekibi bellidir kardeşim neyin genellemesini yapıyorsunuz..

birde yusuf abiye başkasının şeyiyle gerdek diyenler gün verin otoban için burdan yine atar yapmayın insanlara kendi arabanla çık otobana falan şeklinde yusuf aganın integrasının 2 günlük işi var bu laf üzerine doldururum o aracı

buyrun gün bekliyoruz... bitik integrayla denemek isteyenlere yusuf aganın kendi pipisi hemde..

şekilci bursa tayfasıyla bizleri karıştırmayın

overblack
27-08-2012, 20:43

birde yusuf abiye başkasının şeyiyle gerdek diyenler gün verin otoban için burdan yine atar yapmayın insanlara kendi arabanla çık otobana falan şeklinde yusuf aganın integrasının 2 günlük işi var bu laf üzerine doldururum o aracı

buyrun gün bekliyoruz... bitik integrayla denemek isteyenlere yusuf aganın kendi pipisi hemde..

Hacı bu kadar uzun yazmana gerek yoktu..

" siz kimsiniz olummm" yazsaydın yeterdi

Hangi Bursa tayfasimis la bu??

131mirafiori
28-08-2012, 00:50

Okan aga benim kimseyi kimseyle karıştırdığım yok hepinizle tek tek oturmuş iki laf etmişliğim var...

Makara yapmaya çalışan emre abi ( despe ), Gürsel aga (16EC813), cvc vtı ın sahibi Murat (M.Güleç) kardeşimedir o lafım...

Msn var face var gitsinler orda yapsınlar makaralarını...

Heee ayrıca reelde hepiniz on numara adamlarsınız klavyede ta.ak muhabbetinden geçilmiyor bunu anlamadım :D

E0041
28-08-2012, 10:29
arabayla falan işim olmaz allah cok daha iyilerini versin ama yusuf agadan özür dileyin kurduğun cümle hiç iyi değil sizin için koşturan bi adama böle yazmaman lazım

M.Güleç
28-08-2012, 11:33
Kardeşim ben seninle ne makara yapıcam dün akşam deneme oldumu diyorum cevap vermıyosun bu aksam otobana çıkalım diyorum cevap vermıyosun yok p28 eksikmiş kılmıs tüymüş bi p28 le araba 5boy 10 boy hızlanmıyo ;)

131mirafiori
28-08-2012, 13:16
Kardeşim ben seninle ne makara yapıcam dün akşam deneme oldumu diyorum cevap vermıyosun bu aksam otobana çıkalım diyorum cevap vermıyosun yok p28 eksikmiş kılmıs tüymüş bi p28 le araba 5boy 10 boy hızlanmıyo ;)

Senin yorumunu mu takip edicem ben Murat ?

P28 ile aracın 5-10 boy hızlanmayacağını bizde biliyoruz ama gücümüz buna yetiyor anladın mı şimdi olayı ?

M.Güleç
28-08-2012, 13:53
Senin yorumunu mu takip edicem ben Murat ?

P28 ile aracın 5-10 boy hızlanmayacağını bizde biliyoruz ama gücümüz buna yetiyor anladın mı şimdi olayı ?

gücünün neye yetip yetmedeği beni ilgilendirmez benim o anlamdada yazmadığımı bliliyosun adam sizi denemeye çağırıyo yok p28 takılı değil takılı olsa geceriz havası yaratmaya çalısıyosunuz ben kimsenin arabasınıda kötülemiyorum isterimki herkez gönlünce yürütsün arabasını allah arabana kaza bela vermesin inş.

131mirafiori
28-08-2012, 14:35
Muratçım güzel kardeşim ben hiç bir zaman öyle bir şey demedim , demeyede çalışmadım...

Şimdi yürüyor p28 takınca azcık koşturucaz inşallah dedim farklı algılama olayı ;)

Bu arada araç benim olsada otobana çıksam keşke sizinle her cuma ancak araç benim DEĞİL :) Ben sadece fotoğraflarını çektim :)

Ben hiç sallamam geçmişim geçilmişim 75 model arabam var benim 1600 motor 100 hp bile değil :D

16EC813
28-08-2012, 14:37
Okan aga benim kimseyi kimseyle karıştırdığım yok hepinizle tek tek oturmuş iki laf etmişliğim var...

Makara yapmaya çalışan emre abi ( despe ), Gürsel aga (16EC813), cvc vtı ın sahibi Murat (M.Güleç) kardeşimedir o lafım...

Msn var face var gitsinler orda yapsınlar makaralarını...

