Orijinalini görmek için tıklayınız : Boyatmalıyım yoksa?
Arabanın kaportasında boyanıcak yerler daha öncede bazı yerlerinde boya görmüş.Bende arabayı komple boyatmak istiyorum.Veya aracı kaplatsammı?
berkay_aydin
22-08-2012, 16:32
Renk değişimi düşünmüyorsanız folyoyla uğraşmayın .. Lokal kurtarıyorsa tavan direkler vs. dışında bence boyatın ...
Aracın yaşına bağlı olarak bence de bel altı boyanabilir fotoğraflarını da çekersiniz boyadan önce sattığınız kişiye de gösterirsiniz onunda aklında birşey kalmamış olur tabi galeri veya alsatçı değilse
cgnozdmr
22-08-2012, 16:37
Renk değişimi düşünmüyorsanız folyoyla uğraşmayın .. Lokal kurtarıyorsa tavan direkler vs. dışında bence boyatın ...
Aynen kafanızda şöyle güzel bir renk varsa folyo olabilir aynı renk düşünüyorsanız girmeyin folyoya:)
brkkksln
22-08-2012, 16:42
folyo çok sıradışı bir renk olmayacaksa gereksiz benim nazarımda.
bel altı boya en temizi.bizim insanımız boya konsunda rahatsız olduğu için problem çıkabilir satışta ama çizikli ezikli göçüklü araç almaktansa jilet gibi düzgün tertemiz boyalı araç almayı tercih ederim kendi adıma.
folyo şu an en kötü 1000tl. 4000lere kadar tırmanıyor. boya fiyat olarak daha makul bana göre.
onn_dear
22-08-2012, 16:49
bence de eğer çok aykırı bir renk tercih edilmeyecekse turuncu, pembe vs, boyatmak daha iyi olur düşüncesindeyim.
güzel bir boyacı bulup boyattırman daha makul ve mantıklı, resimleri işlem öncesinde çekip saklaman da gerekir satarken açıklayıcı olur en azından.
renk değişimi yapmicaksanız, tavan hariç belaltı boyatın bence satarken sıkıntı yaratmasın :)
ÜSTÜNERC
22-08-2012, 17:05
folyo ısı daha sakat.folyoyu kollamak daha zordur.komple boyat gıtsın boyası canlı durur daha guzel temiz olur
Arac bravo aslinda aklimdan gecen mat turuncu :)
onursumer
24-08-2012, 17:25
en temizi boya mis gibi çıkar aracın
ben ufak tefek çiziklerden dolayı lokal yerine komple boyattım tavan hariç 1 kere :) herkes nerde uygulama yaptırıyorsun diye soruyordu
şimdi gene kardeşim sağolsun boya istiyor gibi
crazydog
24-08-2012, 18:23
Arac bravo aslinda aklimdan gecen mat turuncu :)
mat pembe yap daha güzel durur :D :p
devil_berk22
24-08-2012, 18:25
eğer aracı uzun süre satmayı düşünmüyorsanız ve boyanacak parçalar fazla ise tavan hariç boyatabilirsiniz
hakan_41
24-08-2012, 21:58
folyo iyi güzel de, gene sanırım bu forumda okumuştum, boyalı araca folyo kaplattıktan sonra sökerken boya kalkması gibi bir durum oluyormuş ( düzgün boyanmaması halinde )
aracın evveliyatını, boyasını biliyorsanız, yani bi sıkıntı doğurmayacaksa, folyo güzel olabilir :)
İbrahim33
24-08-2012, 22:04
şöyle güzel bi mavi tonuna boyat bence :)
otomania
25-08-2012, 00:50
kaplama işine hiç girmeyin boyatman daha sağlıklı olur