Orijinalini görmek için tıklayınız : Jetta Hoparlör ayarı
Google'da aradım bulamadım açıkçası, 2006 model jettanın orjinal teybinde hoparlörler sesini arkaya, öne dağıtma olayı yok mu acaba, arkalardan bayağı az ses geliyo da
Gokhan43
22-08-2012, 18:10
Fader ayarı olmalı, ama 2006 Jetta'da arkada hoparlör çıkmıyor (Comfortline donanımda çıkıyor olabilir) diye biliyorum.
Sonradan takılma olsa bile, dediğim gibi teypten Fader ayarı ile ön-arka dağılımını ayarlayabilirsiniz.
Arka kapıda hoparlörün olduğu yerden ufak bi tıngırtı geliyo :) Bi daha bakayım gözümden kaçmıştır belki. Teşekkür ederim
Menüde böyle bi ayar bulamadım. Demek ki yok :)
painkller
23-08-2012, 12:11
Bas tiz ayarının yapıldığı yerde sag sol ve on arka ayarlarıda olması gerekiyor.
Fpeki Balance ayarı yapılıyor mu?
geçende jetta için feder ayarını aktif etme diye bir konu açılmamış mıydı? yanlış hatırlamıyorsam menüde gözükmüyordu sonradan bir kaç işlem ile aktif ediliyordu, diy bölümündeydi sanırım
Sağ sol ayarının olduğu yerde yok ön arka ayarı, da cXe dediğine hemen bakayım
Afyondaysan uğra yanıma :)
Abimsin :) Yarın nöbet var, pazartesi mesai saatinde geliyorum abi
bu olayı benimde öğrenmem lazım nasıl yapılıyor ?
Öğrenince paylaşıcam burda
Hakan abim sağolsun serviste halledicekti ki bi baktı arkada hoparlör yokmuş :) Öğrenmiş olduk
Hakan abim sağolsun serviste halledicekti ki bi baktı arkada hoparlör yokmuş :) Öğrenmiş olduk
pm de de yazdığım gibi klasik wv işte :) ))))
63owen63
28-08-2012, 18:40
Fader ayarından bakın, hoparlör yoktur muhtemelen.
Fader ayarından bakın, hoparlör yoktur muhtemelen.
Menüde fader da yok ki :) Olsa da işime yaramıycakmış, çünkü arkada hoparlör yokmuş. Komik.
kusura bakmada ööhhh be kardesım arkada hoparlor yok sen nasıl dıyosun az ses geliyo :D hic beklemezdim boyle bı cevap :D
Bilmiyorum artık, az sesten kastım da ufak bi titreşimdi