Heee ayrıca reelde hepiniz on numara adamlarsınız klavyede ta.ak muhabbetinden geçilmiyor bunu anlamadım :D

laa koray ya dediginizin arkasında duracaksınız yada böle makara olmaya madara olmaya katlanacaksınız güzel kardeşim ;) ciddiyet istiyosanız önce ciddi olacaksınız
sizin karşınızda şekilci tayfası yok ,bursa tayfası derken karıştırma ;)
sen arkadaşının arabasını koyup nasıl atar gider yapıyosan buna katlanacaksın

DENON
28-08-2012, 14:37
tamam uzatmayın yeğenler , olay uzadıkça tatsız bır şekil almaya başladı , herkes doğru bildiği neyse onu yapmaya devam etsin

131mirafiori
28-08-2012, 14:38
laa koray ya dediginizin arkasında duracaksınız yada böle makara olmaya madara olmaya katlanacaksınız güzel kardeşim ;) ciddiyet istiyosanız önce ciddi olacaksınız
sizin karşınızda şekilci tayfası yok ,bursa tayfası derken karıştırma ;)
sen arkadaşının arabasını koyup nasıl atar gider yapıyosan buna katlanacaksın

Gürsel aga benim muhabbetim Yusuf abiyle girmeyin araya CRX ini sevdiğim girmeyin ;)

16EC813
28-08-2012, 14:39
Gürsel aga benim muhabbetim Yusuf abiyle girmeyin araya CRX ini sevdiğim girmeyin ;)

adımı niye yazdın be kardeşim o zaman ben kime ne yazmışım kimi aşagılamışım kimi ezmişim ki ?

JDM VTİ
28-08-2012, 14:40
arkadaşınıza söyleyin p28 taktığında 1 boy iyileşme sağlarsa öpüp başına koysun kardeşim.

bişey beklemyin ondan boşa da para vermeyin derim.

131mirafiori
28-08-2012, 14:48
adımı niye yazdın be kardeşim o zaman ben kime ne yazmışım kimi aşagılamışım kimi ezmişim ki ?

Aşağılamadın da ezmedinde makara yapmayın Gürsel abi fotoğraf koyduk beğendiyseniz güzel olmuş eline sağlık deyin yeter ama makara yapmayın...

driftboy
28-08-2012, 15:19
Bursada bu aralar herkes birbirine kaldırıyo hayır olsun inşallah

DENON
28-08-2012, 15:25
Bursada bu aralar herkes birbirine kaldırıyo hayır olsun inşallahozan sen kimsin necisin neden sana biri bişey kaldırsın , her mevzunun içine balıklama atlama , benım muhattabım aracın sahibi haa o yok ortada onun aracına yorum yaptıgım ve bana cevap vermeyi kendine görev edinen konuyu açan koray sen necisin , bu konunun neresındesın dıye sormuştum cidden neresındesın sen ?

iyice coluk cocuk muhabbetıne döndü mevzu , konu kapansın artık bilirsiniz benım ne dilimin ne klavyemin kemiği var , daha sonra pişman olacağım sözler söyletmeyın bana :ofk:

driftboy
28-08-2012, 15:29
ozan sen kimsin necisin neden sana biri bişey kaldırsın , her mevzunun içine balıklama atlama , benım muhattabım aracın sahibi haa o yok ortada onun aracına yorum yaptıgım ve bana cevap vermeyi kendine görev edinen konuyu açan koray sen necisin , bu konunun neresındesın dıye sormuştum cidden neresındesın sen ?
:

Ben bu konuya burda beraber oldugum adamlar oldugu icin yorum yapıyorum. Bana kaldıran mı var dedim iyi oku abi yukarda yazdıgımı. Senin üstünde bişeyler var bu aralar hep ters tarafından kalkmıyosun bana patlama her seferinde benle bi sorunun yok senin

DENON
28-08-2012, 15:33
senın beraberım dediğin adamlar benım yanımda büyüdü sen kımden neyi savunuyon
kalp kırmayayım hadi sen jet skı ıle drag yap

16EC813
28-08-2012, 15:36
tamam uzatmayın herkes diycegini dedi ,konu kapansın uzamasın zaten uzayacakta pekbişey yok ortada ama kalp kırmayalım teneke parçaları için

driftboy
28-08-2012, 15:41
senın beraberım dediğin adamlar benım yanımda büyüdü sen kımden neyi savunuyon
kalp kırmayayım hadi sen jet skı ıle drag yap

senide kattım ben beraber oldugumuz adamlar derken semihten koraydan bahsetmiyorum ben herkes icin bahsediyorum bursadaki.

neyse ne sen beni anlıyosun ne ben kendimi anlatabilyorm yusuf abi hadi kolay gelsin sana öptüm pamuk ellerinden

131mirafiori
28-08-2012, 17:09
Yusuf abi başta olmak üzere alayınızı seviyorum... Yusuf abi cuma akşamı elini öpmeye gelirim :)

Edit: Gürsel aga daha yaşlı onun elini öperim :D